Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) Joe bácsi válasza DJ. Ru$y (#900) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Persze, mint az E52-nél, h. a ház gomb alatt a kettő led világít!! Tényleg "normális" egy 70 rugós telónál! :W

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#902) dedike válasza kali (#899) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Ezek után nem szép tőled, ha nem árulod el! :P ;)

Jó szerencsét!

(#903) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Kali, megosztanád a kedves hallgatókkal hogy mi a fene zörög ebben a gyönyörűségben? :)) ;]

(#904) csabicska

csabicska
(fanatikus tag)

Tényleg mi zörög?
Egyébbkénk nekem is zörög. :((

Android 4.0.3

(#905) dedike válasza csabicska (#904) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Szerintem nem kell aggódnod e miatt. Amíg a telefon működik... lehet ez csak egy szép feature, hogy ne legyen uncsi a telefon... :D

De azért Kali kolléga leírhatná már... :K

Amúgy meg ki a fene rázogatja? Telefon ez vagy mi... :B

Jó szerencsét!

(#906) Andralin

Andralin
(újonc)

Sziasztok!

Karácsonyra tervezem meglepni magam ezzel a masinával. :U

Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy valaki próbálta-e már a SIP alapú VOIP használatát a telefonon?

Elvileg ugye a Nokia alapból kiszedte belőle a SIP klienst, de találtam egy leírást, ami szerint egy .sis csomag formájában visszalehet telepíteni rá!
http://winkstreaming.com/en/n97_sip/

A külföldi fórumok szerint van akinek működik, de nem mindenkinek. :O
Én itthon a Neophone szolgáltatóval használnám. Jó lenne, ha esetleg valaki próbálta már volna és leírná a tapsztalatait. :R :K

(#907) kali válasza dedike (#905) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ha a telcsi oldalán a csúszkás gombot lefogod, és még akkor is lötyög, akkor dugd bele a füles távirányítójának a dugóját, az általam nézett telcsi(k) közül a problémásak esetében megoldást jelentett! - bár mostanra több telcsit is volt szerencsém kicsit megmozgatni, és csak néhány darabnál - egy régebbi széria esetében - van azzal probléma.

Andralin; ha szolgáltatós telcsid van - bizonyos szolgáltatós szoftverrel -, akkor az is probémát jelenthet a kivitelezésben! némely szolgáltatók esetében divat szándékosan korlátozni a funkciót...

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#908) Andralin

Andralin
(újonc)

kali: Köszi az infót! Független telefont szeretnék venni, így ez remélem nem okoz gondot.
Neked esetleg van konkrét tapasztalatod SIP ügyben? :U

(#909) kali válasza Andralin (#908) üzenetére

kali
(PH! félisten)

gyakorlati tapasztalatom nincs, de lehet, hogy majd kipróbálom, mert némileg hajt a kíváncsiság... :K

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#910) Mymelody

Mymelody
(fanatikus tag)

Csak nyissátok szét a telefont és úgy rázzátok meg :D

Cheers

(#911) kali válasza Mymelody (#910) üzenetére

kali
(PH! félisten)

szűkül a kör, részemről már csak egy felfedetlen "lötyögős" titok van... :)
neked amúgy jól muzsikál a telcsiben az emtec? haver most dobott ki egyet - az 8 gb-os volt -, mert hol olvasta a telcsi, hol nem! más telcsiben ment jól a kari, és más kari is jól megy neki abban az n97 telcsiben, csak a kettő nem passzol(t) össze valahogy. mondtam én már korábban is neki, hogy dobja ki a tesco gazdaságos karit... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#912) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Kali, megosztanád eddigi tapasztalataidat a lötyögős ügyben?? :)) :DDD :)

(#913) Karma

LOGOUT blog

A Memory Reorganizert próbáltátok már?

Break Driven Development

(#914) DJ. Ru$y válasza Karma (#913) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Értenék angolul de jó lenne :(

[ Szerkesztve ]

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#915) Karma válasza DJ. Ru$y (#914) üzenetére

LOGOUT blog

Elvileg a Software Updaterrel lehet leszedni egy csomagot, ami felszabadít egy kis helyet a C: meghajtón, meg a RAMon is javít valamit állítólag.

Break Driven Development

(#916) DJ. Ru$y válasza Karma (#915) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Holnap leszek Wifi közelben akkor feldobom, megtaláltam szoftverfrissítésben!

