Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

200 dollárért az bizony jó is lenne! De nagyon!
Szerintem ez a reális egy apró, inkább netezésre használható készülékért. Ha jó lesz, ennyiért akár még veszek is egyet!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

50 ezerért teljesen jó

elég vékony, hmmm

a notit úgyse játékra, hanem netre filmnézésre szövegszerkesztésre hasznljuk, második gépként tökéletes

sőt, gondolom az ubuntura is van játék

mondjuk én iphone 3G/3GS-t veszek majd, mert elég jól lehet vele netezni, ráadásul nem macerás(mindig a zsebemben van) hordozni

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#3) t72killer válasza Móci (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Főleg, ha az akksiidő tényleg annyira hosszú lesz, mint mondják (1-2 nap esetleg?), akkor leradírozná a vacak atomos netbookokat a pályáról. :C

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a 200-250 dolláros árcédula nem lenne rossz. :D

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#5) tsii_H válasza Pubszon (#4) üzenetére

tsii_H
(tag)

hat a sebessegre kivancsi leszek...amugy tenyleg bejovos cucc, jol nez ki, meg olcso is.
amugy nem valasz akart lenni sry, de ma ugyan nem nyomok egy vissza-t... :D

(#6) fricz19 válasza Móci (#1) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

így van, ennyiért és is vennék egyet.
Persze ha megállja a helyét, a "nagyon hosszú " üzemidő

(#7) Móci válasza tsii_H (#5) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami jobb grafikus chippel internetezni bőven jó lesz ez szerintem. Én legalábbis nagyon várom már.

(#8) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hahó Magyarországon vagyunk ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#9) Móci válasza FRENK1988 (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

75-80 000 Ft. Erre gondoltál? :D

(#10) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért egyből megveszem, még csak nem is egy kisgépről van szó, 13 hüvelykes kijelzővel egész jól hangzik, és amennyit látok belőle, az tetszik is. Aztán meg amúgy is Ubuntut raknék rá, így az nem gond. Persze ilyen alapokon még nem használtam ezt a rendszert, azért kíváncsi vagyok, hogy mennyi program van lefordítva rá.
"A Marvell ARMADA termékcsaládról már korábban írunk" - de jó neked Abu, hogy most megtudod írni a korábban megjelent cikket, csak a dátumot kell jól beállítani. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Na igen és ebből megmondom mi lesz kint 50-60 ezer forint.. M.o-n meg 110-120.. :F

(#12) jerry311 válasza Móci (#9) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Neeem, arra, hogy el lehet annyiért adni, mint amibe egy atomos netbook kerül. 80k alá nem fog menni. Főleg ha nagyobb a képernyő mint egy netbookon.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#13) Móci válasza jerry311 (#12) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor már nem lesz jó vétel. Maximum a gyártó örülhet, hogy jó nagy haszonnal eladja.

(#14) t72killer válasza Móci (#13) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hja, csak ez a haszon nem a gyártónál, hanem a magyar kiskernél és a magyar államnál (25%!!! ÁFA, vs 7% amcsi áfa...) jelentkezik.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#15) Móci válasza t72killer (#14) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bazzeg tényleg, mekkora barom állat vagyok... :W
Benéztem, de durván! Aztaku... :B

(#16) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

200 dollár még önköltségi árnak is nagyon sovány. 13 colos display, aksi, váz, burkolat, keyboard, alaplap és sallangjai, háttértár stb. és akkor szó nincs még gyártó vagy a forgalmazó hasznáról.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#17) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nagyon jól hangzik!

(#18) Abu85 válasza Kendek (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Upsz. :B Kiderült a kis titkom. Remélem más nem jön rá, hogy vissza tudok utazni az időben. :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

na ebből egy kisebb kijelzős változat nekem pont megfelelne...

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#20) .mf

.mf
(PH! addikt)

Az Armada500 egymagos, nem? Igazán tehettek volna bele két magot is, az akku elbírja, a monitor panelje úgyis sokkal többet fogyaszt; és egy kétmagossal sokkal gördülékenyebb lenne a gép is. Na mindegy, talán majd a Tegra2-s notebookok.

Off: is dat sum Quake 3 in the background? (Mögötte a monitoron)

(#21) rtom

rtom
(senior tag)

Jól rémlik, hogy az Intel is tervezett/gyártott korábban ARM alapú CPU-kat, csak az egészet eladták a MARWELL-nek? Mert akkor öngól :DDD Ha tényleg ennyiért tudja a leírtakat, akkor jöhet az ATOMhulladék kora? :DDD Vagy már eljött, csak az Intelnek jók a marketingesei? :U

(#22) FRENK1988 válasza Móci (#9) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mehet az még mert nincs haszon az eladáson :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#23) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Hmm... az ott Quake a hatterben, jobbra? :DDD

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#24) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak én asszociáltam a címről a Compaq Armadákra? :)

Érdekes lesz látni, hogy hogyan fognak teljesíteni a piacon a nem x86-os cuccok.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#25) bogyo112 válasza dabadab (#24) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Ha gyengébb lesz, mint az Atom, és ráadásul nem lesz Windows-képes, akkor túl sokan azért nem fogják venni szerintem. Pláne 70-80 ezerért...

szerk: bocsi, nem válasz akart lenni...

