Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) FERA88

FERA88
(újonc)

egy kis korrekció:
"bizonyították a finnek, hogy nem szabad őket leírni, mert az a tapasztalat, amit vek hosszú sora alatt felhalmoztak, bármikor tud meglepetést okozni egy jó vezetőséggel megfejelve."

amúgy mennyi, ahogy nézem csak az van le írva hogy jól van árazva, de az összeg nem szerepel?!

(#2) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Remek telefon jó árazással. Engem meggyőzött. :R

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#3) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Már a kamera szempontjából jót tett a Nokia-nak a WP7. Muszáj nekik az autófókusz. :)

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#4) 33as válasza FERA88 (#1) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dominoval 85e jó áron kezdett

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#5) tschyllagh

tschyllagh
(kvázi-tag)

Bocsánat, de a cikk hemzseg az elgépelésektől, hiányzó betűktől... nézzétek át újra, szinte minden oldalon van valami.

Nokia 3210 > Nokia 8210 > Nokia 3510i > Nokia 6101 > Nokia 6233 > HTC Desire & Sennheiser CX-55

(#6) B1T3

B1T3
(őstag)

Jó lett. :) Már csak azért is jó, mert a gördülékenység kárára nem megy az olcsóbbságra törekvés.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#7) pszili8

pszili8
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis gépezet,ilyen nyitóárral nem vészes.Az egyébként szerepelhetne a feature listában hogy pörög az asztalon :DDD

Mobilgyűjtemény:www.retromobile.5mp.eu Eladó retro mobilok:vatera.hu/listings/index.php?us=pszili8 -SGS in use-

(#8) gabo89

gabo89
(fanatikus tag)

A Microsoft kikötései között nem volt olyan, hogy az a bizonyos három gomb érintőgomb legyen?

indul a görög aludni

(#9) kcsa válasza gabo89 (#8) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Hálistennek nem... (lásd: optimus 7). Utálom az érintőgombokat, ezért van Optimusom. És nagyon szemezek ezzel, csak egyelőre még nem ad sok pluszt (mondhatni semmit) a gen1 készülékekhez képest. Úgyhogy várok :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#10) donceleger8 válasza eddie17 (#3) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Én a tesztben úgy olvastam hogy videó közben nincs folyamatos fókusz.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#11) Liudvikas válasza kcsa (#9) üzenetére

Liudvikas
(tag)

-8Gb ROM? ;]

xfire: bali1337 ||||||||||||| SteamID: 76561197979119070

(#12) donceleger8 válasza 33as (#4) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Azért lehetne olcsóbb is.
A Lumia 800 meg 125 eFt. Ha ugyanaz a rendszer és a vas, akkor kamera, a kijelző és a nagyobb tárhely ér 40 eFt különbséget?
Szerintem mindkettő drága!

(#13) CreMindES

CreMindES
(lelkes újonc)

"A Lumia 800 AMOLED kijelzőjének előnye egyáltalán nem egyértelmű akkor, ha nincs egymás mellett a két telefon, ráadásul ott a kissé ívelt kialakítás a betekintési szög kapcsán nem annyira frankó."

Bog, azért a művészien letisztult mégis mesterien kialakított N9 (Lumia 800) design-t lehúzni ilyennel... most komolyan? Komolyan? Ezt ugye Te sem gondolod igazi hátránynak?!!!! Nekem személy szerint nagyon tetszett a designerrel készült videóban is kifejtett filozófia, minden egyes részletével, nah jó, talán a hátlap kialakításától eltekintve, de a finneknek ezt megengedjük :)
(senki sem nézi 70 fokból a telefont, a csuklóm meg hajlik még...)

Egyébként, hogy hiba volt-e átállni WP-re és hagyni a MeeGo-t (/Maemo-t) veszni hagyni, az egy elég egyértelmű (IGEN) kérdés. (a bejelentés módjáról nem is beszélve) Ugyanez a kategória Elop kinevezése is...

Üdv.: CreMindES

(#14) kcsa válasza Liudvikas (#11) üzenetére

kcsa
(senior tag)

most hogy mondod, tényleg :D
Bár ZTE Tania verhetetlen... 4giga még szerintem is kevés, nyolccal szűken de tudnék létezni.

