Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#451) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Feketében vettem a múlt hét folyamán! :C A kijelzőn lévő fóliát nem szokásom levenni, most sem tettem, bár a ceruzája eléggé összekarcolja! Én nem használnám fólia nélkül, vagyis ha ez a fólia már full karcos lesz akkor veszek rá fóliát! Maga a teló nem karcolódik nagyon jól bírja! Előny, hogy az N95 8GB-nál elfeledett behúzható védőt visszaszerkesztették rá! :) A kijelzője jól olvasható nap sütésben is! Program támogatás: én nem sok mindent találtam eddig hozzá, de igazán nem is merültem bele, a keresgetésbe! Navi: Garmin biztos csinál rá valamit többet nem tudok! Így egyenlőre ennyi! Aksija egyenlőre jól vizsgázik! Akinek kell egyéb infó az írjon nyugodtan!
Üdv! R.

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#452) Napfénysüti válasza DJ. Ru$y (#451) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az érdekelne majd ha jobban belemerülsz hogy van-e HelloOX szerű okosítás hozzá? illetve ezen az OVI-n keresztül szedhetők rá ingyenes programok is vagy csak fizetősek?
Nagyon hajlok rá hogy a következő fizetésből beruházzak egy ilyenre :) Élőben engem lenyűgözött.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#453) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Hétvégén voltam Pesten bementem a camponában lévő nokia boltba beszélgetés közben kilyukadtam a fólia témára.A csávó azt mondta hogy nem szabad rá fóliát rakni mert az olyan ez a telefonnak mintha egyfojtába nyomogatnám a panelt. :Y Ebből mi az igaz és mi nem várom a válaszokat. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#454) marcell1993

marcell1993
(kvázi-tag)

hülyeséget mondot a srác a boltban de az érintő kpernyő kevésbé lesz érzékeny!

megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816

(#455) <NewL> válasza GALARDO (#453) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

halálkész volt a srác:DDD
minden érintős telefonon használnak fóliát. egyébként még ha igaza is lenne,mi romlana el benne ha egész nap nyomogatnád a panelt :F

ne rakj rá fóliát,majd lecseréljük 15-ért az előlapot:D de ebből neki mi a haszna :U

Napfénysüti : gondolom még nem jelent meg rá ez a hack. de amúgy ha annyira érdekel,nézz fel a nokiaprogramok.hu-ra,ott többen foglalkoznak a hackelgetéssel

egyébként mennyi rá egy brando fólia,meg mit takar a fólia? a gombok körül is megy,vagy csak a display?

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#456) Quasi_modo válasza marcell1993 (#454) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Elképzelésem szerin rezisztív kijelzőnél max akkor lehet probléma ha a fólia feszül. De hát nem úgy kell felrakni...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#457) GALARDO válasza GALARDO (#453) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszokat! :R

(#458) zoli62

zoli62
(senior tag)

Én csak az eredetileg telepített programokat használom. Ovi-ban elég kevés az ingyenes program. Arra érdemes figyelni, hogy a T-Mobile-os szoftver lebutított, bár árban ott is ugyannyiba kerül, ha a kedvezményeket nem számítjuk. A fóliákat én nem szoktam levenni, eddig mindegyik Nokia telefonomon mindig rajta volt.

[ Szerkesztve ]

(#459) Napfénysüti válasza zoli62 (#458) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mennyivel butább a T-s? Meg jelenleg arra mi a legújabb szoft? Agyalok egy T-s N97-en bár max jövő hónapban engedhetem meg magamnak. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#460) DJ. Ru$y válasza Napfénysüti (#459) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Mennyivel azt nem tudom, de én is olvastam, hogy butább, ezért is lett a Pannonnál, ahol mivel régóta előfizető vagyok kedvezménnyel jutottam hozzá :)

(#461) GALARDO válasza DJ. Ru$y (#460) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem még szerencsém volt az első példányok még nem voltak lebutítva. :K

(#462) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OVI store-t próbálgatta valaki? Vannak értelmes ingyenes programok?

(#463) DJ. Ru$y válasza Napfénysüti (#462) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Őszintén még se kedvem, se erőm nem volt hozzá, de lehet hétvégén megnézem, ha addig nem kapsz infót majd írok! ;)

(#464) Napfénysüti válasza DJ. Ru$y (#463) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen. :R
Ha van itt unatkozó tulaj akkor privátba írhat nekem egy kis beszámolót a készülékről. Bevallom nagyon rákattantam csak szeretnék minél több infót begyűjteni róla. És lehet csak T-s konstrukcióba tudnám beszerezni( :U ).

