Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#851) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Pörögjünk kicsit arcok :)

Ha minden igaz kapok vmi ilyesmit karácsonyra a szeretteimtől :)

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#852) dedike válasza DJ. Ru$y (#851) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Ha valaki rárakná a telefonra, én is beneveznék egyre... :B

Jó szerencsét!

(#853) DJ. Ru$y válasza dedike (#852) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Én leszek a valaki... ha elbaszom megvolt a tanulópénz :D
Ezért kezdem mondjuk a hátuljával ha elk*rnám a kijelző még jó legyen :)

(#854) kali válasza DJ. Ru$y (#851) üzenetére

kali
(PH! félisten)

én is tervezek ilyet! a gyári fóliát már a vásárlás napján levettem, most nincs rajta semmi, de vigyázok rá, és nem karcolom össze! mondjuk nem félek, mert a havernak 6 hónap alatt sem sikerült összekaristolni a kijelzőt fólia nélkül, pedig a telcsi cerkájával, és kézzel/körömmel is cseszteti rendesen! :C

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#855) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Üdv!
Karácsonyra kapom a telót, de már megtaláltam a szekrényben :P -.- fekete, gyönyörűszép, N95 8GB-ről váltok erre, volt a kezemben, lenyügözött 20perc alatt. Nemvolt benne a SIM kártya, és amikor fel-le megrázom a telefont, akkor elkezd kattogni benne vmi
ez valakinek van még???? mitől lehet ez?? érdemes ezért bevinni szervizbe???:S:S

[ Szerkesztve ]

(#856) kali válasza atikan958gb (#855) üzenetére

kali
(PH! félisten)

majd karácsony után gyere vissza a kérdéseddel - ha már biztosan megkaptad a telcsit -, hiszen lehet, hogy nem is a tiéd lesz, vagy rossz leszel, és mégsem kapod meg...stb. :)
de addig is nem kell rázogatni, mert valóban szerviz lesz a vége... :U
(amúgy lehet, hogy a sim kártya kivételére szolgáló fül mozog, és az kattog!)

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#857) GALARDO válasza atikan958gb (#855) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt én is tapasztaltam egy ilyen drága telónál ilyet azért már nem kéne. :W

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#858) atikan958gb válasza GALARDO (#857) üzenetére

atikan958gb
(lelkes újonc)

Na igen, nekemis ez volt az egyetlen kifogásom ezzel kapcsolatban, egy ien drága telefonnál azért ne legyenek már ien "hibák"...
apa aztmondta hogy 100 hogy a sim kártya foglalata kotyog, de tettünk bele kártyát és ugyanugy tovább csinálja... Gallardo, neked elmúlt ez a jelenség?

(#859) GALARDO válasza atikan958gb (#858) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogy még mindíg meg van pedig ez már a második ilyen telóm. :W

(#860) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

ó
és amugy a véleményed eddig?

(#861) GALARDO válasza atikan958gb (#860) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Az egész telefonról akarod hallani a véleményemet?Hát mitmondjak ha most telót kéne vennem nem ezt venném.

(#862) kali válasza GALARDO (#859) üzenetére

kali
(PH! félisten)

hol veszitek ti azokat a problémás telcsiket? van egy külön bolt, ahol a válogatott selejteket árulják, esetleg kicsit olcsóbban? :U
vagy csak nekem nem mer ilyen a kezembe kerülni?!?! ;] mondjuk én mindig szolgáltatósat veszek - t -, nem holmi isten tudja honnan behozott, és melyik régióba szánt sorozatot, a sarki kis sufniban...

[ Szerkesztve ]

(#863) GALARDO válasza kali (#862) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Én a drága t-mobile-nál vettem és ott is cserélték ki a másik telóra.

(#864) kali válasza GALARDO (#863) üzenetére

kali
(PH! félisten)

akkor marad a szerencsés és kevésbé szerencsés vevő kategória - ez mundjuk már nem lenne megengedhető, főként ebben a (ár)kategóriában nem! mert, hogy néhány selejtes/problémás darab becsúszik - mondjuk csak néhány százaléknyi -, az okés, mindenütt előfordul, de ne sokkal több! :(
mondjuk a külhoni se satio visszaviteli rekordot még így is nehéz lesz még csak megközelíteni is! ;]

(#865) dedike válasza kali (#864) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

mondjuk a külhoni se satio visszaviteli rekordot még így is nehéz lesz még csak megközelíteni is! ;]

Gonosz, nagyon gonosz... :DDD

Jó szerencsét!

(#866) kali válasza dedike (#865) üzenetére

kali
(PH! félisten)

de azért igaz! :)
közel 13 év mobilozás, és utóbbi néhány év nokiázása (n80, n95, n95 8gb) után majdnem vettem egy se satio készüléket a múlt héten, de jobban utána járva inkább n97 lett! :C
(még attól függetlenül is, hogy az én szolgáltatómnál forgalmazott se satio szoftvere nem annyira problémás...)