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#15) Blyan válasza donceleger8 (#10) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Ha a többi WP7-hez hasonló a videozas, akkor van folyamatos fókusz. Legalábbis illene lennie, az első generációsokban is van.

Más:
A számológép egészen biztosan nem csak alapfunkciós, ha csak nem cserélték le a rendszer sajátját. Elfordítva a kijelzőt előkerülnek a tudományos funkciók.

[ Szerkesztve ]

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#16) Ftomm

Ftomm
(fanatikus tag)

Nem rossz.
De nekem még mindig unalmas ez a menü design.

itt egy videó róla, muris, hogy 1:10' körül pont Jobs bácsi képét nyúzza...

[ Szerkesztve ]

(#17) donceleger8 válasza CreMindES (#13) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Szerintem meg a Symbiant volt kár kinyírni.
Ez a Windows Phone már itt van egy ideje, de semmi érdemlegeset nem ért el. Ezen a Nokia sem fog tudni változtatni, ráadásul ennyire kötött rendszer, tényleg mindegy milyen márka, egy kaptafa az egész. Egy Nokia Drive és egy Music pedig nem fogja egyedivé varázsolni a telefont. Szerintem

(#18) sandor626262

sandor626262
(újonc)

Nagyon korrekt kis készülék, a legjobb márka a legjobb op rendszerrel, én már csak azt várom, hogy mikor dobnak ki egy E7-eshez hasonlító windowsos mobilt, mert akkor már megyek is a boltba :D.

(#19) Dunbar

Dunbar
(fanatikus tag)

Egyetértek az ajánlottal, jól sikerült telefon, jó árazással. +pont a fizikai billentyűkért.

[ Szerkesztve ]

Omnia 7

(#20) hito

hito
(őstag)

Érdekes, hogy a közelmúltban nagyott bukott és a mobilvilág által már majdnem leírt gyártók (SE, Nokia) maguk alá rúgnak és fél pillanat alatt megint a csúcson vannak! Ezzen szemben a nagyágyúknak kezd elfogyni a lendülete, azzal, hogy kis módosításokkal önmagukat ismétlik! És azt sem szabad elfelejteni, hogy ha jól emlékszem a Nokia rendelkezik a legtöbb szabadalommal és hozzáadott értékkel a mobilkommunikációban (ezt nem kell készpénznek venni, csak így rémlik) ;] Nekem mindig is a szívem egyik csücske volt a finn márka. Igazi érték! Attól függetlenül, hogy ha fizetnének se kéne WP7 :P

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#21) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik a formája, olyan kis telefon benyomását kelti...

(#22) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

oké, hogy a kínaiak minden Nokiát lekoppintottak, de most a finnek azzal vágnak vissza, hogy egy az egyben a ZTE Blade-ről mintázták a Lumia 710-et? :)

csak ez kövérebb

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#23) B1T3 válasza Lenry (#22) üzenetére

B1T3
(őstag)

Nem sok köze van hozzá. :)

(#24) deka10

deka10
(fanatikus tag)

Szvsz a 8 giga kevés ha tudna kívülről fogadni valami adattárolót akkor esetleg de nem szeretem ha be vagyok szorítva, igy nézve a dolgot én nem örülök a win-nek, nem szokásom durkálni a renszerekben de szeretem ha egy eszköz egyszerűen felismerhető a többi eszköz számára és nem kell külön telepítgetni. Tudom ott a 25 gigás tárhely de amíg nincs korlátlan mobilnet elérhető áron addig felesleges. Részemről akkor már valamilyen 4... Android gép mint win-es nokia.

(#25) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Ami a legérdekesebb, hogy a HTC-hez (TITAN-Sensation XL) és önmagához (N9-Lumia 800) hasonlóan itt is lesz egy egyforma külsős tesó, csak más rendszerrel (603). Kíváncsi vagyok, hogy a kettő árazása mennyiben fog eltérni egymástól. :)

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#26) eddie17 válasza donceleger8 (#10) üzenetére

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Jól olvastad, attól még autófókuszos a kamera...

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#27) day2day

day2day
(kvázi-tag)

A 710 csak az ára miatt jött ki szerintem, hogy a kisbevételű emberek is wp7-ezhessenek.

A nagyágyú egyértelműen a Lumnia 800, ami a német piacon tarolt egy nagyot.