[ Szerkesztve ]

(#917) Mymelody válasza kali (#911) üzenetére

Mymelody
(fanatikus tag)

Igazság szerint csak bennt van. Mentésre és pár letöltött képek tárolására használom. Idáig nem volt vele probléma. Rohadt drága az a Sandisc :D

Cheers

(#918) Joe bácsi válasza Mymelody (#917) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Főleg úgy, h. a nevét sem tudod leírni! De "örülök", h. egy ilyen drága telód van! :(((

(#919) GALARDO válasza Joe bácsi (#918) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Most komolyan egy k betűn akadtál meg?

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#920) Mymelody válasza Joe bácsi (#918) üzenetére

Mymelody
(fanatikus tag)

Ez aztán megbocsájthatatlan, faragatlan megnyilvánulás volt tőlem, főleg annak fényében és súlyával, hogy ilyen telefonom van. Te meg beteg vagy barátom.
Ahelyett hogy kötekednél és irígykednél inkább dolgoznál és akkor te is vehetnél ilyet ;)

Cheers

(#921) Joe bácsi válasza Mymelody (#920) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Már ne is haragudj, de megengedhetem magamnak, h. ilyet vegyek, de nem vagyok rászorulva.

[ Szerkesztve ]

(#922) DJ. Ru$y válasza Joe bácsi (#918) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Szerintem tedd arrébb az egyik lábad a másik után! Nem kíváncsi rád senki! :( ;)

(#923) dedike

dedike
(PH! addikt)

Talán itt is fél viagrákat kellene osztani... :P ;)

Jó, többször nem sütöm el... :R

Jó szerencsét!

(#924) kali

kali
(PH! félisten)

az alábbi funkcióra véletlenül jöttem rá; adott egy főképernyő - ahol esetemben két sorban vannak kirakva ikonok -, elhúzom jobbra vagy balra az ujjamat a főképernyő üres részén, erre begördül egy tartalom/ikonok nélküli képernyő, ismét elhúzom az ujjamat jobbra vagy balra a főképernyő üres részén, mire visszagördül az általam beállított - ikonos - főképernyő!

(#925) GALARDO válasza kali (#924) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Igen van ez a lehetőség is de ennek semmi értelme.Csak akkor lenne értelme ha oda is ki lehetne rakni dolgokat.

(#926) kali válasza GALARDO (#925) üzenetére

kali
(PH! félisten)

de, van ám értelme; az általad konfigurált főképernyő tele a barátnők kedvenc névjegyeinek hivatkozásásaival - úgy mégsem nézegetheti a párod a telcsidet, ilyenkor csak egy gördítés az egész eltüntetése... :)

[ Szerkesztve ]

(#927) GALARDO válasza kali (#926) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ez mondjuk tényleg igaz na egy pont a javára. :DD

(#928) Mymelody válasza kali (#926) üzenetére

Mymelody
(fanatikus tag)

Ebben van valami :)

Cheers

(#929) dedike válasza kali (#926) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Meg egy vissza. :DD

(Mivel feltételezzük, hogy ő sem technikai analfabéta!) :P

És kikérem minden feminista nevében azt a feltételezést, hogy erre a nők nem képesek... :C

Különben sok értelmét GALARDOval egyetemben én sem látom... :N

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#930) kali válasza dedike (#929) üzenetére

kali
(PH! félisten)

szerintem azért nem mindenki ismeri ezt a funkciót, de legalább is a párom - tudtommal - nem, meg amúgy sem nagyon szokta nyomkodni a telcsimet. ja, és nincs is mit rejtegetnem előle! :)

(#931) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Minden fórumtársnak ezúton kívánok békés,boldog karácsonyt!

[ Szerkesztve ]

(#932) DJ. Ru$y válasza GALARDO (#931) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Köszönöm mindenki nevében, és ugyan ilyen jókat viszont neked, illetve a családodnak is!

[ Szerkesztve ]

(#933) dedike

dedike
(PH! addikt)

Jó szerencsét!

(#934) kali

kali
(PH! félisten)

n97-mc

(#935) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Na, megvan a kicsike, fekete, gyönyörűűszép, Tmob*le-os , most lemerült, bedugom tölteni, ugye ennek is megkell formázni az akksiját??
Az baj, ha közben nyomkodom??

