Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1951) DJ. Ru$y válasza kltz (#1950) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Tudom mivel kell lekérdezni nyugi :))

22.0.110

És nincs hozzá újabb OVI szerint.

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#1952) Arthuro_Adam válasza DJ. Ru$y (#1951) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy a RealPlayertben a streamnél valamiért rossz kapcsolat van megadva?

(#1953) DJ. Ru$y válasza Arthuro_Adam (#1952) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Proxy használat Nincs

Online idő: Korlátlan
Legkisebb UDP-port: 6970
Legnagyobb UDP-port: 32000

(#1954) Arthuro_Adam válasza DJ. Ru$y (#1953) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

A használt hozzáférési pontnál olyan van beállítva, ahol tudsz csatlakozni netre?

(#1955) DJ. Ru$y válasza Arthuro_Adam (#1954) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Az itthoni wifi van beállítva, de általában mindig máshol vagyok és akkor pedig a netnél kézzel választom ki, mert úgy van beállítva, hogy rákérdezzen, gondolom akkor ott is át kéne állítsa, az éppen használtra... de még mindig nem értem sajna.

(#1956) Arthuro_Adam válasza DJ. Ru$y (#1955) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor sajnos nincs túl sok ötletem, nálam ilyen probléma fordult elő, hogy a RealPlayer olyan netre akart csatlakozni, ami nem volt elérhető.

(#1957) M1k133

M1k133
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Kérdezném hogy hogy lehet leszedni a T-mobile-s sw-t az N97-ről? Hiába frissítettem , hiába a Hard Reset , megmarad minden T-mobilos cucc... Az internetnek a neve : web'n'walk, az e-mail-ek : t-mail a neve és egyéb dolog , és szerintem a GPS-t is butítja...

Gyári Nokia sw-t szeretnék , amúgy a készülék független.

Várom segítségeteket...

Üdv,
Miklós

--== M1k133® ==--

(#1958) kltz válasza M1k133 (#1957) üzenetére

kltz
(tag)

Igen le lehet szedni [link] itt minden le van írva ha valami nem tiszta akkor kérdez

Üdv KLtz

(#1959) M1k133 válasza kltz (#1958) üzenetére

M1k133
(kvázi-tag)

Helló

Köszönöm segítséged , meg fogom nézni , mert nagyon idegesítő!

Üdv,
Miklós

--== M1k133® ==--

(#1960) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

[link] Itt valaki azt írja, hogy a haverjának ment a Nokia N97-tel az USB OTG kábel.

Vagyis lehet hozzá csatlakoztatni pendrive-ot, billentyűzetet, egeret, stb.

Valaki meg tudja ezt erősíteni?

(#1961) Lord_of_NRG válasza HXY (#1960) üzenetére

Lord_of_NRG
(újonc)

Hali ez az USB-dolog nem csak az újabb nokiáknál működik, amin van ez az ON THE GO szolgáltatás vagy szoftver vagy micsoda.. ?

(#1962) Sakab

Sakab
(fanatikus tag)

Sziasztok SymbianS60 ra (Nokia N97 mini)re tudnátok mondani egy olyan 1xerü progit ami ha fut a háttéérbe logolja a bejövökimenő hivásokat ill az smseket? hívást nem kell felvenni elég ha a számot menti. és ezt késöbb vissza lehessen nézni vmi log fájlból?

(#1963) HXY válasza Lord_of_NRG (#1961) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg én is úgy gondoltam, de az általam linkelt oldalon valaki azt írta, hogy neki működött...

(#1964) unyadavid

unyadavid
(fanatikus tag)

Heló, ha egy használt nokia n97-est szeretnék venni, milyen hibákra kell figyelni?
Vannak esetleg a készüléknek típushibái, vagy valami ami sokszor elromlik?
Válaszokat előre is köszönöm!

(#1965) Arthuro_Adam válasza unyadavid (#1964) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem több, mint két év után, rengeteg nagy esés ellenére is, egyben van. Arra figyelj, hogy karcolódik a kijelző, a fémkeret hajlamos leválni, illetve a hátlap is tud ropogni.

Amúgy nem tudom, hogy mennyiért vennéd, de szerintem hasonló árért, vagy nem sokkal drágábban tudsz venni akár újabb Nokiat is, ami sokkal inkább megéri.

(#1966) unyadavid válasza Arthuro_Adam (#1965) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Szerinted egy jó állapotú de nem garanciális 30-ért megéri?
Esetleg szoftveres dolgok vannak vele?

(#1967) Arthuro_Adam válasza unyadavid (#1966) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Szoftveres probléma szerintem nincs vele. Az én igényeimet még most kielégíti, de lassan váltani fogok. Az új telefonok gyorsabbak, jobbak. Én nem adnék érte 30-at. Ha körülnézel a használtpiacon kicsit többért jobbat kapsz, talán még garisat is. Szolgálatóknál meg pláne találhatsz annyiért, ha esetleg nem feltétlenül fontos a függetlenség.

