Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#151) orbano

orbano
(PH! félisten)

hát nem tom. lehet én inkább valami winmos samsungot vagy htct vennék inkább

A vér nem válik VAZZE!™

(#152) dadada válasza kokyt (#142) üzenetére

dadada
(tag)

"Felsoroltál 3-4 egykor volt csúcsmodellt ami még működik neked. És a többiek? Ezek nem éppen átlag magyar fizetéshez mérhető árúak voltak anno. Én éppen a közép régióról beszéltem neked, mert abban erősen lehúztad a Nokiát, pedig itthon nem igazán az N széria a legjobban fogyó cucc."

A T65 mióta is csúcsmodell? A K700i mikor vettem, akkor 40 000 Ftért vettem, nem előfizetéssel, az R320-at 32 ezerért.
A Probléma az, hogy a Nokia Fanok megpróbálják elhitetni, hogy a 2680, a 1680, meg a többi "TELEFON"-nak nevezett őskövület mennyire jó. Csak az a baj, hogy amennyibe kerülnek, azért a pénzért telefont is lehet venni.
Gyakorlatilag a Vodafonnál kapható 6234-en kívül egy nokia sem éri meg az árát. Technológiai szempontból. Mert egyszerűen elavult és innováció =0.
A samsungok gyakorlatilag alsó kategóriában megeszik a Nokiát megbízhatóságban tudásban mindenben. A SonyEricsson is. Akkor mit fizetsz meg rajta, azon kívül, hogy szebb, bár szerintem nem.
Azt ne mond, hogy az alsó és középkategóriás nokiák megérik az árukat, azon felül, ha félre tesszük a nokia fanatizmust ebben az országban.
Mielőtt legjobb védekezés a támadás módszerét alkalmazva valakinek eszébe jutna, hogy pocskondiázom a nokiát nem csak egy kérdést tettem fel.

(#153) bentsze88888

bentsze88888
(tag)

Bocs a nokiásoktól,de ennyi műanyaggal és ilyen bétás szoftverrel "felszerelt" telefonért egy valag pénzt elkérni...tényleg enyhén szólva pofátlanság...Bog politikailag korrekt volt,én jobban lehúztam volna a telefont...

(#154) dadada válasza Oliverda (#144) üzenetére

dadada
(tag)

http://nonstopmobil.hu/a-samsung-nagy-dobasa-8211-g800-20071024.html

Már 2007-ben volt itthon is, igaz nem nokiában ezért szar. (Csak irónia, ne vedd komolyan)
Na erre gondoltam a középkori módszerekre, ha nem valami nyújtja amit kellene, akkor az nem jó. A Nokia már régen lejtőn van, de ezt van aki észreveszi van aki nem. Fan-nak lehet lenni, csak ne szemellenzővel...

[ Szerkesztve ]

(#155) dhr válasza dadada (#152) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Evvel egyet kell h értsek, T65-öt 2002-ben 20 ezerért vettem feltöltősen, ami a csúcsmodell fogalmától meglehetősen messze van.

zombinyul: "N szériás Nokiával járni "luxus" manapság"

Ennek ellent kell hogy mondjak. Egy Sapphire/Gold Arte, egy Moto Aura, vagy attól fölfelé, az nevezhető "luxus"-nak, a Nokia Nseries (amúgy teszem hozzá az iphone is), egyáltalán nem. Prémium/felső kategóriás tömegtermékek, ennyi. És emlékeztetnék, h a régebbi N-ek összeszerelési minősége sem éppen "luxus" kategóriás volt.

(#156) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

huh, köszi a tesztet.
épp elegen várták már ezt az írást :)

nekem már annyira nem is tetszik,főleg az ára nem.

There's an app for that

(#157) dadada válasza dhr (#155) üzenetére

dadada
(tag)

És az E Series-hez képest még ma is elég gyengusz az N Series összeszerelési minősége. Bár a hivatalos Nokia közlemény szerint a Nokia az N szériát azért hozta létre, hogy technológiai és innováció szempontból a csúcson legyen, nem nokián belül, hanem úgy minden felett. (Kár hogy megjött a HTC,RIM, Samsung, Toshiba, DoCoMo stb).
Mert ezek mind verik. Nem kicsit nagyon! És nem csak összeszerelési minőségben.

