Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#151) NoX1 válasza rekid (#150) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

E teszt szerint mégis van értelme a Sport Tracker programnak, mert GPS-szel karöltve lehet benne dolgokat művelni, de Bog írása szerint meg a giroszkóp hiánya miatt fölösleges.

Akkor most mizu? :F

By Bog:
"A játékok között a Solitaire és a Global Race Racing Thunder kapott helyet, illetve érdekes módon itt figyel a Sport Tracker is, pedig az E71-ben nincs mozgásérzékelő, úgyhogy full felesleges."
[link] - alul

[ Szerkesztve ]

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#152) nowan válasza NoX1 (#151) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Bog talán az activity viewer(stepcounter) alkalmazásra gondolt. Az a giro alapján számolja a megtett lépéseket és elégetett kalóriát.
A SportTracker-nek valóban van értelme. A saját statisztika mellett például megoszthatod a kedvenc túraútvonalaidat másokkal a neten.

Su cuy'gar!

(#153) Zsolto válasza rekid (#150) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Azért annyira nem rossz az az írás, a hangvétele pozitív és kimondottan kedvet csinál a készülékhez azoknak a nem vájtfülű olvasóknak, akik a Mobilarénáig már nem jutnak el.
De azért arra én is kíváncsi lennék, mi az az S60 FP3... Az indexnek már talán egy orosz firmware upgrade utáni példányt adtak tesztelni :))

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#154) rekid válasza Zsolto (#153) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

jah csak epp olyan dolgokba köt bele amibe egy s60-as telonal nemhiszem hogy lenne ertelme pl bongeszo... ha nemtetszik feltursz egy operat es kex...pl. grr :)) egzebkent egzik legjobb mobilbongeszo a gyariak kozul a nokiae..

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#155) kics1 válasza rekid (#150) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

A bevezeto miatt szerintem mar az elvakult szifon rajongok megölték a csávot.
Az kemény hogy leszolja a nokiat, hogy egy 10millios orszagnak nem csinal qwertz billentyuzetet :C

[ Szerkesztve ]

(#156) rekid válasza kics1 (#155) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

"az Apple iPhone-jában látja a jövőt, amely hamarosan hazánkban is megjelenik."
HE? WTF?

(#157) kics1 válasza rekid (#156) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

"Amikor az iPhone első változata volt a kezemben, alig bírták lehámozni róla az ujjaimat, most mégis ódzkodom tőle, mert rossz az imidzse. Nem más, mint egy nagy zsebkijelző, ami azt mondja el a tulajdonosáról, hogy ő a multimédiás folyamnak nem az alkotói, hanem a befogadói oldalán áll. Annak a bamba tömegnek a része, ami munkaidőben és azon kívül válogatás nélkül fogyasztja a YouTube-videókat. És bármi mást, csak színes legyen és mozogjon."
Erre gondoltam...
És a te mondatod amit ideztel annak az elso része lényeges, melyben a szuk de angol hangosabb RÉTEGre gondol.

Amugy az E71-re visszatérve, nagyoon tetszik, ha kicsit lentebb megy és meglesz rá a pénzem mindenképpen veszek egyet.
És elnézést szeretnek kérni hogy belekavartam a topicba a hypefont.

[ Szerkesztve ]

(#158) rekid válasza kics1 (#157) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

en arra gondoltam h kb fel eve lehet kapni mo-n.

(#159) Inarus válasza rekid (#158) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mit? Az iphone 3g-t? Még nincs fél éve,hogy megjelent :DDD
Hivatalosan kapni meg végképp nem lehet sem ezt, sem a régit. A szürkeimportosokat ne számítsd "kaphatónak".

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#160) Xantomas válasza 2T (#142) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Nagy frászt :)
Csak a legalapabb Nokia stereo headsetben is van egy rc tag, plusz egy RC tag, ami leválasztóként funkcionál. Egyszerűen az van, hogy a 3 érintkezős 2,5-ös csatlakozó földjére ráadja a mikrofon, és a gomb közös jelét, amit a fülhallgatóban zajként hallasz.

