Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#951) jaszy76 válasza indeus (#950) üzenetére

jaszy76
(tag)

Hál' Istennek nem arról kell csevegnünk, hogy ez sem jó, meg az sem jó ebben a telefonban. :)
Egyszerűen imádom.

Oxygen v2.3.2 - Bravo Oxygen r2 - thalamus 2.6.35.14_r3

(#952) gerbaudhu válasza jaszy76 (#949) üzenetére

gerbaudhu
(kvázi-tag)

Igen, gratulálok, a 4. a fényérzékelő. Érdekesség, hogy látszik rajta a kép bal oldalán a maszk gyártójának a neve és a maszk készítésének ideje is: TAOS 2003 MASK WORK. A nagy négyszögletes részek a kontakt pontok, a hosszú pirosas színű függőleges csíkok a fényérzékelő rész, köztük az a sok vonalka, meg négyzet valami elektronikai kapcsolás. Mikor csináltam a képet, a laborban csodájára jártak :C

A képen nem látszik, de mikroszkópban halványan kivehető volt egy sorszám: 2563. Ha valakit érdekel, ezen a [link] -en megnézheti, hogy néz ki a teljes érzékelő!

(#953) jaszy76 válasza gerbaudhu (#952) üzenetére

jaszy76
(tag)

Ha nem titok: milyen laborban dolgozol?

Érdekes ezeket a részeket ilyen nagyításban látni.
A többi részt egyelőre passzolom. Szerintem az életben nem jövök rá, hogy mik azok.

A 7. nem véletlenül a készülék jobb oldalán található "hangtárcsázó" gomb közelről?
szerk.: asszem benéztem, nem az lesz :)

[ Szerkesztve ]

(#954) gerbaudhu válasza jaszy76 (#953) üzenetére

gerbaudhu
(kvázi-tag)

BME Elektronikus Eszközök Tanszék Félvezető laboratóriuma. Itt...

Azt hittem, az 1-es, az 5-ös lesz a legkönnyebb, mert azokon alakzat is van...

[ Szerkesztve ]

(#955) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap este észrevettem egy apró hibát a telefonon filmnézés közben.:)
A felső gombok nem annyira jól vannak szigetelve vagy illesztve,egy kicsi részen kijön a fény,a kijelzőre. Sötétben elég bután néz ki. Másnak is ilyen vagy csak az enyimé?
Amúgy filmetnézni tökéletesen lehet rajta,pont jó a kijelző rá.:)

There's an app for that

(#956) Saint_ válasza <NewL> (#955) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

mindegyiken igy van és ez nem hiba.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#957) <NewL> válasza Saint_ (#956) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit zavaró. Hátha egy másik házzal majd jó lesz,amint lesz fehér ház olcsón,beruházok rá:)

There's an app for that

(#958) RÁK_

RÁK_
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet rábírni az E71-et h exchange szerveren keresztül elküldje az emailt? Letölteni letölti, de az üzenetet nem mennek el, bár a kapcsolat megvan az exchange kiszolgálóval mikor küldené, mert visszajön egy olyan email, hogy a címzett nem található a szerveren, vagy ilyesmi. Van valakinek ötlete? Ugyanazon a szerveren egy másik típusú Nokia és egy Iphone is vígan kommunikál. SMTP üzenetküldés megy az E71-ről is, de az exchange-es kéne.

(#959) LLapy

LLapy
(újonc)

Üdv!

Tudja esetleg valaki, hogy telefonálás közben képes-e mindkét fél hangját rögzíteni?

LLapy

zizé

(#960) bacsy

bacsy
(lelkes újonc)

Na voltam a budaörsi MediaMarktban és pötyögtem picit az E71-en. Vélemény = :))
Bár nem mondom, hogy nem lehetne tökéletesebb (érintő képernyő pl vicces lenne. vagy kicsit nagyobb képernyő, bár inkább legyen kisebb a kütyü. De ezek apróságok, szal el is lehet felejteni), de sztem is talán a legjobb ami most a piacon van (kinézet+tudás kombóban) és persze árban is jó! Bár MM-ban 120.000 ft, de Nokia boltokban csak 90.000 ft. Fura :) Ált Nokiánál a legdrágább. Szóval még ebben is nagyon-nagyon jó! Főleg ilyen körülményes külsőért :B QWERTY-t szokni kell, de jól gépelhető, főleg fiataloknak. Kicsit zavaró, h az Y és a Z meg van cserélve. Nemtom miért hagyták így..., de ez is szokható :) Mindenesetre :R

