Az a helyzet hogy van egy Samsung P2-m is, nem tudom hogy ismeritek-e. 3 colos érintőképernyős PMP csak telefon, net, navi mind kimaradt belőle.
Igazából ha ki tudná váltani az egészet nyert ügye lenne az E71-nek.
"Csak úgy mondom"
Az a helyzet hogy van egy Samsung P2-m is, nem tudom hogy ismeritek-e. 3 colos érintőképernyős PMP csak telefon, net, navi mind kimaradt belőle.
Igazából ha ki tudná váltani az egészet nyert ügye lenne az E71-nek.
"Csak úgy mondom"

talán kiváltja 
Newl, nekem felmegy minden pöccre 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Nana,a szignózósak nem.
Eldöcög ezen minden!Ez a p2es sem néz ki rosszúl,de akkor ezek szerint buta
Ha érintőset akarsz venni ott van még a Htc Touch Diamond,Iphone,I900 Omnia is.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Mondjuk Fring?
Van saját voip-ja, de kezel skype-ot, msn-t, icq-t és még egy csomó üzenőt.
Su cuy'gar!

Egyre jobban bejön ez a teló(pláne a minősége),de egy dolog aggaszt.
Tudom hogy ez nem Nseries,de a kamera milyen?
Tényleg olyan iszonyat képeket és videókat csinál mint a tesztekben?
KLIKK
Igy első 2 nap ilyesmi képeket lőttem vele,de egy kis EV állitgatás után javultak a képek.
Az új szoftver hátha segit rajta egy picit.
There's an app for that

Köszi.
Háááát 3.2 mp+AF-től kicsit karcsú ez a minőség.
De egy új SW lehet hogy tényleg javít valamit.

vagy nimbuzz... jobb a hangminösége nálam, mint a Fringnek.
Azon könyvet olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok, játszok.
Ezek közül a filmnézésben maradhat alul, azért az mégiscask 3 colos widescreen, arra lett kitalálva.
E71 hogy kezeli a képarányokat?
Skype-ot tud futattni?
És a streamelt médiával hogy boldogul?
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"

Fring vagy Nimbuzz kezeli a Skype-ot... nimbuzz sztem jobb. most pont skypol rola a barátnöm ebben a pillanatban filmezni azért egy iphone jobb, de pár jobarátok részt már megnéztem rajta... netezni is jobb egy 3+"os kijelzö, de azért Opera minivel ezen is azért egész jo. streamelt médiát nem tudok eszik e vagy isszák.
könyvet nem olvasok, csak word doksikat tárolok, cipelek, megnyitok... játszani se nagyon játszom (csak tiger woods pga tourral)
ha sokat videozol, lehet Iphone-nal vagy hasolnoval jobban járnál, nem lebeszélni akarlak, félre ne érts.
[ Szerkesztve ]
Iphone-t nem akarok, nagyobb meg drága is.
Ahogy írtam a P2-ben nincs net és a 3 col nem úgy annyi ahogy gondolod.
Tehát az így néz ki. Igazából 16:9-es filmekre tökéletes, 4:3-hoz elég kicsike
Ez a Fring meg a Nimbuzz vmi keretprogram vagy mi?
Streamelt média az amikor pl valamit élőben közvetítenek neten, nem tudsz benne előre hátra tekerni csak az elő képet nézni.
"Csak úgy mondom"
Nemsemmi! sirchimboak koléga el akarta adni az E71ét,67be hirdette,beszéltem vele pár sort...felvitte 70re,beszéltem vele és mostmár inkább megtartja
1 jó pont akinek ilyen van,legalább addigis tartja Ph-n az árát kis készülékünk
There's an app for that

Khm...A névjegyzék-opciókban nézted már a lehetőségeket? Kéne lenni olyannak,hogy "névjegy küldése" ;)
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!
túlfutottam rajta,mostmár megvan
köszi mester! 
ph-s képfeltöltő = zsír! 
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

iphone szinte mm-re megegyezik az E71 méretével csak 2x a display, de télelg nem lebeszélni akarlak olyan programok, amik kezelnek mindent (skype, msn, aim, stb...) és mindegyikböl kilistázza a kontaktokat... én szeretem. sima msn-t nem is használom már a telkon. csak a Nimbuzzt.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem:
Saint: a Nimbuzz-zal hogy tudzs telefonálni(skype) mert nekem azt irja ki h nem regisztráltam ...és probáljam ujra ha arra nyomok h yes.
Nem tud vki egy olyan programot amivel lehet használni az elsö kamérát!(nem csak videótelefonáláshoz??
Köszi
C7

feltelepited a nimmbuzzt, és az elején kér egy uj accountot vagy mit, pont ugy mint a fring... adsz egy usernevet, meg jelszót, töök mindegy mit, majd kiválasztod, hogy miket akarsz bevenni alá (msn,skype,stb,) azoknak megadod a valós felhasználot és jelszavat és már szinkronizálja is...