Fog az ember pl egy HS-47-es headsetet, kiszedi az áramkört belőle, és arra forraszt rá egy 3,5-ös ajzatot, ugyan olyan szépen és tisztán fog szólni, mint a gyári headsetből.

Hogy a NOKIA ezt azért csinálta így, hogy az ember megvegye a gyári zene headsetet, vagy csak más oka van, azt nem tudom.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#161) sztikac

sztikac
(senior tag)

(#162) zedow válasza sztikac (#161) üzenetére

zedow
(újonc)

Kedden kipróbálom, ha addig meglesz a cucc :)

386 DX / 4Mb RAM / EGA / 40 Mb HD

(#163) rekid válasza Inarus (#159) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

sima iphone.
Azt meg hogy mit veszunk "Kaphatonak" nemhiszem hogy onnan kene szamolnunk amikor mar a zoldseges marineni is arulja. Pl nagyobb gsm boltok regebb ota aruljak. Arra meg szerintem felesleges varni hogy apple markaboltban mikor kapod meg. mert kb megoregedsz.

[ Szerkesztve ]

(#164) gerbaud válasza Xantomas (#160) üzenetére

gerbaud
(újonc)

Oké, ezt aláírom, hogy a 3 és 4 pólusú átalakítást így oldották meg. De akkor az mitől van, hogy belenyomom a telefonba a 4 pólusú AD-52-es 2,5-3,5 átalakítót, amibe a szintén 4 pólusú AD-54 típusú távirányítót (mikrofonos), és annak a 3,5-ös 3 pólusú jack aljzatába a 3 pólusú sima fülhallgatómat, és így is súg? Hangsúlyozom, hogy csak (tényleges) zenelejátszás alatt és teljes hangerőn, a számok közt NÉMA!!!! Ami még érdekes, hogy ha a 4 pólusú AD-52-es 2,5-3,5 átalakítóba dugom közvetlenül a fülest, semmi különbséget nem érzékelek a két hangminőség közt. De, hogy tényleg körbe járjam a témát, az előbb rákötöttem egy gyári HS-47-est is (mindenféle álakítás nélkül), és abban tényleg alig hallani a zúgást, mert (erős túlzással is csak) kb. FELE a hangereje a panasonicénak. Lehet erre sokmindent mondani, és biztos vagyok benne, hogy valamennyi igaza mindenkinek van, aki hozzászólt, de kezdem úgy érezni, hogy az a bizonyos RC tag az én fülembe van beépítve, mert engem egyáltalán nem zavar, és ha nem figyelek rá, meg ha itt nem olvasok róla, észre sem veszem.

Ma jöttem rá, hogy a Navi téem gombot sötét kijelző és lezárt billentyűzet mellett kicsit hosszan megnyomom, ÓRIÁSI számokkal kijelzi nekem az időt, világító háttérrel. Így jár az, aki nem olvas használati útmutatót!

[ Szerkesztve ]

(#165) rekid válasza gerbaud (#164) üzenetére

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Miben hallgatod a zenet? ha mp3 ban akkor megvan a megoldas :)

(#166) gerbaud válasza rekid (#165) üzenetére

gerbaud
(újonc)

Persze, hogy mp3-ban. Azt hiszem most megtaláltad a bűnöst!!!!!! :K :K Ha eddig emiatt lettek volna rossz álmaim, ezután sosem lennének már. KÖSZÖNÖM!!!!

Újabb felfedezés: egyik haverom régi (!!!!!!) Ericsson T10-hez (emlékszik még rá valaki???) vásárolt, övre fűzhető, valódi-bőr tokjába tökéletesen beleillik, holnaptól abban hordom, mert rám ruházta, hogy semmi ne emlékeztesse arra a förmedvényre. Nekem akkor 3210-esem volt, imádtam akkor is, és ma is. Emlékszem mennyire fikázták, hogy belső antenna? Fúj, németországban be akarják tiltani, mert annyira sugároz. Azóta van olyan a piacon, ami külső antennás? Hiába, akik akkor ezt mondták, most valami windózos telefont használn(án)ak, akkor se volt érzékük a telefon vásárláshoz, meg úgy tűnik most sincs.