(#465) DJ. Ru$y válasza Napfénysüti (#464) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Nincs mit!
Szerintem írja inkább ide azt a regényt :) Hátha talált valami hibát stb :) :R

(#466) GALARDO válasza Napfénysüti (#462) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ingyenes progik közt kevés az értelmes jó progi, de a fizetősek közt már sokkal több van a jó kategóriából. :K

(#467) Napfénysüti válasza GALARDO (#466) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És milyen áron vannak a normálisabbak? Érdemes áldozni rájuk?
Illetve amiket az OVI-ról szedek le azokat is kell szignózni?

[ Szerkesztve ]

(#468) GALARDO válasza Napfénysüti (#467) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Hát a jobbak 3-5-ig vannak de van ami 15 euróba kerül ebből csak egyet találtam.Én nem szoktam fizetőset letölteni tehát a többit nem tudom. :B

(#469) zoli62 válasza Napfénysüti (#459) üzenetére

zoli62
(senior tag)

Lásd korábbi ezzel kapcsolatos posztjaimat. Röviden: hiányzik a Szoftverfrissítés alkalmazás, az Eszközfrissítés pedig szerverprofil hiányában nem használható. Jelenleg várom a választ a T-től az ezzel kapcsolatos reklamációs levelemre. A legfrisseb T-Mobile-nál meglevő firmware a 11-es.

(#470) Napfénysüti válasza zoli62 (#469) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi. Ha kapsz választ akkor a lényeget közzétehetnéd itt.

(#471) <NewL> válasza Napfénysüti (#467) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az ovis alkalmazasokat nem kell szignozni.
ingyen termeszetesen a hulladek programok vannak vagy 15 napos probaidere. Pl a handy alkalmazasok...
Nem n97re irom hanem ugy altalaban,e75on nezegettem mar par este. Pl a jatekok kozt en nem talaltam jatszhato gammat ingyen:D jol ki van ez az ovi talalva...

egyebkent nokiaprogramokponthú;)

There's an app for that

(#472) Napfénysüti válasza <NewL> (#471) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Regisztráltam és körbe is néztem. Ingyenesek közt valóban alig található értelmes program. Barátnőmnek azért leszedtem egy Sudokut de az is demo ahogy látom. :F

Nokiaprogramokat ismerem 1 éve, csak akkor az már szignózos téma lesz.

[ Szerkesztve ]

(#473) <NewL> válasza Napfénysüti (#472) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és mi a baj a szignózással?:DDD
én is utáltam amíg nem volt meg az a két file,cer meg key,utána 10 perc alatt az összes programot rá tudod szignózni a telefonra. van már ezer fajta szignózó módszer

sztem holnap meg is hirdetem az e75öt,és próbálok kifogni egy ilyet fehérbe :)

There's an app for that

(#474) Napfénysüti válasza <NewL> (#473) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs vele baj csak kicsit lassabb. Mondjuk én nem mozgok otthonosan benne. :DDD

(#475) DJ. Ru$y válasza <NewL> (#473) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

NewL leírnád bővebben ezt a szignózást, de tényleg bőven elég részletesen, mert én azt hittem értek kicsit a telókhoz, de mégsem :D

(#476) <NewL> válasza DJ. Ru$y (#475) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt egy kis olvasmány ,hogy mi is az a szignózás,Pompi ollózta össze a terminálról. Szerintem elég érthető.

Ez egy szájbarágós leírás a szignózásról
Opda-s .cer és .key fájlok beszerzése szignózáshoz - én ezt használtam E71-en. kb 10 perc alatt tele tudtam rakni mindig a legfrissebb szignózótt programokkal a telefonomat.

Egyébként a második linkelt oldalon sok nokiás cuccot,infót,meg mindent meg lehet tanulni. ;)

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#477) GALARDO válasza <NewL> (#476) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezt én is kipróbáltam (második linked) és valószínüleg sikerült de van két kérdésem mit jelet az hogy 13,15,vagy18-at kell a telefoszám elé írni?A másik:Ugye kell várni hogy le tudjam tölteni?Előre is köszönöm és bocs a hülye kérdésekért csak ilyennek még a közelébe se jártam. :B

[ Szerkesztve ]

(#478) <NewL> válasza GALARDO (#477) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát van már vagy fél éve ,hogy nem csináltam ilyet:D
Most vettem egy ezt az E75-öt,még szinte semmit sem raktam fel rá,nincs most rá időm. Előtte meg bb-m volt. De utánanézek,vagy kérdezd meg az E71 topicjában,az úgyahogy a legforgalmasabb symbiános topic,vagy az 5800-nak.

There's an app for that

(#479) GALARDO válasza <NewL> (#478) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ok köszönöm!

(#480) cutbrave

cutbrave
(újonc)

már egy hete használom az N97-et, én csak jókat tudok róla mondani, minden perc élmény vele. ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.

