Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1001) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a helyzet hogy van egy Samsung P2-m is, nem tudom hogy ismeritek-e. 3 colos érintőképernyős PMP csak telefon, net, navi mind kimaradt belőle.
Igazából ha ki tudná váltani az egészet nyert ügye lenne az E71-nek.

"Csak úgy mondom"

(#1002) Saint_ válasza Csapi007 (#1001) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

talán kiváltja :B

Newl, nekem felmegy minden pöccre :DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#1003) <NewL> válasza Saint_ (#1002) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nana,a szignózósak nem. :DDD
Eldöcög ezen minden!Ez a p2es sem néz ki rosszúl,de akkor ezek szerint buta:DDD Ha érintőset akarsz venni ott van még a Htc Touch Diamond,Iphone,I900 Omnia is.

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#1004) nowan válasza boush (#996) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Mondjuk Fring?
Van saját voip-ja, de kezel skype-ot, msn-t, icq-t és még egy csomó üzenőt.

Su cuy'gar!

(#1005) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Egyre jobban bejön ez a teló(pláne a minősége),de egy dolog aggaszt.
Tudom hogy ez nem Nseries,de a kamera milyen?
Tényleg olyan iszonyat képeket és videókat csinál mint a tesztekben?

(#1006) <NewL> válasza Vtwo (#1005) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

KLIKK
Igy első 2 nap ilyesmi képeket lőttem vele,de egy kis EV állitgatás után javultak a képek.:)

Az új szoftver hátha segit rajta egy picit.

There's an app for that

(#1007) Vtwo válasza <NewL> (#1006) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

Köszi.
Háááát 3.2 mp+AF-től kicsit karcsú ez a minőség.
De egy új SW lehet hogy tényleg javít valamit.

(#1008) Saint_ válasza nowan (#1004) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

vagy nimbuzz... jobb a hangminösége nálam, mint a Fringnek.

(#1009) <NewL> válasza Vtwo (#1007) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt én csináltam,ez meg megvan egy kicsit utómunkálva.
Szerintem annyira nem vészes a kamerája,az E65nél jobban idegesitett.

There's an app for that

(#1010) Csapi007 válasza Saint_ (#1002) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azon könyvet olvasok, filmet nézek, zenét hallgatok, játszok.
Ezek közül a filmnézésben maradhat alul, azért az mégiscask 3 colos widescreen, arra lett kitalálva.
E71 hogy kezeli a képarányokat?
Skype-ot tud futattni?

És a streamelt médiával hogy boldogul?

[ Szerkesztve ]

"Csak úgy mondom"

(#1011) Saint_ válasza Csapi007 (#1010) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Fring vagy Nimbuzz kezeli a Skype-ot... nimbuzz sztem jobb. most pont skypol rola a barátnöm ebben a pillanatban filmezni azért egy iphone jobb, de pár jobarátok részt már megnéztem rajta... netezni is jobb egy 3+"os kijelzö, de azért Opera minivel ezen is azért egész jo. streamelt médiát nem tudok eszik e vagy isszák. :DDD könyvet nem olvasok, csak word doksikat tárolok, cipelek, megnyitok... játszani se nagyon játszom (csak tiger woods pga tourral)

ha sokat videozol, lehet Iphone-nal vagy hasolnoval jobban járnál, nem lebeszélni akarlak, félre ne érts.

[ Szerkesztve ]

(#1012) Csapi007 válasza Saint_ (#1011) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Iphone-t nem akarok, nagyobb meg drága is.
Ahogy írtam a P2-ben nincs net és a 3 col nem úgy annyi ahogy gondolod.
Tehát az így néz ki. Igazából 16:9-es filmekre tökéletes, 4:3-hoz elég kicsike

Ez a Fring meg a Nimbuzz vmi keretprogram vagy mi?

Streamelt média az amikor pl valamit élőben közvetítenek neten, nem tudsz benne előre hátra tekerni csak az elő képet nézni.

"Csak úgy mondom"

(#1013) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemsemmi! sirchimboak koléga el akarta adni az E71ét,67be hirdette,beszéltem vele pár sort...felvitte 70re,beszéltem vele és mostmár inkább megtartja:DDD
1 jó pont akinek ilyen van,legalább addigis tartja Ph-n az árát kis készülékünk:DDD

There's an app for that

(#1014) Pajoz válasza <NewL> (#1000) üzenetére

Pajoz
(senior tag)

Khm...A névjegyzék-opciókban nézted már a lehetőségeket? Kéne lenni olyannak,hogy "névjegy küldése" ;)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn!