(#158) Typhoon47 válasza Jadro (#150) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

nincs semmilyen csökkenés se fagyás. vannak kirívó esetek, de nem ez az általános tapasztalat.

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#159) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a fehér változat gyönyörű és okos is a cucc... csak az ára :Y

(#160) Oliverda válasza dadada (#154) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem vagy vicces... meg sem említettem a hozzászólásomban a márkát ha nem tűnt volan fel. Kezd eléggé uncsi lenni hogy minden posztod ugyanazt az anti-Nokia bullshitet nyomja.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#161) dadada válasza Oliverda (#160) üzenetére

dadada
(tag)

Ó bocs...

(#162) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy a kijelző fizikailag támogatja a multitouchot. Tehát ha esetleg megjelenne egy ilyen oprendszer hozzá, akkor tudná kezelni a többujjas gesztikulációkat?

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#163) dadada válasza JoeYi (#162) üzenetére

dadada
(tag)

Ez jó kérdés... De úgy tudom az Apple levédette ezt a technológiát, azért nem alkalmazzák előszeretettel.

[ Szerkesztve ]

(#164) Vtwo válasza dadada (#163) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

Hát ez nem egészen így van:
"LG Arena S-Class 3D kezelőfelülete idén elnyerte a rangos iF Communication Design Award díjat is, mely az Apple megoldásához hasonlóan multitouch rendszerű"

[ Szerkesztve ]

(#165) JoeYi válasza dadada (#163) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

csak azért kérdezem, mert hátha ez is rejtett "szuper ficsőr", mint n95-ben volt a gps meg giroszkóp, amiket az új verziókban kaptunk meg szép lassacskán.

Az iphoneos kézjeleket meg nem kellene lemásolni, csak a kezelését kellene biztosítani, meg mondjuk, hogy pluginekkel lehessen egyedi gesztikulációs pakkokat felrakni, és a free, userek által felpakolt cuccokat nem támadhaatná az apple

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#166) Necc válasza dadada (#163) üzenetére

Necc
(őstag)
LOGOUT blog

Én is így hallottam. Azért eléggé röhejes, amit Amerikában le lehet védeni "szabvány" címszóval.

2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

(#167) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Nem rossz darab (lenne, ha kiforottabb volna), de annyival nekem nem nyújt többet, hogy cseréljem az 5800-at.

Már többször is feltűnt, hogy a tesztképeken a MOBILSTAR reklám mindig olyan ismerős volt nekem, már tudom miért; Boggal gyakorlatilag szomszédok vagyunk. :C

[ Szerkesztve ]

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#168) dadada válasza Vtwo (#164) üzenetére

dadada
(tag)

Na OK. de azt az LG fejlesztette és valszeg nem sért semmilyen szabványt. Így lehet is. És ez így jó.

(#169) dadada válasza JoeYi (#165) üzenetére

dadada
(tag)

Akkor viszont szerintem innentől kezdve az a kérdés, hogy a Nokia is fejleszt majd valamilyen hasonló felületet. Mert a kijelzője egész nagy ki lehetne használni. Lehet, hogy valamelyik szoftverfrissítés verzióval meglepi a felhasználókat a Finn óriás.

(#170) Necc válasza Blyan (#167) üzenetére

Necc
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig jóval többet nyújt annál, mint azt elsőre gondolnád ;)

"[I]Take the Nokia 5800 XpressMusic, now well known and loved. Add:

* a larger screen (3.5" rather than 3.2")
* 32GB of internal flash memory (yes, 32 GIGABYTES)
* a functional slide-out qwerty keyboard
* a mechanical d-pad for game playing
* a more sensitive resistive touchscreen layer
* a much better stills camera (5 megapixels, large aperture)
* a metal screen surround, with higher quality buttons and better build quality generally
* microUSB charging
* a compass
* a bigger battery (1500mAh, rather than 1320mAh)
* a new, much better widget-based homescreen
* N-Gage applications, the Nseries image gallery and other associated applications
* improvements to Web, with kinetic scrolling

