Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem illik a Lian Li -ék nevéhez. Komoly minőségi cuccokat árulnak. Erre itt van ez, ami lehet minőségi anyagokból van, de így ezzel a látható, világító légkavaróval elég béna lett... :U

Más kérdés, hogy mi lenne ha valaki, egyszer nem használna kék LED-et?!
Megbomlana a tér-idő kontinuum? :N

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#2) CSorBA válasza Stiky (#1) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

ződ ledet a népnek :DDD

amúgy, miért van olyan érzésem, hogy ilyesmit már láttunk valahol? :)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#3) Bluegene válasza Stiky (#1) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ami csillog-villog jobban eladható

semmibe se kerül egy LED-et berakni, kábé 50Ft se

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#4) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezmegmijez? Tripla kék LED? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#5) adorjant

adorjant
(senior tag)

a kék ledet én sem értem,de legalább nem 2-3db 6-8 centis ventilátort erőltetnek :)

(#6) Vitus válasza Stiky (#1) üzenetére

Vitus
(őstag)

"Szerintem ez nem illik a Lian Li -ék nevéhez." Amikor megláttam nekem is ez volt az első gondolatom. Tök Aerocool dizájn az egész.

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#7) makro

makro
(fanatikus tag)

gondolom nem azt fogod nézni h milyen szépen világít
ráteszed a gépet és már nem is látod, akkor aztán sok értelme van...
talán a kék szín hőt von el? :DDD

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

(#8) divrapier válasza Stiky (#1) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Egyreszt en kimondottan nem szeretem a ledeket, meg a tobbi csilivilifost. de akkor nem vagyok egyedul legalabb. masreszt notebook huto :Y inkabb porkipucolot talalnanak ki hozza.

[ Szerkesztve ]

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#9) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hatékonynak tűnik, a formája is teljesen rendben van, a háromféle fokozatban állítható magasságért nagy pirospont, de könyörgöm, minek bele ez a kék led? Egy Lian Li-hez ez teljesen méltatlan...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább ők hanyagolnák a Led-et.
Mivel mindenki rak rá, ezért idén ismét a led, és ismét a kék szín fog dominálni :)
Legalább lenne rózsaszín, lila, vagy barackvirág :DDD

True Success is Blonde

(#11) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, akkor nem én vagyok az egyetlen, aki hány a kékledtől, mint a lakodalmas kutya... :) aki kitalálja, hogy ilyet tegyenek egy termékbe, azt lekötözném és világítanék a szemébe párszáz hasonlóval... kíváncsi vagyok, hogy lenne-e még kedve később is használni... főleg, hogy itt semmi értelme nincs... még annyit sem ér, mint azoknál a régi pirosledes, lengyelpiacos cipőknél, amiknek világított a sarka, amikor léptél :S

volt hasonló csilivili aerocool hűtőm, de az már kb 3-4 évvel ezelőtt is többszínben pompázott:

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Nya ma megint kek es mar megint led. :U Zoldben elviselnem, ilyen "tunningot" ad a notinak. Hatasosabb egy ilyen nagy venti mint 4 kisebb vagy 2 db nagyobb?

powerd by mango, no more droid

(#13) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Gratulálok a hozzászólóknak! Mindenki a szines ledekkel van elfoglalva. Az az apróság, hogy USB-vel lehet táplálni, de NEM gond, hiszen 3 USB csatlakozást ad egy helyett, már senkinek nem tűnik fel?

Kérdésem: Mekkora terhelést viselnek el ezek a HUB portok, amikor a venti is levesz a terhelhetőségből? Ráadásul a notik valóban figyelnek a túlterhelésre! :F

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#14) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A ledek ellen küzdőknek csak annyit javasolnék, hogy vegyenek olyat, amiben nincs led vagy egyszerűen ki is lehet venni a ledet bármiből. Minden ledes terméknél menni fog már az offolás?

Amúgy nem tűnik rossznak. A nagy légkavaró nem rossz ötlet és remélem, hatékony is. Legalábbis halkabb lehet, mint 4 nyolcas vagy 3 12-es vagy ilyesmi.
Kis plusz infó, képek:
[link]

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#15) ^Clown válasza liksoft (#13) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Voltak dícsérő hozzászólások is, olvass csak vissza. Semmi gond ezzel a notihűtővel. Amikor megláttam a címet, egyből arra gondoltam, hogy na végre, itt a notihűtőm (nyáron tevezek venni egyet), de sajnos ez a kék led elgondolkodtatott.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#16) Zanik válasza stevve (#14) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen hangja lehet ennek? Félpercenként egy "whoosss", mintha lassított felvételen néznél egy helikoptert? :DDD

