Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) nagyito88 válasza Algieba (#400) üzenetére

nagyito88
(tag)

hát igen teljesen más... en idönként ráfanyalodnék egy e61i re.... de mégis az ifjab e71 visszacsábit magához.én azt mondom ha neked nincs szükséged kamerára,a beépitett gps re,akor maradj e61 nél....mert egy külsö gps vevö olcsob mintha e61 böl csinalsz e71 et.en igy godolom!

Hp Envy 14 Beats Edition 8Gb

(#402) mr.geeZ válasza Saint_ (#399) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Tudsz írni egy kis összehasonlítást? Tudom, hülyén hangzik, de nekem most vacilálok a két gép között (amerikában használtan nagyon olcsón lehet hozzájutni használtan az iphoneokhoz, főleg most a nem3G-khez), fontos a megjelenés nekem, eddig nokiám volt, és viszonylag könnyen kezelhető, de az iphone OS elképesztően ergonómikus.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#403) Saint_ válasza mr.geeZ (#402) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

megy pü.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#404) mr.geeZ válasza Saint_ (#403) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

:R
Röviden a hasonlítás részt azért ide is emeljük be:
Az iphone aksija és a nem 3G-s változatnak (ami árban használtan összehasonlítható az E71-el) a GPS (és akinek kell, a HSDPA) hiánya a fő hátránya, kezelhetőségben, és szórakoztató funkciókban jobb lehet a szIfon.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#405) Saint_ válasza mr.geeZ (#404) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nézd én sokat netezek az E71-en, azért jo, de a szifon 3,5"-ján persze más. zenét nem hallgatok. de igen, multimédiában jobb.

(#406) Bodsa

Bodsa
(lelkes újonc)

Helló!

Én is most gondolkodom egy e71-es vételén, de a GPS miatt még vacillálok.
Van már tapasztalat hogy a Nokia Maps 2.0 kívül lehet rá telepíteni más navigációs rendszert, mondjuk iGo-t.
Egyszóval csak Gps vevővel (net nélkül) és normális navigációs rendszerrel is működik a teló?

Tudtok ajánlani pár navi progit?

Remélem egy frissítés is megjelenik decemberig, hogy az apróbb hibák eltűnjenek.

köszi a válaszokat

Bal

(#407) nagyito88 válasza Bodsa (#406) üzenetére

nagyito88
(tag)

IGEN müködik más navigácios program,mi a belsö gpst hasznalja neve garmin mobile xt!nagyon részletes magyarország térképpel rendelkezik,nekem személy szerint a vevövel sincs problémám,de van ki panaszkodik.szoval én csak ajanlani tudom eme készüléket midnen téren!

(#408) Saint_ válasza Bodsa (#406) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Olvass vissza

(#409) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok! Tegnap vettem egy E71-et! Az lenne a kérdésem (tudom hogy már volt rola szó de nem találom) hogy a belső GPS-vevővel a TomTom miért nem működik?
A másik hogy a Garmin-nál hol kell beállitani hogy a BELSŐ GPS-vevőt használja?
Nagyon fontos lenne!Köszönöm!!!

C7

(#410) nagyito88 válasza burasu4 (#409) üzenetére

nagyito88
(tag)

en ugy tudom tom tom nem kezeli még a belsö gps vevöt... de lehet én tévedek.
a másik,hogy a garmin=> beálitás=>gpsvevö=>csatolt de csak akkor fogja látni, ha felvan oldva a gps!

[ Szerkesztve ]

(#411) burasu4 válasza nagyito88 (#410) üzenetére

burasu4
(senior tag)

És hogyan kell feloldani a GPS-t?? (Garminban!) Bocsi. És Köszi előre is

C7

(#412) Saint_ válasza burasu4 (#411) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

küldtem neked mailt, amiben minded le van irva. nagyitotol kaptam én is.

(#413) burasu4 válasza Saint_ (#412) üzenetére

burasu4
(senior tag)

Köszönöm szépen!! Megy! Sikerült!!

C7

(#414) burasu4

burasu4
(senior tag)

Még egy két dolgot szeretnék kérdezni...(nem szeretnék telhetetlen lenni...de hát :)) )
1.Létezik már téma erre a telefonra vhol,mert sehol sem találok?
2.Tudtok helyeket ahonnan kifejezetten E71-re lehet letölteni dolgokat? Vagy csak probálkozzak a nokiaprogramokon....(soka az olyan progi ami "lejárt tanusítvány hiba"...és még az idő visszaállitás sem jo...)
3.TomTom-ra nincs vmi kód amivel lehet használni a belső GPS-vevőt? Ha nincs akkor megszokom a Garmint... :)

Köszönöm!

C7

(#415) Saint_ válasza burasu4 (#414) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szerintem jo az a garmin...
miylen progikat szeretnél?

