11 nap? 11 óra ember, vagy kikapcsolna 11nap.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
11 nap? 11 óra ember, vagy kikapcsolna 11nap.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Nem emlekszel, regebben a htc hd-nel is volt valmi hasonlo adat 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
megvan
ő is 11 napot ír,biztos szomszédok
There's an app for that

na. elöljáróban. régen megsütöttem a számat a t-s telefonokkal, úgyhogy igaz hogy nagyon fájt, de én függetlenül vettem a nokia mintaboltban egy feketét. nem mindegy milyen, ha hiszitek, ha nem, más szoftver van a feketére, és más a fehérre, a product code-ok nem egyeznek, ezért van a szívás amikor valaki felhajítja egyikre a másik szoftverét. dobozt kibontva pár dolog van, lehetne több is, de ez van, kész. kapunk usb végű töltőt, régi töltőkhöz usb-végre való átalakítót, törlőkendőt, kétrészes headsetet, kicsi, összedugható stylust,usb-kábelt, dvd-t, ennyi. memóriakártya nincs, pedig nem jön rosszul, majd mondom miért. szóval kibont, sim betesz, beröffent, ámul. viszonylag gyors boot után jön a töltögetés, függően a kezdőképernyő programjaitól, a telefon azonnal, ismétlem azonnal fellép a netre, ahonnan gyakorlatilag nem lehet leszedni. addig keres, amíg nem talál hálót. a sorrendeket meg lehet adni, hogy először mit keressen, de folyton online van. nekem mindig rajta lóg a t-s net csomagon, amikor gondolja frissít, száz kilobájtos és megabájtos nagyságrendű adatokat forgalmazva naponta. szóval ennek télleg kell a net. programokkal előre meg van töltve, de ha indítjuk az ovit, leszedhetünk még egy rakással, szemezgetni kell, amúgy van sok ingyenes is, szerintem sok használható belőle. szóval mindig online, akárhogy. képernyő elég jó, érzékenysége is megfelelő. a gyári piszkafa hozzá szerintem oltári mellélövés. rövid madzag végén van felfüggesztve az amúgy fém, és elég nehéz stylus, így ahol érintkezik a telefonnal, körbe-körbe szépen összekarcolhatja, meg sokszor nekiütődik, ilyesmi, egyszóval, nem buli. akksi nem rossz, 11 nap félelmetes hazugság, viszont szarrányomkodva is megy két napig folyamatos adatkapcsolattal,rengeteg beszélgetéssel, zenével, fényképpel, youtubbal, szóval az nem gáz, bírja. főképernyőre azt raksz ki amit akarsz, óra, módok, naptáron kívül van öt sáv, ezeket bármivel. akár két sor, azaz nyolc név fényképpel plusz még három másik, mittomén email, időjárás, reuters rss feed, zenelejátszó. ezeket tetszőlegesen lehet variálni. van mód ledobni a netről a telefont, opciógombnak van ilyen pontja hogy főképernyő offline, ekkor eldobja a netet, és egy ideig nyugton van, amíg valamelyik alkalmazás meg nem szólal hogy kell neki a net. például facebooknak sok net kell, rss-eket magamtól is frissítem, emaileket is frissíti ő, szóval ilyesmi. 32 giga fedélzeti memória nem gyenge, az egész világ térképét letöltöttem már, és még ezt sem éreztem meg. maga a telefon három meóriát ír: c 35 mega. memória egység 32Gb, és memóriakártya ajánlott, anélkül nincs mentés funkció, tehát beállítások, névjegyzék anélkül nem menthető el, én hajítottam bele egy két gigásat a biztonság kedvéért. GPS rész naggyon jó, szinte várakozás nélkül megtalálja a jelet, eddig bárhol is voltam. először hálózati adatok alapján, de másodpercek múlva befogja a jelet, és aktív a gps vevő is, egyszóval nagyon fasza. így, hogy fullos térképet ráküldtem, az a rész nem forgalmaz adatokat, 5-6 kilobájt az elején. fénykép, videó. fényképek legnagyobb felbontásban fongom sincs mennyi fér bele, még mindig 9999-et mutat, gondolom 32 giga ké nem lehet rossz. ja, és a fényképek kezelése sem lassú. videó 640*480as felbontásból naggyon jó minőségben másfél óra, de lehet rontani rajta, úgy jóval többet lehet felvenni. oldalra tolva a képernyőt azonnal elfordul a kép, a billentyűk jók, nem kellemetlen. meg lehet szokni az ékezeteseket is. maga a telefon nem recseg, nem ropog, nagyon szeretem, őszintén mondom hogy gors, akadásnak jelét sem láttam, azonnal reagál, nem nagyon fogják meg a programok. minőségi, tartós darab, remélem sokáig élvezhetem. ja, mivel mászkál a neten, így szól az összes frissítésről is, az utolsó kis programtól kezdve mindent megnéz, magát is fota-n keresztül frissítette, így én most 12-es szofttal nyomom. ennyi. kérdezzetek ha kihagytam valamit, így sem tudom már miket írtam.

