hát én még több pontot vontam volna le az N97től.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
hát én még több pontot vontam volna le az N97től.

Mindig problámas volt az N széria, de azért HTC-nek is vannak komoly hiányosságai. Szerintem
Cheers
MP3 és GPS probléma megszűnt, csak a videólejátszás maradt már meg.

Az is elég
Vazzeg mikor lesz a T-nél PRO2. Végülis az volt az 1. kiszemelt 
[ Szerkesztve ]
Cheers

N97 kamerája megegyezik az N95-ével? Vagy tovább fejlesztett?
Cheers
Üdv!Annyi lenne a tiszteletteljes kérdésem a tulajoktól érdemes e a 10-es szoftvert lecserélni 11-re?
A válaszokat előre is hálásan köszönöm! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////
Egyértelműen igen.
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

Tulajokat kérdezném: ennyi használat után valami lötyögés, lazulás, esetleg valami hiba fellépett már, vagy még minden klappol, mint a kibontáskor? 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Én nem vagyok egy ősrégi tulaj de eddig minden rendben nem lötyög semmi baja. 

A hátlapjával sincs senkinek semmi baja? Nem nyikorog, vagy lötyög?
Na sikerült a frissítés felkerült az N-gage, a Maps 3.0 sokkal gyorsabb és jobb. 

szevasztok. Kezdő vagyok ilyen téren,szóval. Ha n97-re akarunk nav n go szoftot rakni azt hogy kell,úgy értve hogyan telepítem hogy idul el ,hogy fog müködik ,kell-e szoftvert átírni ,hogy még működjön is. A havernak van n95 ösén van navigációs szoft . de az nem nav n go. Tán lehet,hogy hasonló képpen kellene?Én is csak azért nav n go mivel a prohardveres teszt a topmaps-ot irta amit idő közbe megvett a na n go. Ha valaki tud valamit akkor irjon. Ja akkor mivan ha szoftot torrentről kapom le? előre is kösz.
szia!
igo nincs symbianra, de ha lenne, akkor sem beszélhetnénk ki a torrentről leszedett verziókat, mert az tilos a fórumon.

akkor melyik nav szoftot lehet rája tenni?amely legal?ha lehet 1általán?melyiket érdemes ha az igo nem fut akkor tán a tom-tom?a kérdésem még mindig az ,hogy hogyan lehet telepíteni és használni az ilyen szoftot a n97-en?
pl van garmin, amit ha megveszel akkor kapsz hozzá használati/telepítési útmutatót. van tomtom is, gondolom ezen program esetében is így van.
Üdv!Valaki tapasztalt olyat hogy a védőretesz megkarcolja a kamera védőüvegét?Csak azért kérdezem mert olvastam egy másik oldalonon hogy nagyon sok esetben karcolodik én eddig nem tapasztaltam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]

Üdv
Igen, ez a "retesz okozta karcolódás" dolog engem is érdekelne. Láttam különböző fórumokon hogy elég sokan panaszkodnak erre. De magyar nyelvű fórumon még nem láttam hogy bárki is említette volna, szóval, kedves tulajdonosok, tapasztaltatok ilyen jellegű dolgot?
[ Szerkesztve ]

Én nem tapasztaltam még ilyet, bár én nem sokat használom a kamerát......
http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

köszönöm 
Bal oldali navi gyűrű.... Balkezes teló nem tudnám megszokni, konzolt is csak ezé nem veszek. Bal oldalt van az íránygomb 
Ja és kicsi a kijelző felbontása.. 360? azt meg hogy gondolták 480 vagy 600 horizontális képpont azé legyen mán egy ekkora kijelzőn!
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

én nem is értem... emberiség ellen elkövetett büntett, amiért azonnal fejlövés jár, nemigaz? 

Nem úgy volt, h. Samu i8910-t fogsz venni? Mi történt?
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

ez a kettő volt a terv, de leirtam a samu topicjában, hogy keveslem az 1év garit.

Honnan jott ez az eszement otlet amugy h bal oldalra teszik azt a hulye kis pockot, ami egerkent funkcional szetnyitva?...
Sick idea...
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
Nem tudom mit kell ezen így kiakadni én nagyon gyorsan megszoktam én már nem bírnám elviselni a jobb oldalon, nagyon kényelmes itt a ball oldalon.
[ Szerkesztve ]

Tegnap megnyomkodtam egy ilyet és hát...... a Nokia még mindig nincs a helyzet magaslatán, h. h. kell érintős telót csinálni. 
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!
Külföldön nagyon gyakori az ilyen (szerintem min. 33%) de hazai fórumokat olvasgatva még szinte senki se futott ilyenbe.
Egy szériahibának tűnik számomra az egész, ami minket nem érint.
Ok!Kösz akkor jó.Neked fent van még a fólia?

