Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#2001) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem tudja valaki szegeden be lehet szerezni ezt a brando fóliát? kérdezgettem néhány boltban, de semmi.
rendelni nem akarok, mert annyiba kerül a futár, mint maga a fólia. esetleg aki gyakran jár Bp és szeged között... :U

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#2002) AkoSCH

AkoSCH
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A Vodafone-os verzión mennyi változás van a függetlenhez képest? (külső logók, illetve magában a szoftverben-pl a Live!-hoz hasonló akármi van, vagy azért egy ilyen telefont már nem "csúfítanak" el, csupán hálózatfüggő?)

(#2003) Kzo

Kzo
(tag)

Kamerahangot ki lehet kapcsolni 200-as soft.-nál?

(#2004) vanek01 válasza Szabeszka (#1992) üzenetére

vanek01
(újonc)

Tavaly szeptember végén vettem. Tegnap délelőtt töltöttem le a frissítést, azóta nem sokat használtam, ezért a stabilitást nem tudom megítélni.

(#2005) vanek01 válasza miaoumaoi (#1994) üzenetére

vanek01
(újonc)

Elhamarkodottan írtam, hogy megjavult a kettős betűs keresés. Csabát valóban megtalálja, Csillát nem, Zsoltot sem. A Györök vagy Császár vezetéknevet sem. Marad az angolra átállítás.

(#2006) Dincsike01

Dincsike01
(újonc)

Sziasztok! Kérdésem lenne, most vettem egy E71-es telefont, nagyon szupi, de még nem értek hozzá. Kérdésem az lenne, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy a WLAN működjön, megtalálja a modemet, de nem tud csatlakozni, mindig azt írja, hogy az átjáró nem található vagy ilyesmi, mit csináljak? És a fényképezésnél miért van az néha, hogy fényképezek és egy csomó piros csík jelenik meg a kijelzőn, nem pedig a kép? Légyszi ha valaki tud segíteni írjon. Miket érdemes rátelepíteni? dincsike01@freemail.hu
Előre is köszi a segítséget.

(#2007) pilsner válasza Dincsike01 (#2006) üzenetére

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

átjáró nem található: ilyen nekem is szokott lenni, én ilyenkor újratöltöm az oldalt, és megy. (ellenőrizd, hogy jól-e van beállítva a wifi)

ilyen csíkozódással nem találkoztam még. és azt érdemes rátelepíteni, amire szükséged van :)

(#2008) Dincsike01 válasza pilsner (#2007) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Szia , köszi, de az a baj,hogy nem tudom, hogy miket kell beállítani, szeretnék rá témákat ,de honnan szedjem le?
Köszi
Dia

(#2009) pilsner válasza Dincsike01 (#2008) üzenetére

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link]

innen töltöttem le témákat, ezek szépek és igényesek (sztem), de google mutat neked sok helyet, csak írd be:e71 theme

én a megosztott wifire gondoltam, amire csatlkaozni akarsz, hogy működik-e rendesen

(#2010) Dincsike01 válasza Dincsike01 (#2008) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Ja szerintem fóliát tudsz rá szerezni a vateráról

(#2011) Dincsike01 válasza pilsner (#2009) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Ja az teljesen működik, csak ezen a telón nem akar csatlakozni, köszi a témákat

(#2012) bordi10

bordi10
(tag)

az én "témám", ami nem is igazán téma, hanem homescreen:

***SGS II SensatioN ROM 2-SiyahKernel v2.6.14*** PSN ID: bordi10***

(#2013) richte válasza bordi10 (#2012) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Ez komoly? Hol szerezted? Müködik? :C

(#2014) Pompi válasza richte (#2013) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Epocware Handy Shell

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#2015) Dincsike01

Dincsike01
(újonc)

A GPS ingyenes?

(#2016) Saint_ válasza Dincsike01 (#2015) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

hát lehet ugyis csinálni :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#2017) Gubro válasza Dincsike01 (#2015) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, de a készülék árába beleszámolták a GPS antenna anyagköltségét. ;)

[ Szerkesztve ]

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#2018) Dincsike01 válasza Gubro (#2017) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

De ha én a telefonomon rácsatlakozom a GPS-re akkor az ingyenes? Hogy kell hogy ingyenes legyen? A wifit hogy kell beállítani, hogy lehessen vele netezni? megtalálja a modemet, de nem enged semmit

(#2019) Dincsike01 válasza Saint_ (#2016) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

tudsz segíteni, nagyon kezdő vagyok.

(#2020) Gubro válasza Dincsike01 (#2018) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy érzem, van némi információs deficited.
Először ezt ajánlom olvasásra, hogy legalább kérdezni tudj.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#2021) <NewL> válasza Dincsike01 (#2019) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erre mindenki azt fogja mondani ,h olvass vissza!
gps : ingyenes--> garmin (www.nokiaprogramok.hu)
wlan : én semmitse állitottam mégis tudtam!

