Szerintem a ház fém. Ezt az is megerősíteni látszik, hogy az akkut kivéve is van súlya rendesen, de az akkuval sem tűnik nehéznek, csak ezzel már lehet nagyot dobni.
Fagyással kapcsolatban van tapasztalatom is, meg következtetésem is, de mivel nem vagyok szaki, ne vedd készpénznek. Nálam első két nap volt 2 db újraindulása (akku kivételére sose volt még szükség), viszont ŐRÜLT gyors volt a működése, aztán a 2 fagyás után mintha kicsivel lassabb lenne (persze a sok feltelepített cucc is biztos lassít rajta), de még így is annyira hasít, hogy ez az első olyan symbianos nokiám (3650,e50,e51), amelyiken nem tudom olyan gyorsan lezárni a billentyűzetet, hogy közben ne jelenjen meg a menü, mielőtt az alsó gombot megnyomom. Olyan érzésem van, mintha az elején öntesztelné magát, hogy mennyit bír, és utána beáll egy sebességre. Ez valszeg hülyeség, de engem megnyugtat, hogy 5 napja még egy zakkanása se volt, azóta ki se kapcsoltam, 2x kellett töltenem 7 nap alatt, pedig nyúzom, szóval el van találva. Mikor legelőször megláttam a srác kezében, aki hozta, kis híján bepánikoltam a kicsi(nek tűnő) gombok miatt. Én lepődtem meg legjobban, milyen pontossággal el lehet találni őket egy v. 2 ujjal is, nem beszélve arról, hogy a prediktív mindent kitalál!!! A "Z" és az "Y" fel van cserélve a számítógép billentyűihez képest, de ha beírod neki a syerelem szót, ő már kapásból a jó szót írja (persze fölötte buborékban azt is írja, amit te írtál be). Ugyanez az ö ő ü ű betűkre is érvényes, elég o u val beírni és kitalálja (ráadásul lehet állítani az intelligenciáját!!!!!!!!). Hozzá kell tenni, hogy mivel az é á a , és a . gombokra került, ott ugyanezt már nem lehet eljátszani, de ha mellényomsz is nagy valószínűséggel kitalálja, mit akartál. Két szóval: nekem bejön. A tokot használom hozzá, szerintem nagyon jól néz ki benne. Ja és még valami, a zenelejátszóban az albumokhoz (vagy a számokhoz) hozzá lehet rendelni a borítót (jpg-ben), amit aztán lejátszás során megjelenít. Én panasonic fülessel hallgatom, állítólag vájt fülem van, de szerintem gyönyörűen szól, fülessel is, anélkül is. Rengeteg progi van hozzá, meg témák, remélem ezt se kell szervizeltetnem, ahogy eddig egyetlen nokiámat se, pedig volt már néhány...