Persze, hogy nem nyúltam hozzá, mivel addig is használtam a jól bevált N70-esemet 

Jó kis összefoglaló, így elsőre, egy szuszra. Nem csoda, hogy nem szereted T-s változatot, én aztán igazolhatom, hogy két funkció nem használható a szolgáltatós telefonon, a szoftverfrissítés, és az eszközfrissítések.
Én viszont nem használok a fő képernyőn plusz alkalmazásokat, amikor nem akarom, nincs 3G hálózaton adatforgalom. Amiket meg szeretek, azokat külön indítgatom. Hangminősége nagyon jó. Kettős hálózati módban időnként hajlamos eldobni a 3 és 3,5 G-s hálózatot, ilyenkor csak edge van. Nálam most kizárólagosan 3G-ben üzemel. Kepek egy kicsit túlszínezettek talán. Éjszaka még nem nagyon próbáltam ki. Nekem még a 10-es szoftver van rajta. Egész jól letesztelt, mert én még hibát nem nagyon tapasztaltam, kivéve a szoftverfrissítés hiányát, de ezt inkább a T-Mobile-os butíttásnak tudnám be. Ennek ellenére írtam levelet a szolgáltatónak ezzel kapcsolatban. Telefonmemória (C) nálam csak 28 MB, gondolom ez a Magentának is köszönhető. A-GPS nagyon jó, gyakorlatilag eddig bárhol voltam, fél percen belül betájolta, hol tartózkodom. Gyalog pedig több helyen kipróbáltam, címre pontosan kiírta, hol vagyok éppen. Kijelzőt gyorsan meg lehet szokni, ceruzát nem is használtam hozzá. Kinyitásnál nem nyikorog, mondjuk én a giroszkopót nem állítottam be automatikusra. Wifivel,telefonálással, fényképezéssel is átlag két napot bír egy feltöléssel. Viszont mint korábban írtam, kipróbáltam, mit bír készenléttel, miután már minden funkcióját feltérképeztem, és kb 11. nap után kellett újra feltöltenem.
Köszönöm a leírásokat. Egyre jobban hajlok rá hogy vegyek egyet. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Srácok! Csak én vagyok béna v. a Nokia (a béna) nem tett az N97-be stoppert...

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D
Nem tudom, melyik verzió igaz (
), de a Nokiaprogramok.hu oldalán biztosan találsz ilyen programot. 
...

Minden N97 tulajtól kérdezem!! A fénykép/videó minősége milyen?? Mennyire vagytok vele megelégedve? Sötétben, éjjel, nappal, esőben, Dunán innen, Dunán túl. Mert az adatok beszédesek, meg láttam már teszt képeket is (videót nem), de mégis mindent a gyakorlat dönt el és kíváncsi lennék a ti véleményetekre. Nálam ez egy elég fontos szempont! Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]

Ja ismerem őket, de OVI-ba volt free-be és le is szedtem

Megkaptam aválaszt a T-Mobile-tól. Elismerték a szoftveres hiba létezését. (szoftverfrissítés alkalmazás hiánya és használhatatlansága). Mivel orvosolni máshogyan nem tudják, felajánlották a telefon cseréjét, vagy visszavásárlási lehetőségét.
Én meg pont most találtam egy lehetséges megoldást a Device Managerben 
Próbáld meg a következő dolgokkal létrehozni egy profilt:
Server Name: Nokia
Server ID: Nokia
Server password: firmupservpass
Access point: <<ide tegyél valamit>>
Host address: https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Port: 443
User name: nokiams
Password: nokiamspass
Allow configuration: Yes
Network authentication: No
Break Driven Development