T-nél lehet venni az E71-et részletre Eco díjcsomaggal? Mert most van valami reklám, abba más díjcsomaggal hirdetik, ugyanúgy 19990Ft-os kezdőrészlettel. 

csapi007: Videó ilyen kb: [link]
Ja, ezt a videót néztem én is már azóta, videós képességekről meggyőzött, bár látszik a külömbség az N95-el.
Már a csak a zenelejátszó érdekel, a gyári használtható vagy van jobb külső program?
Igazából többen mondták h N osztályban nézelődjek de ilyen árban ott egyik se jön be.
"Csak úgy mondom"
millió program van rá,zenelejátszóból is 100 fajta
There's an app for that

Hát az E71-el még nem hallgattam fülhallgatón keresztül zenét, de az n73-masamon semmi baj a gyári lejátszóval. Bár mondták, h az e-s szériákban nem annyira jó ez a rész ,de sokan cáfolták is ezt. Max nincs benne 86 hangszín beállítás, hanem csak 5, de nem hiszem, hogy ez annyit rontana
Kell egy jó fülhallgató és azok ált 5x többet javítanak, mint a lejátszó ;) De lehet, hogy rámcáfolnak. Mivel én a gyári net böngészőt is jónak tartom, de sokan az operára voksolnak.
Én most csak 1 dolog miatt vacilálok, h megvegyem-e. Mégpedig a túl elegáns megjelenés
Tudom, hülyén hangzik, mivel tudom, h egy managernek pont ez kell, de mint fiatal nem öltönyben mászkálónak néha fura lehet a kezében. Főleg mikor oldalzsebes rövidgatyóban mész papucsban
és ott csillog a grafitszürke a kezedben, mint valami ékszer. De Nov végéig akció miatt 89.000 a nokiánál a teló, addig lehet dilemmázni.
[ Szerkesztve ]

Mégpedig a túl elegáns megjelenés

Nokia N81? az kellöképen müanyag, az még akkor alternativa lehet.. vagy valami narancsárga-zöld SE...
[ Szerkesztve ]

Inkább kihagyom... Pont ebből lett elegem az N73-nál, h ropog össze vissza, nincs jól összerakva. Ráadásul baromi lassú, pedig 4x tetettem rá új szoftvert, de pl kameralapot kinyitom és egy 4-6 mp mire bejön a kép. De ugyanez más menüpontnál is tapasztalható... grrr. Csak a csillogás nem szimpi annyira, de ez csak pár % a 100-ból
Szal nem vészes , csak megjegyeztem ;)

...és pont ezen csilli-villi anyagok miatt érzed úgy, miközben megfogod, hogy egy nagyon minőségi, igazán összerakott vmit tartasz a kezedben. 
Oxygen v2.3.2 - Bravo Oxygen r2 - thalamus 2.6.35.14_r3

Október elején vettem a telot
imádom!
Már megvétel előtt elolvastam a fórumot;) Köszi a fontos infokat
(pl.:emiatt nincs rés a gombjaim és a kijelző között
)
Viszont kíváncsi lennék h valakinek van-e vmi értelmes válasza arra h ez mért van:
szóval T nél vettem a telot. A gps jól működött nettel is anélkül is, aztán ugye olvastam h többen is kitörölték a csomagkapcsolatokat, szóval én is megtettem és utána már nem tudott pozicionálni a gps se nettel se a nélkül. Ezek után hugi telojából kilesve vissza állítottam és lám lám újra működött
helymeghatározó módszereknél csak kieg. és beépített gps volt, van jelölve.
Progik amiket használok
-Ebuddy-t használok msn-re (fring vmiért nem működött) skype-ra nem jó de én nem is használom
-divx
-néha a sporttrackert (mokás bringázáshoz
)

szia! hát talán mondhatom, hogy üdv a klubban
jo volt olvasni a kommentedet! Probáld ki a Fring helyett a Nimbuzz, ugyanazon az elven müködik. (én sem nagyon skype-ozom, de a barátnöm az anyukájával minden este sokat használja a telkómat erre a célra)
Opera Minit töltsd le, az kötelezö 
Úgy néz ki szombaton veszek egyet.
Kell valami különösre figyelni vásárláskor?
"Csak úgy mondom"

Hol veszed?
Magyar bill., made in finnland felirat aZ akksi alatt, meg amugy nezzed meg a kulsejet, nehogy vmi serult legyen.
Nekem made by nokia. Mégis jó.
Általában a nokia garisok csak made in finnlandok,hogy ez miért azt nem tudom,de megsughatja akárki.
Nekem nem magyar billentyüs,szóval nincsenek fent az ékezetes betük,de rájöttem ,hogy egyáltalán nem is használom az ékezeteseket,ha sms-t irok vagy fórumozok akkor nem,de amúgy ott van a predektiv szövegbevitel
There's an app for that