Egy kérdés: olvastam a fórum elején, hogy 1-2-en milyen fülest használnak és mi zümmög, mi nem (cx300 és társai). Mindenesetre tudna valaki ajánlani egyet, amivel tudok telefonálni is? Szal valszeg nokiás lenne a tuti... Pl WH-700? Bár minden ötletre nyitott vagyok. Azért ne legyen túl drága, kompatibilis és jobb mint az eredeti. Ha ilyen létezik :D Köszi

[ Szerkesztve ]

(#961) <NewL> válasza bacsy (#960) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt az y-z cserén és is gondolkoztam,ezek szerint nekem is teljes qwertz kell nem qwerty :DDD
Az eredeti füles sem rossz. Amúgy cx300 .:)

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#962) burasu4

burasu4
(senior tag)

Saint: Irtad h használod a IrRimote-távirányitó programot. Nos, én már régóta szeretnék egyet.Letöltöttem.ok. DE! A Hifi-m márkája Hitachi. Ez nincs benne még a Refresh listában sem....mit csináljak?
Mega Tv-nk egy Sony Bravia kiválasztottam de arra sem reagál!! Mit tegyek??
Köszönöm a válaszod előre is!

C7

(#963) <NewL> válasza burasu4 (#962) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is felraktam azt a progit,de semmire sem jó,esetleg más ilyen távirányitós progit nem tudna valaki mondani? :U

There's an app for that

(#964) Saint_ válasza <NewL> (#963) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

neked semmi sem jo, amiket küldtem, mert egész egyszerüen képtelen vagy feltenni.. érdekes, nálam minden megy, de furcsa :C remélem azért a gsm részét tudod használni.... :U

Nálam az Irremote 7 tv-ből 1db-nál nem müködött... a Bravia tuti benne van a listában azt hiszem 1800db készüléket ismer alapból, ráadásul a Bravia eléggé "populáris"... sony trinitron tv-n megy.....

[ Szerkesztve ]

(#965) <NewL> válasza Saint_ (#964) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nemtudtam felrakni normálisan:) mert nincs kártyalvasóm:)
azért kérdeztem ,h nincs e esetleg más amit nem igy kell felrakni
:o
:)

There's an app for that

(#966) szilasz007

szilasz007
(újonc)

Kérdésem lenne a bölcs úrakhoz... Nem tudja valaki megmondani hogy van-e valami gyorsgomb az E71-en amivel váltani lehet a Prediktiv nyelvet? Kissé idegesítő, hogy pl. Fórumozásnál át kell váltanom üzenetszerkesztésre, hogy váltani tudjam. Más telefonon láttam egy "cerka" gondot erre, de ezen olyan nincs :)

Amúgy, ez eddig a legjobb telefonom ami volt, néha fagyik, de amúgy tökéletes. Szinte hivogat... Nyomkodj meg :)

(#967) jaszy76 válasza szilasz007 (#966) üzenetére

jaszy76
(tag)

Segíteni nem tudok, de érdekelne: nálatok a fagyásokat random produkálja, vagy bizonyos tevékenységeknél ill funkcióknál?

(#968) Saint_ válasza <NewL> (#965) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

elnézést

Megjött a Brando fólia, ez tényleg szuper!!!! semmi bubi, gyönyörü, szinek is jók, igaz 2520Ft volt, de remélem tartós lesz. kicsit azért rövidebb, mert alul, a bill. felett 1,5mm szabadon marad de nem baj :B

[ Szerkesztve ]

(#969) <NewL> válasza Saint_ (#968) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy iylen fólia kb meddig birja a telefonon?
Kibir 1 évet? :U
Nekem is ilyen van. (büszkejel :DDD )

There's an app for that

(#970) Saint_ válasza <NewL> (#969) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

hát remélem.. de érdekes, mer eddig minden telefonomon sokáig birta a folia,de erröl lekopott 5 nap alatt...

(#971) Algieba válasza Ricardo (#915) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Engem nem zavar a kétkezes szövegbevitel, különben is két hüvelykujjal sokkal gyorsabb az írás. :D
Telefonálásra pedig egy kézzel is lehet használni.
Tudom, tudom, minden a méret, minél kisebb, annál jobb.

De én jelenleg egyik telefonra sem cserélném el. Amire kell, tökéletesen tudja.

Egy kérdés, avi lejátszó program van? Egyáltalán tud avi filet lejátszani?

Szerk.: Én ha a táskába rakom, mindig a tokjába bújtatom. Egy szivaccsal tömött textil tokja van. Teljesen beburkolja és megvédi a sérülésektől. Ha viszont a zsebben van, magában ücsörög. A vékonysága mindig meglep. :) Egy picit lenne keskenyebb, már 110%-os lenne a megítélése.

