Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, bár ez már a huszadik ilyen készülék.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#2) Misály válasza Jhonny06 (#1) üzenetére

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Mutass meg 19 ilyet.:)

Amugy tetszik, az appok tordelese viszont gaz.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

(#3) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fele ennyiért egy fekete változatot (az néz ki a legjobban) ha lehetne most azonnal vennék de nem lehet.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#4) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

E71-E72-höz még járt tok...

a 2 nap üzemidő kevés, E71/E72-t rendes használat mellett (sok telefon, net, gps) elég volt 3 naponta tölteni..

amúgy annak ellenére, hogy bizniszklassz készülék, jobban szeretem már az iphone-omat, mint bizniszklassz készüléket, pedig előtte gondolkodtam ezen, mint E72 utódján...

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#5) lakkusjj

lakkusjj
(újonc)

Jó készülék, bár szerintem felesleges bele az érintőkijelző.

A második oldalon kétszer szerepel a "A billentyűzetnél követték a kitaposott utat..." szövegrészlet

[ Szerkesztve ]

(#6) catroot

catroot
(őstag)

Azért nem lő olyan rossz képeket, bár kár azért a AF-ért...

"My brain hurts!"

(#7) Matula bácsi

Matula bácsi
(lelkes újonc)

Tökjó.... bár e61i után már minden megváltás :DD

A lábonlőtt kecske mekeg ha futógépre helyezik ^^

(#8) ZeGa01

ZeGa01
(kvázi-tag)

Csak nekem tűnik fel, hogy a cikk tele van hibákkal? Helyesírás, mondatszerkezet, logikai bukfencek...

(#9) Cucuska2

Cucuska2
(senior tag)
LOGOUT blog

A 4. oldalon azt írjátok, hogy nincs WiFi hotspot funkció. 6. oldalon pedig azt hogy van rajta gyárilag JoikuSpot. Ami képes hotspottá tenni a telefon, tehát van hotspot funkció.

Jelöljétek be magatokat a TérkéPH!-en: http://ph.hangya.net/terkeph/

(#10) Womb

Womb
(senior tag)

uraim!
a krómszínű keret is fém, vagy csak a hátlap?
köszi!

(#11) Epsylon

Epsylon
(tag)

Na erre való a Symbian, nem a tapicskolósokra. Ez az irányvonal szerintem teljesen megállja a helyét. :R Gondolom ebből is lesz egy felső- egy közép- és egy óccsóműanyag kategóriás kiadás.
Szerk: S60-ra gondoltam. Tapizásra fejleszthetnék tovább az UIQ-t.

[ Szerkesztve ]

(#12) ClioRS válasza ZeGa01 (#8) üzenetére

ClioRS
(senior tag)

Van, ahol szavak is hiányoznak... :U

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#13) pilsner

pilsner
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha meghal az E71-em, és addig nem jön ki új qwerty E-szériás telefon, akkor ez lesz a következő.

www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company

(#14) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Kerlek titeket, legkozelebb hagyjatok az ilyen fajta zenet a videok alatt...
Szamomra elvezhetetlen volt a mozgo kep, persze sokaknak bejon a stilus, de ez karakteres stilus, megosztja az embereket...

A Tosca, Bonobo fele dowtempo, vagy Zagar, ezek tokeletes megoldasok, nem kell ezen modositani. Koszi.

(#15) silentkiller válasza Saint_ (#4) üzenetére

silentkiller
(senior tag)

Szívemből szóltál, pont ezeket akartam felhozni az E6 "ellen". Jelentem: szeretett E72-esem marad!

∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

(#16) cefre00

cefre00
(tag)

Nem rossz a motyó, de ha a Nokiánál nem mindenki Ferrarira gyűjtene, akkor lehetnének olcsóbbak némileg a készülékek. :((
Vannak olyan telefonok, amik ennél jobbak, üzletiesebbek és emellett olcsóbbak is! :K

[ Szerkesztve ]

Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

(#17) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem rossz keszulek :)

"There is nothing permanent except change"

(#18) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a mondat kétszer szerepel:
A billentyűzetnél követték a kitaposott utat és a QWERTY részhez gyakorlatilag hozzá sem nyúltak, ám azzal korábban se volt sok probléma.

A készülékkel szerintem 1-2 évvel elkéstek, ennek az E5 helyett kellett volna kijönni (ha meg az E72 helyett jött volna, egyenesen bombasiker lett volna).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#19) Flash86 válasza D@niel (#14) üzenetére

Flash86
(tag)

Szerintem ez még nem volt a kommersz dubstep kategória azt én is utálom, ez simán hallgatható.

"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

(#20) Titan44

Titan44
(tag)

Köszönjük a cikket. Nem is emlékszem, Symbian mikor kapott utoljára plecsnit, dicsérő szót. Nokia kicsit ráfekszik a reklámra és talán méltó ellenfele lehet a BB-nek az üzleti szegmensben.

