Nagy szerencse, hogy mindehhez nemet es amerikai terkepes screenshotok keszültek.
arc S

Nagy szerencse, hogy mindehhez nemet es amerikai terkepes screenshotok keszültek.
arc S

Nekem tetszik ez a navigációs csomag... 

Sajnos az eddigiekben az útvonaltervező algoritmus elég gagyi volt, arra is gyúrhatnának kicsit...
Ha teljes mértékben átportolták wp7-re már indulok is nokia-t venni 

Az útvonal tervezés is új, de még nem próbáltam.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

Félig OFF:
A Nokia Shoppal meg mi történt? Bezárt vagy csak átalakítják?
[ Szerkesztve ]

A nokiánál senkinek nem tűnik fel, hogy mennyire csúnyára sikeredett ez az új óradizájn?
Bocsi az offért! 

Pesten mindig a sugárutakat és a körutakat akarja használni, mindegy hogy leggyorsabb vagy optimalizált. Simán csinál 40 perces menetidőt a Garmin 25 perce helyett.
A legrövidebb mód meg sima matematika, olyan is.

Sziasztok.
Nokia navigációra (N8) a Saját hang progit még az Anna verzión telepítettem, elkészítettem saját hangcsomagot a kisfiam hangjára. Belle frissítés után mind a Saját hang progi mind a saját hang eltűnt a telefonról.
Saját hang alkalmazás újra telepítve, saját hangcsomag megkeresve, belehallgatva hogy tényleg az-e (igen
de a letöltésnél azt írja hogy nincs kapcsolat. Holott előtte direkt bekapcsoltam a wi-fit. Próbáltam gsm csomaggal is, "nincs kapcsolat." Megnyitottam a térképeket még az Áruházba is beléptem párhuzamosan, de továbbra is "nincs kapcsolat".
Mi lehet a gond ? Köszi. Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Helló !
Valaki tudna segíteni hogy hogy kellene egy Nokia 5230 ra navigációt tennem ?

Szia.
Mivel nincs benne wifi, leginkább számítógépről kábellel, Nokia Suite-al.

dupla
[ Szerkesztve ]
Üdv!
A napokban újra raktam a telóm szoftverét ( Nokia 5800 ) , és újra frissítenem kellett a navigációt.
A Nokia Suite-ban most vettem észre a hangutasításoknál a Saját hang-ot.
Ez mit takar ? A frissítés simán végbe ment ( kb 5 mega ) .
Volt régen valami progi ehhez, de már nem elérhető.
Hogy tudom a saját hangot szerkeszteni vagy használni ?
Köszi előre is a választ.
Minden jót.
Üdv: Bigyó ( http://www.phmegbizhatosag.atw.hu ) ÉN OTTVAGYOK !!