Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jónak néz kis,de hogy hatásos-e :U

(#2) mephi666 válasza total90 (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha nem hatásos, akkor a nyári melegben lehet rajta sört hűteni... :D

amúgy az usb ad akkora feszt, hogy elpörögnek a ventik meg hubként is megy egyszerre?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) Devid_81 válasza mephi666 (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nemtom, mert USB portonként 500mA...és még hub is...sztem kell neki 2 de lehet 3 USB is. :U
De amúgy még sörhűtő mellé egy másik funkció, nyáron ráülsz és hűt téged is... :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Frankón néz ki :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nem tudom miből ban a felülete, de remélhetőleg nem csúszik le róla
amúgy lassabb 12-es ventikkel nem lett volna jobb ?

(#6) Thrawn válasza lorcsi (#5) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...fedlapját alumíniumból készítették...

Different songs for different moods.

(#7) mv válasza Devid_81 (#3) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

A témával kapcsolatban. Az 5V elég lehet a ventiknek. Hangos biztosan nem lesz. :)

[ Szerkesztve ]

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#8) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

olyan notiallvany letezik, ami szimplan csak megemeli a notit, hogy az alulrol beszivo gyari hutese kapjon eleg friss levegot? 17"-ra mondjuk. Egyaltalan ki gyart ilyeneket?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#9) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Sztem az előző megoldás sokkal jobb volt.Csak a hátulját emelte meg a notinak ezáltal kényelmesebb volt gépelni valamint légtér volt a noti és az alatta levő felület között így sokkal jobban szellőzött.Egyetlen hátránya az előzőnek,h hátrafelé sok helyet foglalta...na meg a fránya ledek. :U

Balinov: pl a PacificBreeze I

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nekem bejön, csak az ára érdekelne.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) polonic válasza Balinov (#8) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre van már megoldás. Két kis fadarab :DDD

The Amazing Everyday

(#12) Balinov válasza polonic (#11) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

koszi, valamivel elegansabb megoldasra gondoltam...

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#13) Retro11

Retro11
(senior tag)

Nem szeretem ezeket a dolgokat. Akiben egy cseppnyi kreativitás is van, az 1-2 ezer ft-ból hatékonyabb hűtést csinál, bármilyen notebookhoz...

Üdv, Retro11

[ Szerkesztve ]

:)

(#14) Balinov válasza Retro11 (#13) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kreativitas lenne,csak eszkom nincs a megvalositashoz. a noti ala tett konyv meg nem valami hatekony megoldas arrol nem is beszelve, hogy hanyingerul nez ki..

(#15) Vitus

Vitus
(őstag)

Az alsó részére valóban rakhattak volna kis ütközőt.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#16) Retro11 válasza Balinov (#14) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Feltétlen a notebook alá helyezett hűtés a helyes megoldás? Miért nem a másik oldalról közelíted meg a dolgot? :U

Több hely és lehetőség van a hatékony hűtés kialakítására. Nyílván olyan notebookoknál, ahol jobb oldalt van a szellőző, az külső egér használata mellett körülményesebb, de még az is megoldható...

[ Szerkesztve ]

(#17) Balinov válasza Retro11 (#16) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem, sot, mi tobb, abszolute nem. en sem vagyok hive az ilyen ventis notebook allvanyoknak, nekem csak az kell a toshi L350D-hez, hogy legyen 2-3centi az asztal sikja es a notebook also sikja kozott. Maga a noti kb a billentyuzet bal felso sarkaval atellenben szivja be a friss levegot es jobbra fujja ki a helyenkent igencsak meleget. halistennek nem egy kazan, csak egy TK-57-es Athlon X2-es dohog benne.Vegso soron egy ilyen megoldas sem lenne rossz, es meg az ara sem veszes.

(#18) total90 válasza mephi666 (#2) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor befektetek egyre,majáliskor úgy is kell valamivel hűteni a sört :DDD

(#19) [CS]Blade2 válasza Retro11 (#16) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Szerintem csak 1 mód van a notebookok normális hőmérsékleten tartására. Az pedig nem más, mint alacsonyabb fogyasztású chipek, csak minimálisan melegedő alkatrészek használata.

Lassan már az asztali szegmensbe szánt CPU-kat, meg GPU-kat egy az egyben
beteszik a mobil gépekbe egy tized akkora teljesítményű hűtési rendszer mellé, mint amit igényelne valójában.

Egy ilyen pad jó ha segít 3-5°C-ot itt-ott.