Köszi, ez működik.
Gondolom hálózatfüggetlen telefonod van.
Egyébként az az érdekes, hogy miután beállítottam az paramétereket, az új Nokia szerverprofil nem látszik, vagyis rejtett. Így abban se lehettem biztos, hogy WLAN-t használ, ugyanis a hozzáférési pontnál azt állítottam be, hogy mindig kérdezzen rá. Ennek ellenére, amiko lekértem, hogy van-e elérhető frissítés, kérdés nélkül azonnal csatlakozott. Szerencsére megnéztem a naplóban, ebből kiderült, hogy Wifi-t használt hozzáférési pontként. Második esetben viszontr rékérdezett, hogy állítsa-e be alapértelmezetként a web'n walk profilt.Valószínűleg azért, mert a WLAN még használatban volt. Természtesen nemet nyomtam rá.. Ahogy viszont sejtettem,nem talált új frissítést.
Most aztán nem tudom, hogy valójában nem-e fog időszakosan keresni, és emiatt a hálózatra fellépni.
Hálózatfüggetlen telefonom van, egy német eredetű G1
Böngészgetés közben találtam ezeket a beállításokat, és eszembe jutott a problémád.
Ja látom, megint félreérthetően fogalmaztam
"...megoldást, amit a Device Managerbe kell írni", nem pedig "...megoldást a Device Manageremben" 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Na és milyem az Androidos telo?
Én csak a Nokia hivatalos fórumán találtam hasonló problémához tartozó bejegyzést, de ott nem szerepelt ez a szerverprofil. Máshol viszont nem láttam megoldást pedig sokat nézegettem, úgyhogy köszi. Ez, amit leírtál, a Nokia 97-hez volt kimondottan? Esetleg nem emlékszel a linkre? Szerintem másnak is hasznos lehet, akinek T-Mobile-os telefonja van.
[ Szerkesztve ]
Épp tegnap jelentettem ki, hogy eladom, mert pfuj Google
, meg nem vagyok teljesen elégedett vele, de nem igazán van alternatívája, ha nem akarok sokat ráfizetni
Egy rivális oldalon egy kicsit részletesebben is leírtam a véleményem, amikor flamelni kezdtek.
Tényleg véletlenül találtam, a Google Readerben olvastam a Forum Nokia Blogs feedet, és az 5800 v31-es firmware-ét hirdető bejegyzés kommentjeiben volt. Úgy néz ki nem csak 5800-án megy 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Megtaláltam a szerverprofilbeállítást a Nokia oldalán is.
Remélem minden T-Mobile-os N97 tulajdonosnak hasznos lesz!
[quote]You also need to have Update Server settings programmed into your device. These can be operator-specific settings (contact your operator for help), or standard Nokia settings as shown below:
Key *#0000# into your phone's home screen or go to Device manager (consult your user guide if necessary).
Select Options > Server profiles > Options > New server profile > Copy = No
Server Name Nokia
Server ID Nokia
Server password firmupservpass
Access point [select your preferred AP]
Host address https://dms.update.nokia.com/dms/omadm
Port 443
User name nokiams
DM password nokiamspass
Allow configuration Yes
Auto accept all requests Yes
[/quote]
[OFF]múlik a lila köd...? 
ésmost milesz szifon vagy n900? Más ha jól sejtem nem jön szóba...
December/Január fele énis váltok mindkét készülék/rendszer nagyon pöpecnek tűnik.
[/OFF]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Nekem alapból Omniam van, most átmenetileg pár napig használtam N97et és belőlem (is) kihozta a mobilt kell cserélnem dolgot, nem bírom tovább a WMel.... hogymondjam...: A sokak által leszolt N97-S60 messze élhetöbb/szerethetöbb.
"Nálam a hobbyprogramozgatás miatt viszont S60 nem játszik, 2éven belűl kihaló rendszert nem érdemes megtanulni...... Meg van már rá minden.... Meg llítólag programozni is szivás. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Barátnőmnek WM-es(igaz csak standard) nekem Symbianos telefonom van és próbálgatva a két készüléket a sajátom sokkal szimpatikusabb rendszerű. Nem azt mondom hogy egy rendes WM-el nem tudnék meglenni csak alapból a Symbian jobban bejön.
Omniával amúgy ennyire nem vagy elégedett?
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

most volt a napokban a kezemben egy n97és elvoltam ájulva miket tud volt már szerencsém n95 8g-hoz mertvolt nekem de ennyit fejlődni ennél jobb telo nekem nem kéne csak az ára egy kicsit borsos ha valaki tudja irja meg mikorra lehet a telcsi 100 ropi alatt kapni körülbelül
Lg Km900 ARENA
(#524) Viktor0610 válasza Napfénysüti (#522) üzenetére
Szerencsére az érintőkijelzős, Windows Mobile Professional sokkal jobb, mint az általad említett Standard. 
[ Szerkesztve ]
...

