Azért jól lesd meg hogy eredeti e a készülék pl (*#0000#) kóddal, nem hiszem hogy a magyar nyelv végett adná 8 ropiért, amikor google a barátoddal kb az első 2 találatban le van írva a menete a nyelv módosításának 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
MACI PAPA
(újonc)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Most szereztem egy E71-et,frissiteni szeretném,de nem tudom hogyan kell.Olyan weboldal kellene, ahol leirják hogyan kell csinálni.Meg hol találom meg a legfrissebb szoftvert hozzá.Elöre is köszönöm. 

miaoumaoi
(tag)
NSU-val, nokia software updater, vagy phoenix szerviz progival, a nokiaprogramok.hu oldalon találsz leírást. Esetleg keress rá erre, hogy "nokia frissítés phoenix" és lehet firmware-t is találsz. Én úgy tudom van hozzá külön soft letöltő program, de nézzél utána. Egyébként a legfrissebb nem mindig a legjobb, ha nincs vele bajod akkor ne frissítsd... ,szerintem.
jav.: ha most szerezted elég ha leformázod, a kezdőképernyőn írd be ezt: *#7370#, utána visszaáll a teló gyári állapotba, tehát minden törlődik, a beállítások pedig visszaállnak az alapértelmezettre.
[ Szerkesztve ]

MACI PAPA
(újonc)
Az a bibi hogy se a wifi,se gps menű nincsen rajta.A bluetooth sem megy rajta.

miaoumaoi
(tag)
Akkor próbálkozz mással.
Sziasztok,
Megint kérdésem lenne... Nem tudna nekem valaki segíteni érthető módon, hogy az OVI mapsban hogy lehet helyrehozni a térképemet? Véletlen kitöröltem a városokat, azaz nem látszik semmi, gondolom rossz mappát töröltem.
Igen, tudom... ez egyszerű meg blabla, de sose volt ilyen okoskütyüm. 
Előre is köszönöm!
Egyébként ez a teló számomra még mindig tökéletes elképzelés, csak szoknom kell még...
| A grafika számomra az igazi szenvedély. Megszállottan keresem, kutatom az újabb kihívásokat. Próbálok egyre jobb és tapasztaltabb lenni. |

miaoumaoi
(tag)
Az nem baj ha nem megy, attól még tudsz frissíteni.

e00dgy
(tag)
Sziasztok!
Segítségetek kérném ! :$ Egy Nokia E71 -es készüléken sikerült szoftvert frissíteni a Nokia Suittal. A legújabbal. A telefon nyelve Angol, portugál és spanyol lehet. De ezelőtt magyar nyelvű volt és hát úgy szeretném használni. 
A Nokia szoftverrel nem tudom magyar nyelvűvé tenni. Mivel tudom megcsinálni? A készüléken csak angol nyelvű kiosztás található.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.
[ezt ] igaz n73-ra levezetve írták de nálad is ugyan ez a művelet mivel külföldi teló. Tehát Produkte kód átír magyar piacoséra és újra frissít és magyar lesz az e71. nokiaprogramok.hu-n megtalálsz hozzá mindent. 

e00dgy
(tag)
Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem meg tudom majd oldani a problémát.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.
nincs mit 

fodorv
(kvázi-tag)
Sziasztok.Nekem egy olyan kérdésem lenne h honnan lehet mostanság szignó fájlokat szerezni? Korábban használtam az opda-t, de most valahogy nem működik.
Előre is köszönöm a segítséget.

sznorbii
(újonc)
Sziasztok
Nekem lenne egy problémám a Nokie E71-el.
Minden működik rajta csak amikor bemegyek a kamerába akkor fekete de közbe tudok rajta állítani mindent annyi hogy fekete nem tudna valaki segíteni mit lehetne csinálni ?

Bodsa
(lelkes újonc)
Helló
tudtok ajánlani egy jó zenelejátszó progit e71-re?
amit nem kell szignózni és a nokiaprogramokon is fent van.
m már v 10 kipróbáltam és egyik se működött
köszi
Gyárival mi a baj? 

Bodsa
(lelkes újonc)
Haj
az a gond h használhatatlan. Csak úgy tudok vele számokat lejátszani, h az összes zeneszám lejátszására megyek, ami 3-400 szám esetén elég rossz.
próbáltam h lejátszási listákat csinálok winamppal majd feltettem a telefonra a zenék mellé, ezután rámegyek, megjeleníti a listákat és le akarom játszani erre sorba végigugrál a számokon lejátszás nélkül majd nem csinál semmit.
tehát így se tudom használni azt a funkciót h egy adott könyvtár/mappa zenéit játsza le, ne az összeset
Elvileg bármelyik pc-s suite-al tudsz szerkeszteni listát , de ha van kis időd akkor a telefonnal is meg teheted ugyan ezt. Illetve ha a szám adatai rendesen ki vannak töltve(ID3-Tag) akkor a telefon tud album/előad/ stb szerint is szelektálni
Nekem most pl 5800-án is van vagy 5-6 listám amit a telon szerkesztettem meg, kb 5 perc alatt, ill e 71 en is így van 
Ezzel a progival könnyen tudsz lejátszási listát létrehozni 
Music Lover | Nokia telefonom volt, van és MINDIG is az lesz!!!

dellfanboy
(kvázi-tag)
sziasztok most kaptam egy e71-es nokiát
nem tudjátok hogy az outlook kontaktokat, hogyan lehetne átvarázsolni a telefonomra gyorsan egyszerűen?
gyári Ovi Suite -al pl? úgy tudom van ilyen lehetőség benne 

dellfanboy
(kvázi-tag)
igen pc suite-al megoldottam,
Akkor jól emlékeztem 

Peetör
(újonc)
Sziasztok!
Barátnőm tegnap mass storage módban csatlakoztatta a Nokia E71 telefonját a laptophoz, és megpróbált pár képet és zenét átküldeni rá. Miután végzett ezzel, kihúzta a telót, ment tovább az élet.
Ma, amikor böngészte az sms-eket, észrevette, hogy a legtöbb (90%) eltűnt, mind kimenő, mind bejövő, valamint csinált régebben egy külön mappát is a telón jópár (több száz) neki nagyon fontos üzenetnek, amiket abba helyezett át. Az is eltűnt egy az egyben.
Ő, saját kezűleg semmilyen üzenethez nem nyúlt, nem törölte őket. A legfurcsább az egészben, hogy néhány üzenet, amelyek megmaradtak, 2011. áprilisában, vagy például decemberében kapta, a köztes, valamint, jóval későbbi, 2012-es üzenetek és az a külön mappa is csak úgy felszívódott.
Mi lehet ennek az oka, és ami a legfontosabb, hogyan lehetne ezeket az eltűnt üzeneteket visszahozni? Hack, program, vagy hogyan máshogy?