... and you've got the N97.[/I]"

[link]

2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

(#171) Blyan válasza Necc (#170) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Nekem (bevallom sóher vagyok), nem ér ez kétszer annyit, mint a mostani ára
az 5800-ának. :N
A legfontosabb, ami számomra hiányzik az az USB töltés ezek közül.
Persze nem is én vagyok a célközönség. :DD

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#172) Vtwo válasza dadada (#168) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

OFF
Kicsit olyan ez mint amikor a 80-as években a Sony levédette a Walkman és Megabass márkaneveket.A többi gyártó pedig ugyanúgy csinálta tovább a hordoztható basszuskiemelős cuccokat .... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#173) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Elég jó cuccot sikerült összeraknia a Nokia-nak, de a szoftveres problémák eléggé riasztóan hatnak. Nameg az is, hogy ennyi pénzért nem tettek bele fejlettebb kijelzőt. :U

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#174) John Fowler

John Fowler
(tag)
LOGOUT blog

Bár most is Nokia-m van, de ha az N97 a cég überpresztízscsúcsmodellje, akkor itt tényleg valami nagy baj van. Nem mondom hogy rossznak tűnik, de szerintem messze nem ér annyit amennyi az árcéduláján van; tudom-tudom, viszik mint a cukrot, de ugye egymillió légy sem tévedhet.

Teljesen szubjektív, de szerintem ez a design a babafehér külsővel meg a bugyikék menüvel megfejelve elég gyermeteg benyomást kelt, abszolúte semmi presztízst nem sugall -ami önmagában nem volna baj, de ahogyan olvasom, ez a készítésnél kimondottan cél volt; hát mit mondjak, nem sikerült. :U
És nem elsősorban a fémek hiánya miatt mondom ezt; szerintem egy igényes műanyag guszta színnel és diszkrét textúrával százszor jobb bárminél.
A kilátszó, levegőben lógó átvezető fólia pedig lehet hogy funkcionálisan oké, de nagyon slendrián megoldás.

Egy szó, mint száz, ha a bevezető és az ár tudta nélkül olvasom a tesztet, még csettintek is, hogy hínnye milyen frankó kis játéktelót adott ki a Nokia a webőrült fiataloknak kb 90-ért.
Na de üzlet, meg presztízs, muhaha...

Van a cikkben 4-5 komoly elgépelés. Lusta vagyok beidézni őket, aki végigolvassa annak rögtön feltűnik. A szerző helyében a valószínűsíthetően nagy olvasottságra való tekintettel én mégegyszer átfutnék rajta.

[ Szerkesztve ]

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#175) nubyy válasza AMD ehog (#50) üzenetére

nubyy
(újonc)

Miert is hal meg az 5800 a YouTube-tol? Nalam tokeletesen mukodik.

(#176) Binyi01

Binyi01
(fanatikus tag)

Sztem nem néz ki jól, nem is jó, azt se mondom hogy rossz, a szoftver meg hááát...
Ha ez az überalles nokia, akkor gondok vannak...

[ Szerkesztve ]

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#177) dadada

dadada
(tag)

Szerintem az N Series soha nem volt über nokia. Csak van aki bevette, vitte, és használta, az E Series az Nokiák királyai, de azok nem szépek, nem fiatalosak és nincs bennük 5+-os kamera, de legalább a régi Nokiát idézi, mind minőségben, mind tartósságban, és tudásban sem rossz, csak az ára...

(#178) vsgaborr11 válasza Binyi01 (#176) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És sajnos Ez a valami az....Most is Nokiám van(N95 8GB,egykori csúcsmodell,talán még mindig az :F ),de azt le nem cserélném erre. Jó,szép a telefon,meg QWERTY,a D-PAD a baloldalt nekem kényelmesebb,az érintőkijelző is haladás lenne,de a súlya(megdobsz vele vkit ott helyben meghal,az N95-ömet is az oszt.társaim is csak mammutölőnek hívják),a kezelőfelület,hogy nem működnek a widgetek,bétás jellege van az egész cuccnak felháborító :((( Én a Nokiától nem ezt szoktam meg,az N-Gage QD nálam 2 évig úgy szuperált,hogy csak na,kedvenc telefonom máig.

