Nekem kb. 0.05mm az elmozdulás, mondjuk így is csak a második készüléket fogadtam el a boltban, mert az elsőnél meg a gombok felső széle és a kijelző üvege között volt túl széles a rés.
Egyébként bárkinek mutattam eddig, senki nem vette észre.
Más.
Chat progira mit használtok, nekem a Fring, amit feltettem nagyon gyengén muzsikál, lehet hogy egy újabb verziót kéne feltenni, mert ez még az N95, N82 telóimon volt fenn (na azokat a telókat nagyon utáltam...).
Nimbuzz-t meg nem akarok használni, mert habár nagyon bejött korábban, mindig utáltam, hogy a nevem után kiírta, hogy "Online with Nimbuzz"... vagy vmi ilyesmi gagyiságot. Még ha megváltoztattam, akkor is egy idő után visszajött. A kötsög.
Más.
Opera Mininél a közepes betűméretnél nem tudok kisebbet megadni, miért vze?!?
Meg egyébként is, hogyan lehetne még kisebb betűméretet használni a telóban...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
takony
(újonc)

Malacz
(újonc)
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, mert E66 vagy E71 lesz nékem majd nemsokára.
A Garmin Mobile XT-re gondoltok, amikor Garmint emlegettek? De azt látom, hogy kompatibilitás => N95 és 6110 Navigator.
Akkor most működik E66/E71-gyel?
Köszi.

burasu4
(senior tag)
Igen működik a Garmin E71-en...nekem is van. Csak van egy kód amivel igy tudod használni a belső GPS-t is. Telepitési leírásban is benne van....
C7

burasu4
(senior tag)
Ja és igen! Garmin Mobile xt!!! 
C7

rohammokus
(lelkes újonc)
nah a mai olvasgatás után beszereztem én is ezt a garmin progit. kiba.. jó!!! 
jah és egy kérdés a fanatikusoknak, hogy esetleg Yahoo Go v3.0 -át nem tudtok valahonnan letölteni? vagy valamit "bűvölni" a telefonnal hogy a yahoo oldalán kompatibilisnek találja a telefont? 
szerk: mielőtt még megkérdezi valaki, E71-em van.
[ Szerkesztve ]
Double posters deserve to die!

Pajoz
(senior tag)
Próbáld ki a Slick-et.Msn-re kiváló progi és magyar nyelvű.(szignózni kell)
Opera mini:mert így csinálták meg.
Ha köteted a Salmi oldalán lévő leírást,csökkenteni is tudod a betűméretet.Kipróbáltam (nem E71en) működik pluszba-mínuszba és megváltoztatja a mini betűit is.Nekem pl a pc-ről bemásolt georgiaz.ttf betűtípus van a telón.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

takony
(újonc)
Okéka, majd megpróbálom és beszámolok / problémázok! 
Köszönöm a linkeket!

Cold5
(tag)
Sziasztok,
Megtudja valaki mondani a 2,5-ről 3,5-re átalakító pontos típusát. Gyári Nokiát szeretnék ha lehet.
Köszi,
Cold5
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

balinyo
(kvázi-tag)
Neked mi a gond a gyárilag telepített Yahoo go 2.0-val? Nekem tökéletesen megy rajta minden. A 3.0 úgy tűnik egyelőre nem támogatja a mi telefonunkat...

Saint_
(PH! nagyúr)
hadd kérdezzem meg, mi ez a yahoo go? vmi email kliens vagy mi? és hogy kell telepiteni?
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Pajoz
(senior tag)

http://www.facebook.com/princzautok

rohammokus
(lelkes újonc)
Semmi gondom, csak az hogy nem 3.0 
Ha van 3.0 akkor minek a 2.0-át nyomassam?
Már bocs, de a te hozzászólásod legalább annyira felesleges volt, mint az, amire válaszoltál.
Pláne 9 napra rá, hogy beírta.
Legalább valami témábavágót is írtál volna. 
...

Stimpy001
(fanatikus tag)
Sajna én ezennel kilépek az E71esek táborából, kb 1 órája ellopták a telefonomat. Hogy a keze száradjon le a rohadéknak..
Nemigazán todom ilyenkor mi a teendő, gyorsan voltam a T-nél a kártyát letiltani, már meg is kaptam az új SIMet. A telefon megtalására szerintetek van valami mód? Úgy tudom méterre pontosan be tudják azonosítani cellainformációk alapján. Vagy esetleg az segít hogy van benne belső GPS? Hónapokig spóroltam álmaim telójára erre most volt, nincs, a helyemben Ti mit tennétek?
Előre is köszi a válaszokat!
iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

pite4
(fanatikus tag)
Sajna nem vagyok otthon a témában(vagy hál' istennek) . De őszinte részvétem 
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards
Szvsz mondj le róla.
A telefonzár használatát részben ezért melegen tudom ajánlani, ha ellopják, legalább hadd' szívjanak vele kicsit (nem tudom, mennyire egyszerű a kódot kiütni egy ilyen készülékből, remélhetőleg azért nem két egérkattintás)...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Sajnálom.
A telefonod ripsz-ropsz külföldre fog kerülni. Itthon már senki be nem kapcsolja a bemérés miatt.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

