Van választék bőven, az biztos 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Van választék bőven, az biztos 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Nem rosszak.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

a piros dv5-ös rettenetesen néz ki így képen. a másik 3 pavilion szép. az envy meg Mac koppintás. de ebben legalább rendes, izmos hardver van
üzemidőre kíváncsi vagyok 

De miért megint dolláros árak vannak? Itthon nem árul a HP?
Use the force, Dude !
"billentyűzetük pedig a folyadékokak is ellenáll"
Ez az Envy nagyon szépre sikerült, és a körítés sem rossz.
Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

Jó gépek én is egy Hp-s Compaq 610 (Intel) gépet nyúzok 2 hónapja vettem 115 000 ropiért
8 cellás akku mp3 hallgatás 4:30 full töltés , 2 órás dvd film full töltés, ha csak netezek 5 órát is húz W7 Homepre 4gb ram kérve meg a 8 cellás aksi a 6 helyett.
Így 115000 ropi meg vagyok elégedve
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
Azért azt erősen kétlem, hogy a tömény kénsavnak ellenállna, de azért kellemes tulajdonság.
Egész bíztatóak ezek a ProBookok és az Envyk. Bár a tapipadot nem teljesen értem, hogy miért kell ennyire balra elhelyezni. Én személy szerint a nyilacskák alatt tartom a csuklóm, jobbrább is kerülhetett volna a numpad nélküli középvonalnál.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
Az Envy kurzor gombjai még viccnek is rosszak...
Egész jók
, Dell példát vehetne!
Az nem kifejezés, nagyon elb4szták 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Hát ezek nem döngölik földbe az új acer szériát, sajnos.
Pedig most villantani kellett volna....
Mindegyiknek vannak gyenge pontjai, némelyiknek több is. Bár a probook határozott fejlődés mutat, de árban is drágább.

Acer szériát ahahah.. a probook aztán kifejezetten az ellen készült 
Viszont az botrány, hogy üzleti noti pöcök nélkül, hp mikor kurvult el ennyire?
Szerk: wtf ki van az avataromon? 
[ Szerkesztve ]
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Sajnos nem árul itthon a HP sok mindent... Amit kinézek magamnak, az sosem kapható itthon. Most egy Probook 4415-t vennék, mióta bejelentették, de itthon nem forgalmazzák! 
A hírben szereplő notikból is tudnék választani egy 14-est, de abból sem lesz semmi itthon, az tuti... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

kb 2éve volt egy alap HP notim, amiben kevesebb 1 év alatt megadta magát az alaplap. Persze garis volt és cserélték is, de eladtam javítás után. Én ilyen esetek után kicsit elbizonytalanodom az adott gyártó iránt.

A 6450-en és 6555-ön ott van a pöcökegér, csak rejtőszínű (nem a szokásos kék, hanem fekete). Sajnálattal veszem tudomásul viszont, hogy e kettőt kivéve az összes többi fényes monitort kapott, amiért én minimum kivégezném a tervezőgárdát... kétszer. 

Superek,nem is tudnék választani,na azért igen. 
Nagyon kellemesek... Elore HP... 
alba gu brath
Ezt a Pavilion-t simán egy Dell Inspiron-nak nézném.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Akkor most az Envy lesz hivatalosan itthon vagy sem?

Nekem a 4320-4325 széria tetszene, csak még sehol nincs róla teszt.
Pedig lehet hogy a végén még el is csábulnék.
flimo: A probook nem a legerősebb üzleti széria. Mondjuk az elite-eken sem biztos hogy van. Hozzá teszem, soha nem komáltam, nem tudom miért hajtogatja mindenki, hogy márpedig az kell egy üzleti notira.
Nah, imám meghallgatásra találtatott. Bár ha compaq néven jönne, lennék csak buldog 
Ez az ati vga mi akar lenni? 
Radeon 540v...? Mi ez az új típusjelzés? 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Nekem is új, ennyit találtam róla. Teljesítményéről valami infó? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Kicsit mekkbúkos lett ez az Envy. Már a HP is kifogyott volna az ötletekből?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Abból, hogy csak DX10.1-es arra tippelek, hogy valami nagyon alap, nagyon gyengus cucc lesz. Amolyan minimálgrafika.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
A regi envy-k is macbook sztajlok voltak.
powerd by mango, no more droid
Probook nem tűnik rossznak, tesóm az MSI-jét leváltani simán jó lenne. Mondjuk én annyira nem tartom ezt business gépnek bár a dizájn alapján még Elitebooknak is lehetne nézni. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

az envy le és fel gombját nyomogassa az, akinek 2 anyukája van. 
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Envy kicsit MaciBook Pro-s, de nem baj, nem szegyen a jo cuccot masolni, csak jo legyen az akksi-ideje es maris versenykepes mert a HD5830 8szor korbefutja az Appleban levo gt 320m-et.
Ettol fuggetlenul Envy 14 = instant must have erzes 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Tetszik ez az Envy széria, tiszta MacBook Pro. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
A ProBook 4325s modellre kíváncsi leszek... leginkább az árára.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Core i3-al már kapható a 4320s több helyen is. 200 k alatt van.
Nagyon szemezek vele, lehet hogy még a végén el is csábulok 

Már hogyne lenne pöcök az üzleti HP notikon? 
A GHB billentyü körül az szerinted mi?
Egérpiszok?

Nem az elhelyezésével hanem a kezelhetőségével van a probléma. Ki kell próbálni élőben, én kifejezetten rühellem...
www.laptopkalauz.hu

jó nagy hülyeséget akartam írni 
[ Szerkesztve ]
www.laptopkalauz.hu