Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#7701) tresh válasza Algieba (#7700) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért jól lesd meg hogy eredeti e a készülék pl (*#0000#) kóddal, nem hiszem hogy a magyar nyelv végett adná 8 ropiért, amikor google a barátoddal kb az első 2 találatban le van írva a menete a nyelv módosításának :)

(#7702) MACI PAPA

MACI PAPA
(újonc)

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.Most szereztem egy E71-et,frissiteni szeretném,de nem tudom hogyan kell.Olyan weboldal kellene, ahol leirják hogyan kell csinálni.Meg hol találom meg a legfrissebb szoftvert hozzá.Elöre is köszönöm. :R

(#7703) miaoumaoi válasza MACI PAPA (#7702) üzenetére

miaoumaoi
(tag)

NSU-val, nokia software updater, vagy phoenix szerviz progival, a nokiaprogramok.hu oldalon találsz leírást. Esetleg keress rá erre, hogy "nokia frissítés phoenix" és lehet firmware-t is találsz. Én úgy tudom van hozzá külön soft letöltő program, de nézzél utána. Egyébként a legfrissebb nem mindig a legjobb, ha nincs vele bajod akkor ne frissítsd... ,szerintem.

jav.: ha most szerezted elég ha leformázod, a kezdőképernyőn írd be ezt: *#7370#, utána visszaáll a teló gyári állapotba, tehát minden törlődik, a beállítások pedig visszaállnak az alapértelmezettre.

[ Szerkesztve ]

(#7704) MACI PAPA válasza miaoumaoi (#7703) üzenetére

MACI PAPA
(újonc)

Az a bibi hogy se a wifi,se gps menű nincsen rajta.A bluetooth sem megy rajta.

(#7705) miaoumaoi válasza MACI PAPA (#7704) üzenetére

miaoumaoi
(tag)

Akkor próbálkozz mással.

(#7706) LadyLorien

LadyLorien
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Megint kérdésem lenne... Nem tudna nekem valaki segíteni érthető módon, hogy az OVI mapsban hogy lehet helyrehozni a térképemet? Véletlen kitöröltem a városokat, azaz nem látszik semmi, gondolom rossz mappát töröltem.
Igen, tudom... ez egyszerű meg blabla, de sose volt ilyen okoskütyüm. :(

Előre is köszönöm!

Egyébként ez a teló számomra még mindig tökéletes elképzelés, csak szoknom kell még...

| A grafika számomra az igazi szenvedély. Megszállottan keresem, kutatom az újabb kihívásokat. Próbálok egyre jobb és tapasztaltabb lenni. |

(#7707) miaoumaoi válasza MACI PAPA (#7704) üzenetére

miaoumaoi
(tag)

Az nem baj ha nem megy, attól még tudsz frissíteni.

(#7708) e00dgy

e00dgy
(tag)

Sziasztok!

Segítségetek kérném ! :$ Egy Nokia E71 -es készüléken sikerült szoftvert frissíteni a Nokia Suittal. A legújabbal. A telefon nyelve Angol, portugál és spanyol lehet. De ezelőtt magyar nyelvű volt és hát úgy szeretném használni. :P

A Nokia szoftverrel nem tudom magyar nyelvűvé tenni. Mivel tudom megcsinálni? A készüléken csak angol nyelvű kiosztás található.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#7709) tresh válasza e00dgy (#7708) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

[ezt ] igaz n73-ra levezetve írták de nálad is ugyan ez a művelet mivel külföldi teló. Tehát Produkte kód átír magyar piacoséra és újra frissít és magyar lesz az e71. nokiaprogramok.hu-n megtalálsz hozzá mindent. :U

(#7710) e00dgy válasza tresh (#7709) üzenetére

e00dgy
(tag)

Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem meg tudom majd oldani a problémát.

:R

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#7711) tresh válasza e00dgy (#7710) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

nincs mit ;)

(#7712) fodorv

fodorv
(kvázi-tag)

Sziasztok.Nekem egy olyan kérdésem lenne h honnan lehet mostanság szignó fájlokat szerezni? Korábban használtam az opda-t, de most valahogy nem működik.
Előre is köszönöm a segítséget.