rohammokus
(lelkes újonc)
Uh
őszinte együttérzésem.
Remélem, hogy megtalálják neked!
Gondolom a tolvaj nem valami vérprofi hogy külföldre viszi.. Hanem beadja egy GSM-be, újságban meghirdeti..
Esetleg ha nem budapesti vagy (mert az nagyon nagy) magánnyomozásba is kezdhetsz, hogy benézel 1-2 GSM-be, hátha meglátod ott a készüléked. (kipróbálod mintha vennél - imei-t megnézed)
Ezt tartom a legvalószínübnek.
Tudom hogy vad ötlet, de én ilyeneket csinálnék..
Szurkolok neked!

Yoosku
(kvázi-tag)
Valószínűleg semmi értelme bármit is Tenni, mert tű a széna kazalban, de minden esetre biztos sírnék Én is egy estét a sarokban...Én is gyüjtögettem rá és ha most 2 hét után ellopná egy tetü biztos nem térnék magamhoz
Részvétem 
Yoosku
:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)

Stimpy001
(fanatikus tag)
Budapesti vagyok, szóval a magánnyomozás kilőve. Kicsit utánajártam a dolgoknak, a legnagyobb gondom hogy az IMEI figyelés elindításához rendőrségi feljelentés kell. A feljelentéshez meg számla, amit én nemigen kaptam mert elég olcsón sikerült hozzájutnom a készülékhez, szóval a hajamra kenhetem a hologrammos nokia garlevelet, nem fogadják el.
Mivel a lopás a 8. kerületben történt, eléggé valószínű hogy a tolvaj nem profi, szal beadja egy sufni GSMbe 20 ezerért, és feljelentkezik a hálózatra valamikor a teló. A belső GPS alapján tényleg semmi esély megtalálni?
iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

rohammokus
(lelkes újonc)
A belső GPS alapján sajna semmi esély.
Tegyük fel hogy mégis.. van egy olyan funkció a telefonban, hogy megmutatja magát a rendőrségnek (gps koordinátákat küld)..
Akkor is a feltételek nem lennének biztosítottak a GPS vételhez. Ugye a szabad égbolt.. Még amikor a tied volt a telefon, akkor is legalább zsebben hordtad, úgy meg nem kap jelet. Sajnos, ez a helyzet.
Az hogy lehet, hogy egyik napról a másikra bizonyos telkönyvben levő neveknél hívás/sms esetén nem írja ki a nevet hanem csak a számot?
Nem az én készülékem, hanem a főnöké. De az enyémen is egy számra nem ír nevet. Tegnap csinálta mindkettőnké.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Csak egy ötlet. Jellemzően akkor szoktak ilyet csinálni, amikor egy szám több néven is benne van a telefonkönyvben.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Ha már szóba került a téma: a lopást ugyan nem védi ki, de utána értékesíthetetlen lesz a telefon (plusz az adataidhoz sem jutnak hozzá), ha kódolt telefonzárat használsz plusz titkosítod a telefonmemóriát/memóriakártyát. Ezekkel a beállításokkal elvileg szoftverfrissítést sem enged a készülék, szóval jó eséllyel kiütni sem tudják.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

blaswork
(tag)
latom elindult egy eleg szomoru vonal is, részvétem
((
kérdésem: ha akarom hasznalni a GPS-t akkor ahhoz kell internet hozzaferes is? haver szt. igen, de nem ertem h miert kellene. koszi a valaszokat.

pite4
(fanatikus tag)
Nem feltétlen! Úgy állítsd be hogy csak a belső gps használja! Különben olyat számláz neked hogy az eszedelmegy 
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

blaswork
(tag)
es ez mit jelent h csak belso GPS? mi a kulonbseg mukodeseben a 2 mod kozott:?
Pár kilóbájttól elmegy az eszed? Mert a pozíció gyorsabb megtalálásához kb. ennyiket használ induláskor.
[ Szerkesztve ]

mölders
(kvázi-tag)
Nekem az r380 amat lopták el és az is igen érzékenyen éríntett. (2 hónapja)
Anno voltak progik amik lopáskor jók voltak ha más sim kareszt raktak be akkor küldött egy smst vagy mailt egy előre megadott számra, hogy gubanc van. Meg ha nem ütöte be a kódott akkor vinnyogott mint az atom. Kipróbáltam működött, persze sokszor ez baromira nem ér már semmit
Mindenki pokollal táplálkozik, még akkor is ha menny felé növekszik

rohammokus
(lelkes újonc)
nekem az internethasználat nélkül is pontosan navigál, nem értem akkor minek fizessünk érte feleslegesen? Feltettem ezt a Garmin Mobil XT programot, telepítettem rá egy magyar térképet és kész. 

blaswork
(tag)
koszi a valaszokat
Nem is mondta senki, hogy pontatlanul navigál internet kapcsolat nélkül. Itt a gyorsabb első pozíció megtalálásról van szó.