Augusztus elején napokig gondolkodtam, hogy Iphone, vagy N97. Aztán mégis a Nokia mellett döntöttem több okból is. Egyrészt jobban is ismerem őket, másrészt az IPhone-nal ellentétben nincs fent mindig neten, harmadrészt normális naplója van, negyedrészt a kontaktokat, SMS-eket jóval egyszerőbb felmásolni rá, ötödrészt igazi multitaskos. Most, hogy a reklamációm után lehetőségem lenne cserélni, azt hiszem, már nem cserélnék.
[ Szerkesztve ]
(#526) Napfénysüti válasza Viktor0610 (#524) üzenetére
Igen tudom. A standard eléggé vakvágány vonulat volt.
Sajnos rendes WM-es készüléket még nem tudtam kipróbálni.
Nem azt mondom, nem vagyok elégedett a WMel... mert nem lehetek nem elégedett: Azt hozza amit igért, amit vártam. Felraktam rá egy fözött romot, SPBt... és használható. De vhogy nem szerethető: Mindig van vmi nyügje, mindig vhol elöbukkan a horribilis WM felület.... Visszagondolok a P1imre és rossz. Kárhogy a P1ibe nem volt GPS mostis avval tolnám....

[ Szerkesztve ]
Ma volt a kezemben ez a szerkezet.
Én már első fogásnál azt mondtam, hogy köszi ezt inkább neee.
A csúszkájától sokkal többet vártam.
Elég vacak. Kicsit furán reagált az érintésre. Kissé kesze-kusza a today is.
Szóval sokkal többet vártam volna egy ilyen kaliberű telefontól.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Csak benéztem a topicba, és szemet szúrt, hogy milyen sokan vettétek a T-Mobile-tól a készüléket, amit furcsállok, tekintve, hogy függetlenül, hivatalos Nokia garanciával is 10-30ezer Ft-al olcsóbb sok helyen.
Ráadásul nemcsak, hogy olcsóbb, de nincsen se rabság, se butított szoftver, plussz ugye a függetlenség sem mindegy.
Nem kötekedni akarok, de hátha valaki aki tervezi a vételt elolvassa ezt és megspórolja a differenciát.
Hogy szorosabban is kapcsolódjak a témához, az N82-esemet 97-re akartam cserélni, de a sok negatív vélemény elriasztott, gondolok itt a szoftverrel kapcsolatos gondokra amiket szinte mindenhol említettek.
Végül egy HTC Touch Pro 2-t vettem, ami a fényképezőtől eltekintve minden tekintetben jobb választásnak bizonyult mint az N97.
Szóval vegyetek HTC-t, vagy ne témobilos N97et 

Akkor toljad kérlek a címeket, ahol 12 havi kamatmentes részlettel, "negyvenvalahányezer" forint befizetésével elhozható a telefon!
A "sok helyen" meg eléggé tág fogalom, ha konkrét helyeket sorolnál még talán..., de így...
Jó szerencsét!

A kamatmentes is kamatos lesz, ha a végén többe kerül mint máshol.
A T-Mobile 49.990 Ft+12X7500 Ft-ért adja, vagyis 139.990-ért.
A készüléket meg lehet venni 2 év Nokia garanciával 128.850 Ft-ért, ha beéred 1 év garanciáal akkor már csak 120.850 Ft itt.
"Akkor toljad kérlek a címeket": Bármelyik árösszehasonlító oldal keresőjébe beírod hogy "N97" és ott lesznek a címek.
Ha csak a fenti példát nézem 11.140 Ft a különbözet, vagyis az általad említett kamatmentesség valójában 7.9% sarcot jelenet, ehhez még számold hozzá a 2 éves hűséget amit alá kell írnod és nem egy mókás dolog, a telefon nem lesz független, az itt már sokszor emlegetett rossz T szoftver stb.
Mielőtt a fejedet vernéd a falba tájékozódj.

