Oké, ezt aláírom, hogy a 3 és 4 pólusú átalakítást így oldották meg. De akkor az mitől van, hogy belenyomom a telefonba a 4 pólusú AD-52-es 2,5-3,5 átalakítót, amibe a szintén 4 pólusú AD-54 típusú távirányítót (mikrofonos), és annak a 3,5-ös 3 pólusú jack aljzatába a 3 pólusú sima fülhallgatómat, és így is súg? Hangsúlyozom, hogy csak (tényleges) zenelejátszás alatt és teljes hangerőn, a számok közt NÉMA!!!! Ami még érdekes, hogy ha a 4 pólusú AD-52-es 2,5-3,5 átalakítóba dugom közvetlenül a fülest, semmi különbséget nem érzékelek a két hangminőség közt. De, hogy tényleg körbe járjam a témát, az előbb rákötöttem egy gyári HS-47-est is (mindenféle álakítás nélkül), és abban tényleg alig hallani a zúgást, mert (erős túlzással is csak) kb. FELE a hangereje a panasonicénak. Lehet erre sokmindent mondani, és biztos vagyok benne, hogy valamennyi igaza mindenkinek van, aki hozzászólt, de kezdem úgy érezni, hogy az a bizonyos RC tag az én fülembe van beépítve, mert engem egyáltalán nem zavar, és ha nem figyelek rá, meg ha itt nem olvasok róla, észre sem veszem.
Ma jöttem rá, hogy a Navi téem gombot sötét kijelző és lezárt billentyűzet mellett kicsit hosszan megnyomom, ÓRIÁSI számokkal kijelzi nekem az időt, világító háttérrel. Így jár az, aki nem olvas használati útmutatót!
[ Szerkesztve ]