Hirdetés

2013. május 25., szombat

(#1) T0rnad0

T0rnad0
(őstag)
LOGOUT blog

Így kell ezt csinálni, "legális" függetlenítés házilag ;]

Mudman / Samsung Blackjack / HTC Sensation - Anker / Ghoo Tab 7000S / Thinkpad T61

(#2) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Siman veszek egyet, ha valaki irna egy tesztet rola, hogy nem penzkidobas...
Ez amugy miert nem jutott senkinek eszebe hamarabb?

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#3) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

elég sokáig eltartott, mire piacra került... :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#4) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem igazán értem ennek a működését.Mivel láttam ilyenről egy videót, hogy kell használni és egyszerüen kivették a simkártyát és berakták ezt helyette. De akkor nem értem, hogy helyettesítheti ez az eszköz a simkártyát? :F

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#5) Viktor0610 válasza Jégkokó (#4) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Elvileg a kártya alá kell tenni. Ami azért is érdekes, mert néhány esetben a SIM maga alig fér be a helyére... :F

...

(#6) Jégkokó válasza Viktor0610 (#5) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen cuccot sok helyen látok, hogy a neten árulják 10 ezer ft körül. Csak kérdéses, hogy egyálltalán működik e.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#7) Lars

Lars
(őstag)

Régi nokiás kódos megoldás szimpatikusabb volt :D
Mondjuk ott is ugrik a gari :S
Mondjuk most már kevés modellt érint ez a függetlenítési dolog, mert már jó áron hozzá lehet jutni garanciás független telcsikhez. Nem olyan horror mint mondjuk 4-5 éve volt.

(#8) Viktor0610 válasza Lars (#7) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

"Mondjuk ott is ugrik a gari :S"

Nem ott is, csak ott, ez esetben ugyanis a garancia megmarad! ;)

...

(#9) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Nem sok értelme van a mai világban ilyenre pénzt költeni, amikor a számhordozás működik, illetve a kártyafüggetlen telefonárak sem olyan eget-verőek...

[szerk] --> plussz még amit Viktor mond, egy csomó készülékben használhatatlan ez a cucc. :(((

[ Szerkesztve ]

A hűségidő szépen megfolmazott hitel.

(#10) Jégkokó válasza Viktor0610 (#8) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak még mindig kérdéses, hogyan lehet beletenni egy nokia telefonba, amikor a simkártya pont belefér a helyére?

(#11) greeneye166

greeneye166
(fanatikus tag)

Méretük alapján akkorák mint egy SIM. Én azt hittem, hogy ezt beteszed, kifüggetleníti a telót, aztán használod a SIM kártyádat

> kiregisztrálva, ne küldj privátot <

(#12) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

"kel" - kell helyesen ;) (második sor közepe)

Kíváncsi leszek, hogy ehhez mit szólnak majd a szolgáltatók.

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#13) marcee válasza greeneye166 (#11) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Alapterület sim, "vastagság" (vékonyság inkább) fólia. Nem módosít semmit a telefonban, ez a garanciatartás lényege.

[ Szerkesztve ]

\m/

(#14) saniiitas

saniiitas
(újonc)

ebben nem kérhetsz segítséget.

[ Módosította: Kalandor ]

(#15) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

sziasztok

Nokia 6230i telót lehet-e házilag függetleníteni?

Golden Brown - The Stranglers

(#16) Szabi1987

Szabi1987
(senior tag)

Elnézést Kérek,Többet nem fordul elő!
Nem is akarok függetleníteni, csak kérdeztem;]

[ Szerkesztve ]

Golden Brown - The Stranglers

(#17) Viktor0610 válasza Szabi1987 (#15) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Beviszed a szolgáltatóhoz, ahol minimum két évvel a vásárlást követően leveszik a készülékről a hálózati zárat.

...