(#167) Pompi válasza kics1 (#155) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Az kemény hogy leszolja a nokiat, hogy egy 10millios orszagnak nem csinal qwertz billentyuzetet :C"

Ennek a 10 milliós országnak megcsinálta a Nokia a magyar ékezetes billentyűzetet, viszont qwerty kiosztással qwertz helyett. Ennek szól a kritika. Na ezen tapsikoljál.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#168) gerbaud

gerbaud
(újonc)

Sikerült már valakinek vonalkódot olvasni a telefonnal? Valahogy nem bírok rájönni, mit kell csinálni vele ahhoz, hogy a Knight Rider effektus (és a jobb felső sarokban lévő virágmotívum) megjelenítésén kívül bármi is történjen. Néha felvillannak még vörös és sárga négyszögek, de ennél tovább nem jutottam, a hasznut meg elég szűkszavú e tekintetben.

(#169) nowan válasza gerbaud (#168) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

2D-s "vonalkód"-ot olvas, nem vonalast.
A weben vagy programmal tudsz ilyet csinálni. Tartalmazhat webcímet vagy akár névjegykártyát.
Ezt próbáld lefotózni akár monitorról is:

Bővebben itt

Su cuy'gar!

(#170) gerbaud válasza nowan (#169) üzenetére

gerbaud
(újonc)

Millió KÖSZÖNET!!!!! Soha nem jöttem volna rá. Innen a fórumról a szürke háttér miatt nem olvasta be, de paint-ból már simán ment. Már kezdtem azt hinni, hogy erről a funkcióról végleg (de legalábbis sw frissítésig) le kell mondanom. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!

(#171) obga

obga
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hsználja valaki autós navigációra és e-book olvasására a telefont? :F
Mik a tapasztalataitok a TomTommal?
Milyen e-book olvasó sw-t használtok? A beépített office jól kezeli az rtf-et?
:R

Sose lőj orkra, ha goblint kerget...

(#172) NoX1

NoX1
(fanatikus tag)

Alicia Keys-nek is Nokia E71-je van :K
Legalábbis a Superwoman című klipjében:)

Mommy R U Coming Home? :)

[ Szerkesztve ]

(#173) Karma válasza NoX1 (#172) üzenetére

LOGOUT blog

Degááááz. Elnézték és Windows Mobile-t shoppoltak a telefonra... :W

Break Driven Development

(#174) HoryThePooh

HoryThePooh
(kvázi-tag)

Szevasztok!
Rólam: Mindig is Nokiás voltam, jelenleg E50-et nyúzok.

Jelenleg vacillálok E71 és Samsung i780 között.
Nokia az nokijja, de I780 WM6 platformhoz most adnak Igo8-t liláék és annál jobb Navi szvsz nem létezik (reklám :)
Symbian kezdettől idegesít, főleg lassusága miatt (beindítás, váltások).

Vélemények, tapasztalatok?
Köszke IA.

The one who has a true friend doesn't need a mirror :)

(#175) Pompi válasza HoryThePooh (#174) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Symbiant a 300MHz fölötti procik óta nem mondanám lassúnak.
De nem túl szerencsés ezt a kérdést itt feltenni, mert valószínüleg itt sokan az E71-et fogják ajánlani. Jobb lenne ezzel a kérdéssel a Melyik okostelefont vegyem? topicot megtámadni szerintem.

(#176) NoX1 válasza HoryThePooh (#174) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

Válaszoltam neked a Pompi által javasolt topicban.
Nyert az E71 :DDD - szerintem.

(#177) HoryThePooh válasza NoX1 (#176) üzenetére

HoryThePooh
(kvázi-tag)

Köszi! .. még vacilállok azé.. :U

The one who has a true friend doesn't need a mirror :)

(#178) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

sziasztok! horvátországban miért nem tudtam használni a gps-t? lehet amatör vagyok, de nem találta meg a poziciomat sehol... a másik: az akksim keveset birt, 2,5napot ugy hogy napi 3 perc telefon volt, semmi más... idegen hálozat igy megterhelheti? :F 3: a tok széléröl kopik le az a gumi réteg nekem... nektek? de amugy még mindig a legjobb telo ;]

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#179) Pompi válasza Saint_ (#178) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tokot nem használom, gps-t nem használtam még, Olaszországban nekem 5 napig bírta. Az utolsó gondolatoddal egyetértek ;)
Prividre reggel válaszolok amint PC elé kerülök.