Nekem is az van most, szerintem ez egy amolyan A TELEFON.

Előtte 8 hónapig iPhone 4-em volt, ez odaveri sebességben hatszor (aktív használat mellett).
Az egyetlen kompromisszum az akku: azért esténként tölteni kell, ez 24 órát bír ki csak, az iPhone 4 36-ot bírt (folyamatos Exchange + Gmail + FB + etc. hol 3Gn hol Wifin, konferenciahívások, céges telefonálgatás).

Viszont az Amoled + Gorilla Glass + enyhén görbített kijelző szerintem marha jó.

RIP, igazi Z szériás Sony Vaio. -nyugodj békében- :( Thunderbolt suxx.

(#28) Retekegér válasza donceleger8 (#17) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Szerintem meg a MeeGo-t kellett volna nyomatni, Symbianért nem nagy kár.

Ha lejjebb megy az ára, jó vétel lesz ez a teló. Remélhetőleg nem kerül MS kézbe az okosteló részleg.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#29) day2day válasza Retekegér (#28) üzenetére

day2day
(kvázi-tag)

Mi a baj a Microsoft-tal?

(#30) B1T3 válasza day2day (#29) üzenetére

B1T3
(őstag)

Nem írta, hogy baj van a Microsoft-tal. Arra célzott, hogy pletykálják, hogy az MS meg fogja vásárolni a Nokia okostelefon részlegét.

(#31) varga.balazs

varga.balazs
(fanatikus tag)

specifikációban nincs elírva az üzemidő? 2G-n és 3G-n is 400 óra. :D

[ Szerkesztve ]

3650->W300i->D900i->N95->N78->5800->i900->5800->iPhone 3G->N97 32GB->Satio->Xperia X10i->Omnia 7->Xperia X10i->N8 16GB->Omnia 7-> iPhone 4 16GB

(#32) Touch-ko

Touch-ko
(fanatikus tag)

A telefon kulsore eleg puritannak tunik. Viszont az WM eleg jo, igy remelhetoleg sikeres lesz.
A Nokia jo dontest hozott, mikor a WM-et valasztotta.

"Designed by Apple in California"

(#33) formax

formax
(kvázi-tag)

"A kijelzőt Gorilla Glass védi."
"A kijelző alatti három gomb ... megvilágítással."
"...a kamer[ából] ... a villanót nem spórolták le a finnek és az autofókusz is megmaradt."
"... [a] Lumia 710-eseken rajta van az ingyenes navigáció"
"Névjegyáttöltő, amely Bluetooth kapcsolat segítségével próbálja meg áthúzni a régi telefonunkról az adatokat"
"... lehet tölteni természetesen számítógépről is"

Ezek olyan apró pozitívumok, amik vonzóvá teszik a gépet, nagyon ígéretes. Remélem az ára csökken majd, lehet, hogy ilyenre váltok és nem Androidos akármire. Meglátjuk...

[ Szerkesztve ]

(#34) Blyan válasza Touch-ko (#32) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Nincs már WM elég hosszú ideje.

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#35) b4zsi-

b4zsi-
(senior tag)

Csak így tovább Nokia!:)

(#36) opeter87

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez így egyre jobb a wp7-et imádom és a Nokia is kezd magára találni :DDD

pdtdi

(#37) hallerlaller

hallerlaller
(őstag)

msáoidk odlal ajlán:

Az összeszereléis minőség rendben van, bár egy picit talán a hátlap a kelletténél könnyeben jön le.

nekem tetszik ez a telefon, elfogadható előfizetéses áron sok lesz belőle.

G-Nex&Nexus S

(#38) day2day

day2day
(kvázi-tag)

Én azt szeretném, ha végre BÁRMELYIK okostelefon gyártó kiadna egy olyan készüléket, ami aktív használat mellett is kibír 60-72 órát akksiról.
Még csak nem is játékra gondolok, hanem telefonálásra és folyamatos background adatforgalomra.
Na, ilyen kellene nekem.
Utoljára az E72 Nokia volt képes erre, de az lassú is volt, meg nem is volt érintőkijelző. :-)

(#39) bendzso

bendzso
(senior tag)

Számomra az még mindig nem világos, hogy az eleve mangós készülékeknél van magyar prediktív szövegbevitel?