Telcsi eladó!

(#21) Ace owner válasza cefre00 (#16) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

osszejott a ferrari a hős időkből.. csak ugye fent kell tartani.
ez a zene volt az edigi legjobb.
persze a legjobb az lenne ha kozben a telefonrol beszelnetek..

Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

(#22) Ace owner válasza Flash86 (#19) üzenetére

Ace owner
(senior tag)

ez csak egy sima wobwob bassline.. illik a remixelt szamhoz.

Eladó digitális fényképező: http://href.hu/x/hff3

(#23) E T válasza Titan44 (#20) üzenetére

E T
(újonc)

azt felejtik el, hogy a biznisz klassz már rég szifonnal nyomul nem egy ciki nokiával . :K

(#24) fateless válasza E T (#23) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello ET, te melyik bolygóról jöttél, ahol ilyen a business világ :P ;]

Tetszik a készülék, de ennyi pénzt nem szánnék rá. Hamarosan sokat fog esni az ára, akkor már jól csengő lesz...

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#25) Lirion

Lirion
(őstag)

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért lesz jobb ugyanaz az érintős symbian egy qwerty-s candybar gépen, mint egy teljes érintős gépen. Ez az Anna semmivel se tud többet vagy jobban az E6-on, mint az X7-en, mégis jobb értékelést kapott. Ez mondjuk jól mutatja, hogy mennyire erősen jelen van a teszteknél a tesztelő szubjektív véleménye, mert amíg itt végig pozitív a felhang, egy nevén nem nevezett tesztelőnél jellemzően negatív szokott lenni.

(#26) nord_

nord_
(őstag)

Sokadik bőr... (látszik is, mert annyiszor lehúzták, hogy már lötyög rajta a hátlap formájában - szokásos Nokia fícsör, tizenéve nem bírják levetkőzni :( ).

Az E6-ban is ott találjuk az Ovi Maps programot, melyhez hazánk és három másik ország térképe fel is volt töltve.
Tán titok, hogy melyik az a három? :DDD

(#27) blcd

blcd
(újonc)

"A billentyűzetnél követték a kitaposott utat és a QWERTY részhez gyakorlatilag hozzá sem nyúltak, ám azzal korábban se volt sok probléma. A felső csoportnál voltak átalakulások, a híváskezelők jól meghíztak, a két-két funkció rész pedig beköltözött belülre. A navigációs gomb maradt, viszont kivették az optikai érzékelőt belőle, az érintőképernyő mellett kevésbé lenne értelme." - ez a bekezdés kétszer szerepel...

És mit jelent az "interfész élmény"?

:)

(#28) D@niel válasza Flash86 (#19) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Annyira elut a nehany eve jol bevalt, megszokott zenei vilagtol, hogy nemigaz.... szamtalan videot vissza szoktam nezni, ezt biztosan nem fogom.

Nem az a lenyeg, hogy nekem nem jon be, mert neked pl. igen, csak nem ezt szoktuk meg. Jovo heten egy hard rock megint csak erdekes lenne. Jo az amik eddig mentek, kivetel nelkul hangulatos zenek mennek mar legalabb 4-5 eve, de az ilyen nagy stilus valtasokat szeretnem, ha melloznenk. Amugy a zene alapjan csukott szemmel megmondtam volna, hogy nem Bog vagy Csaba irta a tesztet.

(#29) Lajdzsi

Lajdzsi
(tag)

Nekem meg egyáltalán nem tetszenek ezek a zenék, mégis az esetek felében meghallgatom őket, ha meg nem vagyok tűrőképességem tetőpontján - leveszem a voljúmot.
Nem tudom, a ti készülékeiteken nincs hangerőszabályzó?

Egyébként nekem tetszik, bár pár dolog kapcsán van kifogásolnivaló. (Mikor a videón láttam a 8 megapixelt már kezdtem örülni, hogy normális kamerája lesz...)
Nem tudom, ha lemenne augusztus-szeptemberig 20ezerre, akár előfizetéssel - hűségidővel is, Talán elgondolkoznék ezen a BB mellett.

Jézus a rossz emberek eltünését ígérte, Odin a jégóriásokét. Nem sok jégóriást láttam még.

(#30) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem nagyon műanyag hatásúnak tűnik a készülék, minőségérzetben az E72 köröket ver rá.

A videó zenéje kifejezetten tetszett.

(#31) postajoska válasza E T (#23) üzenetére

postajoska
(tag)
LOGOUT blog

Drága barátom, HATALMASAT tévedsz. Nem olyan rég egy kapcsolatom révén bemehettem egy ülésre a parlamentben és előtte-utána nézegettem a telefonokat. CSAK Nokia és BlackBerry volt, talán egy szifont láttam.

