gondolom ez lesz az SE Elm ellenfele..
még hasonlít is rá..
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
gondolom ez lesz az SE Elm ellenfele..
még hasonlít is rá..
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
Jó ajánlatnak tűnik, bár nem értem miért van az új Nokiákon olyan otromba dpad. Bűn ronda.
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Na ezzel úgy vagyok mint a Zsiráfokkal...szép meg jó,elnézegetem, de itthonra nem kéne 
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
egyáltalán nem tetszik
formátlan....

Elég furcsa kinézet, szokni kell. Egyszerű mint egy pont.
Mintha valami játéktelefonok lennének ezekkel a piros és kék színekkel.
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Ezt is megértük: öt megapixeles kamera fixfókuszzal.
Nem tudom, mi értelme 
Csak nekem hiányzik a WiFi?
Bár ennyiért... nem hinném, hogy beleférne.
X - Noisestorm - Wipeout
nem az Elm ellenfeleként készül.
5MP fixfókusz? nemhittem hogy valaki meglép ilyen hülyeséget.
mellesleg nekem tetszik. ennek számítsuk bele hogy nem ugyanaz a célközönsége mint az E szériának szal nemcsoda hogy sokaknak nem tetszik
[ Szerkesztve ]
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
Hasonló ehez: [link]
De egyik se tetszik. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

egyébként 28ezerért nagyon jó 
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!
miért is nem?
alacsony árfekvés, középkategória, ívelt hátlap..stb
[ Szerkesztve ]
az egyik: fiatalokat célbavevő,olcsóbb,zenei készülék
míg a másik: visszafogottabb külsejű( ezáltal nagyobb célcsoporttal rendelkező ), középkategóriás all-in-one modell.
ne felejtsük el,majdnem egy húszassal olcsóbban fog jönni az X2 mint az elm
az elm mellesleg jóval íveltebb. szvsz az X2 íveltsége csak a valóságos mérethez képest felnagyítva(ahogy a képeken látod) érzékelhető...
szerintem
[ Szerkesztve ]
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
Tudásban jóval az Elm alatt van, nem annak az ellenfele. A hátlapja pedig messze van az "Elm-ívtől".
Jó kis készülék jó kis árral.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
lehet..
de melyik az egyik és melyik a másik? 
mert szerintem tök ugyanaz csak ebben nincs wifi..meg mondjuk autofókusz..viszont nokia és olcsóbb..
úgy látszik ez az ívelt forma lesz a trendi..
Valóban nincs nagy különbség közöttük. Csupán a kamera, a wifi (ennyi a különbség az 5800 és az 5230 között, de emiatt az árkülönbség mindjárt egy húszas), a fényérzékelő, a HSDPA/HSUPA, a GPS ami hirtelen eszembe jutott.
Nem azt akarom bebizonyítani neked, hogy az Elm jobb, mint ez, hanem hogy nem egy kategória. 
[ Szerkesztve ]
Az 5800-5230-nál kihagytam a hozzáadott dolgokat, ami azért sokat dob az 5800 javára 
ezt nem is kell bebizonyítani mert szerintem is jobb az Elm.. 
de nem lehet véletlen hogy ennyire hasonlít..
mindegy, annyira nem lényeges a dolog..

elsőre ahogy megláttam egy dolog jutott eszembe: nagyanyámnak design 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog
+anyaghasználatban is az elm a jobb meg abban van "dzsepeszi" is és mozgásérzékelő, de hangsúlyozom az drágább kategória még mindig.
itt egy összehasonlítás: [link]
[ Szerkesztve ]
igen, és pont annyival drágább is..
de igazából ez a kijelző (apropó az is ugyanaz
nem gps-re meg internetezésre való..jó ha van az igaz, de inkább csak unaloműzésre..
akárhogy is nézem, én több hasonlóságot látok mint különbséget..
de jobb az Elm.
kiváncsi leszek a végleges árakra.
itt 90 euro a nokia, az nagyon baráti..ne lenne ilyen ronda..
meg lenne benne wifi.. 
[ Szerkesztve ]
Főleg, hogy Symbian figyel rajta... hatalmas plusz. Végre magára talált a Nokia...
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

Egész jó alapkészülék lesz ez is. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
ez nem symbian hanem S60 

az S60 az symbian. mégis milenne, tán winmo? 
[ Szerkesztve ]
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

Ez már nekem is túl szögletes. 
Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

Igen, tudásban több az elm, viszont ami abból nagyon hiányzik és ebben benne van az a csatlakozók!
S40-t akartam bocsánat.
Helyesen a mondat: Ez nem Symbian hanem S40.

igen úgymár stimmel, én pedig a cikkbe nem néztem bele, akkor leesett volna a dolog, mert általában ilyenkor már csak a topikokba szoktam benézni amig fentvan a listán oldalt 
én meg baromi álmos és ezért írok hülyeségeket 
Korrektnek tűnik! Látva ezt, egy SE T100-as sziluettje sejlik fel bennem...
Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

Nekem nem igazán tetszik ez a kialakítás, de különben nem vészes.
A telefon meg a kategóriájában valóban jó 
[ Szerkesztve ]
/XperiaArcS/

Most nézem csak az akkut. BL-4C, 860mAh, a beszélgetési idő 13,5 óra, a készenléti meg 624 óra. Na ezt hogy csinálják? 
A hátlap fém, jól látom?
[ Szerkesztve ]
optimalizáció,3g hiánya stb... de ezek a gyári adatok sosem valósak hanem labor körülmények köztiek.

Ja világos, de azért enyhe túlzás. Ennyire ne lódítsanak nagyot. A 6303 és a 3720 is 6-7 óra beszélgetést meg két hét készenlétet ír, aztán egy átlagos felhasználással két nap alatt lemerül.
Ha csak a felét hozza mint a gyári, nekem már jó

Kategóriájában megállja a helyét, nekem még tetszik is. 
Ennyiért szerintem jó ajánlat!
Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

Nini, nézzétek a * (csillag) gombot: elemlámpa! Wáo 
Ez tetszik! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
na észre see vettük 

Vajon ez is fényre lebomló műanyagból lesz, mint az X3...?
részleteznéd?
Hehe... Nem csak walkman, hanem fény az éjszakában is...
Én sem vettem elsőre észre...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Tuti?
A specifikációban nem írják... Vagy csak én nem vettem észre... Nem lehet, hogy az egy kulcs-ikon? 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Nem írják, de tuti az lesz, mert a 3720-on is van ilyen piktogramm.

Valahogy nem fogott meg. Ennyiért azonban nem rossz ajánlat. A kérdés már csak az, hogy milyen lesz az anyaghasználat. 

Arra céloztam, hogy vajh' ugyanolyan fosszar minőségű műanyagból lesz-e, mint az X3...
nekem avval se volt sok bajom

Hát Te tudod....én majdnem sikítottam ahogy a kezembe került...
tavaly január végétől május 3-ig egy alcatel E207-et nyúztam ami újonnan vettem 4000 forintér akkor. szerinted rájöttem hogy tökmindegy az anyag? igen 
[ Szerkesztve ]

Így már érthető.