Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) nonoka74

nonoka74
(kvázi-tag)

nekem bejön!2. mobilnak jó lesz,ha olcsó ! :C

hmmm? mög hát!

(#2) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Ohh, pedig megint azt hittem hogy végre N8 teszt :(((

Amúgy a telefon tetszik, formára nem annyira. Egész tűrhető vétel.

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#3) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Én azt mondanám rá, hogy "érdekös" :)

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#5) scyllarus

scyllarus
(fanatikus tag)

Egy szó: kell!

ZTE-Skate; custom ROM: Mokee OS port CM7.2

(#6) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az ötlet jó, a megvalósítás szintén, az edof kamera felejtős és nem kéne ezt erőltetni a jövőben.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#7) mraco

mraco
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha van egy kis esze a Nokiának, akkor ezek után folytatja is ezen az úton. Épp itt volt az ideje ennek is, mert már elég egyhangú volt a kínálat. Nem nagyon volt újítás. Megmenti a hírnevét a Nokia. :)

Kezemben a kulcs.

(#8) Karma

LOGOUT blog

Ha nem ITU billentyűzete lenne (főleg elcsúszott nullával, OMG), akkor instant get lenne. Azért így is elgondolkozom rajta :D Nokiánál nem jellemző hogy ilyet vált ki belőlem.

Break Driven Development

(#9) scyllarus válasza Karma (#8) üzenetére

scyllarus
(fanatikus tag)

Hát én sem vagyok nagy Nokiás, de mégis kellene. Céges telefonnak tökéletes lenne.

ZTE-Skate; custom ROM: Mokee OS port CM7.2

(#10) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Végre. A felsorolt ilyen telefonok nagyok/bűnlassúak voltak. Én régóta várok érintős billentyűzetes candybar telefonra. P990i-m volt, szerettem, de eljárt felette az idő.

Assem a pulse-t le is cserélem. :C

(#11) FRENK1988 válasza Karma (#8) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD
Ha lenne tényleg olyan billentyűvel amin "rendesen" vannak a gombok akkor beneveznék egyre, főleg ha lejjebb megy az ára.
Na de a lényeg, hogy a Nokia kezd magára találni. Így tovább
A teszt megint jó hangvételű lett ezért is szeretem a Mobilarénát :)

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) scorpio73

scorpio73
(újonc)

Jó ötlet, jó megvalósítás és a teló is jól néz ki. :C
A képek nagyobb változatban nem akarnak bejönni.

(#13) Bog válasza scorpio73 (#12) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bocs, félrelinkeltem, javítva már :R

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#14) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

E52 után azt mondom ez a készülék a 2. helyen van nálam a nokia-tól ..egyszerű,gyors, jól néz ki ..vékonyka (+pont), egyedül a bill. kiosztásba kötnék bele. a képek meg aránylag kulturáltak, akármilyen AF helyettesítő bizbasz is van benne.

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#15) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

végre sikerült a nokia-nak valami normális telefont is gyártani. ha lemegy az ára lehet rá jó kereslet:)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#16) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Jó kis telefon, akik a funkcionalitás hívei ilyet fognak majd venni.
Igazi slágertelefon lesz, ha a 3210-es népszerűségét nem is fogja elérni, a 6300 szintje simán meglehet. :K
Amúgy a videónál hangosan felröhögtem, amikor a négyfunkciós számológép után bejött a "tudományos számológép" ami ismeri a reciprokot meg a százalékot... :))

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#17) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Maga a telefon nem rossz de ez a külső........ (igaz szubjektív, na meg az ára ami remélem változni fog)
Inkább megvárom a C3-01 -et, igaz az sem lesz olcsóbb de annak a formája jobban tetszik.
Kamera nélküli verziót nem terveznek ezekből a Touch & Type telefonokból ? Én egy olyannak nagyon tudnék örülni :)

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#18) dali.78

dali.78
(újonc)

Szerintem nagyon eltalálták. Viszonylag elfogult vagyok a nokiával kapcsolatban, de szerintem a Nokia 6510 óta nem csináltak rendes telefont (ami a külsőt illetei).

A teszt alapján tetszik. Biztosan veszek egyet. Semmi csilli-villi, telefon kinézet, mégis benne van minden...