(#1015) <NewL> válasza Pajoz (#1014) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

túlfutottam rajta,mostmár megvan:)
köszi mester! :R

ph-s képfeltöltő = zsír! :R

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#1016) Saint_ válasza Csapi007 (#1012) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

iphone szinte mm-re megegyezik az E71 méretével csak 2x a display, de télelg nem lebeszélni akarlak olyan programok, amik kezelnek mindent (skype, msn, aim, stb...) és mindegyikböl kilistázza a kontaktokat... én szeretem. sima msn-t nem is használom már a telkon. csak a Nimbuzzt.

[ Szerkesztve ]

(#1017) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem:
Saint: a Nimbuzz-zal hogy tudzs telefonálni(skype) mert nekem azt irja ki h nem regisztráltam ...és probáljam ujra ha arra nyomok h yes.

Nem tud vki egy olyan programot amivel lehet használni az elsö kamérát!(nem csak videótelefonáláshoz??
Köszi

C7

(#1018) Saint_ válasza burasu4 (#1017) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

feltelepited a nimmbuzzt, és az elején kér egy uj accountot vagy mit, pont ugy mint a fring... adsz egy usernevet, meg jelszót, töök mindegy mit, majd kiválasztod, hogy miket akarsz bevenni alá (msn,skype,stb,) azoknak megadod a valós felhasználot és jelszavat és már szinkronizálja is...

(#1019) Nordik

Nordik
(senior tag)

T-nél lehet venni az E71-et részletre Eco díjcsomaggal? Mert most van valami reklám, abba más díjcsomaggal hirdetik, ugyanúgy 19990Ft-os kezdőrészlettel. :U

(#1020) bacsy

bacsy
(lelkes újonc)

csapi007: Videó ilyen kb: [link]

(#1021) Csapi007 válasza bacsy (#1020) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, ezt a videót néztem én is már azóta, videós képességekről meggyőzött, bár látszik a külömbség az N95-el. :)
Már a csak a zenelejátszó érdekel, a gyári használtható vagy van jobb külső program?

Igazából többen mondták h N osztályban nézelődjek de ilyen árban ott egyik se jön be.

"Csak úgy mondom"

(#1022) <NewL> válasza Csapi007 (#1021) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

millió program van rá,zenelejátszóból is 100 fajta:)

There's an app for that

(#1023) bacsy

bacsy
(lelkes újonc)

Hát az E71-el még nem hallgattam fülhallgatón keresztül zenét, de az n73-masamon semmi baj a gyári lejátszóval. Bár mondták, h az e-s szériákban nem annyira jó ez a rész ,de sokan cáfolták is ezt. Max nincs benne 86 hangszín beállítás, hanem csak 5, de nem hiszem, hogy ez annyit rontana :) Kell egy jó fülhallgató és azok ált 5x többet javítanak, mint a lejátszó ;) De lehet, hogy rámcáfolnak. Mivel én a gyári net böngészőt is jónak tartom, de sokan az operára voksolnak.
Én most csak 1 dolog miatt vacilálok, h megvegyem-e. Mégpedig a túl elegáns megjelenés :) Tudom, hülyén hangzik, mivel tudom, h egy managernek pont ez kell, de mint fiatal nem öltönyben mászkálónak néha fura lehet a kezében. Főleg mikor oldalzsebes rövidgatyóban mész papucsban :D és ott csillog a grafitszürke a kezedben, mint valami ékszer. De Nov végéig akció miatt 89.000 a nokiánál a teló, addig lehet dilemmázni.

[ Szerkesztve ]

(#1024) Saint_ válasza bacsy (#1023) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Mégpedig a túl elegáns megjelenés

:DDD

Nokia N81? az kellöképen müanyag, az még akkor alternativa lehet.. vagy valami narancsárga-zöld SE...