(#867) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

A jobb oldali csúszógomb lötyög sutyerákok :D

(#868) dedike válasza kali (#866) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

szóval Te is rózsaszínben telefonálsz... :DD

DJ: Nincs is a jobb oldalon csúszógomb... :P

Egyébként meg ki az az őrült, aki rázogatja a telefonját? ;)

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#869) GALARDO válasza dedike (#868) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Igen!A lezáró billentyű lötyög hogy így jobban megnéztem.Most jobb vagy ball nem tök mindegy úgyis tudjuk miről van szó. :P Amúgy kellemesen tapasztaltam hogy már nem lötyög. :Y

[ Szerkesztve ]

(#870) kali válasza dedike (#868) üzenetére

kali
(PH! félisten)

igen, de most az n97 telcsiről valahogy lemeradt a szolgáltatót jelző logó/felirat! :F
pedig már úgy megszoktam a korábbi telcsiknél... :)

(#871) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Nekemis Trémobilos a telefon.. N95 8gb-m is az volt.... nem rázogattam egyik haverom hivta fel a figyelmet ,hogy olvasta a neten , hogy ezek a telfonok kotyognak ha picit megrázod:P
ugytünik nem mindegyik, tehát biztos valami gyári hiba, egyrejobban úgy érzem hogy a sim kártya fiokja nincs jól meghúzva és lötyög mint a fos.... de majd erről komolyabban 8 nap múlva :) ;)

(#872) GALARDO válasza kali (#870) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

kali:Szerintem nem is baj hogy nem raktá fel rá nagyon nem tetszene. :P Habár az n95 8gb-on elég pofásan nézett ki a felirat. :K

Atikan958gb:Épp elötted írták hogy a bill zár csuszkája lötyög!

[ Szerkesztve ]

(#873) kali válasza atikan958gb (#871) üzenetére

kali
(PH! félisten)

szerintem nem gyári hiba, csak vélhetően nem mindig van az a bizonyos "lötyögő" darab olyan pozícióban, hogy mozogni tudjon!
az enyémben (most?) nem lötyög semmi, a haver régebbi darabját nézzük, abban meg akkor is, ha a csúszkás gombot lefogom - feljebb lötyörészik valami...
én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, ha a működésben nem okoz hibát! ha nincs valami fixen rögzítve/ragasztva/csavarozva, akkor nincs, mert vélhetően nem volt rá szükség!

[ Szerkesztve ]

(#874) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

a bill.zár gombja egy picitsem lötyög, az stabil ( lekopogom :B )
igen kali, ott fentebb a kameránál lötyög valami

(#875) Draken

Draken
(senior tag)

sziasztok, én is egy ilyen telóra szeretnék (vagy szerettem volna?) váltani, de elbizonytalanodtam. Mindig is nokiás voltam, de bejött a képbe a samsung i8910. Valaki segítene felvilágosítani mégis melyiket vegyem?:) igazság szerint a gyorsaság, jól kezelhetőség a lényeg, illetve hogy sok app, esetleg game legyen hozzá letölthető.
köszi.

(#876) Karma válasza Draken (#875) üzenetére

LOGOUT blog

"gyorsaság"

Egyértelműen az i8910HD nyer ezen a fronton.

"jól kezelhetőség"

Perpillanat az N97-nek két előnye van, amiből az egyik nem fog változni: a kinetic scrolling és a full QWERTY. Ha sokat írsz, akkor a hardveres billentyűzet előnyös lehet, különben meg felesleges vastagítás (ezt Neked kell mérlegelned). Az i8910HD előnye itt a nagy képernyő és a kapacitív érintőpanel.

"sok app, esetleg game legyen hozzá letölthető"

S60 mind a kettő, nagy különbség nincs. Talán a modern hardver miatt az i8910-re várhatóak kultúráltabb játékok is, nem csak a Java-s mókák.

Break Driven Development

(#877) DJ. Ru$y válasza dedike (#868) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Neked a bal oldal... a telónak (vagyis a teló szempontjából) jobb oldal!!!! ;) :Y

(#878) GALARDO válasza DJ. Ru$y (#877) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó logika! :C :Y :DD

(#879) Napfénysüti válasza GALARDO (#861) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit vennél?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#880) DJ. Ru$y válasza kali (#862) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Mást én sem tudok elképzelni Kali kolega... :D

(#881) Draken válasza Karma (#876) üzenetére

Draken
(senior tag)

Köszi a választ, még azért megkérdezném mindkét telefonnal kapcsolatban, hogy pdf reader és office van e rajta vagy később telepíthető?

