Sőt, hiszitek-e vagy sem, de Japánba a legnagyobb kacsabeszállító cég is Magyar. Sőt, Kínába is, a nagy pekingi kacsa valójában magyar kacsa 
[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Sőt, hiszitek-e vagy sem, de Japánba a legnagyobb kacsabeszállító cég is Magyar. Sőt, Kínába is, a nagy pekingi kacsa valójában magyar kacsa 
[ Szerkesztve ]

Ez nagyon szép. Nem baj, hogy ez egy mobil (műszaki) fórum?
Ha csak nem mobilkacsa...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Lehet számodra nem egyértelmű az offtopic jelölés fogalma, tehát felvilágosítalak: a szürke színű szöveg azért van ilyen árnyalatban, mert adott témába nem teljesen bele illő hozzászólás. Jelen esetben éppen arról beszélt a jónép, hogy japánba mit vásárolnak, milyen kocsikat, telefonokat, tv-ket, ezek se illenek ide, én ezekre válaszoltam..

Nekem ugyan nincs ilyen készülékem, csak egy 5800-val rendelkezem, de én is tapasztaltam hasonló gondokat. Én is Vista64-et, illetve Windows 7 RC1-t használok. Nálam a 7-es fölötti PC suite okozta a problémákat. Igaz, ez magától a telefon készüléktől függetlenül jelentkezik, egyszerűen rendszer betöltődéskor - mikor indításkor ugye betölti a PC suite cuccait is -, nem hajlandó felismerni a hálózati kapcsolatokat és a windows explorer sem indul el, csak sokadikra, több hibaüzi után. Mindezt ráadásul úgy, hogy a készülék nincs is rákötve a gépemre! Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy teljesen leszedtem a gépemről a PC suite programot és csak OVI suite-t használok. Nekem így most nincs gondom vele, szépen megy rajta minden. Rendszert is frissíthetnék a telefonon, már jelezte az OVI, hogy lenne új firmware, de igazából hasonló gondoktól tartok, mint az itt felsoroltak. Nekem most elég rendesen muzsikál a telefonom, hogy úgy mondjam, nem szeretném, ha a frissítéssel egy rakás gond is együtt járna, úgyhogy inkább nem frissítek, legalábbis egyelőre.
A Nokia Messagingnél meg lehet azt csinálni, hogy ne csak az elmúlt 30 nap leveleit mutassa, töltse be?

Köszönöm a felhomályosítást. Nagyon kedves. 
[ Szerkesztve ]
A legelső Nokia telefonom egy 3220 volt, és ezzel párhuzamosan használok PC Suite-ot is. Aki régóta használja, ő gondolom már tapasztalatból tudhatja, hogy a PC Suite egy nagy rakat bugos x@r már a kezdetek óta. A következő telefonom már támogatta a BT-t, így nem is akartam többet látni ezt a programot.
Amikor firmware-t frissítettem, akkor kizárólag az NSU -t használtam. Viszont szerintem a firmware frissítés nagyon hasznos és ajánlott, olyan ez, mint egyfajta természetes szelektáció, a gyenge telefonok ilyenkor elhullanak, és az erősek csak erősebbek lesznek
Viszont nem elhanyagolandó, hogy a Nokia egy LQrt firmware frissítés esetén is állja a garanciát.
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

Ha hivatalosan engedélyezettt az otthoni FW frissítés, akkor a többiek is állják a garanciát. Ugyanis a telók egy része meghal az otthoni frissítésnél, és csak szervízben lehet felébreszteni.
erről ennyit...
Think Different!

ma sikerült közelebbről is szemügyre vennem a készüléket egy Nokia márkaboltban.Nagyon meggyőző volt és érdekes módon nem volt baj a képernyő zárral.A youtube-os gomb működését nem tudtam kipróbálni net hiányában...
Ha bekerül t-mobil-hoz akkor erősen elgondolkodok rajta

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.
Már alig vártam hogy megjelenjen a t-nél kösz az infót!
És van feketében és fehérben is ez nagyon jó valoszínű én egy feketét fogok venni. 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

Tyű nem olcsó még két évvel sem.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
jó sok pénz
There's an app for that

Sajnos valóban nem occó! Kíváncsi leszek, hogy a konkurens készülékek mikor és mennyiért lesznek?
Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

Ha megvetted kérnénk tőled élménybeszámolót! 
Mindeképpen amint meglesz írok. 

A teszt alapján nekem nem jön be! Túl drága műanyagból van és miért nem lett oled kijelzős?
És ilyen árban minimum lenne a 8 mp-s kamera!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816

Tiszteletem, de ennyi pénzt nem adnék ki! Ha kezdeti gondok miatt is olcsóbban kellene adniuk. Ez így ebben a formában is samsung a nyerő.
És Kérdem én? Régebben is ezt az üzlet politikát csinálták most is ezt csinálják, de nálam sajnos lehuzhatják a rólót és meg várom a csúcs gépüket e71 legyen olcsobb, de vajon látam már e71i Ami basztatja a csörömet, hogy miért éri meg átverni az embereket? Erre rossz helyre írom a kérdéseimet, de mikor szídtam régebben is nokiát, mert a másik sokkal jobb volt össze szerelésben és ár érték arányban is.
Most is megmutatták, de akkor se értem ha csúcsot akkarok miért hagyok ki ezt azt? és miért hagynak benne hibát? És miért vannak AZ i betűsek? Emiatt is győzőtt meg, hogy ne nokia-t vállasszak.
ui: Csak a nokia tartalmakra lennék kiváncsi másra ott a privi köszönöm
[ Szerkesztve ]

nem értem miért nem lehet kiadni egy ilyen készüléket addig amig nincs rá normális rendszerük...