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#40) Gadgetfan_

Gadgetfan_
(tag)

Barátnőm ezt szúrta ki magának csak fehérben, a napokban akarja megvenni. Kíváncsi leszek rá, majd alaposan megnyomkodom :)

Képtelen vagyok megérteni, sokak miért nem képesek elfogadni az evolúció törvényeit. Minden Nokiás/Win7-es topikban sírnak, hogy "miért nem a MeeGo". Csak! Ahogy a Dodó is kihalt mert életképtelen volt, úgy a MeeGonak is annyi lett, mert a kutyát sem érdekelte egy-két geeken kívűl...

"Az a baj a világgal, hogy az ostobák mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#41) Blyan válasza bendzso (#39) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Nincsen, ugyanúgy üres a magyar szótár, mint a frissített régebbi készülékeken. Fel kell tölteni, és akkor lesz.

(#42) bendzso válasza Blyan (#41) üzenetére

bendzso
(senior tag)

Hmmm kár, pedig ez is egy fontosabb tényező lenne, hogy miért váltsanak az első generációs tulajok. Legalábbis nekem. :)

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#43) Wictor

Wictor
(őstag)

A formája nem tetszik, a Windowsos izémizétől még mindig irtózom, de a tudása miatt elég esélyes lett nálam (is), főleg mikor megláttam az árát.

(#44) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sry az elütésekért, igyekeztem most mindent javítani, tárgyalásra kellett rohanni, rohamtempóban készült a cikk.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#45) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Hosszú idő óta az első Nokia telefon ami tetszik (az árral együtt), így kell ezt csinálni :K

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#46) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Nah végre! Majd csak meg lesz a házasság eredménye, és elindul a nokia kifele gödörből. :)

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#47) Retekegér válasza Gadgetfan_ (#40) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

A MeeGo-val kapcsolatban tévedsz, nem a userek miatt nincs fejlesztve, hanem a Nokia nem foglalkozik vele. Szigorúan szvsz jobb lett volna párhuzamosan futtatni a WP7 mellett, a Symbiant meg hamarabb mellőzni.

A Samsung is elvan az Android-Bada-WP7 trióval, nehogy már a Nokia ne birkózzon meg 2 platformmal.

Szerk.: OFF

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#48) CreMindES válasza Gadgetfan_ (#40) üzenetére

CreMindES
(lelkes újonc)

Az evolúcióhoz semmi köze a MeeGo állapotának. A természetes szelekció csak akkor működik, ha környezetbe helyezed az adott egyedet. A MeeGo-ról megjelenésének napján azt mondta a **** Elop, hogy ez lesz az utolsó.

Ha olvasnál külföldi teszteket is, láthatnád, hogy mindenkinek nagyon tetszett és szerette, egyedüli kifogásuk a platform vége volt. Ráadásul ha használtál volna MeeGo-t vagy legalább utána néztél volna, akkor láthatnád, hogy miért sír utána minden Nokiás, minden Qt fejlesztő és általában mindenki, aki szereti a linux alapú dolgokat.

Üdv.: CreMindES

(#49) hito válasza CreMindES (#48) üzenetére

hito
(őstag)

Nem tartom kizártnak, hogy reklámfogás a meego project kukába dobása. Simán lehet jó marketingfogás a megjelenés pillanatában elhitetni valamiról, hogy ez lesz az első és az utolsó. Ha 2havonta kijött volna egy meego-s telefon, lehet, hogy közel sem aratott volna akkor sikert, mint ha hagyják az elérhetetlen és megismételhetetlen szellemiséget kibontakozni. Az embereknek mindig az kell ami nincs, vagy az ami elérhetetlen. Lehet, hogy egy év múlva robbanni fog a bomba (addigra javítják is a meego hibáit) egy N9-01 személyében.

Bár én inkább egy maemo bombának örülnék ;]

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#50) b4zsi- válasza hito (#49) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

Nem tudtak volna kéthavonta kidobni Meegos telefont. Évente egy jött volna belőle az meg nem érte volna meg... Marketing fogás? Már nem lesz több Meego már rég más néven fut tovább azt hiszen Tized vagy mi volt a neve... Ahogy a tesztben is szerepel az N9-Az utolsó mohikán!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.