EMAIL kerdes:
nalam ugy megy ez az imap-os cucc (gmail), hogy elolvasom a telefonon a levelet es nem szinkronizalodik ossze a szerverrel (ott olvasatlan marad)
masnal is ez a helyzet?

igen...
nálam is ez van! (freemail)
[ Szerkesztve ]
C7
kicsúsztam
szóval tudtommal ez nem garanciális probléma tehát ha már kinyitottam és ehhez nyilván ki kell akkor nincs mit tennem ezügyben...
"Csak úgy mondom"
Nézd meg ott a helyszinen,de általában (99%) ,hogy ott finnlandod lesz.
Mennyibe kerül ott?
Huh fehér? Amán lehet szép...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

haj
jó hír mindenkinek, aki még nem tudta hogy megérkezett az első firmware frissítés.
Tegnap mobil show-n mondta a NOKIA standos nőci, hogy a pólusban már elérhető.
nem tom mennyire friss az infóm, gondoltam leírom.
a dupla betűs névkeresét kijavították
üdv

Hú az jó lenne! Nagyon nem szeretem az Sz betűs ismerőseimet felhívni, nem mindegyiknek jut eszembe a keresztneve
! A + = ről tudsz valamit, bár azt már megszoktam.....
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Jópárszor előfordult ( kb. másfél hónapja van E71-em ), hogy a menü gomb ( a ház ) nem működik. Lehet telefonálni, hívást fogadni, az alkalmazások, amik a készenléti képernyőre ki vannak téve, elindíthatók, a névjegyzék gomb is működik , de a menü gomb megnyomására az ikonok felett egy szürke sáv bejön, de a menü nem. Kikapcs-bekapcs után minden ok. Mintha akkor jönne ez elő, ha használom a böngészőt vagy Nokia Maps-et, de nem mindig. Tapasztaltatok ilyet?

Én még az e51-nél tapasztaltam ugyanezt néha egy-két programnál. e71-nél még soha. Kopp-kopp. 

tolj neki egy hard resetet, hátha... vagy majd a friss sw.
Na megvettem a masinát.
Ami furcsa hogy magyar a billje de a Z meg az Y nincs felcserélve.
Wifi-t még nem próbáltuk viszont a GPS mintha nem találna műholdat, próbáltam a nokiással meg garminnal is de mintha egyik se találna.
Mit csináltam rosszul?
"Csak úgy mondom"

Valaki fentebb már írta, hogy a frissebb e71-eken már javították a két billentyű felcserélését (+, =)!
Vagy te nem ezekre gondoltál? Az angol és a magyar bill-en is ugyanott van az y,z.
[ Szerkesztve ]

Legelső bekapcsolásnál hagyd csak, hadd keresse. 5-10-15 perc is lehet, mire műholdat talál. A beállításoknál pedig a módokban pipáld ki a kiegészített gps-t, a beépített gps-t és a hálózatalapút is. A helymeghatár.szerver pontban meg nézd meg, be van-e állítva a nokia szerver címe.
Ezek után elindítod, lerakod valami nyugis helyre, nem ficánkolsz vele, és hagyod a keresést. Meg fogja találni a műholdakat.
Később minden bekapcs után 5-10 mp kell már csak neki.
Oké kösz, megpróbálom
MNásik kérdés ez az adatkapcsolat típus, hogy Pc suite meg tárhely. Akkor is lehet módotváltani ha a kábelen van a teló (nekem így nem ment) vagy mindenképp le kell húzni?
"Csak úgy mondom"

igen, mert ez nem qwertz, hanem qwerty.
a gps,ha csak a belsö vevöre korlátozodik, több perc kell neki, én tegnap 3x is használtam, de ha kocsiban használod, berakod a zsebedbe elinditva, és pár perc mulva a mozgó autoban is megtalálja a jelet és stabilan tartja. de valoban nehezen találja meg.
E71-ről írok már
Hát a gyári böngésző tényleg felejtős, asszem 4.1-es Operám van most. Hogy lehet teljes képernyőre tenni? Van-e magyarosítás hozzá?
De a GPS-es dolog még mindig fennáll pedig sokáig magárahagytam, majd kiviszem a parkba megn,zem ott is.
"Csak úgy mondom"

szedd le az operát, és a gyári böngészön keresztül töltsd le, magyar lesz automatice. teljes képernyöt pedig a beállitásoknál találsz. ha rendesen fel lett téve a garmin, és látja a belsö GPs-t és engedélyezve van, akkor nem lehet vele baj... tedd ki az erkélyre (ha van) vagy park, aztán hadd szoljon.
jah, miylen szinüt vettél végül?
[ Szerkesztve ]
Edigitalban vettem végülis, azt mondták csak fehér van de feketét kaptam.
Alkalmazásokat leszedni hogy lehet?
"Csak úgy mondom"