Zune HD 16 GB

(#179) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a teszt mégjobban megerősített hogy váltsak vagy ne hát váltok n95 8gb-ról amennyire az elején dícsértem most annyira fújolom pont egy szoft probis lassú néha fagyós telefont szereztem be :W én örömmel fogom lecserélni erre a kis szépségre. :K A teszt kíváló mint mindíg. :C

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#180) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a teszt mégjobban megerősített hogy váltsak vagy ne hát váltok n95 8gb-ról amennyire az elején dícsértem most annyira fújolom pont egy szoft probis lassú néha fagyós telefont szereztem be :W én örömmel fogom lecserélni erre a kis szépségre. :K A teszt kíváló mint mindíg. :C

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#181) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Többet vártam ettől. Jobb kijelzőt mindenképp (ha már ennyire üzleti modell akar lenni) és persze kevesebb szívást a hiányos vagy épp nem működő funkciók miatt. Nagyon nyomatják ezt az óvodát, de nem tudom, lesz e értelme egyátalán :F
Na és persze drága :P Ennyiért touch pro 2-t - minden körülmények között.

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#182) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát, tetszik a teló, tetszik a teló... :) Néhány menü emlékeztet azért az 5800-ra. De látom ebben is megvannak a kezdeti gyerekbetegségek, mint annó abban is. Majd kiadnak pár firmware-t, aztán már ez is egész jó lesz. ;]

Egy kérdés, ez a "A beépített hangfalak meglepően jól szólnak", ez nem beépített hangszóró akart lenni? :) Mert lényegében ezekbe sztem hangszórót építenek, nem komplett hangfalat.

Jó kis teszt, cikk lett. Gratula hozzá. :K

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#183) hackeeeee válasza hackeeeee (#182) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Á már lemaradtam a szerkesztésről...

Szóval, ebben akkor érintőkijelző + qwerty van ? :B

[ Szerkesztve ]

(#184) Mamuska válasza hackeeeee (#183) üzenetére

Mamuska
(senior tag)

Nein, éppen ezért megy a fika, meg a papíron gyenge proci miatt.
Előbb még oled volt a kérdés, most már ne szerkeszd, mert nekem is újra kell majd szerkesztenem. :D
Igen.

[ Szerkesztve ]

Nyírzsíj Csuá

(#185) hackeeeee válasza Mamuska (#184) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jam értem. Először azt hittem h OLED-es érintőkijelző, csak utána mégegyszer elolvastam az összegzésnél a végső bekezdéseket, ami végülis a hiányokat özzegzi.

Bocsi, este van, kicsit nehezen ment a szövegértés. :D

[ Szerkesztve ]

(#186) dadada

dadada
(tag)

http://mobilarena.hu/teszt/htc_touch_pro2_bivaly_jo/egyebek_osszegzes.html

na ezt nem értem...

Ha az N97 ajánlott akkor ez különösen ajánlott! És az olyan architektúrális hibákat is sikerült megoldani, mint a szalagkábel a kijelzője hatványozottan modernebb, többet tud, és gyakorlatilag keresztben lenyeli az N97-et. És nincs tele buggal. Szóval...

[ Szerkesztve ]

(#187) oalex válasza Necc (#170) üzenetére

oalex
(senior tag)

Necc: 5800 vs. N97

Pedig jóval többet nyújt annál, mint azt elsőre gondolnád

-na de pont ez az, mert ebben a formában csak fél információ (a jelenre alapozva, nem az ígéretekre). Amiket te írtál, annak egy része fikció a másik, meg nem N97 tudás, hanem 5800 butítás, hisz pld. widgetet is át tehetik ha úgy döntenek. És akkor már csak egy pár marad, minta +2Mp, meg +0.3".
Na de nézünk őket egyként :R

*a larger screen (3.5" rather than 3.2")
Persze ezzel nem lehet vitatkozni, de azért haza nem rohan senki +0.3" tól, pláne, hogy ugyan az az elavult felbontás mint a másikban.