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Érted Te.
Pénz, pénz, pénz. Hajt a konkurencia. Ha már kintvan akkor lehet javítgatni, van rá idő. Nem csak Nokia betegség ez, nincs olyan gyártó akit ne érintene. Még Apple-nél is előjön, pedig ők nem adnak ki évente több tucat készüléket.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

látom, trénél megjelent. Pannonos infoja nincs vkinek? 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Lehet, hogy meg van az E71 utód? A 7végén sikerült megnéznem élőben, sajna csak vitrinben, tapizni nem lehetett(mint a sztriptíz bárban
), nekem nagyon tetszett, bár így nem lehet sok mindent megítélni csak azt, hogy is néz ki élőben!

lehet, attól ($) függ persze
én még nem látam élőben, E71et is anélkül vettem meg 

Hy.
Az Apple Iphone 2G-ésem sajnos brutálisan tönkre ment.Ezért már nem mértem megvenni a G3-at.Most megvettem a netről ujjonan az N97-et.Tök olcsó volt.Nagyon szupi.Csak nincs magyar menűje így kicsit szöszölös a dolog!
Nem tudtok valahonan magyarosítást?
Ja és szerintetek jól tettem hogy nem a G3-mat vettem hanem az N97-et?
Én már kicsit bánom.
(#284) Arthuro_Adam válasza GyusziPinty (#283) üzenetére
Szerintem nem 
Nekem most már megvan egy ideje, de nem volt vele semmi gondom, egyre jobban tetszik.

Én az Applehez vagyok szokva.Szép nagy képernyő.Nagyon csini! Az Apple után ez a Nokia kicsit aránytalan számomra hosszú képernyő de nem széles és még vastagabb is mint az Apple.Bár az Apple érthetlen módon vannak olyan dolgai amit már minden alap telefon tud de ez még sem.Az enyém a lakásban bepárásodott meg aztán még a strandra se vihettem ki.
A nokiával ilyen problémák nem adóthatnak ugye?
Nekem fehér van. Félek attól hogy esetleg besárgul. Ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]

Rész véttem, de szerintem ég és földközözz a két teló közözz különbség. Amúgy ezt magad döntsd el, melyik volt kezesebb és meliyket tudod jól kihasználni! 2g után rájössz, hogy rossz választás volt.

Ezt esztétikailag értem. El is merem a Nokia eddigi legjobb telefonját tartom a kezemben.De a szépségben az Apple a nyertes.Nekem ez fontos.

eladtam ma a telefonom, igy gyorsan lecsekkoltam MM-ben az N97-et. beleszerettem, kell... feketében. a hátlap anyaga azért nem világbajnok, de igy is a legjobb. elég érzékeny a kijelző, a bill. fantasztikus, méretre kissebb, mint a képeken... augusztusban elvileg kapok valami céges telefont, de kétlem, hogy valami csilli-villi lenne, igy valahogyan, de 1 hónapon belül kell
(jó, ha E51-E71-et kapnék, akkor nem ilyet vennék, de nem hiszem
)

PH aprón, van most a legolcsóbb 127e 2 év hivatalos Nokia Garival.
Gyorsan röpül lefelé. 
!!!Légy jó mindhalálig!!!

Fehérben nem csajos ugye? Mert nekem abban tetszik 
Cheers

nem, de feketében férfiasabb. persze nézőpont kérdése. hogy fijú vagy-e, vagy jány ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem vok lyány, de már fijú sem vok. Amolyan öreges férfi vok
Csak ha az ember vesz egy komoly telefont nehogy az legyen, hogy de csajos...
Persze élőben meg kell néznem.
Cheers

Ezt a telefont a Nokia márkabolt kirakatában 199k-ért árulják.
Komolyan, szerintem ez egy vicc. És tényleg, ennyiért csak a Nokia fanatikusok veszik meg.
Szerettem a Nokiát, de az elmúlt 1-2-3 évben úgy lemaradtak minden szempontból, úgy külsőre, mint tudásra a telefonok (és minőségre - ami a fémet illeti), hogy ihaj. Az, hogy a kártyafüggetlenül 80-90k között kapható LG Arena sok mindenben porig alázza a 200k-s Nokiát... nos ez mindent elmond.
Samsung Omnia, Omnia II, Omnia HD HTC Diamond2, nos ezek mind egy árban vannak ezzel a készülékkel és 100x jobbak - SZVSZ.
Hová tűnt a NOKIA??? Az élharcos, a legjobb telefonokat gyártó gyártó????

Ronda és fiiiinom!
N97 leverve [link]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Vicces teszt sok igazsággal, sok elfogultsággal
Cheers

üdv! most csomagoltam ki, (céges) de ezen beszartok: ciril betűs bill. + ciril könyv...., bekapcs: magyar menü!
kinézetre ok, de menyü!: igaz okostelóm sose volt,és nem is a facebook a kezdőlapom,de asszem előveszem újra a 6300.t meg a gps-t is, ez nem nekem való....
47 perce telepítem az ovi-t, mingyá eret vágok magamon, elvileg letölt, (60Mbites nettel. 24 perc alatt töltöttem le a win7 rc-t...), whádáfák?!
Üdv!Megvan a telefon!Nagyon szép,fekete, nagyon kényelmes rajta netezni, a bill záras problémát nem tapasztaltam,gyors,a gombok pont megfelelő méretűek,a d-pad elrendezése sem kényelmetlen most egyenlőre ennyi így hirtelen.Üdv!