(#1968) DuDieHUN

DuDieHUN
(kvázi-tag)

sziasztok

nálam van most egy n97 a következő hibával:

kép

mi romolhatott el benne?

(#1969) Arthuro_Adam válasza DuDieHUN (#1968) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Szalagkábel? Újraindítás után is ilyen marad?

(#1970) DuDieHUN válasza Arthuro_Adam (#1969) üzenetére

DuDieHUN
(kvázi-tag)

Újraindítás kikapcs-bekapcs után is.

csináltam még1 képet

úgy látszik ütés érte, a kérdés az hogy csak a kijelző sérült-e és a digitizer nem

(#1971) zelek

zelek
(újonc)

Hello mindenki van egy Nokia n97 telefonom (nem mini) És van egy nagy gondom vele nemtud valaki arra megoldást hogy nagyon sokszor amikor hívnak nem bírom felvenni mert a éritő kijelző nem érzékel semmit ha leveszem a billentyűzárat még akkor sem engedi felvenni a hívást! Van erre megoldás?

(#1972) B1T3 válasza zelek (#1971) üzenetére

B1T3
(őstag)

Csak hívásnál fordul ez elő? Ha igen, lehet, valami szoftveres gubanc van, és érdemes egy hard resettel próbálkoznod. Ha máshol is, akkor a kijelző egy kalibrációra szorul szerintem.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#1973) zelek

zelek
(újonc)

Volt hard reset szóval akkor a második lehet a bibi. Ha meg lehet kérdezni akkor annak a javítása mibe kerülhet és hogy kérdezzek rá hogy ne tűnjek marhának!

(#1974) zelek

zelek
(újonc)

Most látom csak valami más gond is lett a hard reset után :) a saját hálozatomra akarok kapcsolódni mint régen (wifi) és először csatlakozik is de semmi nemtörténik vagyis még az ovit sem engedi megnyitni. Amikor újra rákeresek a wifire akkor annyit ír ki hogy már csatlakozva van de még mindig semmi. Az ikon meg is jelenik de lecsatlakozni már nemenged. Ez mi? Van valami speciális wifi beállítás?

(#1975) B1T3 válasza zelek (#1974) üzenetére

B1T3
(őstag)

A hard resetnek nem elrontania, hanem megjavítania kellene a dolgokat. A beállításokat lenullázza egyébként, de nem tudom fejből, ott kellene-e babrálnod, hogy megoldódjon a gond. Viszont arra nem válaszoltál, hogy a kijelző „érzéketlensége” csak hívásnál fordul-e elő. Ha igen, akkor szoftveres a gond, nem hardveres.

(#1976) zelek

zelek
(újonc)

Inkább hívásnál lehet érzékelni a dolgot de van amikor egy egyszerű gomb lenyomása a képernyő többszöri megérintése vagy az oldalán lévő bill zár felrakása és leszedése után érzékel rendesen. Sajna semmilyen wifit nem állítgatam és nemtudom hol keresek beállítást :(

(#1977) wertigo1984

wertigo1984
(senior tag)

Sziasztok! Igaz kicsit idejétmúlt, de érdemes a mai világban újra beruházni N97-re? Volt nekem vagy másfél éve, nagyon szerettem, csak kellett a pénz, így meg kellett váljak tőle. :O A kamera mizéria nem érdekel, inkább sokat neteznék, és zenét hallgatnék. Nyár végére venném meg a Galaxy Note-ot, és az N97-et főtelefonnak használnám.

" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

(#1978) Arthuro_Adam válasza wertigo1984 (#1977) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem szabad megvenni. Ugyanannyiért sokkal jobb telefonokat lehet már venni.

(#1979) wertigo1984 válasza Arthuro_Adam (#1978) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

:R

" A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. " Xbox gt: crul84 (Samsung Galaxy Note+ leendő Meizu MX?)

(#1980) B1T3 válasza wertigo1984 (#1977) üzenetére

B1T3
(őstag)

Kérdés az is, pontosan mennyibe kerülne.

(#1981) wertigo1984 válasza B1T3 (#1980) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

Hát ez az... :K

(#1982) Arthuro_Adam válasza wertigo1984 (#1981) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Mennyi lenne?

(#1983) wertigo1984 válasza Arthuro_Adam (#1982) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

itt ph-n 28-32-38-ért is láttam.

(#1984) Arthuro_Adam válasza wertigo1984 (#1983) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyiért én biztosan nem vennék, az már elég sok pénz.

(#1985) wertigo1984 válasza Arthuro_Adam (#1984) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

Köszi a tanácsodat :R

(#1986) wody21

wody21
(kvázi-tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e már valakinek tapasztalata az ilyen utángyártott házzal? Érdemes lehet ennyit rászánni? Ebben a "pakkban" ugye nincs benne az oldalsó lezáró csúszka-billentyű? (display key lock) Köszönöm.