Ma néztem meg az árakat. Kicsit leesett az állam, hogy mennyit esett az ára, mint amikor kijött. Elkezdtem játszani a gondolattal, hogy be kéne szerezni egyet, de akivel beszéltem, pl nagyon panaszkodott az anyagminőségre, hogy eléggé nyikorog a telcsi alja, érintőképernyő nyomáspontja sincs a helyzet magaslatán, így egyelőre letettem róla. Meg ennyiért jobb választás a Samsungnak a HD-je.
[ Szerkesztve ]
Az alja csak sokadik szétszedés után kezd el nyekeregni, ha visszapattintáskor erősen rásimítod, és meggyúrod alaposan, akkor utána elenyésző mértékben csinálja tovább.
Az érintőkijelző nyomáspontja szerintem jó, bár ezt is picit szokni kell, mint minden mást.

Magyarul összességében te meg vagy vele elégedve...
És milyen általad vélt hibáról tudnál beszámolni?
Az lenne hozzád a kérdésem hogy te tapasztaltál karcot a kijelzőn?

Na ma szerencsém volt megnézni élőben is a telefont. Hatalmas csalódás volt, alja nyikorgott, olyan benyomást keltett bennem mintha játéktelefon lenne, anyagminősége a 0- val egyenlő.
Legalább eldőlt, hogy nem ezt fogom venni hanem a E52-est.
Nem véletlen csökkent ennek drasztikusan az ára rövid időn belül.
Persze ízlések és pofonok, lehet valakinek éppen ez tetszik.

ne máááár.. (kicsit én is elgondolkodtam, hogy megvárom az E72-t E71 után azzal félrenyulni nem lehet
)

Nézd lehet, rossz darabot fogtam, ki azért nyikorgott rendesen. Pedig új volt.
Én csak a személyes véleményemet osztottam meg lehet valakinek éppen az ellenkezője a véleménye.
De én azt tudom, hogy N97-et nem fogok venni.
Sajnos ami még ki sem jött, bizony félre lehet vele nyúlni, bár ne legyen igazam.
E52 valóság. 

E72 qwerty-s

Nagyon jól néz ki, és ahogy látom már kapható?
Visszatérve az N97-re nem tudom, hogy később kicsit javítani fognak-e haedveresen rajta, mechanikán..
[link]
Már átkozottul ráférne a frissítés, mert az infók fele se állja meg a helyét a v11-es szoftverben (a teszt a v10-el készült).
#332: igen van, de rettentően vékonyak, és a mai napig fogalmam sincs, hogy hogyan keletkezhettek, mikor se a saját ceruzája, se pedig éles fém nem tudja megkarcolni, más meg nincs a zsebemben.
Nekem meg pont a cerka karcolta meg firkálgatás közben 3 pici vékony karc.Amúgy a kamera üvegen is van egy függőleges karc a csúszka miatt.
Remélem, fólia volt/van a gépeden.
A kamera üvegén lévő karcokat már többen írták. (Nem is értem, hogy nem derülnek ki az ilyen problémák a Nokia tesztelései alatt?
)
[ Szerkesztve ]
...
Talán mert azok a videók csak kamuk 
Break Driven Development
Valahogy csak tesztelik a készülékeiket, nem? 
...

Már semmin sem lepődök meg.
De azért ha ez kiderülne, hogy így van, a Nokia keményem magyarázkodhatna.
Már nincs leszedtem de még bent van a fiókomba.Azért szedtem le mert alatta elkezdett porosodni.

Sziasztok Márkatársak!
Újdonsült (két napos) N97 tulajként szeretnék tanácsot kérni:
Nagyon szakadozik a GPS vétele. Akár Garmin 5.50, akár Nokia Map 3.0 programokkal próbálom. Az eszköz beállításnál próbáltam hálózat alapút, kiegészített GPS-t, beépített GPS vevőt. Egyik sem adott hosszú távon stabil vételt, pedig gyakorlatilag teljesen nyílt terepen is próbáltam, de eldobálta a jelet.
Van erre gyógyír?
Vagy valami sokaknak bevált beállítás?
A legfrissebb FW van fent.
Köszönettel,
Balázs
Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

Milyen erővel kell nyomkodni? Ugye az érintésre nem reagáál még gondolom. A meglevő Pc Suite segítségével is tud kommunkálni a géppel, vagy mindenképpen kell hozzá az Ovi program. Ez utóbbi a telepítéskor tényleg lecseréli meglevő Pc Suite-ot?

Forgalmazói körlevélből:
2009-09-02-től az értékesítési csomagból kikerül a ceruza.
Értelmes kérdésre értelmes válasz.
A cerka annyira nem is fontos tehát nem nagy kár érte.(persze csak saját vélemény és tapasztalat)

Ez csak annyiban érdekes, hogy a Nokia sorban veszi el a tartozékokat a különböző típusoktól, amikor meg elmész megvenni azt gondolod, hogy a boltos vette ki belőle és nem veszed meg, holott mindenhol azt kapod.
Értelmes kérdésre értelmes válasz.