Hogyne, az lenne a legjobb, ha a bolt adna gyártói garit. Hát 20-30ezeret nem lehet megsporolni, max sztem 10ezret, mert a Nokiánél 89000Ft most.
Tényleg van iphone fehérben???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bejke
(újonc)

Saint_
(PH! nagyúr)
jajaja, de kozben eszembe jutott, hogy Pecsen van egy partneruzlete, oda majd bemegyek
Amugy ma szedtem le a foliat, nagyon szep, hogy nincs, de felek, hogy a fulem megkarcolja 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Bejke
(újonc)
Tényleg van fehérben iphone. Csak ezt az érintős kérernyőt mellőzném, így marad az E71 FEHÉRBEN!!! 

Gajdi
(kvázi-tag)
hát nem tudom srácok, de itt azt írják a fórumon, hogy nem sok fukcionalitás / stabilitás beli változás észlelhető az új firmwarrel. Lehetséges volna, hogy már tényleg elérhető?
Nekem alapvetően semmi bajom a mostani szofttal. Tehát ha kijavítják a dupla mássalhangós nevekre való keresést akkor én már elégedett leszek. A + / = jel cserét már stikában javították, a most kikerülő új telefonokon már jól működik, pedig ugyanaz a szoft verzió.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

blaswork
(tag)
nem tudja valaki hogy lehet kiloni a kamerahangot fenykepezesnel? valahol olvastam h orvosolhato vmivel de mar nem tudom hol..
Némítsd a telefont fényképezés előtt.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Gajdi
(kvázi-tag)
azért nálam vannak stabilitás problémák - nem naponta, de mondjuk úgy 2 hetente befagy egyszer, nomeg a kamera lilás fátyol-szerű színeit javíthatnák

bepe79
(őstag)
A linkedben levo symbian-freak.com-on levo topikban en vagyok a bepe79 nicku hozzaszolo (milyen meglepo
). Sajnos inkabb csak kerdeztem eddig, mivel nem tudok velemenyt nyilvanitani, mert az NSU meg mindig nem latja az uj szoftot (nekem E66-osom (is) van). 16-an jelentek meg a cikkek, hogy itt az uj szoftver E71-re meg E66-ra, ma 21-e este van, es meg sehol semmi.
Motorola Defy+ MB526 45.0.2310.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-231 Android 2.3.6 Kernel 2.6.32.9-ge281b6e, EPU93_U_00.60.03

Gajdi
(kvázi-tag)
én is furcsálom a dolgot, ezért linkeltem be

burasu4
(senior tag)
Sziasztok! Azt szeretném kérni hogy vki irja le részletesen hogy mit kell beállitani ahhoz h e-mailt tudjak küldeni telefonról. A bejövö be van állitva (freemail-em van) azzal semmi gond...de küldeni egyszerüen nem szeretne...
Köszönöm elöre is!!
[ Szerkesztve ]
C7

Pajoz
(senior tag)
A freemailnek nincs smtp-je.Így kimenő szerverként a saját szolgáltatódét kell megadni. Pl:smtp.emailstudio.hu pannon esetében.
Vagy megadsz neki egy free smtp-t (yahoo,inmail24,stb).
[ Szerkesztve ]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

burasu4
(senior tag)
Köszönöm.Rem menni fog igy.... 
C7

Pajoz
(senior tag)
Nm!
Én is bízom benne!Nekem így működ a profimailben.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

Medical
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Nekem is van már egy ilyen mobilom, kezdem meg szeretni, a HTC Kaiser TyTN II PDA cseréltem le!
Szeretnék segírséget kérni, HU használati kezelést keresek.
Előre is köszönöm. 
Notebook PC: ASUS K52F SX244D, Intel Graphics Media Accelerator HD, CPU: i5-450M, SSD ADATA s599 128GB +500GB külső vinyó, Memory 4GB, Mobil: Nokia X6

richte
(fanatikus tag)
Erre gondoltál? Tessék! 

bepe79
(őstag)
Miert van az, hogy mar egy het eltelt a bejelentes ota, es meg mindig nyoma sincs az uj szoftvernek sem az NSU-n, sem a `Can I update`-es oldalon, sem a Nokia News-nal, ahol irjak, hogy milyen uj szoftok jottek ki?! 
Motorola Defy+ MB526 45.0.2310.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-231 Android 2.3.6 Kernel 2.6.32.9-ge281b6e, EPU93_U_00.60.03

Medical
(kvázi-tag)
richte, nagyon köszönöm!
Szuper ez a mobil.
Üdv mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Notebook PC: ASUS K52F SX244D, Intel Graphics Media Accelerator HD, CPU: i5-450M, SSD ADATA s599 128GB +500GB külső vinyó, Memory 4GB, Mobil: Nokia X6

blaswork
(tag)
valaki irta h hasznalja a cClock nevu progit. nalad megy rendesen?? nekem preview-ban szep, de megsem rakja be "keszenleti allapotban" az orat
nem tudnal segiteni? koszi