[ Szerkesztve ]

(#1025) bacsy

bacsy
(lelkes újonc)

:DDD
Inkább kihagyom... Pont ebből lett elegem az N73-nál, h ropog össze vissza, nincs jól összerakva. Ráadásul baromi lassú, pedig 4x tetettem rá új szoftvert, de pl kameralapot kinyitom és egy 4-6 mp mire bejön a kép. De ugyanez más menüpontnál is tapasztalható... grrr. Csak a csillogás nem szimpi annyira, de ez csak pár % a 100-ból :D Szal nem vészes , csak megjegyeztem ;)

(#1026) jaszy76 válasza bacsy (#1025) üzenetére

jaszy76
(tag)

...és pont ezen csilli-villi anyagok miatt érzed úgy, miközben megfogod, hogy egy nagyon minőségi, igazán összerakott vmit tartasz a kezedben. :)

Oxygen v2.3.2 - Bravo Oxygen r2 - thalamus 2.6.35.14_r3

(#1027) Noki_HC

Noki_HC
(újonc)

Október elején vettem a telot:) imádom!
Már megvétel előtt elolvastam a fórumot;) Köszi a fontos infokat :R (pl.:emiatt nincs rés a gombjaim és a kijelző között :)) )
Viszont kíváncsi lennék h valakinek van-e vmi értelmes válasza arra h ez mért van:
szóval T nél vettem a telot. A gps jól működött nettel is anélkül is, aztán ugye olvastam h többen is kitörölték a csomagkapcsolatokat, szóval én is megtettem és utána már nem tudott pozicionálni a gps se nettel se a nélkül. Ezek után hugi telojából kilesve vissza állítottam és lám lám újra működött;) helymeghatározó módszereknél csak kieg. és beépített gps volt, van jelölve.

Progik amiket használok
-Ebuddy-t használok msn-re (fring vmiért nem működött) skype-ra nem jó de én nem is használom
-divx
-néha a sporttrackert (mokás bringázáshoz:) )

(#1028) Saint_ válasza Noki_HC (#1027) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szia! hát talán mondhatom, hogy üdv a klubban ;) jo volt olvasni a kommentedet! Probáld ki a Fring helyett a Nimbuzz, ugyanazon az elven müködik. (én sem nagyon skype-ozom, de a barátnöm az anyukájával minden este sokat használja a telkómat erre a célra)
Opera Minit töltsd le, az kötelezö ;)

(#1029) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy néz ki szombaton veszek egyet.
Kell valami különösre figyelni vásárláskor?

"Csak úgy mondom"

(#1030) Saint_ válasza Csapi007 (#1029) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Hol veszed?

Magyar bill., made in finnland felirat aZ akksi alatt, meg amugy nezzed meg a kulsejet, nehogy vmi serult legyen.

(#1031) <NewL> válasza Saint_ (#1030) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem made by nokia. Mégis jó. :) Általában a nokia garisok csak made in finnlandok,hogy ez miért azt nem tudom,de megsughatja akárki.:)
Nekem nem magyar billentyüs,szóval nincsenek fent az ékezetes betük,de rájöttem ,hogy egyáltalán nem is használom az ékezeteseket,ha sms-t irok vagy fórumozok akkor nem,de amúgy ott van a predektiv szövegbevitel:DDD

There's an app for that

(#1032) blaswork

blaswork
(tag)

EMAIL kerdes:
nalam ugy megy ez az imap-os cucc (gmail), hogy elolvasom a telefonon a levelet es nem szinkronizalodik ossze a szerverrel (ott olvasatlan marad)
masnal is ez a helyzet?

(#1033) burasu4 válasza blaswork (#1032) üzenetére

burasu4
(senior tag)

igen... :)) nálam is ez van! (freemail)

[ Szerkesztve ]

C7

(#1034) Csapi007 válasza Saint_ (#1030) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg Edigital de aszondják csak fehérük van...

A felirat pontosan hol van? Ezen a képen nem látom.

Ja hogy így alatta. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Csak úgy mondom"

(#1035) Csapi007 válasza Csapi007 (#1034) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsúsztam

szóval tudtommal ez nem garanciális probléma tehát ha már kinyitottam és ehhez nyilván ki kell akkor nincs mit tennem ezügyben...

"Csak úgy mondom"

(#1036) <NewL> válasza Csapi007 (#1035) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd meg ott a helyszinen,de általában (99%) ,hogy ott finnlandod lesz.
Mennyibe kerül ott?
Huh fehér? Amán lehet szép...

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#1037) Bodsa

Bodsa
(lelkes újonc)

haj

jó hír mindenkinek, aki még nem tudta hogy megérkezett az első firmware frissítés.
Tegnap mobil show-n mondta a NOKIA standos nőci, hogy a pólusban már elérhető.

nem tom mennyire friss az infóm, gondoltam leírom.

a dupla betűs névkeresét kijavították

üdv

(#1038) pite4 válasza Bodsa (#1037) üzenetére

pite4
(fanatikus tag)

Hú az jó lenne! Nagyon nem szeretem az Sz betűs ismerőseimet felhívni, nem mindegyiknek jut eszembe a keresztneve :DDD ! A + = ről tudsz valamit, bár azt már megszoktam.....

Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

(#1039) vanek01

vanek01
(újonc)

Jópárszor előfordult ( kb. másfél hónapja van E71-em ), hogy a menü gomb ( a ház ) nem működik. Lehet telefonálni, hívást fogadni, az alkalmazások, amik a készenléti képernyőre ki vannak téve, elindíthatók, a névjegyzék gomb is működik , de a menü gomb megnyomására az ikonok felett egy szürke sáv bejön, de a menü nem. Kikapcs-bekapcs után minden ok. Mintha akkor jönne ez elő, ha használom a böngészőt vagy Nokia Maps-et, de nem mindig. Tapasztaltatok ilyet?

(#1040) richte válasza vanek01 (#1039) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Én még az e51-nél tapasztaltam ugyanezt néha egy-két programnál. e71-nél még soha. Kopp-kopp. :B

(#1041) Saint_ válasza vanek01 (#1039) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

tolj neki egy hard resetet, hátha... vagy majd a friss sw.

(#1042) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na megvettem a masinát.
Ami furcsa hogy magyar a billje de a Z meg az Y nincs felcserélve. :F
Wifi-t még nem próbáltuk viszont a GPS mintha nem találna műholdat, próbáltam a nokiással meg garminnal is de mintha egyik se találna.
Mit csináltam rosszul?

"Csak úgy mondom"

(#1043) richte válasza Csapi007 (#1042) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Valaki fentebb már írta, hogy a frissebb e71-eken már javították a két billentyű felcserélését (+, =)!
Vagy te nem ezekre gondoltál? Az angol és a magyar bill-en is ugyanott van az y,z.

[ Szerkesztve ]

(#1044) visionbp válasza Csapi007 (#1042) üzenetére

visionbp
(kvázi-tag)

Legelső bekapcsolásnál hagyd csak, hadd keresse. 5-10-15 perc is lehet, mire műholdat talál. A beállításoknál pedig a módokban pipáld ki a kiegészített gps-t, a beépített gps-t és a hálózatalapút is. A helymeghatár.szerver pontban meg nézd meg, be van-e állítva a nokia szerver címe.
Ezek után elindítod, lerakod valami nyugis helyre, nem ficánkolsz vele, és hagyod a keresést. Meg fogja találni a műholdakat.
Később minden bekapcs után 5-10 mp kell már csak neki.

(#1045) Csapi007 válasza visionbp (#1044) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké kösz, megpróbálom

MNásik kérdés ez az adatkapcsolat típus, hogy Pc suite meg tárhely. Akkor is lehet módotváltani ha a kábelen van a teló (nekem így nem ment) vagy mindenképp le kell húzni?

"Csak úgy mondom"

(#1046) Saint_ válasza Csapi007 (#1045) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

igen, mert ez nem qwertz, hanem qwerty.

a gps,ha csak a belsö vevöre korlátozodik, több perc kell neki, én tegnap 3x is használtam, de ha kocsiban használod, berakod a zsebedbe elinditva, és pár perc mulva a mozgó autoban is megtalálja a jelet és stabilan tartja. de valoban nehezen találja meg.

(#1047) Csapi007 válasza Saint_ (#1046) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E71-ről írok már
Hát a gyári böngésző tényleg felejtős, asszem 4.1-es Operám van most. Hogy lehet teljes képernyőre tenni? Van-e magyarosítás hozzá?
De a GPS-es dolog még mindig fennáll pedig sokáig magárahagytam, majd kiviszem a parkba megn,zem ott is.

"Csak úgy mondom"

(#1048) Saint_ válasza Csapi007 (#1047) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szedd le az operát, és a gyári böngészön keresztül töltsd le, magyar lesz automatice. teljes képernyöt pedig a beállitásoknál találsz. ha rendesen fel lett téve a garmin, és látja a belsö GPs-t és engedélyezve van, akkor nem lehet vele baj... tedd ki az erkélyre (ha van) vagy park, aztán hadd szoljon.

jah, miylen szinüt vettél végül?

[ Szerkesztve ]

(#1049) Csapi007 válasza Saint_ (#1048) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Edigitalban vettem végülis, azt mondták csak fehér van de feketét kaptam.

Alkalmazásokat leszedni hogy lehet?

"Csak úgy mondom"

(#1050) Saint_ válasza Csapi007 (#1049) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szürkét...

privát ment.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.