Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) Greg-77

Greg-77
(fanatikus tag)

Amúgy mint telefon, hogy működik? Értem ez alatt a térerőt a mikrofon és a hangszóró hangerejét, megbízhatóság pl fagyások gyakorisága stb...! Mert nekem is nagyon tetszik és a lehetséges következő telecsik listáján rajta van az E71 is az első 3-ban!

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#352) Saint_ válasza Greg-77 (#351) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ez mind szuper rajta, nyugodtan válasz iylet!

Viszont Fiúk! ujratettem a Garmint, és már 10 perce kinn van az erkélyen a telo, és nem talál jelet :F :F :F :F :F

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#353) Pompi válasza Saint_ (#352) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nokia Maps talál jelet?

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#354) mr.geeZ

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Mennyire kényelmes hordani a telefont? A zsebbe nem kényelmetlen? A mellékelt tokkal együtt milyen? Igaz, úgylátom, azért ez sokkal kevésbé tepsi, mint az elődei.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#355) Saint_ válasza Pompi (#353) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szia! én ezt nem értem. most megtalálta, majd elvesztette, de utána pillanat alatt talált, méri a mozgást stb... nemsokra elmegyek itthonrol, gyalog majd probálgatom, és délután írok mire jutottam.... :((( mod megint elvesztette a jelet... érdekes...

[ Szerkesztve ]

(#356) Pompi válasza mr.geeZ (#354) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én zsebben hordom, tok nélkül. Egyáltalán nem mondanám tepsinek. Ráadásul nagyon vékony.

(#357) Kalandor válasza mr.geeZ (#354) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én tokostul viszem zsebben, és jobb mint a 6233 vagy az E61, amit előtte hordtam.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#358) Saint_ válasza Pompi (#356) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nokia maps netkapcsolat nélkül iszonyat lassu, vagyis még csak elinditottam, de még várok... :U

amugy én is tokkal a zsebben hordom

[ Szerkesztve ]

(#359) Saint_ válasza Saint_ (#358) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

gps vevőmmel lehet a baj? tehát szerviz-kategoria lehet ez már? :F (nem mintha elvinném ezért...)

(#360) Algieba válasza Kalandor (#357) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Én tokban viszem a nadrágomra akasztva az E61-et és észre sem veszem. Csak a zene jelzi, hogy még rajtam csimpaszkodik.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#361) bordi10 válasza Saint_ (#359) üzenetére

bordi10
(tag)

még egy tipp: eszközök-beállítások-általános-helymegh-helymegh módszerek-itt a listában csak a beépített gps legyen kiválasztva....

***SGS II SensatioN ROM 2-SiyahKernel v2.6.14*** PSN ID: bordi10***

(#362) Saint_ válasza bordi10 (#361) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

az van... :(

nagyito: én ugyan szét nem szedem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#363) nagyito88 válasza Saint_ (#359) üzenetére

nagyito88
(tag)

csaknem... bár lehet a tijedböl is kifelejtetek valamit mint az enyemböl a kamera szalagkábelének a szigetelését
de csaknem

hordás: en vagy egy nokia kis szütyöben hordom vagy simán zsebe vagy a börtökba és egyik se akadájoz semiben észre se veszem n95 hoz 9500-lához 9300 6680 hoz képest semi,bár 6680 se volt egy katalmas gép,de türhetö méret és kiemelkedö tudás és ez inkab mar jényai tál formáju nem tepsi kikérem magamnak nah jo nem poenkodok!nekem teljesen bejön minden szempontbol... 7650 után lehet megtaláltam az uj kedvencet mit csak nem cserélek le?az is még mindig meglene,ha nem ment volna tönkre....személy szerint e61it vetem volna,csak az alkalmi vétel miat maradtam enél..de nem bánom kicsit kiseb de jolál neki,bár lehet hogy ha e61i-m lene akor nem érdekelne ez a telcsi kitudja...

[ Szerkesztve ]

Hp Envy 14 Beats Edition 8Gb

(#364) Algieba válasza nagyito88 (#363) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is volt 7650-sem. Jó emlék. Az első Nokia okostelefonom volt. A másik, a 3650-es még megvan.

Az E61 sem vészes. Belegondolva, a P990-est cipelni kényelmetlenebb lenne. Az E61 a vékonysága miatt szinte észrevehetetlen.