[ Szerkesztve ]

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#972) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most nyomogattam meg először a telefont sms-ben,aztán egy jópár értelmetlen jegyzetet fabrikáltam. Ez a predektiv szövegbevitel végtelen csillagot érdemel!!!
Egyre jobban tetszik,mindenki megfogdosná,aki elsőre azt mondja rá ,hogy nagy széles miez a sok gomb,megfogja megnézi és tetszik neki. 3an akarták már megvenni amennyiért vettem,de nem eladó!:)

There's an app for that

(#973) RÁK_ válasza RÁK_ (#958) üzenetére

RÁK_
(kvázi-tag)

Senki nem levelezik vele exchange szerveren keresztül? :F

(#974) jaszy76 válasza Algieba (#971) üzenetére

jaszy76
(tag)

CorePlayer -t próbáld ki, lejátszik avi-t (is). Üdv!

(#975) nowan válasza RÁK_ (#973) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

De igen, de ilyen problémával nem találkoztunk.
Mail for Exchange-et használsz ugye?

Su cuy'gar!

(#976) RÁK_ válasza nowan (#975) üzenetére

RÁK_
(kvázi-tag)

Igen, de sajna a küldés rész nem megy valamiért, most kaptam egy olyan infót egy t-mobile-ostól, h van olyan netes előfizetés, amivel nem lehet exchange-en keresztül küldeni mélt, csak a t-mobile központján keresztül, vagy mi. :Y Majd utánanézek.

(#977) richte

richte
(fanatikus tag)

Tudna valaki segíteni olyanban, hogy véletlenül kitöröltem az összes hozzáférési pontot a telefonban és most meg vagyok lőve net nélkül kinn a pusztán! :O

Pannonos kártya van benne és legelőször mikor bekapcsoltam a telefont ezek a beállítások már benne voltak!

(#978) bacsy

bacsy
(lelkes újonc)

Amit nem találtam a telefonon, az az egy gombra átváltó rezfő vagy néma üzemmód. Az N73-mon a # gomb hosszú megnyomása váltott át ilyenbe és ahogy láttam az E66-on sem különb ez. Viszont az E71nek bármelyik gombját nyomtam hosszan, nem történt semmi :(

(#979) richte válasza bacsy (#978) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Pedig a # gombbal lehet átváltani néma üzemmódra és vissza! Nálam müködik!

(#980) Saint_ válasza richte (#979) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

a csillag gomb hosszan nyomva meg a BT-t kapcsolja ki/be.

(#981) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Stopper van a telefonon? Akkor valami stopperprogram nevét kérnék szépen!:)

There's an app for that

(#982) Pajoz válasza <NewL> (#981) üzenetére

Pajoz
(senior tag)

Best Timer
Handy Alarm
StopWatch Plus
Time Macine

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

(#983) <NewL> válasza Pajoz (#982) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

thx mester

There's an app for that

(#984) Pajoz válasza <NewL> (#983) üzenetére

Pajoz
(senior tag)

Nincs mit.de ne túlozz a titulussal!:)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

(#985) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

Sracok, lehet valahogy az ikonokat atrendezni? konkretan a telepitesek mappaban...

(#986) burasu4 válasza Saint_ (#985) üzenetére

burasu4
(senior tag)

igen! Bemész mondjuk a telepitésekbe "ráállsz" arra az ikonra amit atszeretnél helyezni a Telepitéseken belül szal h más helyen legyen :) opciók->áthelyezés oda mész ahová szeretnéd rakni és "ok" balválsztógomb...
rem érthető volt :B

C7

(#987) Saint_ válasza burasu4 (#986) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nagy király vagy köszi :R

(#988) <NewL> válasza Saint_ (#987) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csináltam egy új Programok nevü mappát.oda szoktam rakni,azt a sokat:DDD

There's an app for that

(#989) boush

boush
(tag)

Sziasztok!
Szokott olyan lenni nálatok, hogy se szó se beszéd fogja magát és kikapcsol a gép. Tökmindegy milyen funkcióban vagyok, vagy akarok menni, leoffol aztán visszakapcs és dübörög tovább. Ez átlagban mondjuk egy-két héten eccer tuti előjön. Mi lehet ez? Vannak tapasztalataitok?

(#990) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az új szoftver elérhető már? :U

Nekem tegnap a Zenelejátszó hibát irtk 3x is,újrainditottam a vasat és máris tökéletes,1 hét alatt ez volt az első hiba. De mintha lassabban lépne be a menübe,mint 1 hete.
Nekem még nem fagyott meg egyszer sem,viszont nem birtam várni,mert haverom belépett a gyári gps progiba,akkor restartoltam 2x.