Nesty
(újonc)
Kipróbáltam az üzemidőt. Napi normál használatban nekem két nap után kell tölteni ami az előzőekhez képest az én használatom mellett nagyon jónak számít. A négy napos ünnep alatt közel 3.5 napig bírta az akku.

visionbp
(kvázi-tag)
Megelőztél, éppen az üzemidőt akartam magasztalni
A szokásos 2 naponta szükséges töltés helyett ez alatt a négy nap alatt szinte "alig" evett valamit...
Csütörtökön reggel vettem le a töltőről, s most, vasárnap este még négy (!) pöcök van belőle. Ha nem használnám, valszeg hetente egyszer is elég lenne tölteni 

Gajdi
(kvázi-tag)
amúgy ti meg vagytok elégedve ezzel a "pöckös" akksi kijelzéssel?
Nem talált véletlenül már valaki egy rendesebb akkumulátor töltöttség kijelző programot - plugint valamit? egyáltalán lehetséges ilyen plugineket gyártani?
[ Szerkesztve ]

visionbp
(kvázi-tag)
Mi a kérdés? 
Láttam egy-két olyan témát, amiben nem pöckök vannak, hanem a térerőt és a töltöttséget is egy színátmenetes valami szimbolizálja, de nekem ez a megoldás tök magától értetődő...
[ Szerkesztve ]

Gajdi
(kvázi-tag)
hát igen.. pl 6300-n, vagy sonyericssonokon ilyen szines valami van, amiről bogarászás nélkül is meg lehet mondani, hogy mi a helyzet - persze némelyik témán itt is jól látszik, egyik-másikon viszont szinte alig.
Barátnőm szeretne ilyen telefont. Megtenné valaki, hogy összefoglalja az esetleges hibákat, bugokat, amikkel számolni kell ennél a telefonnál. Akinek fejben van és bepötyögi, annak köszönöm, hogy nem kell közel 900 hozzászólást átolvasnom. 

visionbp
(kvázi-tag)
Ja, ja, így már világos
Mondjuk nekem a kontrasztos témák jönnek be, pizero silvert használok, és azon kiválóan látszanak a pöckök

bepe79
(őstag)
A baratnod jol valasztott! Marmint telefont.
A mai telefonok kozul az egyik legtokeletesebbet valasztotta, ami majdhogynem hibatlan. Nem hiaba lett a topicjanak a cime (alcime), az, ami.
Es a tesztben sem veletlenul dicserik vegig. Az egyik legjobban osszerakott, legjobb illesztesu, tokeletes anyaghasznalatu (fem) modell, ami gyakorlatilag mindent tud, amit csak egy mobil tudhat, a WiFi-tol kezdve a GPS-ig. Hibabol sokat nem lehet felhozni, talan annyi, hogy az E66-hoz hasonloan levett foliaval elegge serulekeny a plexi, tehat nem celszeru a foliat leszedni. En meg mondom oszinten, hogy tenyleg nem tudnek hibakat sorolni, ez a telo majdhogynem 100%-os, egyesek szerint nagyobb durranas lett, mint a maga idejeben az N95, pedig az nem kicsit szolt (meg ma is az kell mindenkinek, viszik, mint a cukrot).
[ Szerkesztve ]
Mint egy jó autókereskedő...
Olvastam ezt a tesztet, meg sok másikat is, egy ideig követtem ezt a topikot is, majdnem nekem is ilyen telefonom lett. Szinte elcsöppen a beszámolód, de én anno hallottam fagyásokról, ékezetproblémákról, azokkal mi van? A kijelzős tanácsot köszönöm! 

gerbaudhu
(kvázi-tag)
Persze, vannak hibái, és a topik címe is utal rá, hogy csak az elképzelés tökéletes, mert tökéletes telefon nincs!!! Ez sem az. Hiba pl, hogy az első szoft, amivel kiadták tényleg fagyogat, rögtön hozzá kell tennem, hogy nekem majdnem negyedik hónapja van meg és ez alatt 2 alkalommal kellett kivennem az akkut fagyi miatt, érdekes módon mindkét eset legelső nap történt. Azóta jóformán ki se volt kapcsolva és semmi baja. Ékezet problémáról én nem is hallottam, főleg nem tapasztaltam. A + és az = jel van felcserélve (a magyar verzión legalábbis), de jó pár smssel a hátam mögött állíthatom, hogy egyszer nem volt még vele bajom. Excel táblázat készítésénél meg figyeltem rá, hogy mit nyomok... (Új firmware remélhetőleg ezt orvosolja majd.) Másik hiba a gyenge kamera. Nem vagyok egy fotózós típus, nem is nagyon értek hozzá, de még én is azt mondom, helyenként ritka sz@r felvételeket csinál, főleg zajosakat, de láttunk már példát arra is, hogy új firmware ezt is megoldotta. Ezeken kívül semmi nem jut eszembe, pedig elég kényes vagyok a hibákra, mert például az e51-től azért váltam meg, mert nyöszörgött az oldalán a hangerő gomb!!!! Na ezen nem nyöszörög. Tökéletesen van összerakva, a kijelzőre meg venni kell fóliát a és azzal sincs semmi gond. A kedvenc játékaimnak, a frozen bubble-t kivéve van erre a kijelzőre átírt változatuk, van köztük olyan, ami e51-en nem indult, ezen meg megy... A tényleges tudását szerintem még tesztekből se lehet leszűrni, mert nekem még mindig mutat olyat néha, amire azt mondom, bakker, ezt is csak a symbianos telek tudják...
[ Szerkesztve ]
Adott egy
- Eee PC 1000H: BT, WIFI ugye van benne és egy
- Nokia E71: szintén mindkettő van benne, de még egy Web 'n walk net-csatlakozás is, amit szeretnék elérni az Eee PC-n. Hogy lehet ezt?
Szabad programokat telepíteni mindkét szoftverre a művelethez, csak működjön. Lehet az adatátvitel Wifi és BT is, mindegy.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
20 perce kibontással együtt boldog tulaja vagyok egy E71-nek. 
There's an app for that