Olvasd el még egyszer légyszíves, amit írtam! Ne visszafelé számolj, hanem előre! 
1.) A 7,9 % sarcot az infláció éppen megeszi egy év alatt.
2.) Akinek nincs 139.990,- forintja egy összegben a telóra, annak valószínűleg 128.850,- forintja sem lesz, ergo ha bármilyen kölcsönt vesz fel rá, vagy a másik szolgáltatónál veszi részletre, csak rosszabbul járhat!
3.) Több, mint tíz éve vagyok a -mostani nevén- T-Mobile-nál, az eddigi készülékeim is mind ilyen függők voltak, egyikkel sem volt semmi komolyabb bajom, tehát abszolút hidegen hagy az, hogy függő-e, vagy független a telefonom. 
Örömmel veszem azért, ha veszel nekem kp. egy független, Nokia garisat, s én azt neked 12 hónap alatt kifizetem... 
Jó szerencsét!

Sziasztok!
Segítsetek nekem mert leakarom cserélni a Nokia 5800-am erre a telcsire. Semmi bajom az enyémmel csak kell valami újabb telcsi. 40 ezerrel kellene toldani az 5800-am ezért hezitálok azon,hogy megéri e ennyit ráfizetni (kb.100 e.be állna meg az N97), tud e ennyivel többet az 97 mint az 5800-as? Szeretem a symbiános telcsiket mert rengeteget használom a naptár bejegyzéseket, jegyzeteket. Viszont jó volna ha a nagyobb kijelzőn megtudnám nézni a freemail. msn, iwiw oldalaim. Az időjárás funkció hogy működik rajta? A Garmin a hangos navigációval jól működik rajta? Tűrhető képeket és videókat készít? Szebb a kijelzője mint az 5800-nak? Szerintetek megéri váltanom erre a telcsire?
Bocsi hogy ennyit kérdezek de sokat számít a véleményetek,és előre is köszi!
BMW X5 INVÁZIÓ

Szevasztok! Rég írtam, hát eltelt egy kis idő
Próbálok gitározgatni és a telón alapból van egy "gitáros" játék, amit az Alkalmazások mappa tárol, na én ezt átraktam a Játékok-ba mivel játék
, de egy idő után visszarakja magának az Alkalmazások-ba. Lehet én rontok el valamit, de ez így nem gyere be most nekem 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok, hogy-hogy ilyen inaktív ez a topik? Mégis beigazolódik a lehúzós(túlzottan kritikus) teszt utáni fórum pangási elméletem?
Ha abból indulunk ki, hogy a gyártók direkt nem csinálnak tökéletes készüléket, tehát mindenhogy kompromisszumot kell kötni, akkor ez a legjobb választás a nagyágyúk között, mint ahogy annak idején az N95.
Kamera tapasztalat valakinek? Mert egyáltalán valaki venni? 
Cheers
"Ha abból indulunk ki, hogy a gyártók direkt nem csinálnak tökéletes készüléket, tehát mindenhogy kompromisszumot kell kötni, akkor ez a legjobb választás a nagyágyúk között, mint ahogy annak idején az N95."
Ez azért nagyon nem igaz 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Miért az i8910-nek van qwetry-je, a Pixon12 op.rendszeres?
Csak két példa
Cheers

Igen, mertem venni és másnak is van itt fórumon... 

és a kamera kérdés?
Mihez hasonlítható?
Cheers

Erre bezzeg senki 
Cheers
Én teljesen meg vagyok elégedve a kamerájával.

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

Szintén!

Sziasztok!
Kérlek valaki válaszoljon nekem a fenti kérdéseimre mert holnap kellene elcserélnem az 5800-am erre a drágaságra! Előre is köszi!
BMW X5 INVÁZIÓ

Na engem is megerősítettetek a választásomban
A héten meg lesz, ha minden igaz...
Cheers
Na srácok a teló beadta az unalmast.
Bekapcsolásnál nem jut tovább a nokia logón de nem is kapcsol ki csak nokia logózik
.Ma pont van időm átbaktatok a márkaszervízbe.
Na voltam bent ott maradt a készülék majd hívnak azt mondták.A kamera karcos dologra is rákérdeztem aztmondta kicserélik már ha majd lesz raktáron. 

Ez a karcos kamera effektus mindenkinél jelentkezik?
Cheers

Hát nálam is megjelent tegnap/tegnapelőtt, tegnap mikor néztem már volt rajta karc, szombaton még nem volt mert akkor csináltam vele ~300 képet
[ Szerkesztve ]