Őszintén te szoktad rázogatni a telódat? Jó van tesómnak egy Samsungja amin van ilyen kockadobálós cucc.... azt kell rázogatni, de ezt a telót minek? 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Őszintén te szoktad rázogatni a telódat? Jó van tesómnak egy Samsungja amin van ilyen kockadobálós cucc.... azt kell rázogatni, de ezt a telót minek? 
Nem. De gondolom nem ez volt a fő problémája 
Break Driven Development

Nem vagyok én besavanyodva világ életemben Nokiám volt imádom őket. Nem rázogatom. Úgy vettem észre, h amikor felemeltem az asztalról meg a fülemhez emeltem mintha valami zörögne. Na innentől kezdve shakerként funkcionál a "szent telefon" 

Akkor az tuti nem az a zörgés ami nálam van... nálam csak erős rázásnál lehet hallani, és ha bedugom a fülest akkor nem csinálja 
[ Szerkesztve ]

srácok,, úristen nagyon elbizonytalanítottatok..... alig bírtam dönteni hogy n97re vagy iphone 3gs-t vegyek végre elszántam magam hogy 10dikén fizukor bemek és n97et vexek.. erre olvasom olvasom a hsz-eket és úúrissteeen hátezegyszar.. legalábbis nekem rohadtul ezjött le.. kb 40fikázás, 1jó hsz.. most komolyan valaki ha esetleg tudni írni(aki tulaja a telónak) egy result értékelést.. vagy esetleg dobni egy hsz számot megköszönném mert most tényleg nemtom mit csináljak.. feleslegesen pedig nincs kedvem kidobni X ezer forintot..előre is köszi
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"

pont ennyi fikázást kap a másik telcsi is - sőt mindegyik, mivel tökéletes telcsi nincs! -, másrészt a fikázók egy részének nem is olyen telcsije van, amit szid/ócsárol...
anno megannyi fikázás ellenére megvettem az n95 majd később az n95 8gb telcsit, és mind a kettőt megelégedéssel, probléma nélkül használtam 16 - 16 hónapig! ha akkor az ilyen és hasonló fórumok hozzászólásaiban leírtakra hagyatkozom, akkor nem vettem volna meg ezen telcsiket - amit meg is bántam volna...
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

"a fikázók egy részének nem is olyen telcsije van, amit szid/ócsárol..."
Ez a legnagyobb baj!
Én most is megvenném a telót, nem döntenék másként!

"ha esetleg tudni írni(aki tulaja a telónak) egy result értékelést.. vagy esetleg dobni egy hsz számot megköszönném" esetleg vki erre a prologusra egy "válasz"?
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
Melyik okostelefon-t vegyem topic-ban tedd fel ezt a kérdést. 
Biztos adni fognak választ indokokkal.
Én személy szerint az iPhone 3GS-t ajánlom ,mert nagyon stabil a szoftvere ,gyors ,több ezer cucc van rá megy Jailbreak 10perc és máris szinte mindent csinálhatsz a telóddal. A 3GS hardvere pedig erős ,minden játékot akadásmentesen visz ,és van pár igényes darab. 
[ Szerkesztve ]
just be

igazából.. nálam a vaku hiánya már nagy hátrány... és nem feltétlen játékra kéne a teló
de kösz a tippet a topiccal.. megprobálom ott

minek a vaku? A telefon játékra való
iPhone-Man ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Cheers

4 napja használom a telefont...
Első tapasztalatok:
- Külsőre szerintem ez a telefon a leggyönyörűbb (fekete)
- Összeszerelési minőséggel különösebb bajom nincsen, a flip stabilan, magabiztosan jár, a hátlap talán egy nagyon picit recseg... =(
- Maga a rendszer nekem teljesen megszokott volt, az N95 8GB-m után csak néhány apróságot kellet megszoknom... Az érintőkijelző "nyomásérzékenysége" szerintem fasza, jobban tetszik mint az iPhoné, nemtom miért xD ... Főleg az jön be hogy amikor megérintem akkor így rezeg a teló xD... A QWERTY billenytűzet is nagyon bejön
- Az internetezés gyors , bár az iPhone böngészőjéhez sajnos nem ér föl =( de attől még szuper
- A kamera az N95-énél talán picit élénkebb színeket használ
- a Zenelejátszó kib*szottul tetszik, egyszerű, gyors és jó, főleg ezzel a kinetikus görgető rutinnal ( 20-as szoftver. )
- Unokanővérem nekiesett a kijelzőnek a 10cm-s éles műkörmével, és kicsitt összekarcolta, de nem para :S :S
Így eddig nézve még mindig ezt a telefont venném, aki ezen gondolkozik az sztem ne habozzon, legalábbis ne amiatt, amiket itt mondanak...
Nokia N97 rulz

miánt lesz a tfosnál fehér... máris in order lesz!
iphoneról teljesen letettem... .. de attól független sokat segített ez a hsz a döntésben :p

szívesen
Háála istennek, énis ugyanigy voltam vele, hogy iPhone 3G S v N97, de iPhone-t szoszerint megutáltam xD
Valaki tud olyan progit a telóra , hogy kódot tesz ha valaki felakarja oldani a bill.zárat, vagy ha beakarnak lépni vmi könyvtáárba??? :S HELP

Sráácok, könyörgöm segítsetek!!
Nemtudok szignózni... Valaki leszignózná nekem ezt a progit??
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=25076
tök jó lopásgátló/biztonsági progi S60 V5-re
MEGHÁLÁLOM
![;]](/dl/s/v1.gif)

Szignózni én sem tudok! A billentyűzárhoz lehet tenni Biztonsági kóddal ellátott Zárat 

és miként gátolja meg az az alkalmazás, hogy eltulajdonítsák a telcsit? 
végszükség esetére ilyet is tud a telcsi; lődd be a biztonsági funkcióknál, hogy távolról egy sms útján - adott jelszóval - blokkolható legyen a telcsi!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe
Én megcsináltam.Megkaptad a pü-t?
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

Szerintem így a legegyszerűbb a szignózás.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Nekem ez alapján sikerült szignózni.
Cheers
Én egy másik modszer alapján csináltam az egyik fórumtárs (<Newl>) linke alapján az 5xx hozzászólásban a második link.