(#416) Pompi válasza burasu4 (#414) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az eddigi v3-as themek is használhatóak, max a mappa ikonok nem fognak megváltozni, de teljes ikonszett átalakításos témák is vannak már szépszámmal. Például itt és itt.

Témák és programok telepítése előtt nem árt átnézni a tanusítvány kezelő beállításait az alkalmazás kezelőben. Szoftvertelepítés: mind. Online tanúsítvány ellenőrzés: ki.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#417) Bodsa

Bodsa
(lelkes újonc)

haj

Szóval ha jól értelmeztem a hozzászólásokat akkor a tom tom nem nagyon működik v nem mindenkinek, de a garmin mobile az egész tűrhető.

iGo- ban ne is reménykedjek?

A másik még hogy lehet rá rakni normális videó lejátszót ami esetleg kezeli az avi-t is v másmilyen file-kat?

Ha igen Mik ezek a lejátszók?

köszi

bal

(#418) bordi10 válasza burasu4 (#414) üzenetére

bordi10
(tag)

TOMTOM-ban Magyarország 42%os
Garmin XT-ben pedig 100%-os részletességű. ENNYI:

[ Szerkesztve ]

***SGS II SensatioN ROM 2-SiyahKernel v2.6.14*** PSN ID: bordi10***

(#419) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Valaki küldje már el nekem is privátba légyszi hogyan kell feloldani a belső GPS vevőt hogy működjön Garmin alatt.....csak nem akarja megtalálni. :(

iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#420) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Srácok!

Lassan nem tudok tovább szemet hunyni, ha naponta kétszer feljön ez a Garmin téma.
Ha már warezoltok, akkor valahogy ésszel csináljátok. Ott a nokiaprogramok.hu, minden le van írva. Itt nemigen van ennek helye. Akinek ilyen igénye van írjon privátban olyannak akinek megy, de ne csináljátok ezt így publikusan, mert nem lesz jó vége.

Köszönöm!

(#421) Saint_ válasza Bodsa (#417) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Coreplayer?

(#422) Pompi válasza Bodsa (#417) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

iGO-ban reménykedni lehet, hisz a remény hal meg utoljára, de egy ideig még biztosan nem lesz Symbianos verziója.

DivX lejátszásra a legegyszerübb és legtisztább megoldás (persze lehet, hogy nem a legjobb, ezt nemtudom) a divx.com féle lejátszó. Nem kell signózni, nem kell illegál eszközökhöz nyúlni, egy ingyenes regisztráció és már lehet is letölteni és telepíteni.

(#423) nagyito88

nagyito88
(tag)

megjelent a nokia e71 a photo hall kinalataban 99900 ft!! ért 1+1év garancia!meg ajandek 12X10 perces tmobile sim!

(#424) nagyito88 válasza Pompi (#416) üzenetére

nagyito88
(tag)

témával kapcsolatban: http://www.taiebthemes.com/themes.html ide bekel regelni hogy letöltsem?vagy csak en nem talaltam meg a download gombot?

[ Szerkesztve ]

(#425) spedyboy

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
Sz egyik fórum társ tol kaptam egy mailt amiben benne volt a garmin progi megvásárlási helyének alinkje!
letöltötetem a rar. file okat de a kibontásukinál aztmondta h sérültek a file ok...
mit tegyek hogy müködjön? ( akár priviben is jöhet )
köszi üdv

[ Szerkesztve ]

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#426) Pompi válasza nagyito88 (#424) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott vannak a képek alatt a linkek. Rendszerint van egy link a default ikonos témához és a módosított ikonszettes változathoz.

(#427) nagyito88 válasza spedyboy (#425) üzenetére

nagyito88
(tag)

nekem is volt ilyen
ujra letöltötem és csodák csodája jo volt!de ha kel akor tudok köldeni utmutatot midennel linkekel együtt....nekem onnan jött le és felraktam és megy!szoval onnan müködik!

jah témaval kapcsolatban:köszi az infot!!

(#428) spedyboy válasza nagyito88 (#427) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

ment a PÜ!

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#429) maru

maru
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ti hol vettétek, hol érdemes ilyen telót vásárolni? Mennyi most a reális ára?

(#430) Saint_ válasza maru (#429) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szia! 2év garival 84k a ujmobilok.hu-n. de érdemes lehet megvenni médiában is 120k-ért...

[ Szerkesztve ]

(#431) Cold5 válasza maru (#429) üzenetére

Cold5
(tag)

Szia,

Én ma veszem meg 81K-ért, 2év gyártói garanciával (tehát Nokia garanciával) EURO GSM-ben.

Cold5

[ Szerkesztve ]

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#432) maru válasza Cold5 (#431) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Amiket az ilyen GSM üzletekben árulnak, azok billentyűzetén fel vannak tüntetve az ékezetes betűk? Csak rendelni tudnám a készüléket, s jó ha ilyen lenne.