(#882) DJ. Ru$y válasza Draken (#881) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

N97en van mind a 2 alapból!

(#883) atikan958gb

atikan958gb
(lelkes újonc)

Azok éreznek esetleg valami visszalépést akik N95 8GB-ről váltottak erre?
én fájó szívvel válok meg az én kis téglámtóól :O :O nagyon szerettem az N95öt, remélem eztis ugyanígy fogom, vagymég jobban :))

(#884) GALARDO válasza Napfénysüti (#879) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy i8910-et,vagy Herot,vagy HD2-őt vennék.

(#885) Draken válasza GALARDO (#884) üzenetére

Draken
(senior tag)

Kár, hogy nincs t-nél i8910 :)

(#886) DJ. Ru$y válasza atikan958gb (#883) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Izé.... Van ez is az is, inkább ezt forgatom! ;) :)

(#887) Napfénysüti válasza GALARDO (#884) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eleinte belezúgtam az N97-be de jobban utánaolvasva meg belegondolva később eltántorodtam. Viszont ma megjött az Omnia 2-őm. Ez lett végülis a befutó.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#888) kali válasza atikan958gb (#883) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nekem is n95 8gb telcsi volt - már hirdetem -, fájó szívvel adom el, de azért jelentősen jobb az n97 :C

(#889) Mymelody válasza Draken (#885) üzenetére

Mymelody
(fanatikus tag)

Viszont van már Omnia II :D

Cheers

(#890) Karma válasza Draken (#881) üzenetére

LOGOUT blog

Úgy emlékszem, hogy az i8910HD-n is van mindkettő.

Break Driven Development

(#891) GALARDO válasza Draken (#885) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen ez tényleg nagy kár.Most gondolkozom egy t-s heron.

(#892) Draken válasza Mymelody (#889) üzenetére

Draken
(senior tag)

Vmiért jobban bejön az i8910 kinézete és tulajdonságai :)

Egyáltalán nem is várható a t-nél ez a fajta samu? :F

[ Szerkesztve ]

(#893) atikan958gb válasza kali (#888) üzenetére

atikan958gb
(lelkes újonc)

Akkor jó :D iPhone 3G S és Nokia N97 volt a 2 alternatíva, de mivel 4éve Nokiás vagyok, ezért szinte kérdés sem volt hogy meik jószág fogja a zsebemben a helyet foglalni 2009 December 24-től :D :DD :DDD :N

(#894) kali válasza atikan958gb (#893) üzenetére

kali
(PH! félisten)

azt is nézegettem én is, és sok más telcsit is - főként azon néhány nap alatt, amíg nem volt készleten n97 a szolgáltató(m)nál -, kipróbáltam vagy 8 lehetőséget, de végül mégis n97 lett - és nem kimondottan azért, mert megrögzött nokia fan lennék, hanem mert a többinél mindig volt valami apróság, ami miatt nem jött be! amúgy szeretek változtatni akár gyártó tekintetében is, ha van jobb alternatíva, de most nem volt - talán majd legközelebb... :)

(#895) atikan958gb válasza kali (#894) üzenetére

atikan958gb
(lelkes újonc)

Huhhú, bizony , nekemis ezvolt, hogy nem volt készleten fekete N97, csak fehér, és ugye akkor mondtam faternak hogy lehet hogy iPhone lesz belőle, de vasárnap a nagy magenta központban sikerült egyetlenegy darabfeketét találni :)) :D :DD :C

(#896) dedike válasza DJ. Ru$y (#877) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Ám kötözködjek: a telefon szempontjából akkor az alja... :P (ha a NOKIA felirat szerint nézzem... :R)

Különben nekem is zörög benne valami... :U

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#897) Mymelody

Mymelody
(fanatikus tag)

nekem is zörög :O

A coreplayer-t használja valaki?
Nagyon bétás a cucc, nem látom semmi értelmét.

Cheers

(#898) Joe bácsi válasza dedike (#896) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Hát ilyen ez a jó öreg csúcskategóriás Nokia! :DD ;]

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#899) kali válasza Mymelody (#897) üzenetére

kali
(PH! félisten)

darabokra szedtem egy régebbi fekete példányt, és így én már tudom, hogy mi "zörög" benne, és tejesen megnyugodtam, semmi komoly, sőt... mondhatni így van rendjén! :C
főként azok miatt nem mondom el, hogy mi, akiknek savanyú a szőlő, hogy legyen miért lehúzniuk a telcsit, bár azt sem tudják, hogy miről beszélnek... :P

[ Szerkesztve ]

(#900) DJ. Ru$y válasza kali (#899) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Pl.: Joe Bácsi!

Kali lenne 1 tippem! A kijelző elfordulást érzékelő szenzor? :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.