hát ez van!ki nem szedi ki az nem is találja!xd de tényleg,nekem eszembe se jutna meglesni hogy vane benne memkari.
Hp Envy 14 Beats Edition 8Gb

hát ez van!ki nem szedi ki az nem is találja!xd de tényleg,nekem eszembe se jutna meglesni hogy vane benne memkari.

le volt hajtva a gumi, csodálkoztam is, azért néztem meg. én csuktam vissza. de igazán kivehetnék szerintem.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Sajnos sokan máshogy vannak ezzel 
[ Szerkesztve ]

Szerintem felelotlenseg volt az MM reszerol bennhagyni...

Ez így van.

hát igen ha nekik fölösleges....

Éppen nagy órás képernyővédőt kerestem a neten, amikor rátaláltam erre a megoldásra:
(persze nem tudom, hogy érint/érdekel-e valakit)
"lélegzés" kikapcs, képernyővédő nincs. A klasszikus S60 órát használja.
Ha megjelenik a szokásos kis digit óra, és megnyomod a navi gombot, akkor egy igen herzig, nagyméretű órát jelenít meg...
Szerk: ja és a nagy óra akkor is előjön ha be van kapcsolva a lélegzés.
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Nem tudja valaki, hogy piacon milyen árban megy használtan és újonnan ez e telefon?

gondolom az eladási ár alatt. de ma már a pécsi vásárban a telkós dílernél is láttam E71et

jó de érted ott az egy más világ... haverom 15e ért vett 5310-est (igaz brit lokalizációs)
[ Szerkesztve ]

ha 2 hónapja sincs hogy bejött és az uj ára 8xk akkor mondjuk 70k... ami magyar persze és garis.
mod: meg kellett volna kérdeznem a pécsi dílert.
[ Szerkesztve ]

Kinek milyen firm van a gépén? Az enyém 100.07.76, létezik ennél újabb? Mert a kameráján javíthatnának kicsit..
iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

nincs ujabb még tudtommal.

Sziasztok!
Tagnaptól nekem is E71-em van. Elég hosszú az átállás az előző 9300i-ről, de nagyjából tetszenek a dolgok.
A következő kérdéseim viszont lennének.
Saját csengőhangot hogyan tudok rátenni, beállítani? Csak az internetről letöltve?
A másik, mint ha olvastam volna tesztben, hogy a vezetéknevekben nem keres, és valóban. Erre van valami megoldás? Én mindig úgy tárcsáztam, hogy beírtam a vezetéknév első pár betűjét...
Előre is köszi

Csengőhangot elvileg bárhonnan. Nekem legalábbis az összes, telefonon és kártyán lévő számot is felajánlotta a hangbeállításoknál. Mondjuk cseppet morcos voltam emiatt, de végülis nagyon gyorsan végigrohan a listán, ha nyomva tartod a navi gombot.
A vezetékneves keresést most direkt megpróbáltam. Főképernyőn is, névjegyzékben is simán keres, minden előfordulást aláhúz, a klá után nem csak a Klári meg Klára nevűeket adja ki, hanem a Klárik vezetéknevűeket is...

egy szoftverfordítási hiba miatt a kettős mássalhangzóval(pl: ty, sz, cs stb) kezdődő neveket nem találja, csak ha "letekersz" a navival..elméletileg a következő firm javítani fogja 
***SGS II SensatioN ROM 2-SiyahKernel v2.6.14*** PSN ID: bordi10***

Ma berendeltem én is egy e71-et! Holnap lesz itt 
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Már a T-nél is. E71: 79.980 ill. 89.970 Ft.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ

JA ÉNIS LÁTTA, ROHAT DRÁGA

ennyiért vettem függetlenül 2év garival számlával
mármint 80ér...

Ja! Én most 84-ért vettem független 2év garival. 89900-ért meg T-függő. Olcsobb függetlenül, beszarás 

jah, mostmár 84, én a kezdetekkor még 79ér vettem
.. igen furcsa, hogy drágább.

Nem sok telefon lessz ennyi idő alatt ennyire népszerű. Pláne egy nem divattelefon. Azért ment fel az ára mert elég nagy a kereslet rá.

jah, igen elég sok embernek van már E71... E61i meg szerintem nagyon ritka.ű
mod: ki milyen programokat használ?
[ Szerkesztve ]
Meg azért mert amikor megjelent nagyon erős volt a forint, más árfolyamon ment az euro, mint most. Ez is benne van a mostani magasabb árban.

Pompi, Te miylen progikat használsz?