rohammokus
(lelkes újonc)
Azt igaz kihagytam a hozzászólásból de nincs jelentős különbség ha internettel vagy anélkül aktiválom a GPS-t. Kirakom a tartóba, fél percen belül már mutatja a pozíciómat.
Nem vagyok kompetens, mert egy kezemen meg tudom számolni hányszor navigáltam a telón, de többen írtak itt a topikban ennek ellenkezőjéről, azaz, hogy assist nélkül nehezebben talál jelet. Örülök, hogy neked mások a tapasztalataid 

rohammokus
(lelkes újonc)
Ezzel a "problémával" annyiban értek egyet, hogy CSAK akkor talál nehezen jelet ha mozgásban vagyok és úgy aktiválom a GPS-t, ellenkező esetben az előzőleg leírtak az érvényesek.

Yoosku
(kvázi-tag)
Én a napokban használtam a városban többször is most a Garmin navit, amivel nagyon
meg vagyok elégedve. Főleg azért, mert korábban amit PDA-val használtam (jó minőségű) GPS-t és iGO-t, azzal többször is előfordult Pesten házak között, hogy közölte Velem tök lezseren, hogy "A GPS kapcsolat megszakadt" köszi, akkor most merre menjek tovább??
Aztán miután persze nem jó fele mentem: " Újratervezés, majd az első lehetőségnél forduljon vissza"
Tipikus!
Na de ilyen eddig ezzel nem fordult elő, aminek nagyon örülök, mindig nagyon stabil a kapcsolat a műholdakkal.
A bekapcsolásnál meg azt tapasztalom, visszatérve, hogy mennyire gyorsan jön meg a jel, hogy ha csak hagyom a főképernyőn, vagy a térképen és kiírja, hogy műholdak keresése, akkor hosszú percekig sem jön semmi és a bal felső sarokban mindig csak egy piros pálcika van, mint hogy nagyon gyenge lenne a vétel. Viszont tegnap arra jöttem rá, hogy ha nem várok semmit, hanem egyből beírom a címet és útvonal tervezést indítok, akkor sokkal gyorsabban és azonnal pár mp alatt összekapja magát!
(független attól, hogy előtte még azt írja ki, hogy nincs kapcsolat)
Yoosku
:-) ...Védd az erdőt, egyél hódot... :-)

boush
(tag)
Nemtom mit segít ez így egy hét távlatából, de ha megvan a teló IMEI kódja akkor az alapján le lehet tiltatni az egészet és legalább az a f*sszopó aki ellopta nem tudja használni. Nekem is lopták már el és ezt tanácsolták a szolgáltatónál. Meg nem lesz ugyan, de más se használhatja.

Saint_
(PH! nagyúr)
ma telepitettem vagy egymilli alkalmazást, igy lett kedvencemböl távkapcsoló
igaz, gyengébb, mint a rendes távirányitó, de mekkora flash nem?
meg rátettem vagy 20 játékot, 2-t kiprobáltam, de a játékok törlésere kerülnek. feltettem még tudományos számologépet (sose használom, de jól jöhet), feltette az X-plore nevü fájlkezelöt még.

blaswork
(tag)
taviranyito? hogy? mihez? ez fajan hangzik

Saint_
(PH! nagyúr)
psiloc IrRemote progi. tök jo
telepited, beállitod a listárol pontosan miylen a készüléked (elég sokat ismer) és lehet küldeni.
[ Szerkesztve ]

blaswork
(tag)
milyen keszuleeek??? mi megy TV hifi stb? azt hittem gephez taviranyito

Saint_
(PH! nagyúr)
jelen pillanatban most még csak TV-n teszteltem, régebbi fajta és szuperül megy... de elvileg visz klimákat, hifiket, dvd-ket meg egyebeket.. infrán ugye értelemszerüen.

blaswork
(tag)
hat ez zsiiir
es szted be lehet loni egyszerre tobb keszulekre is v ne legyek telhetetlen (pl lecserelnem a 3 taviranyitomat egyre
)

Pajoz
(senior tag)
Olyan is van.Bluetooth-szal működnek.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

Saint_
(PH! nagyúr)
elvileg... hozzáadod a listához amit akarsz használni (ha tartalmazza azt a készüléket persze) én most cask egyet adtam hozzá, mer egy van, de többet is szeretnék majd vezérelni, kiprobálom.

mölders
(kvázi-tag)
Régi szép idők mikoir 7650 el ezzel szórakoztunk és mindenkinek tátva maradt a szája. Sajnos akkor nem mindennel működött, de tényleg jóvolt Tuskóban kapcsolgatni a tv-t.
Mindenki pokollal táplálkozik, még akkor is ha menny felé növekszik

ExtrAct_
(újonc)
Sziasztok!
A következő a gond; az E71-es telefonon a hotmail-es e-mail-eket nem engedi megnyitni. Látszik, hogy van olvasatlan üzenet, de elolvasni nem lehet, azt írja ki, hogy cookies must be allowed. A telefon beállításaiban engedélyezve vannak a cookie-k. Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!