(#7713) sznorbii

sznorbii
(újonc)

Sziasztok
Nekem lenne egy problémám a Nokie E71-el.
Minden működik rajta csak amikor bemegyek a kamerába akkor fekete de közbe tudok rajta állítani mindent annyi hogy fekete nem tudna valaki segíteni mit lehetne csinálni ?

(#7714) Bodsa

Bodsa
(lelkes újonc)

Helló

tudtok ajánlani egy jó zenelejátszó progit e71-re?
amit nem kell szignózni és a nokiaprogramokon is fent van.
m már v 10 kipróbáltam és egyik se működött

köszi

(#7715) tresh válasza Bodsa (#7714) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyárival mi a baj? :O

(#7716) Bodsa válasza tresh (#7715) üzenetére

Bodsa
(lelkes újonc)

Haj

az a gond h használhatatlan. Csak úgy tudok vele számokat lejátszani, h az összes zeneszám lejátszására megyek, ami 3-400 szám esetén elég rossz.

próbáltam h lejátszási listákat csinálok winamppal majd feltettem a telefonra a zenék mellé, ezután rámegyek, megjeleníti a listákat és le akarom játszani erre sorba végigugrál a számokon lejátszás nélkül majd nem csinál semmit.

tehát így se tudom használni azt a funkciót h egy adott könyvtár/mappa zenéit játsza le, ne az összeset

(#7717) tresh válasza Bodsa (#7716) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

Elvileg bármelyik pc-s suite-al tudsz szerkeszteni listát , de ha van kis időd akkor a telefonnal is meg teheted ugyan ezt. Illetve ha a szám adatai rendesen ki vannak töltve(ID3-Tag) akkor a telefon tud album/előad/ stb szerint is szelektálni :) Nekem most pl 5800-án is van vagy 5-6 listám amit a telon szerkesztettem meg, kb 5 perc alatt, ill e 71 en is így van :)

(#7718) Dj Tommy válasza Bodsa (#7716) üzenetére

Dj Tommy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezzel a progival könnyen tudsz lejátszási listát létrehozni :K

Music Lover | Nokia telefonom volt, van és MINDIG is az lesz!!!

(#7719) dellfanboy

dellfanboy
(kvázi-tag)

sziasztok most kaptam egy e71-es nokiát
nem tudjátok hogy az outlook kontaktokat, hogyan lehetne átvarázsolni a telefonomra gyorsan egyszerűen?

(#7720) tresh válasza dellfanboy (#7719) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

gyári Ovi Suite -al pl? úgy tudom van ilyen lehetőség benne :)

(#7721) dellfanboy válasza tresh (#7720) üzenetére

dellfanboy
(kvázi-tag)

igen pc suite-al megoldottam,

(#7722) tresh válasza dellfanboy (#7721) üzenetére

tresh
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor jól emlékeztem :DDD

(#7723) Peetör

Peetör
(újonc)

Sziasztok!
Barátnőm tegnap mass storage módban csatlakoztatta a Nokia E71 telefonját a laptophoz, és megpróbált pár képet és zenét átküldeni rá. Miután végzett ezzel, kihúzta a telót, ment tovább az élet.
Ma, amikor böngészte az sms-eket, észrevette, hogy a legtöbb (90%) eltűnt, mind kimenő, mind bejövő, valamint csinált régebben egy külön mappát is a telón jópár (több száz) neki nagyon fontos üzenetnek, amiket abba helyezett át. Az is eltűnt egy az egyben.
Ő, saját kezűleg semmilyen üzenethez nem nyúlt, nem törölte őket. A legfurcsább az egészben, hogy néhány üzenet, amelyek megmaradtak, 2011. áprilisában, vagy például decemberében kapta, a köztes, valamint, jóval későbbi, 2012-es üzenetek és az a külön mappa is csak úgy felszívódott.

Mi lehet ennek az oka, és ami a legfontosabb, hogyan lehetne ezeket az eltűnt üzeneteket visszahozni? Hack, program, vagy hogyan máshogy?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.