Gubro : tudtam:DDD

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#2022) Gubro válasza <NewL> (#2021) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Kályhától egyszerűbb ezzel indulni. ;)

(#2023) Dincsike01 válasza Gubro (#2020) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Bocsi, de nem hiszem hogy ilyen hangnemben kellene válaszolnod

(#2024) Gubro válasza Dincsike01 (#2023) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi a gond a hangnemmel? Adtam egy linket, ahol kapsz elég információt ahhoz, hogy kérdezni tudj. Mi ezzel a gond?

(#2025) Bandus99 válasza Dincsike01 (#2023) üzenetére

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen meglepodtem
En semmi kivetnivalot nem talalok a hangnemen

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#2026) Dincsike01 válasza Gubro (#2024) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Bocsi, akkor biztos elnéztem valamit, köszi a linket

(#2027) Jadro válasza Dincsike01 (#2026) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Először célszerű kicsit olvasni hogy tudd mi micsoda. Aztán amikor kipróbálod vagy csak elakadsz, akkor a konkrétabb problémákkal jönni, mert könnyebben meg fogjuk találni a megoldást. Mindenféle cseszegetés nélkül írom ezt.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#2028) Dincsike01 válasza Jadro (#2027) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Köszönöm igazad van, bocsi tényleg,szóval a wifit próbáltam elméletileg be is van állítva, a modemet meg is találja, kapcsolódni is elkezd, aztán azt írja, hogy az átjáró nem található, na ekkor mit csináljak? a fényképezésnél meg néha piros csíkok jelennek meg a kép helyett? tudsz valamit tanácsolni? azt honnan tudom, hogy mikor kell frissíteni, vagy azt honnan tudom, hogy most milyen verzió van rajta?

(#2029) Pompi válasza Dincsike01 (#2028) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már alig merek kérdezni, nehogy baj legyen a hangnemmel, de milyen modemet találsz meg wifin?

[ Szerkesztve ]

(#2030) Dincsike01 válasza Pompi (#2029) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

pl az otthonit, meg bent a cégit, sokat megtalál, lehetőség az van, de nem csatlakozik sehova, nyűgi vagyok azért lehetett baj a hangnemmel, de bocsi mindenkitől

(#2031) Saint_ válasza Dincsike01 (#2030) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ha nem oldódik meg jövö hétig, msn-en megprobálok segiteni.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#2032) Dincsike01 válasza Saint_ (#2031) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

köszönöm szépen

(#2033) Jadro válasza Dincsike01 (#2028) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

A szoftververziót a következő kóddal tudod emegnézni: *#0000# Ezt bepötyögöd a készenléti képernyőre és feljön az info. Nálam ez most 100.07.76

Frissíteni illetbve ellenőrizni a nokia software updater progival tudod. Ezt kaptad hozzá lemezen vagy megtalálod a nokia oldalán. Feltelepíted és követed az utasításokat. Meg fogja mondani ha van újabb sw. Aztán vagy feltelepíted vagy nem.

A piros csíkokra nem tudok mit mondani.

Wifinél nem kell állítnai semmit. Elindítasz egy wifi hálózat keresést és ha talál akkor csatlakozol. Vagy ha nyitsz egy böngészőt és indítasz egy böngészést akkor feldobja hogy melyik hálót akarod használni. Itt keresel wifi hálót majd kiválasztod és mehet a böngészés. Persze ha zárt a háló akkor kell a jelszó.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#2034) <NewL> válasza Dincsike01 (#2028) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

*#0000# ezzel tudod megnézni , hogy jelenleg milyen szoftver van a gépen.
A kép bepiroscsikozódásáról még nem hallottam,és én sem tapasztaltam pedig csináltam vele vagy 1000 képet.:) (70% selejt:D)
Az meg ,hogy nem tudsz csatlakozni,nekem esetleg olyat irt ki ,hogy a csomagkapcsolat nem elérhető,de nem is volt előfizetve a netezésem a szolgáltatómnál. A wifit meg mindig tudtam használni. Pedig semmitse állitottam be.