(#18) Kickass válasza Viktor0610 (#17) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

jópénzért tegyük hozzá :)

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#19) atesss válasza -NOKIA- (#9) üzenetére

atesss
(őstag)

És ha külföldön akarod használni a telefont ?!
Oda nehezen hordozod át a számot...

Nincsen valakinek azóta gyakorlati tapasztalata ezzel ?
Youtube-on van fent jópár videó,és azokon úgytünik hogy működik (bár a becsúsztatós SIM-es telefonokban nehéz használni,vagy esetleg szét kell vágnod a simet vagy nemtom hogy fér bele)

(#20) aztazélet

aztazélet
(újonc)

Sziasztok kérdésem az lenne hogy lehet nokia 5300át házilag függetleníteni???

(#21) Viktor0610 válasza aztazélet (#20) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezzel a kártyával valószínűleg igen, az egyéb megoldások pedig nem erre a fórumra valók!

...

(#22) daanee

daanee
(újonc)

Sziasztok!sharp GX29-et kéne függetleníteni! VALAKI SEGÍTSEN NEKEM NAGYON FONTOS LENNE!!!
IMEI:358145/00/556826/7
FCC ID:apyhro00046!
nagyon megköszönném ha segítenétek!tényleg nagyon fontos lenne!
email: ecsekidani@freemail.hu

(#23) kaller1 válasza daanee (#22) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na ez nemigen fog összejönni.... :DDD

.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.

(#24) Sipi16 válasza daanee (#22) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Azt csak kábellel lehet...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#25) Saint_ válasza daanee (#22) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

okos..

When I thought I could be strong...

(#26) Viktor0610 válasza daanee (#22) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A függetlenítés témaköre a fórumon tiltott.
A Vodafone "aprópénzért" (2500 Ft) _legálisan_ leveszi a hálózati zárat a telefonról, amennyiben eltelt két év a vásárlás óta...

...

(#27) Beatrix2008

Beatrix2008
(újonc)

Sziasztok!
Én ajándékba kaptam egy Pannonos Nokia5000, de Vodás vagyok. Tud valaki segíteni? Tudjátok mire gondolok! :))

(#28) Jégkokó válasza Beatrix2008 (#27) üzenetére

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen veszel egy ilyen kis kártyát amit a simkártya alá kell berakni és máris mehet bele akármelyik szolgáltató simje

(#29) Beatrix2008 válasza Jégkokó (#28) üzenetére

Beatrix2008
(újonc)

Szia
Köszi a tippet! :R
Ok :C , de mi a neve ennek a kártyának és hol, valamint mennyiért lehet hozzájutni?

(#30) Viktor0610 válasza Beatrix2008 (#29) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Turbo SIM, erre keress rá.

...

(#31) Beatrix2008 válasza Viktor0610 (#30) üzenetére

Beatrix2008
(újonc)

Hali!
Köszi a tippet! Utánna olvastam és különböző értékeléseket találtam, a sok kétkedés ellenére, hogy használható, mert igen vékony. Ezért most próbálom felvenni a kapcsolatot egy forgalmazóval, ugyanis nem egy nagy összeg (1800 Ft-ért találtam). Ha meglesz mindenféleképp leírom, hogy hogyan jött be nekem. :C

(#32) Beatrix2008

Beatrix2008
(újonc)

Hali!
Hát megjött a Turbo Sim és tényleg igen vékony és valóban be is férne, ha nem lenne rajta egy pici fekete bigyó amitől nem. :W Az én telóm Nokia 5000 és a kártyát úgy kell beledugni és ezért végképp nem fér bele. :O

(#33) kaller1 válasza Beatrix2008 (#32) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szia! Nézzál már át ebbe a topikba,és olvass vissza pár hozzászólást: [link]

(#34) borbas85

borbas85
(újonc)

Sziasztok N97-et lehet függetleníteni?

(#35) kaller1 válasza borbas85 (#34) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem.