* 32GB of internal flash memory (yes, 32 GIGABYTES)
Igen (amúgy itt a fórumon 16Gb micro SD 9e ft kisker áron, hátértárat bárki tud magának bővíteni igény szerint, na de RAM azt pont nem lehet és az inkább számított volna)

* a functional slide-out qwerty keyboard
persze, de elcseszett szóközzel, meg a többi gondjával

* a mechanical d-pad for game playing
Milyen game?? Jobb oldalon akkor is hasznosabb lett volna, többet használja az ember másra mint game-re, főlet ha nincs is game.

* a more sensitive resistive touchscreen layer
Lehet, viszont olyan jól megoldották, hogy idővel bemegy az egész alá a pór/kosz mint ahogyan több fórumon is tapasztalták a tulajok (valami illesztési hézag miatt az védő (első) felület és az alatta lévő valódi képernyő közt). Ezt már megint milyen okosan kitalálták.

* a much better stills camera (5 megapixels, large aperture)
Yes. De a much egy kicsit túlzás nem.

* a metal screen surround, with higher quality buttons and better build quality generally
Yes.

* microUSB charging
Ebben inkább az a ciki, hogy a 5800 nem tudta, nem hogy ez igen.

* a compass
Persze, de ha egyszer nem működik semmivel, biztos sokat ér.

* a bigger battery (1500mAh, rather than 1320mAh)
Hiba, ha csak egy napot bír, amúgy semmivel sincs a 5800 előtt, ami pluszt hoz, azt meg is issza. Kérdezd meg az 5800 tulajokat, hogy mennyit bít a készülékük.

* a new, much better widget-based homescreen
Nana, Accuweather, 3G vs. Wlan kapcsolat, soroljam még. Ez akkor plusz ha használható.
Arról nem beszélve, hogy ezt simán rá tehetik az 5800 is, ha akarják, úgyan úgy elfutna rajta.

* N-Gage applications, the Nseries image gallery and other associated applications
Te tudtál már futtatni rajta ilyen, mert én úgy tudom, hogy még nem megy rajta az n-gage.
És ez is menne 5800, csak szándék kérdése.

* improvements to Web, with kinetic scrolling

Lehet, de ha így is vann, akkor annek semmiköze az hardware hez, hisz a SW optimalizálás, és mivel ugyan az a rendszer, gyakorlatilag csak szívatás a másik irányba, ha ezt kiemelik.

Az igazi pluszt kihagytad 5800 64,000.-ft+ 96,000.-ft = 160,000.- N97, na ez a plusz ;]

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#188) asdfhun válasza DJJK (#84) üzenetére

asdfhun
(újonc)

Eszközfrissít.-ek :F :Y :W A pont és a kötőjel helyett nyilván be nem fért volna egy é és egy s betű...

(#189) ádyz

ádyz
(PH! addikt)

hey, hol a cipo?? :)))

ez a telefon ennyi penzert, most, nem. :(

(#190) asdfhun

asdfhun
(újonc)

Egy dolgot nem ertek, ha kabe 3* ki van hangsulyozva, hogy magyar telefon, magyar sw, ekezetek meg anyamkinja, akkor miert angol gui-s screenshotok vannak a cikkben? Oke, van akinek ez a heppje, hogy angolul hasznalja (jo, neha forditanak orbitalis baromsagokat, pl 6233 email klienseben az encodingbol tiktositas lett, amit akar jonak is gondolhat az ember, egeszen addig, amig megtalalja valaszthato ertekkent hogy iso akarhany vagy utf8 :D), de a cikkben legyen mar magyarra allitva...

(#191) Henkei válasza dadada (#157) üzenetére

Henkei
(tag)

A személyeskedést nem díjazzuk. :(((

[ Módosította: Bog ]

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#192) Bog válasza asdfhun (#190) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert ugyanezek a képek lesznek benne az angolra fordított cikkben, ennyi. (Egyébként pedig a kézben, meg asztalon levő telefonon magyarra van állítva az sw.)