Jó telefon. Bőven tudja, amire szükségem van. Az i nem keltette fel a figyelmemet, akkor már inkább az E71. :)) De ez a távolabbi jövő döntése. Jelenleg teljesen elégedett vagyok a 61-sel.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#365) mr.geeZ

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Nah, ez megnyugtató, csak az e61eseket nem biztos, hogy beraktam volna a zsebembe, annak idején ezért vettem E70-et, aminek a funkcióival meg vagyok elégedve, csak kicsit lassú, főleg amikor szétnyitom, ezért néha nem is nyitom ki. A GPS pedig nagyon jól jönne. Valaki használ FM transmittert kocsiban? Ez lenne az egyetlen ok, ami miatt az N78-at venném, de láttam, hogy kapható a külső egység külön.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#366) nagyito88 válasza Algieba (#364) üzenetére

nagyito88
(tag)

nekem is volt 3650 de 6600lát akartam,de sajnoa akor bekelet érnem azzal.. volt 3p990i,volt bene valami mi megfoghatot volna,de mégsem nokia,a másik a kilyelzöje katasztrofa,vámpirtelcsi de ez van,e61 engem azert tartot visza,mert nics bene kamera ugy voltam vele kicsit többe van az e61i,és nekem a gombok elrendezése is jöbban bejöt,de ez az én véleményem,meg ugye az e61 joy os,mig az e61i nem,olyan mint az e71,én mondjuk az e 71 gomjai a nyomáspont kiakalitás...én jelesre értékelném,de kinek mi.

[ Szerkesztve ]

(#367) Saint_ válasza Saint_ (#359) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

tehát elöfordulhat, nem sw-s a baj, hanem a gps vevő szórakozik?

(#368) maru

maru
(fanatikus tag)

Na ma tapiztam egy ilyet és nagyon bejön. :C Egyszerűen elfogott a birtoklási vágy, ilyet útóljára a SE K750-nél éreztem. . Nekilendülök, hogy szerezek egyet.

(#369) Saint_ válasza Saint_ (#367) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

müszaki analfabéta vagyok, tudom, de az autoban olyan gyönyören elnavigált a garmin egy boltba, és onnan vissza... nem értem... summa summarum: jo

(#370) nagyito88 válasza Saint_ (#369) üzenetére

nagyito88
(tag)

nah azert megis csak nokia! Xd

(#371) Megiddo

Megiddo
(újonc)

Elvileg jövő héten már én is örülhetek egy E-71-nek. Adhatnátok egy -két oldalcímet, tippeket, ahonnan témákat, progikat,stb. tölthetek le. Előre is köszi.

(#372) nagyito88 válasza Megiddo (#371) üzenetére

nagyito88
(tag)

zedge.net- regelj be és ingyen lesz minden
mobile9.com ingyen korlatozva napi azthiszem 20 db de lehet hogy több
magyar nokia olda: nokiaprogramok.hu ere is ingyen regelsz azthiszem.kb enyi ezeken mindent megtalálsz szerintem!és hajra te is élvezd eme remek készüléket.

[ Szerkesztve ]

(#373) joc-cod

joc-cod
(tag)

Sziasztok
Szerintetek egy E51-est megéri elcserélni egy E61i-re? Ha igen milyen ok-al? Azt tudom, hogy nagyobb kijelző, meg qwerty bill.(ezek fogtak meg benne), igazából E71 kéne jobban, csak nincs rá cashem...

[ Szerkesztve ]

(#374) Pompi válasza joc-cod (#373) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem nem. Gyorsabb proci, újabb oprendszer dolgozik az E51-ben. Ha ki vagy békülve az E51 kisebb kijelzőjével és nem kell feltétlen az teljes billentyűzet, akkor maradj az E51-nél. E51 után az E61i tuti csigalassú lesz.

(#375) shteer válasza Pompi (#323) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pannonnál akartam venni, igaz novemberig sok id van még, októberben jár le az előfizum... elgondolkodtató :( lehet független lesz, boltból

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#376) joc-cod válasza Pompi (#374) üzenetére

joc-cod
(tag)

Hát, amit én használok ezen az E51-esen is, az a sms(nagyon sok), persze, telefonálni is szoktam.. meg a gps, bár ez ritkább sokkal, de sms-t sokat írok. Meg az msn amit szoktam, és kb ennyi.

Ha másnak is van véleménye, hogy megéri-e cserélni, írjon, köszi!

[ Szerkesztve ]

(#377) Viktor0610 válasza shteer (#375) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A hűségszerződés lejárta előtt két hónappal már vehetsz új készüléket -igaz, valamivel kevesebb kedvezménnyel.

...

(#378) shteer válasza Viktor0610 (#377) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ráér igazából.. de pont ez a baj, még így is drágállom a pannon ajánlatát :(

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#379) Saint_ válasza joc-cod (#376) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

E51röl szerintem max e71re cserelj. e51ben erös wifi van, jo proc, stb, de ezt mar leirtak. Igaz, a qwerty tenyleg kenyelmesebb.

(#380) joc-cod válasza Saint_ (#379) üzenetére

joc-cod
(tag)

Hát igen, ezt írtam első hsz-embe, hogy E71 lenne az igazi... csak hát más árkategória és nem tudok ennyit rádobni... :F Max pár hónap múlva, csak akkor meg már biztos lesz megint újabb... :) De E71 lenne a cél.

