Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) Nemadam18

Nemadam18
(újonc)

Sziasztok?

Nem tud vki egy jó zenelejátszót Nokia E63-ra?Ami rajta van az annyira nem tetszik.
Köszi a válaszokat előre is.
Ádám

(#902) minolta5 válasza Nemadam18 (#901) üzenetére

minolta5
(őstag)

Sajna nem, de kár is összeszemetelni a telefont olyan programokkal ami amúgy is van gyárilag. De itt nézd meg [link]

NOKIA E6-00 Gyűjteményem! http://panasonictelefonok.5mp.eu

(#903) jokerke86

jokerke86
(tag)

Honnan lehet letölteni nyelveket a telefonra? Nem a menühöz kell, hanem csak a billentyűzetkiosztáshoz, hogy SMS / e-mail írás közben tudjak váltani ha kell. Lehet ezeket a nyelveket gyorsan váltogatni valamilyen billentyűkombinációval úgy, mint pl windows alatt anélkül, hogy bele kellene másszak a telefon nyelvi beállításaiba és az egész menü nyelvét átállítanám?

(#904) minolta5 válasza jokerke86 (#903) üzenetére

minolta5
(őstag)

Úgy tudom ez is csak szervizeben megoldható. Amúgy lassan búcsúzom innét, vettem egy e6ost.

(#905) jokerke86 válasza minolta5 (#904) üzenetére

jokerke86
(tag)

gratula hozza. Nálunk még hiánycikk, de a következő nekem is az lesz. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a véleményed róla és ez az egész Anna+érintőképernyő (ami talán gyengébben látszik,mint az E63-masé) + teljes billentyűzet dolog mennyire fog beválni a gyakorlatban.

(#906) jokerke86

jokerke86
(tag)

Most kaptam egy jo mobilnetes opcoit uh par napja mar sokkal aktivabban netezek a telefonomrol. Eddig nagyon meg voltam elegedve az akkumulator teljesitmenyevel, de most egy kicsit elszomorit az eredmeny. Eddig kozel egy hetig tartott az akku, most meg ket nap alatt kivegzem gond nelkul, csak nem tudom h konkretan egy dolog szopja ki az energiat belole v az ujdonsagok egyutt. Ami valtozott az az h az Operaval tobbet bongeszek, az email klienset is hasznalom, ket email cimmel folyamatsoan fut es az email frissites is folyamatosra van allitva. Emellett GSM mod helyett dual mod van beallitva a halozatnak, hogy a gyorsabb 3G-s netet hasznaljam. Amit eszrevettem h a telefon also resze elkezdett melegedni, nem tudom melyik alkatresz van ott, de a diagnozis miatt lenyeges lehet. Szoval a kerdesem az, h mi zabalja fel a telefonom csodaakkumlatorabol azt a rengeteg energiat ilyen gyorsan szerintetek?

(#907) minolta5 válasza jokerke86 (#906) üzenetére

minolta5
(őstag)

A 3g főleg ha használják nekem is így volt. A melegedés nem a kezedtől van?

(#908) jokerke86 válasza minolta5 (#907) üzenetére

jokerke86
(tag)

Nem hiszem h a kezemtol melegedne, de vegulis az sem kizart. A folyamatosan szinkronizalo email kliens ha folyamatos 3G kapcsolatot tart fent es a 3G sokat fogyaszt, akkor lehet ez az oka a gyors merulesnek. Mivel viszonylag kis adatforgalmat bonyolit le az email kliens a ket postalada kezelesekor, azt hiszem az lesz a legjobb ha kikapcsolom a 3G-t es jo lesz neki a 2G-s net is. Epp az Opera hasznalatakor leszek kenytelen bekapcsolni a 3G-t, mert oda nem art ha gyors a net. Kosz a valaszt! Csak kicsit csalodott vagyok, mert igy az E63-mas legendas uzemidejen folt esik.

(#909) minolta5 válasza jokerke86 (#908) üzenetére

minolta5
(őstag)

Így van a 3g ezt teszi és kisebb forgalomhoz elé az edge.

(#910) jokerke86

jokerke86
(tag)

Azt a visszajelzést kaptam ma, hogy küldöm a spam-okat. A Nokia e-mail kliense megfertőződhet valami féreggel vagy akármivel egy levélen keresztü? A benne levő linkre biztosan nem kattintottam rá. Érdemes kimentsem az adatokat és újrategyem a szoftját emiatt? Meg fogja-e ez oldani?

(#911) support81

support81
(újonc)

Sziasztok!
Kicsit több mint egy éve van egy ilyen telefonom. Már az elején is többen panaszkodtak hívás közben, hogy nem hallanak rendesen. Az utóbbi 1-2 hónapban újra előjött a probléma. Értik amit mondok, de halkan hallanak. Előjött valamelyikőtöknek ez a probléma vagy lenne esetleg valami tippetek a megoldására?