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#26) HummeRC válasza nbg (#23) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

De jó szeme van valakinek. :C Igen az egy Q3. Ha elfut majd a kis masinán, akkor nekem már bőven elég a teljesítménye.

(#27) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

200 USD... Ja. Emlékszem milyen hírek voltak az EEEPC megjelenése előtt. Akkor még az is 200 USD-s volt. Mire megjelent már 380-400 USD-be került.
Csak nehogy ez is így járjon!
Ha valóban 200 USD-s lesz, akkor a netbookoknak vége. Az Ubuntu nagyon jó, és az XP-s netbookok összes megkötését el lehet végre felejteni! Éljen a 13 coll!!!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#28) simonzé válasza HummeRC (#26) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy intel G65-ös VGA-n (asszem) egy hete nyomom az Unreal Tournamentet (1. rész '98-ból) full felbontáson. Akkoriban még egy Voodoo 1-en is beszaggatott 1024-ben. :) Nagyon áááááálllattt!!!!!!
Egy ilyen kisgépbe beneveznék én is.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#29) bogyo112 válasza simonzé (#28) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Ha jól emléxem, akkor a Voodoo 1 az mindössze 640x480-as felbontásra volt képes.

szerk: [link]

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#30) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Kecsegtetően hangzik. Várjuk. :C

(#31) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

bírom, hogy istenítitek ezt "csodát". bezzeg amikor compaq piacra dobta presario cq61z-t... agyon lett fikázva a szerencsétlen gép a 45nm-es sempronjával (x86), hd4200 igp-vel (dx10.1), 15,6" kijelzővel stb pedig annak is reál 80-90k körül mozgott az ára.
üzemidőben biztos, hogy gyengébb mint a marvell-es masina, de teljesítményben oda-vissza végignyalná a padlót a hírben szereplő kütyüvel az holtbiztos.

kár, hogy a compaqra nem volt keret novemberben. :(

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#32) dabadab válasza Ayg0 (#31) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ebből is látszik, hogy a teljesítmény nem minden. A szóbanforgó Presario a lényegesen rövidebb akkus üzemmódon túl nehezebb, ormótlanul nagy és nyilván a legalja anyagokból készült, ami a nagy mérettel kombinálva nyeklő-nyakló, törésre és repedésre hajlamos házat eredményez.
Szóval az a hordozható kütyü, amit súlya és mérete miatt nehézkes hordozni és amúgy sem bírja az ezzel járó mechanikai terhelést plusz gyorsan lemerül, az tényleg nem egy jó hordozható kütyü :)

[ Szerkesztve ]

(#33) huszar90 válasza iSonic (#11) üzenetére

huszar90
(tag)

akkor megyek kintre és veszek egyet 50k-ért :DDD

(#34) Ayg0 válasza dabadab (#32) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

hagy szálljak veled vitába: mit tudunk a két gépről a specifikációkon kívül? semmit. a gyenge anyagminőség is csak tipp (gondolom), a hosszú üzemidő általános használat mellett (pl netezés, szövegszerkesztés stb) pedig kis túlzással eddig is megoldott volt az atomokkal, arm központi egységekkel. ez akkor mitől nagyszám? max teljesítményben és/vagy árban tűnhetne ki a többiek közül, de az ellenpéldának felhozott presario mindkét szempont alapján versenyképes vele, sőt teljesítmeny több mint valószinű, hogy megeszi reggelire. akkor miről beszélünk? :U

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#35) dabadab válasza Ayg0 (#34) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"mit tudunk a két gépről a specifikációkon kívül?"

Mit allitottam a gepekrol, ami ne lenne benne a specifikaciokban?... Oke, az nincs odairva, hogy a Presario tejfolospoharmuanyagbol keszult, de az arabol ez egyertelmuen latszik, csodak nincsenek, ebben az arkategoriaban mind ilyen.

"a hosszú üzemidő általános használat mellett (pl netezés, szövegszerkesztés stb) pedig kis túlzással eddig is megoldott volt az atomokkal, arm központi egységekkel."

Ugye te is eszrevetted, hogy hirtelen temat valtottal? :) ARM CPU-s netbook meg eddig nem volt, ebben tobbek kozott az a nagy szam, hogy ez az :)

"max teljesítményben és/vagy árban tűnhetne ki a többiek közül"

A fentiek fenyeben nem igazan errol van szo :)

"az ellenpéldának felhozott presario mindkét szempont alapján versenyképes vele"

Ezer masikon meg csunyan elverzik, ahogy mar egyszer irtam :U Az a konkret gep tenyleg surolja az ipari hulladek kategoriajat, nem veletlenul fikaztak.

[ Szerkesztve ]

(#36) .mf válasza nbg (#23) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Lassú vagy, már három posttal előtted írtam :P :DDD

(#37) 5h4rK válasza tsii_H (#5) üzenetére

5h4rK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.