There's an app for that

(#991) jaszy76 válasza boush (#989) üzenetére

jaszy76
(tag)

Nekem még semmi hasonlóm nem volt. Nem veszek rajta lassulást észre több nap után sem, nem fagy, nem restartol. Szerencsém van? :)

(#992) boush válasza jaszy76 (#991) üzenetére

boush
(tag)

Nemtom:) azért nekem sem állandóan csinálja ezt, csak néha előjön. Remélem egy kis frissítés - ha majd lesz:) - orvosolja ezt.

(#993) boush válasza boush (#992) üzenetére

boush
(tag)

Nem lehet, hogy valami program okozza ezt. Mert mióta ezt a Gizmo nevű szart felraktam mintha azóta jelentkezne ez.

(#994) sirchimboak válasza boush (#993) üzenetére

sirchimboak
(újonc)

Akkor le kell szedni azt a "Gizmo nevű szart"! :D

(#995) sirchimboak

sirchimboak
(újonc)

Nekem mindösszsen annyi bajom van a telóval, hogy amikor összekötöm/összekötném bluetooth-on keresztül a sz.géppel és például képeket másolnék a telóra, hiába párosítom a két eszközt, a sz.gép bluetooth egysége nem mindig találja a telót (más telót rögtön, hiba nélkül megtalál), viszont ha matatok a bluetooth beállításoknál (nem állítok semmit, csak benne vagyok a menüben) akkor egyszer csak megtalálja a készüléket és már másolja is a dolgokat! Van amikor ez egy-két fájlon keresztül zökkenőmentesen történik, de egy idő után fogja magát és a fent említett láthatatlanságba burkolózik (be van állítva, hogy a teló látható legyen)! Hogy ez miért van...?! Amúgy tökéletesen működik, fagyás még nem volt, 3 hete használom!

(#996) boush válasza sirchimboak (#994) üzenetére

boush
(tag)

Megtörtént:)
Tudtok ajánlani valami VOIP klienset e helyett?

(#997) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ilyen telefonon gondolkodok de még sosem volt dolgom ilyennel és lenne egy-két kérdésem.
Igo-t vagy hasonlót lehet rá rakni? Aztán viedólejátszással hogy boldogul, konvertálni kell?
FW illetve oprendszert lehet frissíteni?
És hogy működnek ezek a symbianos alkalmazások, egyszerűen bemásolom és megy?
Max mekkora memóriákártyát bír el és milyet adnak hozzá?

"Csak úgy mondom"

(#998) Remittenda válasza Csapi007 (#997) üzenetére

Remittenda
(senior tag)

I-GO nem megy, ahhoz Windows Mobile kell érintő képernyővel.

MicroSDHC 16gb a max eddig, de majd vinni fogja a 32GB-t is. Elvileg. :)

Kell egy .sys fájl a telepítéshez, amit vagy a telefonról indítasz el, vagy a számítógépről a kliens szotveren keresztül - Nokia PC Suite.

Frissíteni lehet az előző szotveren keresztül.

Videót tuti visz, hogy pontosan milyeneket, arról a többiek tudnak nyilatkozni.. :)

"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ

(#999) Saint_ válasza Csapi007 (#997) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szia! garmin mobile xt jo?az megy. én lekonvertálom a videot azért neki.. 2gb-s karti adnak hozzá, lehet nagyobbat beletolni, ahogy Remittenda irta. rámásolod az alkalmazást, és telepited, értelemszerüen a telko a Telepitések mappába teszi, éslehet is használni. kérdezz bátran, segit itt mindenki.

(#1000) <NewL> válasza Csapi007 (#997) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na én vagyok a te embered aki megmondja a valót!:)
Amit elmondtak az mind igaz! Én 8gigás kártyát használok most benne,(plusz pendriveként is üzemel)
Az alkalmazásokat el ne hidd ,hogy olyan könnyen fel lehet rakni,sokat ki kell próbálni,valamelyiket szignózni,én is ilyesmi kezdő jűzer vagyok symbián terén pedig már a 4. symbiános nokiám ez.:DDD Csak most értem rá igazán ,h babráljam is őket,nekem úgy nagyátlagba 10 alkalmazásból 2 megy fel normális felrakással,h nem kell semmitse csinálni csak ráhúzni a készülékre. De van itt jópár rendes arc,küldenek ilyen progikat amit könny felrakni,ha utánna meg kedved van hozzá azt raksz rá amit akarsz.:)
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a gyorsaságával,kinézetével,használhatóságával.
Amúgy nem vészes,az a legjobb benne meg a symbiánios telefonokban,hogy testreszabható midnen,nagyon sok program létezik rá.
Mindenképpen jó választás ha ilyet veszel!
A filmnézés a telefononon meg csillagos 5ös! ;)

Kérdés a többiekhez : hogy lehet gyorsan névjegyet számmal elküldeni smsben?Nem tanálom:)

There's an app for that

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.