(#36) sysko82

sysko82
(újonc)

Sziasztok!
A nokia 5000-es telefonom,írtó lassan reagál mindenre,ezen segít a szoftverfrissítés??
Köszi a válaszokat

(#37) kaller1 válasza sysko82 (#36) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Talán igen, de amúgy sem egy sebességbajnok ez a típus... :U

(#38) HaliAdi

HaliAdi
(tag)

A turboSIM tényleg működik?Mert ismerősöm vett Iphone-ba egyet és nem ment neki... pedig az is benne volt a listában.

Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /

(#39) HaliAdi

HaliAdi
(tag)

Na mi történt? Itt megállt az élet? :/

Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /

(#40) máyköl válasza HaliAdi (#38) üzenetére

máyköl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kéne mennie pedig... Régebben próbálgattam TurboSim-eket, néha nehézkesen mennek, fontos, hogy jól érintkezzenek, meg soknál a sim kártyát is vágni kell. :)

(#41) HaliAdi válasza máyköl (#40) üzenetére

HaliAdi
(tag)

olyat is hallottam, hogy valamelyikbe nem fár bele utána a kártya:D vagyis használhatatlan.

(#42) Zolibe

Zolibe
(újonc)

Sziasztok! Vettem az acconynak egy Nokia 7020-as telefont ( tudom-tudom randa, ocsmány, de még is... ). Rózsaszín telefon kellett , ez pedig jó árban volt. Na, de nem ez a lényeg! T-mobilos a cucc, garanciás, de nekem Voda kártyához kell. Bróbáltuk TurboSIM-el, nem üzemel mert BB5 SL3-as ( kódot csak a sima BB5-höz találtunk ). Szervízkábelt sehol nem találok hozzá, így egy flash progival sem tudjuk átfuttatni. Van valakinek ötlete?

(#43) Lucifer666

Lucifer666
(újonc)

hello
Nokia 3720 ast lehet függetleniteni?

(#44) FRENK1988

FRENK1988
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még jó hogy IMEI megadós sürgős segítségkérős lesz a topik ;] Amugy meg én is használok egy ilyen fóliát Nokiában. Semmit nem tapasztaltam belőle. Működik ahogy kell

Honnan tudjuk, hogy a bitek nem nőneműek? -Nincs olyan állapotuk, hogy "talán". | http://bit.ly/11AYsM6 <<< HP Compaq 56 Hibás laptop eladó

(#45) khalim

khalim
(újonc)

hi,

e72-t lehet függetleníteni? nem találok megoldást sehol...

köszi

(#46) sz0tyi

sz0tyi
(lelkes újonc)

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. E72-vel kapcsolatban bármilyen segítséget szívesen vennék.

(#47) gabi_93

gabi_93
(újonc)

Sziasztok Srácok. Vettem tegnap egy E52-t el is vittem hogy kifüggetlenítsem de nekem azt mondták hogy Magyarországon sehol nem lehet ezt kifüggetleníteni és ELVILEG a Turbo Sim-et sem támogatja. Mi a megoldás? Valaki írjon nekem privit aki tud valamit. Meghálálom valahogy. :R :R :R

(#48) sleszy

sleszy
(újonc)

Sziasztok!
Nekem is az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne függetleníteni nokia e72-őt? Neten nem találok semmi használhatót. Kérdeztem olyat aki mobil függetlenítéssel foglalkozik de nem vállalta ez a típust. Ha valakinek lenne infója ezzel kapcsolatban akkor kérem h írja le.
Előre is köszi!

(#49) nokaivarázs válasza sleszy (#48) üzenetére

nokaivarázs
(újonc)

nokiák esetén keressetek meg bátran ;)

(#50) Findzs

Findzs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van egy nokia 2760 -asom amit el szeretnék adni és szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, tehát hogy töröljön mindent
de kódot kér hozzá, próbáltam végigírni 0 -val vagy 1 -essel de nem fogadja el
milyen kód kell oda ?

azért ide írtam mert ez volt a legfrissebb nokiás topik

köszi

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.