GALARDO! Küldtem vissza PÜ-t 
Köszi!

Elvileg ha megadok egy másik tel. számot, akkor ha kártyát cserélnek a telfonban automatikusan küld egy üzenetet a megadott számra, és ha visszaigazolom hogy ellopták a telcsit, akkor kapok még egy üzenetet, amiben a GPS ko-ordináták szerepelnek 

Ezt hogy oldottad meg ha szabad kérdezni? 

Még sehogy, várok hogy letölthessem a szingózott progit... 

a gps behatárolós rész tekintetében némileg kétkedő vagyok...

Én a helyedbe nem a programot szignóznám, hanem kérnék cer, és key fájlokat!
Rengeteg programot lehet telepíteni ezek segítségével.
HTC ONE X

Ha PC-n szignózol a végeredmény ugyanaz, de esélyed sincs belekotorni a gép SW-ébe és nem tudsz elszúrni semmit. A cer és key file-ok persze ilyenkor is kellenek.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Igen, ezt csináltam, és most sikerült minden
( köszönet GALARDO-nak) 
Nem tud valameikőtök olyan progit, amivel a ZENELEJÁTSZÓT tudom jelszóval levédeni???
[ Szerkesztve ]

A Handy Phoneguerd ban van alkalmazások védelme, az nem jó ?
HTC ONE X

Az a zenékre nem vonatkozik 

Ha aktív a Handy, és az alkalmazásokhoz hozzáadom a zenelejátszót akkor nekem nem engedi jelszó nélkül elindítani a lejátszót.
HTC ONE X

Sziasztok,
kérdésem a következő:
telefonkönyvben elmentett telefonszámról keresnek, akkor miért csak a számot írja ki,a nevet miért nem? beállítás kérdés,ha igen akkor hol?
előre is köszi

ez több típusú telcsinél is így van, például ha; a telcsi telefonkönyvében és a sim kártyán lévő telefonkönyvben is szerepel adott telefonszám/név, és úgy van beállítva a telcsi, hogy a telcsi telefonkönyvét, és a sim kártyára elmentett adatokat is használja a telcsi!

köszi a gyors választ. Hogyan tudom elérni, hogy amikor mentett szám hív, kiírja a hívó nevét és ne a telefonszám alapján kelljen kitalálni, hogy ki keres?

az legyen beállítva, hogy a telefonkönyv csak a telcsi memóriáját használja! sim és szolgáltatós számok elől pipa ki!

Ez úgy van hogyha nem egyezik a sim-en és a telón lévő szám és a hozzátartozó név akkor nem írja ki! Ezzel az elején megszívtam én is!

néha még azonosság esetén sem írja ki - bár ez inkább régebbi sim kártyák esetén fordul elő...
de mindek a sim kártyára bármilyen szám is? nem kell oda semmi! 

Huhhúúú, tényleg, de suta vagyok, ezt észre sem vettem ! köszi

Azért mert ha meghal a telód v. beadod valami miatt szervizbe és átrakod a simed egy másik telóba akkor meglegyen az a ~350-400 telószám... 

több helyen is mentve van (noti, t-sync), ráadásul olyan formátumban, amilyenben a sim kártya nem is lenne képes kezelni; egy névhez több telefonszám, e-mail cím...stb. a sim kártya részemről nem erre való! 
ja, és az én telcsim nem hal meg, és nem adom be szervizbe sem... 
[ Szerkesztve ]

Sikerekben gazdag, boldog új évet minden kedves fórumtársnak, és N97 tulajnak! 
Jó szerencsét!
Boldog új évet neked is és az összes fórumozónak!
[ Szerkesztve ]

Először is BUÉK mindenkinek 
Másodszor pedig:
Az N97-emnek azon oldalán ahol a menügomb van, amikor felvan nyitva a telefon , akkor ha hátulrol nézem a telót akkor a felső panel bal oldalán átjön a fény :S :S
Ez csak nálam van így?? Érdemes ezért bevinnem a T-genyó szervízébe?

Üdv!
Fényképezésben milyen ez a telefon egy i8910 HD-hez képest?
Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II

Tessék kali, a hozzászólást nem tudom már javítani, ennyi, ideges vagyok a t-mobilera, nemértem hogy ez miért zavart egyébként téged...
-.-" ( : : [ ] : : )
[ Szerkesztve ]

Szerintem azért zavarta, mint ahogyan engem is, mert sok mindent el lehet mondani a T-ről, de hogy "genyó" lenne... hát azt nem igazán. 
Mindig is igyekeztek úgy rendezni a vitás kérdéseket, hogy ne feltétlenül az ÜGYFÉL (így, nagy betűvel, mivel tényleg emberszámba veszik a felhasználóikat!) járjon rosszul! 
A szolgáltatáskínálatukat pedig ne is említsem, hiszen az messze veri a másik két mobilszolgáltatót! 
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!

sziasztok srácok, esetleg egy n97 user feltudna venni msnre? lenne pár kérdésem vásárlás előtt! köszönöm
msn: csojaalex@hotmail.com