(#381) shteer válasza joc-cod (#380) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miért baj az h lesz újabb? attól még ugyanolyan jó cucc marad

(#382) Saint_ válasza joc-cod (#380) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Ne aggodj, nem mostansag lesz ujabb ebben az arkategoriaban, olyan plane nem, ami veri ezt. De ze egy kvazi upgrade e51, azert irtam, hogy azt nem cserelnem le a kis kijelzo es sima bill. Ellenere sem :)

(#383) joc-cod

joc-cod
(tag)

shteer: Ez mondjuk igaz... egyszer úgy is beruházok egyre, csak gyűljön össze rá...

Saint_: Hát ez ugyan az mint az E51, a qwerty-n és a gps-en kívül...(jó persze nameg a kijelző,kamera) de lényegében kb ugyan az.

Egy kis off, hogy nem tudtok valami jó ötletet, wifi megoldásra, van itthon routerem(sajna kábeles...), és valahogy nem lehetne megoldani, h egy antenna beleférjen, vagy bármilyen megoldás, ami nem drága? Csak mert egy wifi router ahogy néztem egiyk honlapon 7e környékén volt...

(#384) shteer válasza joc-cod (#383) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

most nekem sincs rá perpill. abban is bízom, h kicsit esik az ára mire rászánom magam

így voltam 4 éve a 6230-cal is. 60-ért vettem :) most már ideje lecserélni

sztem a wifit egy routervásárlás nélkül nem tudod megoldani

[ Szerkesztve ]

(#385) joc-cod válasza shteer (#384) üzenetére

joc-cod
(tag)

Hát én is reménykedek, hogy esni fog az ára... jó lenne. :)
Ez a baj, hogy szerintem se. :F :)

(#386) Pompi válasza joc-cod (#383) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nem akarsz routert cserélni, dugj rá a routeredre egy wifi access pointot. Bár valószínüleg nem lesz olcsóbb, mint egy wifis router.

[ Szerkesztve ]

(#387) joc-cod válasza Pompi (#386) üzenetére

joc-cod
(tag)

Megnéztem, hát nem olcsóbb, akkor meg már inkább egy router... azért thx az ötletet.

(#388) Saint_ válasza joc-cod (#383) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Igen, ezt irom en is :)

Szerintem nem mostansag fog nagyon leesni az ara... Marmint a fuggetlennek.

(#389) shteer válasza Saint_ (#388) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem elég ha pannon lejjebbviszi :)

(#390) Saint_ válasza shteer (#389) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Dragabb ott mint a fuggetlen...

(#391) nagyito88 válasza Saint_ (#388) üzenetére

nagyito88
(tag)

szerintem megeri kicsit sporolgatni meg aki ilyet akar aztán max kicsit olcsoban jut hozzá.de ez az a telcsi mi megéri az árát,egy 3,5 milis jack átalakito és kész egyedül ezt nem értetem a tervezökben miert csak 2,5 mili miért nem 3,5 de csak ez róható fel szerintem neki de lehet ez sem,és e51 et nem cserelnék le e61i re az tuti! inkab várnék és egy e71 el feljeb lépnék!és ugye szolgaltatoknál marha magas az ára a telcsinek még elöfizuba is marmint e71 pannonal....de ha céges akor hajrá.....

(#392) shteer válasza Saint_ (#390) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha. tehát van miből engedni :) meg flottában vok, remélem sokat számít

[ Szerkesztve ]

(#393) Saint_ válasza shteer (#392) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Ugy igen

(#394) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok! Szerintetek érdemes lecserélni E51-et E71-re? Nagyon vacilálok:) Nekem van GPS-vevőm hozzá....szal nem tom hogy mit tegyek!
A másik: TomTom-mal ugye megy a belső Gps-vevő??
Köszi.

C7

(#395) zsoltman

zsoltman
(újonc)

Sziasztok! Az internetezésre mennyire jó mert nekem fontos lenne ha megvásáronám
ugyanis az egyik oldal (Bwin) adobe flash player-el lehet követni az élő eseményeket erre alkalmas e a készülék?

(#396) nagyito88 válasza zsoltman (#395) üzenetére

nagyito88
(tag)

internetre szerintem tökéletes!qwerty vel jol elehet boldogulni gyors is... szoval ideális választás böngészésre meg msn re

(#397) Saint_ válasza zsoltman (#395) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

igen, nem rossz, én rengeteget netezek rajta, de Iphone csak erre a célra jobb lenne.

(#398) nagyito88 válasza Saint_ (#397) üzenetére

nagyito88
(tag)

akor most neked van egy almás telcsid is?

(#399) Saint_ válasza nagyito88 (#398) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

volt, eladtam...

[ Szerkesztve ]

(#400) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Ma kezembe vettem egy E71est. Oh, egészen más karakterű, mint az E61. Egyelőre maradok a tepsimnél, és 2009ben veszem meg az ifjú testvért.

Ma vettem egy AD-49es adaptert. Végre bármilyen fülest használhatok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.