[ Szerkesztve ]

(#180) Saint_ válasza Pompi (#179) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nem használod? nem félted? én uuugy óvóm ;] most majd ujra feltöltöm, intenziv használat mellett legalább 3 napot kell birnia :F

(#181) NoX1 válasza Saint_ (#178) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

Volt a lokációdnak (hú ezért mit fogok kapni :DDD) megfelelő térképed letöltve? Pozíciót nem talált, vagy műholdakat?

Az akksi jobban merülhet abban az esetben, ha térerő-szegény helyen vagy, vagy ha sokat kell hálózatok/cellák között váltania a telefonnak;

- Térerő-szegény helyen azért, mert akkor jobban sugároz a telefon, hogy elérje a legközelebbi cellát, ami messze van:)
- Ha meg pont olyan helyen vagy, ahol pont egyenlő arányban van lefedve több adótorony által, akkor ezek között a folyamatos pattogás is gyorsan leszívhatja. A telefon arra törekszik, hogy mindig a legközelebbi és legerősebb jelű cellaállomásra csatlakozhasson fel.

Simán előfordulhat Budapesten is, hogy két különböző helyen teljesen más tempóban merül a telefon ugyan olyan használat mellett.

[ Szerkesztve ]

(#182) Saint_ válasza NoX1 (#181) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszönöm, igen sokat váltogatott, lehet ezért merült... elvileg műholdat látott, cask helymeghatározás nem történt, de érdekes, mert itthon sem találta meg Podgora nevü helyet Horváto.-ban, cask valami lengyel hasonlo nevű községet.... de egész Horváto. területén nem fogtam GPS poziciot, pedig több helyen próbáltam..

(#183) NoX1 válasza Saint_ (#182) üzenetére

NoX1
(fanatikus tag)

Horvátországban blokkolják a GPS jeleket biztos ;]
Lehet, hogy valami szigorúan titkos helyre kerültél, amit levettek a térképről, mint az Area 51-et :DDD
Sőt, nem is nyaralni voltál, az csak a fedősztorid, mi? ;)

Najó, viccet félretéve ez igen érdekes jelenség. :Y Átmeneti gixer lehet, vagy valami más szerinted? Rájöttél azóta valamire?

[ Szerkesztve ]

(#184) Saint_ válasza NoX1 (#183) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

mondom, a helyet nem találta a térkép itthon amikor kerestem.. érdekes, majd lekérem a poziciomat ott.... hát nem tudtam lekérni.... azota sem lettem okosabb... pl voltam elötte 2 nappal Hévizen, ott méterre pontosan meghatározta a helyzetemet. és nem Net kapcsolattal, hanem "simán".... passz....

pl most is bekapcsoltam, és ablak mellett vagyok, de ful jön a jel, és méterre belövi a lakást...

mod: van egy tippem: nem teljes a horvát térkép talán...

[ Szerkesztve ]

(#185) nowan válasza Saint_ (#184) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Ha nem találta itthon sem a heylséget, biztos nem volt rajta a telefon térképén. Map downloaderrel tedd rá Horvátországot és próbáld újra.
Valamint ha letiltottad az adatkapcsolatot roaming alatt, akkor nem tud AGPS módban működni és máris sokkal nehezebben talál pozíciót.

Su cuy'gar!

(#186) Saint_ válasza nowan (#185) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszi,ez lesz a gond.. de itthon bárhol talál jelet net nélkül is, érted?

(#187) nowan válasza Saint_ (#186) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Értem, de ez nem lehet a GPS hibája.
Ha nem változtattál az alapbeállításokon, hálózati segítséggel keres pozíciót. A gps data menüben csak a belső gps-t kapcsolt be és próbáld ki, hogy úgy talál-e helyet. Ez lehetett a helyzet Horváto-ban is.