(#20) Rossi válasza Balinov (#12) üzenetére

Rossi
(őstag)

Párhuzamvonalzó a hátsó lábai alá? Nekem bevált. Legalábbis ért annyit, mint egy ilyen 10en akárhány k-s spéci notihűtő... 3-4 fokért (tesztek alapján) felesleges ennyi pénzt kiadni. Főleg, ha a noti ventilátorai lefelé fújnak, akkor ez csak nyomja nekik vissza a levegőt.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#21) Retro11 válasza [CS]Blade2 (#19) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Igen valóban ez történik, de ehhez kell alkalmazkodni... 3-5fok?Ennyit tudnak ezek csak? :( Saját megoldásom 15-20fokot javított...

Biztosan eljut ez a hűtőpadosdi is odáig, hogy hatékony lesz. Egyszer...

[ Szerkesztve ]

(#22) Balinov válasza Rossi (#20) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mondasz valamit...applikalni az also felere valami gumirozott csikot es kesz a csuszasgatlos bizgentyu.

Talaltam helyi forrast arra a belkines sunre..nem veszes az ara, €7-8...lehet annyiert vonalzot sem kapok itt...

(#23) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megvan: valahol láttam olyan bárpultot, amin volt egy fémes sáv kialakítva, amit hidegen tartottak, hogy ha pl felmelegedik az ember itala, akkor rajta tartva le lehetett hűteni :) na, az sokkal hatásosabb lehet ennél :) (csak hát a bárpultba nincs beleépítve usb hub :( )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#24) Satcom válasza Balinov (#22) üzenetére

Satcom
(kvázi-tag)

A Logitec gyárt ilyen padokat amik csak megemelik a gépet.
A pontos nevét nem tudom de ha megtalálom akkor belinkelem.

(#25) pacorro válasza [CS]Blade2 (#19) üzenetére

pacorro
(VIP)

Ott a pont, notiba általában szerintem is teljesen felesleges a brutál videokártya és processzor.
Persze valamennyit az ilyen külső hűtők is segíthetnek, de nem ez az igazi megoldás.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#26) Balinov válasza Satcom (#24) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, Logitechet neztem en is, lenne is 2 modelljuk, ami jo lenne, de ott amire felfekszik a noti, homogen az anyag, ergo ott is kb ugyanolyan mennyisegu friss levegot birna beszivni a noti hutese, mintha az asztallapon lenne.

(#27) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régebben olvastam itt a PH!-n egy házi barkács megoldást: a noti négy lába alá egy-egy dc-tokot tett be az illető, máris 5 fokkal lett hűvösebb a gép :) Azt hiszem, költségkímélőbb, és azonos hatásfokú, mint a legtöbb pad.
A megoldás valóban az alkatrészek újragondolása lenne, mert egy notebook hűtése nem túl nagy hatékonyságú, viszont a bent lapuló alkatrészeké viszont igen. Vagy: minden notebook-hoz a gyártója külön a laptop adottságaihoz, paramétereihez megfelelő hűtőt tervezzen.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#28) kariad

kariad
(senior tag)

Volt Spire hűtőm, de Procira kicsi volt és aranyos! :)) No de Notebook-ra? Ilyet se láttam még! :Y

[ Szerkesztve ]

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#29) Stiky válasza Balinov (#12) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Lakkozod a fadarabokat. :DDD

(#18) total90
Tessék,
kis hűtő! :D

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#30) mephi666 válasza Stiky (#29) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezzel csak az a baj, hogy redbullos dobozból is csak 1db fér bele szűkösen (az pedig asszem 2.5decis) sörösből meg a 3.3-as az már szélesebb... a félliteres meg minden irányba szűkös lenne... meg mire ebben 1db sört meghűtene az ember, szomjan is halna... jobb hozzá a hagyományos hűtő... a zöldséges rekesz nálam a sörnek van fenntartva: 1tucat kellemes hűlhet benne :D

(#31) ^Clown válasza Stiky (#29) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:W És van, aki ezért kiad 6K-t?

(#32) Stiky válasza mephi666 (#30) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

5 perc alatt 8,5 °C-ig hűti le a cuccot.
És voltak róla képek is. A hagyományos 0,33-as még belefér. De a 0,5-es már tényleg nem.
Szomorú, de így a potenciális vásárlók jelentős részétől esnek el. :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#33) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

En nem hiszek ezekben a notebook hutokben.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.