Nekem garmin, fring, valami lejátszó tuti lessz rajta. Meg amit még a kedves fórum társak ajánlanak 

msn?
nameg opera??
[ Szerkesztve ]

msn megy külön is nem csak fring-el? Opera természetes lessz.

én ha msn-ezek, akkor magát az msn-t inditom el. fring meg csak fennvan.igaz, skype partnerem nincs
szedd le az operát, kb 1,5 perc az egész.

van egy jó cucc, nokiaprogramok.hu-ra mostanság került fel: Handy - gondolom ismerős - Shell, 2-3-4 soros homescreen-t csinál, egy halom beállítási lehetőséggel.... 

ez micsoda?

A telefon készenléti képernyőjét lehet átalakítani a progi segítségével. S60v3-as telókra és MAGYAR nyelvű

jjja, köszi értem. feltettem a tomb raidert-csak ugy 

kíváncsi vagyok hogy mikortól lehet majd megvenni a készüléket a t-mobilenál?
Double posters deserve to die!

az igazsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy nem túl okos dolog ott venni, tekintve, hogy 1 év "börtönnel" jelentősen drágább, mint függetlenül máshol..

persze, de ezt az adott topicban kibeszéltük.. meg én amugy is független párti vagyok.
mod: egyébként a kérdésre "válaszoltam"... 
[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok egy nagy visszaolvasós, de azért a aktuálist oldalt elolvasom!

Azért az ár kérdésben pontosítsunk egy kicsit. A gsm boltokban mondjuk 84 eft-ért árult telefon ún. különbözet szerinti adózású, azaz az ott kapott számla áfát nem tartalmaz. A t-mobile-nál a 79900-as árhoz valóban alá kell írni két évet, de ez bruttó ár, ami 20% áfát tartalmaz, azaz kb 66500 ft +áfa. Ha magánszemélyként veszed, akkor jobban jársz a gsm boltban, de ha áfa alany cégbe, egyéni vállalkozásba veszed a telefont, akkor az áfát visszaigényelheted, azaz 66500-ért vetted a telefont, így már nem olyan rossz az ár. Magyarán kb. 18 eft-ot elenged a t-mobile cserébe a két évért, egyéni ízlés kérdése, hogy megéri-e. (Mellesleg nem vagyok a t-mobile-nak sem részvényese, sem ügynöke, sőt egyenes vagy oldalági rokonaim sem azok.)

Nekem jo a 0%os szamla, mer lekoltsegelni le lehet. Ez igy jo nekem.cegre lett veve. Le lett irva koltsegkent. A masik meg, h nem fizetek ket evig egy telefonert, mert igy kapcsibol nem eri meg. Szoval elvitatkozhatunk ezen, de en inkabb megveszem olcsobban a logo es egyeb piszka nelkuli fuggetlen telot nevre irt szamlaval es garival.
[ Szerkesztve ]

Egyetértek az elöttem szólóval! 
Nekem sem a szívem csücske az eféle "használt" készülék árusítása, valamint a 0 százalékos számla költségként elszámolva még mindig nyolcvanegypár ezer forint, míg a másik esetben csak 67k, mert a többi visszajön, de a készülék megvásárolható gyári garival "normális" módon is 83k-ért bruttó áron.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

az enyém uj készülék volt
amugy megkérdezted, hogy náluk 20%al terhelt áfa van? meg szerinted nekem kell olyan telefon ami függö? meg mondjuk T betüvel kidekorált? kedvezményem nicns nagy sehol, ha van, azt másba számjttatom be...
A linkelt boltban is 0%-os ÁFÁS.
Legolcsóbban 95e környékén van 20% ÁFÁS számlás E71.
De természetesen aki el tudja számolni és jó neki a szolgáltató függő telefon (ami majd csak esetleg plusz összegért lehet valaha független) jó neki, hogy 2 évig nem vált szolgáltatót és nem zavarja, ha később vagy egyáltalán nem jön szoftver frissítés a telefonjához NSU-n keresztül (ami persze szintén megoldható Nokia szerviz pontban, vagy PC átírással, de mindenképp plusz macera), akkor jó ár lehet a 67+ÁFA.
[ Szerkesztve ]

gondoltam, hogy ott se adják annyiért 20%al terhelve..
szerintem ennyit nem ér, jó ez így. 
Pompi, milyen programok vannak fennt neked?
Ja tényleg, erre már tegnap akartam válaszolni:
- fring, opera mini, screenshot, internet radio, weatherbug, divxplayer