Megelőztél :P

Dincsike01 Szerintem NE próbálkozz a szoftverfrissitéssel!!! ...abból csak baj lesz.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#2035) Gubro válasza Jadro (#2033) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hozzátenném még, hogy az is előfordulhat, hogy az adott wifi csak az általa ismert macaddress-nek ad netet, sőt az is, hogy más szabványú a wifi.
Meg az is, hogy valamit rosszul csinálsz, sőt az is, hogy a telefon nem jó.
Ennél némileg több info kell ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

(#2036) Dincsike01 válasza <NewL> (#2034) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

Köszi nektek. megnéztem nekem is ez a verzió van, okés magamtól nem csinálok semmit

(#2037) zsoltke

zsoltke
(tag)

szerintem ezt a telót gyorsan add el és vegyél egyet a nokia 1xxx-es szériájából, azokkal nincs ilyen baj :DD

Toshiba Satellite A200-20N, Apple iPhone 4 8gb + Motorola HT820

(#2038) Pompi válasza Dincsike01 (#2030) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK, csak azért kérdeztem, mert a telefon nem modemet talál meg hanem hálózatot. Ha megfelelően van beállítva (és nincs pl. macadress szűrés beállítva, ahogyan Gubro említette), akkor esetleges jelszó beírása után (ha védett a hálózat) rá lehet jelentkezni a hálózatra a telefonnal.

(#2039) Dincsike01 válasza Pompi (#2038) üzenetére

Dincsike01
(újonc)

otthon van egy routerunk , a tesómnál működik a wifi, csak nálam nem,de valószínű, hogy valami nincs beállítva, lehet hogy jelszó? és azért nem tud csatlakozni?

(#2040) zsoltke válasza Dincsike01 (#2039) üzenetére

zsoltke
(tag)

a jelszót az első csatlakozáskor kell csak megadni, ha akkor rosszul adtad meg akkor itt tudod változtatni/törölni a hálózatot: menu-tools-settings-connection-access points-és itt kikeresed a hálózat nevét

(#2041) boush válasza vanek01 (#2005) üzenetére

boush
(tag)

A teló saját keresőjében rá lehet találni a duplabetűs nevekre is, tökjól megy.

(#2042) Greg-77 válasza boush (#2041) üzenetére

Greg-77
(fanatikus tag)

Valóban teljesen jól működik a saját kereső és csak kicsivel több nyomkodást/időt igényel!

Volt: Nokia E-71, iPhone 3GS 16GB, ZTE Blade, S.E X10 mini pro. Most: S.E Spiro.

(#2043) sonkamiki válasza Dincsike01 (#2039) üzenetére

sonkamiki
(tag)

Akkor lehet becsíkozódás a keresőn ha túl sok a fény /pl.: nappal szemben fotózol/.
Lehet, hogy elállítottál vmit pl: éjszakai beállítással használod fényes nappal! :D
Tedd automata beállításra!
Vagy a teló kamerája nem megfelelően működik!
Nekem MÉG NINCS ilyen telóm, de digitális fényképezőgépnél voltak ilyen eseteim! ;)
Ha csak néha 1-2 fényképnél csinál ilyet az nem baj , de ha mindnél akkor gáz lehet!
Lehet egy restart segít! :D

(#2044) kovacsbeni

kovacsbeni
(kvázi-tag)

Sziasztok.Még azt akartam kérdezni hogy ugye volt az a vizes afférom az E71 el és utána rendbejött ugy nézett ki minden ok de mégis aaz R gomb elromlott.És bevittem xxl-be ott vettem és elküldték szervízbe ez volt január5.-én.és azóta még nem hivták őket a szervízből...Ez normális?

(#2045) Bodsa válasza Kzo (#2003) üzenetére

Bodsa
(lelkes újonc)

hali

én a régebbi firmware ben is úgy kapcsoltam ki a kamerahangot hogy
beállítások- általános -tesreszabás- hangok- és az utolsónál a figyelmeztető hangok KI

a naptár meg sms jelzés hangját nem kapcsolja ki szóval nem tom mit állít a figyelmeztető hang

üdv

(#2046) pilsner válasza Dincsike01 (#2039) üzenetére

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

rákérdeztem, haverom n95-öse ugyan ilyen hibát dob. egyszerre csatlakozunk ugyarrra a netre - otthon osztom a gépen - nekem felmegy, őt meg ledobja "az átjáró nem válszol" üzenettel. sztem szervíz, pláne ha a kamera is folyamatosan hibázik, de egy hard resetet megér

(#2047) Kzo válasza Bodsa (#2045) üzenetére

Kzo
(tag)

hi
ki van kapcsolva mégis van hangja.
ötlet hogy lehet frissíteni visszafelé az előző soft.-ra?

(#2048) <NewL> válasza Kzo (#2047) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

# hosszan,néma üzemmódra vált,ilyenkor kamerahang nincs. Én így használtam.:)

There's an app for that

(#2049) zsoltke válasza kovacsbeni (#2044) üzenetére

zsoltke
(tag)

ha letelik a 15 nap vagy ki kell cserélniük vagy vissza kérheted a pénzed, ha sírnak akkor panaszkönyv

(#2050) richte válasza Pompi (#2014) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Ez tényleg komoly! Köszönöm! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.