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#17) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok az energia-éhségére. :U
Mínusz 2-3 °C-ért cserébe feleannyi akkuidő? ;]

Én inkább alulfeszeltem a procimat, oszt ha valami puhára teszem, akkor sem sül meg (, plusz még ~30%-kal kevesebbet is eszik loadban). :))

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#18) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy azon gondolkozom, hogy elképzelhető, hogy azért tettek bele ledet, hogy lehessen majd lednélküli green edition is belőle? :) (nem mintha olyan sokat fogyasztana a led, de mégis :)) )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#19) makro válasza ^Clown (#15) üzenetére

makro
(fanatikus tag)

énis tervezem egynek a beszervezését, de még nem találtam rá az igazira :))

(#20) sz0k3e_ válasza lezso6 (#17) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

Hehe, szintén :D
üresbe 1V helyett 0.7V, fullon 1.344V helyett 1.1V :) így üresbe, filmnézés, netezés, zene, akármi alatt soha nem indul el a venti

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#21) Solicidium válasza liksoft (#13) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Hát "nem biztos", hogy rá mernék dugni egy külső defaultból egy db usb-vel táplált notivinyót...

Támadni kell!

(#22) girátor válasza lezso6 (#17) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

mert viszed a notihűtőt vonatra, vagy tudom én hova?:)
lehet, h én gondolom rosszul, de az ilyen notihűtőket asztalra szokás tenni, s ahol asztal van, lehet, h még van ilyen egyéb infrastruktúra, mint pl konnektor, ahova az ember bátran bedughatja a töltőt. na nem mintha olyan rengeteg sok wattot ki lehetne szedni usb-n keresztül.(max asszem ~2.5W)

(#23) ^Clown válasza girátor (#22) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek, ezek a cuccok asztalra valók. Ha asztalnál vagy, ott meg nagy valószínűséggel hálózatról megy a noti, szóval nem értem, hol itt a gond :)

(#24) makro válasza ^Clown (#23) üzenetére

makro
(fanatikus tag)

ennyi erőből mehetne a notihűtőt is hálózatról :DDD

(#25) ^Clown válasza makro (#24) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyakorlatilag hálózatról megy, ha a noti is arról megy :)

(#26) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azért bevállalnám. Állítható magasság, szép nagy venti (ledeket meg ki lehet kaparni :D )

(#27) mephi666 válasza P.e.t.ya. (#26) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak annyi a gond, hogy utána szerintem a garipapírt meg ki lehet rakni az illemhelyre végszükség esetére, mert szerintem nem nagyon állnának veled szóba probléma esetén a szervízben, ha kiherélnéd a világítóit :) lian li cuccok meg nem az olcsó áraikról híresek... egy ilyennek is jól eltudnám költeni az árát mindenfélére... vagy az árából felbérelnék 2 alulöltözött, kreolbőrű csajszit nagy legyezőkkel és annyi lenne a dolguk, hogy legyeznének engem meg a laptopot a nagy hőségben, meg hoznák a jéghideg koktélokat :DD

(#28) P.e.t.ya. válasza mephi666 (#27) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Jogos...de használati szempontból eddig ez a legjobb notipad. Meg talán halkabb is a nagy légkavaró, mint 3db kicsike. A ledet meg kb letojom, mert úgyis rajtafigyelne a 17" -os tepsim, és nemsok fényt engedne ki alóla ;]

(#29) Balika911 válasza Stiky (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha a honlapjukon levő képek nem csalnak, akkor a tápjaikban és a házaikban is előfurdulnak a kék ledes ventilátorok, így ez is a Lian Li. Egyébként igazat adok, a világítós arculatuk szerintem is béna.

Az állvány az rendben, de hűtő miért kell egy netbookhoz? A kérdés komoly, tényleg nem értem. :)

[ Szerkesztve ]

(#30) P.e.t.ya. válasza Balika911 (#29) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha netbookhoz nem is kell , de notebookhoz igen ;)

(#31) CPT.Pirk válasza liksoft (#13) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1 USB aljzat leadó képessége 500mA. Ebből jön le a venti, meg a ledek fogyasztása, és a maradékkal gazdálkodhatunk 3 porton. ;]

---------------

De 90 dolllár? Akkor már inkább fából vagy kartonból megépítem... :K

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#32) stevve válasza Balika911 (#29) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hűtő azért kell, mert pl. az a Dell D830, amin egész nap dolgozok, passzív CPU-val és GPU-val érkezik és bekapcsoláskor 60 fokos a GPU és 50 a CPU. Persze nem játszok rajta, de idegesítő, hogy egy-egy videót megnézek és már teker is a venti, mert 70 fokos a GPU, ami egy amúgy sem túl nagy durranás nV lapka. Szóval a hűtés jogos. Szerintem egy nagy légkavarónak a hangja sem lehet olyan hangos, mint 3 kisebb, magasabb fordulaton. Max. úgy tudnám elképzelni, hogy 3 db. Noctua 12-es 800 fordulaton. Na az halk lenne. :DDD Gyártsanak inkább ilyet (persze olcsón)!