[ Szerkesztve ]

(#19) Alwares

Alwares
(fanatikus tag)

Ez nekem is nagyon tetszik, ilyennek kell lennie egy 40 ezres telefonnak! Jó ez az új koncepció.

Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

(#20) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Korrekt kis telefon... árban még van mit lefaragni, de amúgy egész pofás. Az S40 érintésre is reagáló verziója jó húzás lehet a Nokiától, mert az N8 eléggé magányos lesz majd a magaslatokon, alulról meg lehet nyomni ezeket az olcsóbbakat.

Még a végén elérhetjük, hogy valódi tömegtelefon lesz a Nokia érintősben is. :P

PH semleges

(#21) Gengi

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is egy nagy plusz. Eddig is a NOKIA anyaghasználatát szerettem nagyon sokszor. (Nem minden készülékben) De végre egy ilyen is kell ,ha lassan ki is kopnak a sima nem érintős készülékek.

Egyik ismerősöm most mesélte ,hogy elég komoly dolog történt vele és azonnal mentőt és rendőrséget kellett hívnia. Eddig ő is a vagizás híve volt. Egy érintőképernyős telefonja volt (szántszándékosan mem írok típust) és az idegességében nem tudta kioldani a brillzárat csak pár perc elteltével. Itt ez mennyire egyszerű? (Sajnos nem tudok jelenleg videot nézni)

Szóval mennyire hamar lehet tárcsázni egy lezárt állapotból? Ha elkezded beütni a számokat alapból a hívásokra ugrik?

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#22) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis telefon, de...
ez a billentyűzet valami szánalom, főleg itt ahol a kijelző sem olyan, hogy ezzel az elrendezéssel helyet nyernek neki!

Ezt a kamera módit nem tudom hogyan gondolja a Nokia...
Az N8al villog, hogy milyen jó a multimédia, de a 60ezer forintos cuccok meg jönnek fix fókusszal ami erre felé már szánalom kategória. Érdekes lépés. Végleteket szeretik :DDD

asd fgh jkl éáű

(#23) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Először akkor lepődtem meg, mikor kiderült, hogy HSPA és WLAN is va nbenne.
Másodszor akkor, amikor megláttam az árát.

Ha úgy alakul a vételi ár, mint a 3120c-nál, akkor tökéletes lehet a piacon, de csak akkor...
Egyébként kb a 3120 utódja, nem?

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#24) Arthuro_Adam válasza DemonDani (#22) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

A C3-01 jön rendes billentyűzetkiosztással.

(#25) rankesz válasza fateless (#23) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ezen bizony én is meglepődtem... ha nem ez az EDOF bizbasz lenne benne akkor lecserélném a Kedves omnia2-jét amit a rendszere miatt "nem kedvel annyira".

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#26) hans87

hans87
(fanatikus tag)

Mikor az első hírek jöttek, azt hittem, ezek az ázsiai piacra mennek. Aztán jött a hivatalos hír, akkor is szkeptikus voltam. Aztán Bog múlthéten eldobott félmondatai nagyon kiváncsivá tettek, erre itt a teszt és igen-igen meggyőzött. Jobb koncepció, mint vártam és - Nokiától mostanság váratlanul - kifejezetten jó kivitelezés. Kamera terén mondjuk inkább lett volna benne egy AF-es 3,2Mp-s, mint egy 5 MP-s, de fixfókuszos. Sebaj, ettől eltekintve tetszik! Nagyon. Ja, és a teszt is. :))

Nokia 5530

(#27) stevve válasza rankesz (#25) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"amit a rendszere miatt "nem kedvel annyira"."

Mi baj a WinMo-val, ha szabad kérdezni? Csupán érdekel, mint információ. :)

PH semleges

(#28) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bog PÜ-ben ment egy kis kiegészítés

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#29) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Nagyon jó cucc. Szívesen lecserélném a C5-t erre.

Intel & ATI

(#30) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszik, jo keszuleknek nez ki.
Azert egy vakut meg elbirt volna...

"There is nothing permanent except change"

(#31) tjb007 válasza JanFe (#30) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A C3-01 -en már lesz az is.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#32) Gengi válasza stevve (#27) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet ,hogy a kedvesének egy kicsit bonyolúlt. Szerintem anyum nekem se tudná elkezelni az Omnia 2-t ,de ezt már igen. Közeleg a karácsony gondolkodom húgomnak egy ilyenen úgy is most tojt be a telefonja.

