Ebben teljesen igazad van ott van példának az 5800 abból is mennyi tartozékot vettek ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
Ebben teljesen igazad van ott van példának az 5800 abból is mennyi tartozékot vettek ki.
[ Szerkesztve ]

Ki hogy van megelégedve a telefonnal? Én "kezdem belakni".

Ez engem is érdekelne, itt nézegetem, hogy iPhone, vagy ez legyen.
A fehér boritása, azaz a ház nem győzött meg. A képernyő viszont tetszik, (bár "csak" rezisztiv. A billentyűzet is jó nekem. Sajna feketében még nem tapogattam, majd meglesek egyet.

Én éppen tegnap dömtöttem Iphone-nal szemben. Szerintem jó lóra tettem.

fekete vagy fehér ? Némely fehérnek már jön le a hátuljáról a Nokia felirat....Éppen nemrég találkoztam vhol a neten ezzel a gonddal. (asszem youtube teszt volt.)

Fekete.
Én meg vagyok elégedve vele a működését tekintve nem vagyok viszont megelégedve a külsővel a hátlap recseg,nálam a kamera védőretesze megkarcolja a védő üveget,a cerkától megkarcolódik a panel.
Apropó karc 2 hét mulva megyek Pestre veszek rá fóliát legalább nem lesz rajta több karc. 
Azt hol tudom beállítani hogy a képek elforgatás után úgy is maradjanak? 

az NSU 11.0.021-ről 12.0.24-re frissít, most próbálom.
Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

ajjajjaj...
más gondot észleltél?
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Saint_:Mást nem észleltem de ez is éppen elég. 
Luser2000
lvastam egy másik oldalon hogy ma délután jött ki majd írj hogy mit sikerült és mik a változások?
[ Szerkesztve ]

de hogy nyikorog? ha gyüröd? vagy mikor?
Nyomkodás közben lehet észrevételezni.

pff basszus. 

Nyomkodás közben recseg? Én még nem vettem észre.
De csak az egyik oldala.

a hátlapja.. ugye?

Melyik oldala? Én ilyet korábban N82-nél tapasztaltam. Ott a navigomn recsegett az egyik irányba nyomkodva. (bal)
Itt inkább azt vettem észre, hogy a fő képernyőn levő widgetekre érintésre nem mindig nyílnak meg. Apropó. Az opciókban levő tartalom offline beállítás az internetkapcsolatra vonatkozik?
Saint_:Igen a hátlap.
zoli62:A hátlap jobb szélén (szemből nézve).Nekem mindíg megnyílnak első nyomásra.A tartalom offline igen a kezdőképernyőhöz vonatkozó pl:facebook,accuweather internetkapcsolatát szünteti meg.
[ Szerkesztve ]

Köszi. Travelernél, és AcuWeathernél be lehet állítani, hogy választani lehessen Wifi és 3G között?

Galardo!
Tegnap este feltettem az új FW-t. Korábban 11-es volt rajta.
Idegesítő, hogy a Nokia Maps térképeket és hangot újra rá kellett tölteni. Nem értem miért? (De a korább FW nálam magától is képes volt "elfelejteni", hogy felmásoltam térképeket).
Az előző FW nálam egyszer csak (én egy USB adatátviteli módból való visszatéréshez kötöm) elfelejtett minden nemű mail beállítást / postafiókot (nem a Nokia Mail 10-es volt fenn, csak az alap üzenet kezelő alkalmazás).
A Nokia Maps A-GPS beállítással terepviszonyoktól kb. függetlenül (8 sávos főúton csak úgy, mint szűk belvárosi utcákban) folyamatosan elveszíti a jelet. A pozíció rettentő sokat késik (már, ha van stabil pozíció). A vevő élesedig ugyan gyorsan (valóban csak néhány mp kellett neki), de megbízhatatlan valami miatt.
Ki fogom próbálni Garminnal mi a helyzet.
Illetve most átkapcsoltam A-GPS-ről beépített GPS vevőre, hátha a legegyszerűbb módszer stabilabb eredményt hoz.
Sajnos ugyan ezen GSP problémáim már az előző FW-vel is megvoltak.
A billentyűzár is képes sokat "hibázni".
Talán az új verzió valóban kicsit gyorsabb, de ez izgat a legkevésbé.
Balázs
Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4
zoli62:Sajnos ezt nem tudom nekem egy 3gb-os mobilinternetcsomagom van tehát én csak azzal használom. 
Luser2000
öszönöm a beszámolót sajna itthon nem találja meg az updater a telefont így nem sikerül frissíteni amúgyis aszem t-s telót nem lehet nsu-val frissíteni ezért majd be kell néznem a nokiába.
[ Szerkesztve ]

A térképek alapból az E (32GB) meghajtóra vannak telepítve?

Nekem viszont csak 500 MB adatforgalom van a díjcsomagban, meg a Wifis internet itthon. Állítólag az AcuWeather 3G-n nem tökéltesen megy, de Wifin igen.