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#193) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na.

A Nokia konkrétan elmehet a jó búsbüdös hatvanlábú marsi pillangó egérbelébe, az OVI Suite-ot meg bitenként nyomnám le annak a torkán, aki programozta. A telepítő csak 470 mega, gyerekség, tényleg, újraindít telefon, PC, és próbálok konnektálni, aminek az az eredménye, hogy MINDEN usb eszközömet eldobta a Windows, aztán fél órán keresztül csodálkozott rá a webkamerára, az egérre és a memóriakártya-olvasóra, hogy jé. De a Nokia N97 meg sem mukkant, hiába választottam, hogy PC Suite mód, az OVI le sem szarta. Mindeközben lelőtte 12-szer a web'n'walk USB stickemet, és vartyogott az USB konnekt hangeffekt folyamatosan.

Holnap még nekifutok egy másik gépen, de ha ott sem tudom működtetni és frissíteni, akkor lazán megvonom az ajánlott pecsétet (amire még nem volt példa), mert ilyen szintű amatőr bughalmazt még életemben nem láttam. Ennél még a kínai karakterekkel operáló MTK platformos PC szoftver is normálisabb...

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#194) vsgaborr11 válasza Bog (#193) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem akarok rosszmájú lenni,deeeee....ADJÁÁ' NEKI! :C

Zune HD 16 GB

(#195) G.FeT

G.FeT
(kvázi-tag)

Hmm... Nem rossz gép ez. A hardver rendben van, a szoftvert majd kijavítják. Egyelőre nekem se sürgős ilyet venni.
Érdekes, ahhoz képest, hogy elvileg ez az üzletibb, az N86 meg a multimédiásabb, ennek a kamerája sokkal szebb képeket csinál, nemcsak az N86-nál, hanem úgy egyáltalán.
Arról egy szó sem volt a tesztben, hogy a microSD-t hova kell rakni. Tudom, nem nagy szempont 32 giga mellett, de szerintem fontos.
Bog: "A Nokia konkrétan elmehet a jó búsbüdös hatvanlábú marsi pillangó egérbelébe..." Te aztán tudsz cifrázni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Solve the problem!

(#196) tuskooo válasza Bog (#193) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Mi lett a Nokiával... :( Egyre jobban lemaradnak, és egyre kevesebb köze van a régi megszokott minőséghez annak, amit mostanában alkotnak. :U Engem egyébként nagyon emlékeztet ez az Acer PDA-kra, ez se érdemelne pecsétet...menjenek a francba, hogy ilyet kiadnak a kezeik közül, hiába lenne jó egyékbént a koncepció.

(#197) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

külsőre nagyon tetszik, a tudástól annyira nem vagyok elájulva. de nem is vártam mást
mondjuk hozza az elvárható szintet. de örülnék ha egyszer az elvárható szint felett teljesítenének a nagy gyártók

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#198) coyote55 válasza Bog (#193) üzenetére

coyote55
(senior tag)

;]

A hardver pillanatnyilag elég, de egy ilyen telefont általában nem fél-1 évre vesznek az emberek. Lehet, hogy rövid időn belül bizony karcsú lesz a RAM, és a proci is :K

[ Szerkesztve ]

Memento Mori!

(#199) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez csak érdekesség a nokiásoknak:D

Samsung HD
Dual Core OMAP 3430 ARM
Cortex-A8 Risc + DSP ISP TMS320C64/
600mhz
3d:
PowerVR SGX 530 / 393mhz,
OpenGL ES 2.0

Nokia N97
Single Core ARM 11 /
434mhz
3d: nincs

Csak ennyit akartam írni....

Nokia biztos sporol..

Note 2 ?

(#200) copin válasza AS (#199) üzenetére

copin
(őstag)

erre annyira nem lennék büszke. az omap 3430al gyakorlatilag aláásták a videó minőségét, mivel a ti a 3430hoz nem garantálja a 30 fps-t. spóroltak a processzoron, 200mhz-t, vagyis nem a 3440 került a gépbe. ez a 'dual core' meg nem tudom honnan jött :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.