HI

(#1987) lacko34 válasza wody21 (#1986) üzenetére

lacko34
(újonc)

Ha kinagyítod a képet,ott van a csuszka.

(#1988) DuDieHUN válasza lacko34 (#1987) üzenetére

DuDieHUN
(kvázi-tag)

Kis segítséget szeretnék kérni, van egy törött lcd-s n97-em, tettem rá egy új LCD ami jó, mégse jelenik meg a kép csak a háttérvilágítást látom az új LCD-n, mi lehet a gond?

(#1989) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

sziasztok, hogy kell frissíteni az N97 telón a szoftvert? még sosem volt frissítve, nem értek hozzá, azt se tudom mit kell csinálni, meg, hogy honnan mit kell letölteni. ha valakinek van kedve segíthetne. köszönöm

(#1990) wertigo1984 válasza SLYM (#1989) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

Szia! Ha a gepedre fel van rakva az OVI suite, akkor nagyon konnyu. Adatkabellel csatlakoztatod a telot, majd bejon egy ablak. (ekkorra felismeri a telod) Ezen belul a bal felso sarokban megjelennek majd ikonok (kepek, naptar, uzenetek, terkepek, stb), majd ha minden igaz neked az utolso elottit egy zold kockaba feher nyil fele ikont kell valasztanod. Ott ki fogja irni a telo aktualis szoftjat, illetve hogy van-e hozza frissebb. Rakatt, es mindent a gep utasitasa szerint csinalsz. (ker majd biztonsagi mentest, ha akarod megcsinalod, nem muszaj) Mindez kb 5-10 perc, de ugyis latni fogod a letolto csikbol, hogy eppen hol tart. Amikor kiirja, hogy befejezte, akkor telo bekapcs es ott van rajta az uj szoft. :R (22.akarhanyas a legujabb)

[ Szerkesztve ]

(#1991) SLYM válasza wertigo1984 (#1990) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

köszi :R még annyit, hogy hogyan tudom meg, hogy most melyik verzió van a telón? köszi

(#1992) wertigo1984 válasza SLYM (#1991) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

A tarcsazoba beirod a *#0000#-et. Szivesen. :C

(#1993) SLYM válasza wertigo1984 (#1992) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

re, közbe rájöttem, hogy N97 mini a teló valójában, azon is ugyanígy kell csinálni mindent?

(#1994) wertigo1984 válasza SLYM (#1993) üzenetére

wertigo1984
(senior tag)

Persze. :)

(#1995) SLYM válasza wertigo1984 (#1994) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

hibakód 12048. a végén ezt írja ki. ez meg mi lehet? :F

(#1996) SLYM válasza SLYM (#1995) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

hmmm. magyar nyelv is eltűnt a telóról. wtf? :D

(#1997) Arthuro_Adam válasza SLYM (#1996) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Valószínűleg nem hazai piacra szánt telefont vettél.

(#1998) SLYM válasza Arthuro_Adam (#1997) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

az lehetséges. hogy tudok rá magyar nyelvet tenni?

(#1999) Arthuro_Adam válasza SLYM (#1998) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, meg kell változtatni a product code-ot, és úgy frissíteni. Nokiaprogramok.hu-n van szerintem részletesebb leírás a témában.

(#2000) SteveJobs

SteveJobs
(lelkes újonc)

Sziasztok .
Ne zavarjon senkit se meg a nevem csak szeretek ide oda utazgatni a telefonok világában .
Van egy Nokia N97-em is amit sikerült szépen be üzemelnem .
Egy szépség hibája van a telefonnak illetve a számomra zavaró , hogy nem tudom le szedni róla az időt a dátumot és az általános feliratot amit a tartalom szerkesztése menüpontban testre szabhatnám bármi mást kirakok a telefon főképernyőjére amiket le is tudok törölni ha akarok , de ezt a dátumot ,időt nem tudom letörölni a tartalom szerkesztéssel le törölni .
Ehhez kell-e program ? vagy nem lehet mit kezdeni vele ?
Köszönöm a válaszotokat előre is !

(#2001) Arthuro_Adam válasza SteveJobs (#2000) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Alapból nem tudod leszedni, ha főzött ROM-ot raksz rá, akkor megoldható.

(#2002) SteveJobs válasza Arthuro_Adam (#2001) üzenetére

SteveJobs
(lelkes újonc)

Szia! köszi a választ!Én meg tudom házilag csinálni?Vagy hol tudom megnézni esetleg a folyamatot? Előre is köszi a választ. :R

(#2003) kltz válasza SteveJobs (#2002) üzenetére

kltz
(tag)

Hali,

a telepítés folyamata: [link]

Üdv KLtz

(#2004) SteveJobs

SteveJobs
(lelkes újonc)

Köszi!Megnézem! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.