boush
(tag)
Gratula!
Más. Hol tok fóliát beszerezni, mert most, hogy mégeccer elolvastam a fontosságáról szóló komment, gondoltam teszek rá egyet. Egyébként a kamera csak gyengébb fény esetén szar, de akkor nagyon
.

gerbaudhu
(kvázi-tag)
Tudom ajánlani a speedshop.hu nevű boltot és a Brando típusú fóliát, drága (2000 Ft), de sztem megéri. (Egyik cégnek sem vagyok alkalmazottja, csak elégedett vásárló). Link hozzá: [link]
Nekem is ilyen fólia van rajta,nem én raktam fel,igy vettem.
Nehéz felrakni jól egy ilyen fóliát? Adnak hozzá cuccokat amivel fel lehet rakni?
There's an app for that

blaswork
(tag)
ez tipusra szolo folia v nekem kell kivagdalni?

Saint_
(PH! nagyúr)
irta Pompi, hogy az ujabbakon már javitva lett a = és + karakter felcserélése, az sw-vel vannak csak bajok.. pl telefonkönyvebn bizonyos betükre nem keres rá, meg kicsit instabil, ennyi.

jaszy76
(tag)
3 hete gyűröm a telt, nincs kikapcsolva. Egyetlen egyszer sem fagyott.
A + és = jeleket pedig suttyomban javították már, nálam stimmel.
Oxygen v2.3.2 - Bravo Oxygen r2 - thalamus 2.6.35.14_r3

boush
(tag)
köszi, megnézem!

gerbaudhu
(kvázi-tag)
Alakra van vágva az, amit írtam, a felrakásához meg nem kell Rodolfónak lenni, az enyémre én tettem fel, buborék kizárt, mert ez nem is fólia igazából, hanem egy ragasztós plexi-szerű kb 0,1 mm vastag lap (ezért véd olyan jól), a nokia gyári fédőfóliája ehhez képest hártya...Persze azért lehet hajlítani, de ha az útmutató alapján teszed fel, szinte biztos a siker, majdhogynem magától feltapad. Az elején érdemes rápróbálni, mert ugye nem pontosan akkora, mint a kijelző plexije, de ha kb fél mm-t hagysz alul a bill felől, akkor jól jön ki a teteje is. Ugyanez az oldalakra is vonatkozik.
[ Szerkesztve ]

Saint_
(PH! nagyúr)
mostmár én is vezsek ugyanilyet.. te is Speedshopnál vetted ugye?

gerbaudhu
(kvázi-tag)
Igen, az e50-emre, aztán az e51-emre, aztán az e71-emre, aztán Apám ASUS R600-as PND-jére is. Nem bántam meg...

Saint_
(PH! nagyúr)
szuper, holnap pont a pécsi partnerüzlet mellett lesz dolgom, bemegyek ebédszünetben, aztán berendelem 
[ Szerkesztve ]

Saint_
(PH! nagyúr)
Sracok, regen volt mar a kerdes: ki milyen programot hasznal?

Gajdi
(kvázi-tag)
hát, amivel meg vagyok elégedve, az pl a SIC! FTP - gépen fut egy ftp szerver folyamatosan (amúgyis), ezzel meg wifin kb 5megabittel másolok a kártyára (650kB/s). Azért szeretem, mert gyorsabb mint a kábel vagy bluetooth, és nem kell a memóriakártyát kivenni (vettem hozzá egy 8gigásat, amitől amúgyis meghülyül az olvasó, valszeg driver probléma)
Esetleg ha linkeket is dobnátok mellé,annak nagyon örülnék.
Meg,egy rövid ismertetőt,hogy mire lehet használni,mit tud.
There's an app for that

Saint_
(PH! nagyúr)
más kivánság? 

Gajdi
(kvázi-tag)
google...
Na ezt a legkönnyebb mondani,akkor miért is van ez a fórum,meg midnen?
Tudom ezt is könnyebb begépelni ,h gogle..na mindegy
Amint lesz pár értelmes programom,én ide belinkelem egy postba,azzal is hátha tudok segiteni pár ujdonsült tulajt.
Köszi mindent
Egy úr vagy!!!
[ Szerkesztve ]
There's an app for that