Su cuy'gar!

(#188) Saint_ válasza nowan (#187) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

bocs, mos t ezt nem értem... mindig rákérdez, Most csatlakozik az internethez? válaszom: nem, mégis talál poziciot...

most cask a belsö van bekapcsolva... lehet hogy eddig hálozattal fogtam csak jelet????? és ezért iylen magas a számlám ebben a honapban?? :F

[ Szerkesztve ]

(#189) nowan válasza Saint_ (#188) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Ha elindítom a Maps-ot, a jobbfelső sarokban értesít, hogy lekérdezi a cellainfót. Ezzel nagyjából betájolja magát. Aztán jöhet a finomhangolás. Gondolom, ha nincs térképe a helyről a cellainfó sem segít rajta.
A Maps csak arról kérdez, hogy térképet és hangot tölthet-e le. Az AGPS rövid forgalmára külön nem, ha be van kapcsolva. Nekem a logomban rengeteg 2-3 kb-os forgalmazás van. Valószínűleg ezekből.

Su cuy'gar!

(#190) Saint_ válasza nowan (#189) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszönöm, bár ebböl sajnos nem sokat értek :(

(#191) nowan válasza Saint_ (#190) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

A fene. biztos bennem van a hiba, megpróbálom máshogy.
1. raktam be egy wiki linket az A-GPS-ről valamikor reggel. Bár az is mehezen érthető.
2. Mobilok csak ezzel tudnak könnyen pizíciót találni.
3. Ha nem is kér engedélyt adatkapcsolat létrehozására, az agps-nek induláskor van egy kis forgalma. (menet közben is, ha elvesztemé az összes holdat)
4. Az előbb lekérdezett cellainfó sem ér sokat, ha a telefon nem tudja földrajzi helyhez kötni. Tehát vagy letöltött térkép kell vagy ismét adatkapcsolat.

Konklúzió: Adatkapcsolat nélkül mobilos gps nem sokat ér.

Su cuy'gar!

(#192) Saint_ válasza nowan (#191) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

na igen... b@sszameg, 18k a telszámlám.... akkor ezért. jah, igen, anélkül valoban nem sokat ér. köszi :DDD

(#193) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én is vettem ma egyet. Eddig egyszerűen el vagyok ájulva tőle! Egyszerűen ennyi és nem többet vártam egy telefontól!

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#194) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

sziasztok! segitsetek kérlek!!!!!! a számok a zenelejátszobol "eltüntek" tehát nem jeleniti meg öket, csak a fájlkezelöböl tudom elinditani, elkezdi keresni, de akár holnap reggelig is kerené, nem találja, és a képnézegetö sem hozza be a fényképeket, csak a 3 gyárit... azt is cska a fájlkezelöböl tudom megnyitni... mi lehet a baj?? hard reset, mem.kari ki-be, mindent csináltam már... :((( elöre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#195) pite4 válasza Saint_ (#194) üzenetére

pite4
(fanatikus tag)

Zenetár frissítése esetleg? Bár ha a képeket sem látja...... :F

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#196) Saint_ válasza pite4 (#195) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

irtam, hogy elkezdi frissiteni, de nem ér véget... lefeküdtem aludi, és amikor felébredtem még akkor is tartott..... mi lehet? :F

(#197) Cold5

Cold5
(tag)

Szia,

Nekem ugyan ez volt a probléma az N82-mel. Nekem most a Nokia szervízben "pihen".
Múlthét péntek óta.

21. század Nokia szoftverfrissítés: 8nap és még nem kaptam vissza... ez azért elég vicces... :((

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#199) zedow válasza sztikac (#161) üzenetére

zedow
(újonc)

Beépített böngészőjével nem működik az utorrent WebUI-a, csak annyit ír hogy Loading, de a Deluge-é tökéletesen megy, szóval ez nem jelent hátrányt :)

386 DX / 4Mb RAM / EGA / 40 Mb HD

(#200) sztikac válasza zedow (#199) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Köszi :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.