(#936) Karma válasza atikan958gb (#935) üzenetére

LOGOUT blog

Nem kell megformázni, mint ahogy semmi másnak se mostanában, legyen az telefon vagy laptop. Nem para, ha nyomkodod, csak tovább fog tölteni.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#937) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Na, az első "hiba"... :((( a Nokia Ovi-ból leakartam tölteni a Windows Live Messengert,
letöltötte, azt írja ki hogy telpítés, és nem csinál semmit a telefon, amikor kilépek és a számitógépröl akarok rátenni valamit akkor pedig azt írja ki, hogy a háttérben fut egy telepités, és zárjam be, de nemtudom hogy hol kéne ezt a Windows Live Mesenger telepítést befejezni!!! :B

(#938) kali válasza atikan958gb (#937) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a menü gombot lenyomva tartva, láthatod a futó alkalmazásokat, ha fut a telepítő, így látni fogod.
a telepítéssel kapcsolatban itt nézelődj;
menü -> beállítások -> alkalmazáskezelő -> telepített alkalmazások / ha itt szerepel, akkor eltávolítás, és telepítés ismét.
menü -> beállítások -> alkalmazáskezelő -> telepítőfájlok / itt is lehet a telepítője, innen fel- újrahúzható

(#939) atikan958gb válasza kali (#938) üzenetére

atikan958gb
(lelkes újonc)

Köszi Kali, a probléma megoldva :) ;) Egyébként elvagyok ájulva a telefontóól :B

(#941) Coleszi

Coleszi
(kvázi-tag)

Szia! Enis ebben a honapban vettem meg. Többet vártam tőle eddig nem sok pozitivumot mondhatok el. a kamera beég egy csomo képnél a zenelejátszo egy 6 orás mixnél mikor beletekerek 2 orát hirtelen megáll 10 másodpercre kb. mi a rákot csinál pufferel???? :D naigazábol OVI-ban keresgess meg nokiaprogramok.hu-n máshol még én sem találtam rá semmi szorakoztatót.

(#942) Coleszi

Coleszi
(kvázi-tag)

ja és hozzá kell tennem h a legujabb szoftver van rajta. Van még mit javítania a Nokiának. De ha nem állnak elő hamarosan valami frappáns dologgal és kezdenek a fejlesztők is gőzerővel dolgozni valami kés dolgon sokan elfognak pártolni ettől a készüléktől (köztük én is) sztem

(#943) DJ. Ru$y válasza Coleszi (#942) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Akkor minek vetted meg ha elakarsz pártolni? Vicces...

(#944) dedike válasza DJ. Ru$y (#943) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Csatlakozom! :K

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#945) Karma válasza DJ. Ru$y (#943) üzenetére

LOGOUT blog

Más a sorrend: megvette, csalódott, el akar pártolni.
Nem olyan bonyolult.

Break Driven Development

(#946) kali válasza Karma (#945) üzenetére

kali
(PH! félisten)

aki ebben a telcsiben ilyenek miatt csalódik, annak egyik telcsi sem lesz jó, mindegyikben talál majd valami kivetni valót...
más kérdés, hogy tökéletes telefon nem létezik, de az esetleges elfogultságot inkább hagyjuk...

(#947) DJ. Ru$y válasza Karma (#945) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Ilyen telót megvenni kipróbálás nélkül? Tuti nem...

(#948) Coleszi válasza DJ. Ru$y (#947) üzenetére

Coleszi
(kvázi-tag)

Kipróbálni, kipróbáltam. Meggyőző volt főleg a qwerty miatt. Amit rossz szó nem is érhet. A bal oldali D-padot nagyon is furcsállja mindenki, de (nekem nem volt E90-m) nagyon gyorsan hozzá lehet szokni akár milyen ügyetlen az ember bal keze. De akkor is többet várna el az ember még mindig egy ilyen telefontól. Igen nekem is zörög amúgy benne valami szép ki fícsör :) Nálam akkor is zörög amúgy ha lefogok rajta mindent és még bedugtam a fülhallgatót is. Amúgy szerintem akár milyen hihetetlen is, a SIM kártya és tartója rezeg. Ha azt fogom le máris megszűnik a zaj.

(#949) DJ. Ru$y válasza Coleszi (#948) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

És mi a jó édes....ért rázogatod azt a telefont... meg a többiek is... megy azt kész!? :W :W Már csak ezt nem értem...

[ Szerkesztve ]

(#950) Karma válasza DJ. Ru$y (#949) üzenetére

LOGOUT blog

És mi van, ha éppen nem megy? Akkor is a júzer a hülye? Meg egyáltalán, a szent telefonról nem lehet negatív véleménnyel? Biztos ő van túlságosan besavanyodva, mert nem tetszik neki... :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.