De ha ebédidőben végigmész mondjuk a Mammut éttermi részlegén (és itt nem a mekire, meg a KFC-re gondolok), akkor az öltönyös üzletembereknél is a legritkább esetben látsz szifont.

(#32) Flash86 válasza D@niel (#28) üzenetére

Flash86
(tag)

Iron Maident a mobilarénás videók alá! :D

"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

(#33) Rusi

Rusi
(HÁZIGAZDA)

Nah, megpróbáltam átrágni a cikket végig és a hibákat javítani (az ismétlődő bekezdést is javítottam). Nem tudom, mitől lett most ez ilyen, az esetek jelentős többségében nem szoktam ennyi hibát összehozni. :(

(#34) Brutális eb válasza Flash86 (#32) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1000000000000 :DD

(#33) Rusi

A finom koktélok és a bikinis macák elvonták a figyelmed a karibtengeri szigeten ahol a cikkeket írod. ;]

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#35) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szvsz. csúnyább, mint az E71/E72 volt, de ez megbocsájtható. Üzleti telefonnak szerintem is teljesen jó, oda tényleg nem az a lényeg, hogy fusson az Angry Birds és társai.

#23 E T: tévedésben vagy. Főnököm eddig Nokiával nyomult, de elhagyta egy reptéren. Vett helyette egy 3GS-st, elmondása szerint nagy hiba volt, nem való üzleti telefonnak.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#36) Guff válasza D@niel (#14) üzenetére

Guff
(lelkes újonc)

+1

Elrontja ez a zene az egész video hangulatát.
A telefonról meg annyit, hogy úgy néz ki meggyártották az E71-em utodját :)
Egyeduli dolog idáig amit hiányoltam az E71-en, hogy néha (főleg böngészés) megnyomnám a képernyőt, de nem müködik. Ezt orvosolták ... Jöhet.

(#37) SentryGun válasza Cucuska2 (#9) üzenetére

SentryGun
(tag)

"A repertoárból csak a DLNA és a WiFi hotspot hiányzik..."

Nekem is ez jutott eszembe. Abból a szempontból valóban nincs benne a hotspot funkció, hogy bár felkerült rá a program, attól még fizetős...

(#38) janes74 válasza Flash86 (#32) üzenetére

janes74
(senior tag)

És Metallicát ;]

O2X CM7,Kang

(#39) adalbert1 válasza Brutális eb (#34) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+végtelen :D Egy jó kis Fear of the Dark / Judas be my Guide / Aces High / The Trooper sokat dobna rajtuk. :K

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#40) Lajdzsi válasza Flash86 (#32) üzenetére

Lajdzsi
(tag)

+1
Die with your boots on?

[ Szerkesztve ]

Jézus a rossz emberek eltünését ígérte, Odin a jégóriásokét. Nem sok jégóriást láttam még.

(#41) ^Clown válasza adalbert1 (#39) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy kicsit kommerszebb Paradise City vagy Welcome to the Jungle is jöhetne :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#42) fahrii

fahrii
(fanatikus tag)

Tetszik a készükék, bár a felbontás miatt nemhiszem h túl sok program készülne rá.

(#43) Akoneira

Akoneira
(kvázi-tag)

Jaj de szép készülék*.*
Ha én lennék a célközönség már rohannék is érte :C :C

"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."

(#44) Titan44 válasza E T (#23) üzenetére

Titan44
(tag)

E T - A biznisz klassz BB-vel nyomul, nem Iphone-al, esetleg Nokia E-vel.

nord_ - Sokadik bőr?? Nézd meg az Iphone-t ott van igazán rókabőr lenyúzás, vagy vegyük az SE száz a tizediken számú candybar készülékeit. Ha bevált akkor bevált, ez van.

Telcsi eladó!

(#45) hemaka válasza postajoska (#31) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Persze, hogy Nokia-t, mert annak a doboza éppen jó...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#46) Saint_ válasza ^Clown (#35) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

szerintem is jobb a 3gs a E72 helyett biznicre :B

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#47) nord_ válasza Titan44 (#44) üzenetére

nord_
(őstag)

Nokia: E61, E61i, E63, E71, E72, E5, E6 || Apple: első iPhone, 3G, 3Gs, 4.
SE, Samsung tényleg világbajnok, ebben egyetértünk. :)

(#48) Tim82 válasza Saint_ (#46) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

^Clown éppen azt írta, hogy a főnöke szerint nem jobb. :DDD

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#49) .bableWes

.bableWes
(őstag)

azt a kis ürt a telefon allján kitölthették volna a gombokkal...

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#50) Misály válasza Lirion (#25) üzenetére

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Bog mar csak ilyen, bevallotta hogy eye-candy fuggo, igy nem csoda hogy minden symbiant sarba tipor.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.