(#433) Saint_ válasza maru (#432) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nekem magyar bill.-es van, és onnan rendeltem, amit linkeltem, de ha netán nicsn a weblapon feltűntetve, csörögj rájuk.

(#434) maru válasza Saint_ (#433) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Köszi a válaszokat. Azt hiszem jövőhéten meg is rendelem, addig még eldöntöm, hogy honnan. :R

(#435) Saint_ válasza maru (#434) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nagyon szívesen.

(#436) Cold5

Cold5
(tag)

Sziasztok!

Megvettem! Fantasztikus, egyszerűen nem találok rá szavakat...

1 kérdés hozzátok:

Miért pulzál a navigációs gyűrű, amikor nincs nem fogadott hívás és nincs új üzenet???????

(#437) Saint_ válasza Cold5 (#436) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

üzemmód-testreszabás-adatátvitel jelzöfénynél ki lehet kapcsolni, engem zavart.

[ Szerkesztve ]

(#438) Cold5 válasza Saint_ (#437) üzenetére

Cold5
(tag)

De, akkor fog pulzálni, ha volt nem fogadott hívásom vagy üzenetem?

(#439) Saint_ válasza Cold5 (#438) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

na látod ezt nem tudom... de nekem mindig tokban van, szóval engem spec nem érint.

(#440) Cold5 válasza Cold5 (#438) üzenetére

Cold5
(tag)

Igen megvan. Müködik! Köszönöm a segítséget!

(#441) nagyito88 válasza Cold5 (#440) üzenetére

nagyito88
(tag)

ha még nem oldodot volna meg és én olvastam valamit félre.... nah szoval a navigácios gyürü körül felvillan ugymond lélegzik a telo! igy szokták mondani.... az alapbol kikapcsolja a kilyelzöt,és ezel jelzi hogy bevan kapcsolva mint pl n80 vannal a led a tetjén,mi villog.amikor meg hivásod,sms,hivás,vagy email! ezeket lehet állitani,hogy mire villogjon folyamatosan,nekem hivás meg sms csak!de természetesen az egészet kilehet kapcsolni,de nekem bejön tetszik.embere válogatja.

(#442) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Engem az érdekelne, hogy lehet e valamilyen módon email automatikus letöltéséhez több hozzáférési pontot beállitani? Mert jó lenne ha a munkahelyemem a benti wlanról szedné a leveleim, otthon meg az ottani wifiröl, mindezt persze automatikusan. A régi E61emnél sajna nem lehetett/tudtam beállítani, reméltem hogy a módváltás képbe kerülésével megoldható. Van valakinek ötlete?

(#443) nagyito88 válasza Stimpy001 (#442) üzenetére

nagyito88
(tag)

van a bussines meg a general mód,lehet ott esetleg különbözö modokat álitani,hogy milyen wifire csatlakozon,vagy nemtudom...lehet hülyeséget irtam...de ha átrakod bussinesröl,generalra akor téma is megváltozik,nem ugy mint hogy pl néma üzenmod,vagy othoni ez nem csak a hangokat álitja át..hanem téma,háttérkkép,meg pl aktiv készenlétet leveszi vagy felteszi...lehet semi köze hozzá ennek,de egy ötlet volt...rem közeleb jutsz a megoldáshoz..

(#444) Saint_ válasza Stimpy001 (#442) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez engem is érdekelne. de csak wifin, nem gprs-en.

(#445) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Engem is wifin érdekelne, GPRS-en természetesen megoldható. De mindek húzza feleselegesen az adatforgalmat a GSM hálózatról amikor ott a wifi...
Megnéztem, sajna módváltásnál az alalpértelemezett hozzáférési pont nem változik :(
Szóval alapból nem tudja a cucc, talán valami 3rd party progival

(#446) visionbp

visionbp
(kvázi-tag)

Üdv,
az e51-gyet fájdalommal elhagyva beléptem az e71-táborba.
Így hát nem is olyan komoly a fájdalom, bár az 51 életem egyik legjobb telefonja volt. Persze ettől azért többet várok:)

(#447) Saint_ válasza visionbp (#446) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

az is jó, de a legjobbra váltottál :)

(#448) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

most jövök az MM-ből, és a kiállitott E71ben benne volt a 2gb-s kari :Y és csodálkozom hogy benne volt: - a demokból kiszokták venni, megelőzendő az eltulajdonítást
- hogyhogy nem lopta még ki senki? :DDD

(#449) pite4 válasza Saint_ (#448) üzenetére

pite4
(fanatikus tag)

Holnap már tuti nem lesz ott! :DDD

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#450) Saint_ válasza pite4 (#449) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

csak nem pécsi vagy? :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.