[ Szerkesztve ]

(#33) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért az durva hogy elvileg ebben is van USB OTG pedig sok csúcsmodellben mókolni kell hozzá :)

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#34) stevve válasza Gengi (#32) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is hasonlóra tippelek. Hasznos infó lehet egy-egy ilyen morzsa, ha ajánlani kell telefonokat.

PH semleges

(#35) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

Úgy látszik a Nokia seggberugta magát, és elindult felfelé. :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#36) er2es

er2es
(kvázi-tag)

na , kezd éledni a nokia, ez elég jól sikerült telefon lett :C

(#37) olbaidhun válasza hemaka (#15) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyetértek, korrekt kis telefon ez, ha megfelelő áron fogják árulni, még célt is találhatnak vele! Ideje volt nokia papa, csak így tovább!

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#38) Gengi válasza er2es (#36) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy olyan cikkre még kíváncsi vagyok ,hogy egy telefon átlagos fejlesztési ideje mennyi. Én 1-2 évet saccolok neki szoftverrel együtt.
Ezen gondolkodom már régóta ,hogy ugye mindig itt van ,hogy ez a "Cég" válasza a piacnak. Pedig sokszor ezek párhuzamosan folyó projektek csak az egyik cég hamarabb végez vele. Mert ugye lehet ,hogy mikor ezt elkezdték készíteni még teljesen mások voltak a körülmények. Az eddigi NOKIA-kat más szemléletben kezdték el összerakosgatni és most még azok esnek be. Biztos nem egy két hónap volt összehozni ezt az új s40-et sem.

(#39) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

ötletes megoldás, végre vmi új és használható a nokiától, csak az a baj, elsőre soknak tűnik az ára..vmiért szkeptikus vagyok, nem hiszem, hogy a hazai forgalmazást követően sokat fog esni az ára. ( főleg nem az itt is említett 40K-s árra )

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#40) madstunt válasza Gengi (#38) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

adott esetben még több is lehet mint 2 év

(#41) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Bejön. A gombok kiosztása szokható, és szerintem vállalható kompromisszum annak érdekében, hogy egy "hagyományos (értsd nem qwerty-s) telefon normális méretű érintő ablakkal érkezzen. Jó árakkal és felépített "flottában" valóban tarolhat a gyártó" nem nagyon vannak hagyományos kialakítású érintős készülékek (kínai/ tajvani csodákat leszámítva) a piacon.

(#42) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Ha a szolgáltatók felveszik a kínálatukba, igazi best-buy lehet.

A kijelző tényleg benyomódott - azért színeződött el - a fényképek lapozgatásánál, vagy az valami effekt...?

(#43) Gengi válasza madstunt (#40) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Átlagos időre gondoltam. Hátha lesz egy ilyen írás is :). Akik közel vannak a tűzhöz azok úgy is jobban tudnak nyilatkozni.

(#44) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik! Kíváncsi leszek az árra, hogy mennyi lesz az annyi.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#45) woodbear

woodbear
(őstag)
LOGOUT blog

20-30 között lesz, akkor venni fogok egyet. Tetszik az egész.

xbox Gamertag: woodbear: .... HTC HD2 [wp7.5 mango] ....

(#46) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem elég jóra sikeredett ez a készülék. Nekem bejön. ;] A cikk mint, mindig nagyon jó! :R

(#47) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Egész jó,ami mostanság szokatlan a Nokiától.
De ez az 5mp AF nélkúl... :W Értelme nem sok van szvsz.Inkább egy 3.2mp AF-al.

[ Szerkesztve ]

(#48) kokyt

kokyt
(senior tag)

Tetszik :K Ha szolgáltatói árak nem lesznek elszállva, és záros határidőn belül (néhány hét) bekerülnek a kínálatban, akkor ez lesz a következő.

(#49) kaller1 válasza Vtwo (#47) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kamera téren ebben a szegmensben egyértelműen visszafejlődés(butítás) folyik, és nem csak a Nokiánál. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#50) Kashim

Kashim
(senior tag)

Na a sok tégla után ez egész korrekt kis jószágnak tűnik, másodlagos telefonnak simán elfogadnám. Árból azért még lehet, és valószínűleg fognak is faragni.

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.