MM-ben ujra megnyomkodtam a végsö döntés elött... lötyögött a hátlap, és nem olyan fullos és érzékeny a kijeézöje mint az i8910-nek, pedig a gari idö és a szuper bill. tetszene...

Ezek a bugok mennyire jelentkeznek? [link]

Nos nálam ezek a felsorolt hibák nem jelentkezte, igaz nem használok mindig minden funkciót. T-Mobile-függő telefonoknál mik azok a dolgok, amiket szándékosan butít a szoftverben a T-Mobile? Én pl .nem találtam a menüben az alkalmazások között a szoftverfrissítést. Másoknál is hiányzik ez az opció?
Nincs szoftfrissités menü?Enyém is t-s de nekem van így sikerült rárakni pl az n-gage-t.

Igen, nincsen külön szoftverfrissítés menü. A menün belül az alkalmazásokban kellene lennie. Legalábbis a Nokia oldaláról letölthető hasznáűlati utasítása ezt írja. Te találtál ezen a helyen szoftverfrissítés nevű menüt? A menü -> beállítások> ->telefon -> telefon kezelése alatt van egy eszközfrissítések nevű alkalmazás. Viszont ez addig nem enged frissíteni, amíg létre nem hozok egy új szerverprofilt. Ehhez viszont felhasználói nevet, jelszót és domain-t is ki kell tölteni. Az ehhez szükséges beállításokat nem tudom, honnan lehetne letölteni. Itt lehetne megnézni, hogya telefonhoz van-e új szoftver. Nálad akkor működött a dolog, vagy nem erre gondoltál? Ugyanis van külön letöltések nevű menü is.
A főképernyőn beírt *#0000# nem működik N97-en? Ott kéne lennie az Options alatt, hogy Check for Updates... (A magyarra fordítást másra bízom.)
Break Driven Development

Az ott is van, viszont utána valami szerverprofil beállítását kéri, addig nem lehet megnézni a frissítéseket. ehhez meg felhasználónév, és jelszó, valamint szervernév kellene, amit nem tudom, honnan lehetne megszerezni. Mint említettem, ez egy T-Mobile brandelt telefon.
[ Szerkesztve ]
Valami nem stimmel akkor. Ugyanis az eszkozkezeles (Device Management, masszoval OMA DM) az, amihez szerver, felhasznalo meg jelszo kell, a sima frissiteshez nem. Nezz szet jobban a menuben, vagy csinald inkabb kabellel.
Break Driven Development

*#0000# után meglehet nézni az aktuális a szoftververziót. Ott az opció menüben szerepel az, hogy frissítések keresése. Na ez az, amihez szerverprofil kell. A menüben az alklmazások almenüben viszont hiányzik a szoftverfrissítés. Ezt az ügyfélszolgálaton is letesztelték. Azaz hiányzik az OTA.

Ma találkoztam egy érdekes jelenséggel. Éppen böngésztem a T-Mobile hálózaton, amikor teszteltem a sebességet egy-két oldalon. Meglepődve tapasztaltam, hogy csak Edge lefedettséget jelzett a telefon. A hálózati beállításokban a kettős módot átállítottam UMTS-re. Ettől kezdve folyamatosan 3,5 G-t írt ki a készülék. Ahol próbáltam, ott jó a T-Mobile HSDPA lefedettsége. Mi lehetert ennek az oka? Talán túlterhelt volt a hálózat? Vagy az volt a gond, hogy már erősen lemerülőfélben volt a telefon? Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Na itthon sikerült frissíteni 11-ről 12-re. 

Neked T-Mobile-os telefonod van?
Igen.Az n95 8gb-omon amikor akrtam új szoftot felrakni nem mutatott újjat az is t-s volt. De most azért lehetett mert a nokiánál frissítették és valószínűleg azért lehetséges.

Mikor vetted az N97-esedet? Hányas szoftver volt rajta gyárilag? Ha jól értelmezem az előbbi hsz-edet, akkor 11-es fw-el vetted? Nem volt problémád WLAN-kezeléssel? Mert az ügyfélszolgálat szerint ezzel a szoftverrel nem működik a Wifi a T-Mobile-os telefonokon, és ezt egy egy másik fórumon is olvastam. Akkor Neked eleve volt rajta egy Szoftverfrissítés menüpont az alkalmazásokon belül? Nálam ez sajnos hiányzik,igaz nekem a 10-es fw van fent.
Vagy a *#0000# kódra előjővő eszközfrissítéseken keresztül kerested le, hogy van-e legújabb szoftverfrissítés? Akkor nálad nem kellett beállítani új szerverprofilt? Nálam enélkül tovább sem enged. de ez szigorúan csak a Menü ->Beállítások ->Telefon -> Telefonkezelésen belül elérhető szoftverfrissítésre vonatkozik.
Nekem is 10-es volt rajta eredetileg de nagyon sok baj volt vele ezért a nokiába vittem és ott rakták rá a 11-est a tízesen még használtam WLAN-tde a 11-sen már nem mert a mobilinternet nekem jobb volt ezért azt nem tudom megmondani most 12-sen sem használtam még trhát nem tudok még mondani semmit majd kipróbálom.A szoftfriss menü már a tízesen alapból fent volt akkor az nem jelezte hogy van 11-es de amúgy én már rég tudtam tehát nem lett volna nagy újdonság de most jelezte a szoftfriss menü hogy van új szoft és addíg nyagatott vele amíg fel nem frisítettem.Tehát nekem minden műkszik nálad nem tom mi lehet a probléma.