PH semleges

(#33) stevve válasza CPT.Pirk (#31) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na igen, ezeket a külső USB-ket nem érdemes egyik ilyen notihűtőn se használni... :N

Még a végén építek egyet magamnak, ha nem találok olcsón jót... :P

PH semleges

(#34) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amikor ezeket a notihűtő megoldásokat olvasom, mindig az jut eszembe, hogy miért nem lehet gyárilag megoldani a megfelelő hűtést. :(((

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#35) CPT.Pirk válasza D1Rect (#34) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kollégám megoldotta. Fogott 4 radírt a laptop 4 sarka alá, így már kap levegőt a cucc ventije, és tud szellőzni, mert gyári kialakításban szinte semmi levegő nem jut a szerkezet alá... (persze az egy egészen gagyi kategóriás laptop ;] )

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#36) shteer válasza D1Rect (#34) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én meg azon gondolkodom, melyikben nincs megoldva? :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#37) liksoft válasza CPT.Pirk (#31) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Egy 2,5" winyó meg kapacitástól és fordulatszámtól függően felvesz 700-1200mA-t. Plusz az illesztése. ;] :K :C :W :W :W

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#38) D1Rect válasza shteer (#36) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor meg mi a töknek ez a notihűtő mizéria? Már vagy féltucatot olvastam.
Amúgy volt egy generáció Nvidia chip notikban ami elfüstölt... biztos emlékszel.
CPT.Pirk : Az se rossz, és kijön 1$-ból. ;]

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#39) Balika911 válasza P.e.t.ya. (#30) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Pedig megesküdtem volna rá, hogy netbook hűtőt olvastam. Notinál már világos. :)

(#40) stevve válasza D1Rect (#38) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha az én jó kis Quadro NVS 135M-emből indulok ki, akkor nincs megoldva a hűtés. Ez az 1 szál hőcső, ami benne van, kb. annyit is ér... pedig a Dell-től jobbat vártam. Én is megemeltem kicsit a hátulját, így nyertem 5-6 fokot, de hogy még így is 60 fokos a GPU és 50 a CPU alapon, az gáz. A vinyó is 40 fölött, a chipset meg 55. Ha elkezdek filmezni, akkor elszabadul a pokol... :O :(((

Egy laptophűtő általában csupán 5-7 fokot segít, de ha terhelés alatt nem fő meg, már az is jó, hűvöset nem is várok tőlük.

PH semleges

(#41) lezso6 válasza P.e.t.ya. (#28) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Plexis, átlátszó, Vér István Edisön notikhoz van kitalálva. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#42) P.e.t.ya. válasza lezso6 (#41) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor tényleg nem nekem való...még megvakulnék :DDD

(#43) D1Rect válasza stevve (#40) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Link :)

Milyennapvan?

(#44) mob_zzz válasza stevve (#40) üzenetére

mob_zzz
(fanatikus tag)

Ha elfüstöl, úgyis gariban cseréli a gyártó... (ilyen komoly Dell gépekre már 4 év van)

(#45) Rossi válasza stevve (#40) üzenetére

Rossi
(őstag)

A 40 fokos HDD hőmérséklet még nem a világ vége. Nekem folyamatosan 53-56 fokos volt a HDD-m a notebookomban, semmi baja nem lett tőle.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#46) zed1983 válasza Stiky (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem tudom, hogy ez szerinted miért béna...hűti a notikat és ráadásul este ad egy kis fényt is :C

(#47) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem tudom, nem arra játszok, hogy gariztassam... főleg, hogy munkára van, nem lenne jó, ha elfüstölne. :N Tudom, hogy nem a világvége, de engem zavar. Az asztalimban 40 fokot semmi nem ér el alapon és ez megnyugtat. :DDD

PH semleges

(#48) Mystic

Mystic
(kvázi-tag)

Érdekes ez a hűtő. Kíváncsi lennék, hogy hány fokot hoz ennek a használata, mivel a hardverek zárt térben vannak, igaz rásegít a hűtésre, de nem hiszem, hogy 2-3 foknál többet jelent ez.

Az akasztott embert még az ág is húzza

(#49) stevve válasza Mystic (#48) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ált. egy notihűtő 5-6 fokot hoz terhelés közben is. Sokkal többet eddig nem láttam.

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.