(#481) Napfénysüti válasza cutbrave (#480) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Privátban írhatnál róla egy felhasználói szemszögű beszámolót. Októberben szeretnék venni egyet de még hezitálok. :)

(#482) Womb válasza Napfénysüti (#481) üzenetére

Womb
(senior tag)

Túrót privátban! Fórumba a véleménnyel! :)

(#483) Napfénysüti válasza Womb (#482) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké nekem így is jó. Csak legyen. Az a baj hogy annyi rosszat olvastam erről a készülékről. Ráadásul én valószínűleg a T-nél tudnám megvenni. De a múltkor mikor bementem nyomogatni engem kicsit elvarázsolt. Must have érzést váltott ki.
Szóval jó lenne ha egykét tulaj megerősítene hogy nem csinálok ennyi pénzért rossz vásárt vele. Esetleg aki szinténa T-nél venne az is leírhatná mennyire nyúltak bele. Tényleg nincs ott a 11-es fw-ben wifi? :F

(#484) Saint_ válasza Napfénysüti (#483) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Tényleg nincs ott a 11-es fw-ben wifi?

az beb@szna...

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#485) Napfénysüti válasza Saint_ (#484) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig tényleg ilyet olvastam. De remélem csak én vagyok hülye. :DDD
Milyen a Samu? Rég írtál. :)

(#486) Saint_ válasza Napfénysüti (#485) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

irtam privit

(#487) zoli62 válasza Napfénysüti (#470) üzenetére

zoli62
(senior tag)

Nem kapkodják el. :)

(#488) zoli62 válasza Napfénysüti (#483) üzenetére

zoli62
(senior tag)

Én úgy tudom, hogy 11-es T-Mobile-os szoftverre való frissítés után előfordulhat, hogy eltűnik a WLAN. Ezt a 1430-on a technakai ügyfélszolgálat is megerősítette.

(#489) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

En ugy tudom ,hogy a nokia szervizesek tudnak ujabb szoftvert is felrakni a fuggo telefonokra. Szoval annyira nem lehet gaz trest venni.

de az milyen ,hogy eltunik a wlan:W htyaa parasztok

There's an app for that

(#490) Saint_ válasza <NewL> (#489) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

tudnak, de mintha vaahol itt olvastam volna, hogy a kedvükön-jóindulatukon múlik, hogy ráteszik e, vagy a függöt frissitik. aztán javitsatok ki ha tévednék.

(#491) No.01 válasza Saint_ (#490) üzenetére

No.01
(senior tag)

Azert ez mar tenyleg gaz... ekkora bakit, h kovethet el a Nokia??? (bar ha jol tudom nemsokara - Okt. elejen - jon az uj SW)

Kinek mennyit megy el egy toltessel? (tesom mindenaron ilyet szeretne pedig az Omnia HD-m gyakorlatilag mindenben jobb, de O mindenaron ragaszkodik a fizikai qwerty-hez)

[ Szerkesztve ]

(#492) Saint_ válasza No.01 (#491) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

a független sw.... mire az megejelenik, mint függö, az még jópár hónap, nem? nem szokott rögtön a független után önni a függö...

(#493) No.01 válasza Saint_ (#492) üzenetére

No.01
(senior tag)

Huhhh! Jogos erre nem is gondoltam. Teljesen jogos.

(#494) Napfénysüti válasza <NewL> (#489) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az biztos ha ilyet veszek és a T-s szoftver miatt nem lesz WLAN bemegyek a Nokiához reklamálni arra hivatkozva hogy ez már komoly probléma. Úgy csak frissítenek független szoftverre. Ekkora bakit nem hagyhatnak annyiban.

(#495) Saint_ válasza Napfénysüti (#494) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Tréből még kinézem, hogy kiveteteik a wlant, mármint szoftveresen tilcsák. szintén itt szintén mintha olvastam volna külföldi szolgáltatónál hasonlót és most nem Kínára gondolok. de itthon ha elő is fordul, max valami bug lehet... legalábbis remélem :DDD

(#496) Napfénysüti válasza Saint_ (#495) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem azért időnként frissítenek ők is szoftvert...

(#497) Saint_ válasza Napfénysüti (#496) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

kijön a függö ujabb is. csak csuszással.

(#498) zoli62 válasza Napfénysüti (#496) üzenetére

zoli62
(senior tag)

Ma kérdeztem meg, még nem jött ki a 12-es T-Mobile-os szoftver. Pedig általában egy hónapos csúszással már meg szokott jelenni, és a 12-es már augusztus 20-a óta elérhető.

(#499) zoli62 válasza No.01 (#491) üzenetére

zoli62
(senior tag)

A készenléti időre tudok válaszolni. 3G-s hálózaton nekem 11 nap, azaz 264 óra volt, a hivatalos gyári adat viszon 400 óra.

(#500) <NewL> válasza zoli62 (#499) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y
micsoda? 11 nap
na ne nevettes:DD:DD

megvetted a telefont és 11 napig nem nyúltál hozzá:DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.