Kb. mikor vetted? Nálam alapból hiányzik ez a szoftverfrissítés menüpont, ha a súgójában rányomok a linkre, ami indítaná, akkor csak rezeg a telefon. Nem emlékszel, eredetileg neked pontosan milyen számú volt fent? Sajnos helyben nincs Nokia márkaszervíz, csak messzebb. Mindenesetre akkor ez igen rejtélyes. Megnéztem pontosan, nálam gyárilag alapból a 10.0.012 fw van fent, egészen pontosan: 10.0.012.245.01. Jó lenne összehasonlítani nálad milyen számú volt fent. Mindenesetre a T-Mobile-t megkértem, hogy ennek nézzen utána.
Egy kérdés még: Mikor a Nokia szervízben frissítették, akkor eltűntek belőle a T-Mobile-os menük? Meg tudnád nézni, hogy a 12-esben működik-e a WLAN? Ha jól értem, akkor ugye T-Mobile simlockos telefonod van neked is, ugye?
Pontosan emlékszem 2009.07.17 péntek tehát több mint egy hónapja.Nekem is ez volt fenn.Nekem a nokiás frissítés elött és után sem volt t-s ikon sehol a web egy földgömb volt mint most is tehát semmi nem változott csak úgylátszik frissíthetem itthon is a szoftot.És igen t-ből van t-s.A wlant még nem próbáltam majd mindjárt kipróbálom.

Köszi.
Akkor a T jól kicseszett az N97 később kiadott szériájú telefonjainak vásárlóival. Nekem már Web'nwalk feliratú ikonom van a böngésző fölött. Hiányzik a korábban említett szoftverfrissítés menű is.Akkor nem fogom ezt annyiban hagyni, ha ilyen szemét módon belenyúltak. Én is olyat szeretnék, mint te. Bár viszont meg kell jegyeznem, hogy nekem viszont semmi olyan problémám nincs vele ez alatt az egy hét alatt, mint neked.Lehet, hogy ennek a különbségnek pont ez az oka. Esetleg szoftveresen javíthattak rajta. Egyúttal ezt az alkalmat felhasznáűlhatták arra is, hogy eléggé elítélhető módona menüt lebutítsák, és T-Mobile-ossá alakítsák. Hát csak "gratulálni tudod" a tisztelt cégnek ehhez a csúnya húzásához. Talána T annyira hülyének nézi a felhasználóit, hogy otthon nem tudják frissíteni a szoftvert? Szerintem aki ilyen telefont vesz, az már kicsit ért ehhez.
[ Szerkesztve ]
Vidd be a nokiába ott majd rárakják a 12-est és legalábbis remélem minden rendbe jön.Most nekem a gps-el van gondom nem tudom a 3.1-es se gépről se szoft menüből felrakni így most a gps nem is működik a hard reset miatt. 

Egyáltalán nem működik a GPS? Nem talál holdakat? A WLAN megy? Akkor lehet hogy te még egy első szériás T-Mobile-os telefont vettél meg, amit még nem írtak át. Bár mondom, nálam meg eddig nincs semmi bug, ezt a frissítési mizériát kivéve. Lehet, hogy ezért is írták át, hogy a userek ne tudják maguktól frissíteni, csak hivatalosan T-Pont szervízekben, már letesztelt szoftverekkel. Én csak erre tudok gondolni. Erre szeretnék most majd a T-Mobile-tól határozott állásfoglalást kapni. A kissé átalakított T-s dizájn nem tetszik, Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszodat,mindenesetre a probléma megoldásában sokat segítettél a tisztánlátásban és oknyomozásban. Nekem csak a a szoftverfrissítés elvi lehetősége hiányzik a telefonból. Így olyan érzésem van, hogy ugyannyi pénzért egy gyengített, csökkentett értékű (butított) telefont kaptam.
[ Szerkesztve ]
De működött csak a hard reset-óta nem indul el mert visszakerült rá a resettel a 2.0 és ez nem jó neki azt írja rakjam rá az újjat..

"... nekem a gps-el van gondom nem tudom a 3.1-es se gépről se szoft menüből felrakni ..."
a nokia maps updaterrel próbálod a pc-ről?
[ Szerkesztve ]

És a WLAN ?
Luser 2000:Igen próbáltam a 3.0-s verzióval.
zoli62:Tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]

Jól használható a böngészője, de valaki segítsen már, hogy hol tudom elhalgattatni a billentyűzet csipogó hangját? Hiába állítom néma profilra, az pittyeg és marhára idegesít.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor
Beállítások-Üzemmódok-Általános-Opciók-Testreszabás-Billentyűhang-Ki.Remélem érthető.A GPS problémát sikerült megoldani. 
[ Szerkesztve ]