(#912) minolta5 válasza support81 (#911) üzenetére

minolta5
(őstag)

Vagy szoftverfrissítés, vagy mikrofoncsere. 2év gari van rá így nem gond mindkettő egy nokia szervizben.

(#913) Wilika

Wilika
(tag)

Valaki használ még ilyet? Emlékszem, hogy régen nagyon szemeztem ezzel, de azóta változtak a dolgok. :) Most barátnőmnek szeretnék egy ilyet. Neki leginkább facebook-ozni, illetve e-mailezni kellene a telefon, illetve hogy operaminivel nézelődjön néha.
Olyan tisztességesebb, látványosabb Facebook-kliens, még nem készült erre, nem? :S

wilika.hu - Sex Suicide & Lollypops!

(#914) minolta5 válasza Wilika (#913) üzenetére

minolta5
(őstag)

Facebook kliens valószínűleg nem. Mit már leírtuk(tam) sokszor, az egyik legmegbízhatóbb telefon amivel valaha is dolgom volt. Én csak operaminivel nézelődtem, de arra kiválóan megfelelt.

(#915) jokerke86 válasza Wilika (#913) üzenetére

jokerke86
(tag)

Én jelenleg is használom, februárban lesz két éve, de nem tudom mire cserélem le, ha majd lecserélem valamikor valamiért. Ez a telefon egyszerűen kurvajó. Az akkuja még mindig sokat bírja, ha már csak egy vonalkát mutat, akkoris azt jelenti, hogy aznap még el leszek vele és nem azt, hogy 15 percet bírja még. A billentyűzet nem kopott ki, még mindig kellemes gumis a fogása, leejtve volt elégszer, karcolások vannak rajta, de nem hibásodott meg, strapabíró. A képernyője bármilyen fényben jól látszik, ilyen téren nem hiszem, hogy konkurencia lenne bármilyen gyártó bármilyen telója, beleértve a retina displayes vagy androidos 600 eurós csodatelefonokat is. Az e-mail kliensét nagyon szeretem, folyamatosan frissít reggel 7 és este 11 között, jól néz ki, jól kezelhető, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakran használom. A facebook kliensről csak annyit tudok mondani, hogy arra jó, amire nekem kell (néha üzeneteket írni), más facebook klienseket meg nemigazán próbáltam, de ez se néz ki rosszul és elég sokat tud, aminek egy tizede sem érdekel. Az Opera Mobile néha túlterhelődhet, ha sok a weblap, meg a nyitott alkalmazás, de nem vészes ez a probléma szerintem. Chatelni shMessengert használok, gyors, jól működik, ésszerűen felépített. A kamerája 2.0 Mpixeles, fix fókuszos, sokat ne várj tőle, viszont a vakuja használható lámpaként, ami hasznosabb szerintem, mint a facebook kliens látványvilága. A teló gyors, jól kezelhető, minőségi. Csak ajánlani tudom.

(#916) Wilika válasza minolta5 (#914) üzenetére

Wilika
(tag)

Jah, azt néztem, hogy sajna a nokia nagyon nem törődött régen azzal, hogy Facebook-klienst gyártson hozzá. Szívem szerént azt mondanám barátnőmnek, hogy vegyen egy X10 mini pro-t, abban van qwerty, meg hát Androiddal a jég hátán is... :D

E-maileket hogyan kezeli? Emlékszem, én az N78-omon képtelen voltam belőni, hogy automata csekkolja őket, míg az S40-es 5310-emen semmi probléma nem volt ezzel.

(#917) Wilika válasza jokerke86 (#915) üzenetére

Wilika
(tag)

Nahoppá, itt választ is kaptam pár dologra, köszönöm. :)
Az a baj, hogy barátnőm ragaszkodik ehhez a kialakításhoz. Ezért is lett egy BB-je, csak hát az külön BIS előfizetés nélkül félkarú óriás. Habár az aktuális telefonban (BB 8900) könnyen megszerette a hiperjó (mobil léptékben persze) kamerát, azt valószínűleg nélkülözni tudja, nem kattog vele össze-vissza. Viszont a csinos FB kliens neki val'szeg fontos, mert BB-n is szerette, és az Operamini-n betöltődő verzió korántsem olyan mutatós és sokat tudó.
Eh, na majd felvázolom neki, mi a helyzet. :) Köszönöm a válaszod.

(#918) jokerke86 válasza Wilika (#916) üzenetére

jokerke86
(tag)

Én felmetnem a facebook oldalára böngészővel, ott megkérdezték az oldalon, hogy neme akarom inkább letölteni a kliensüket, rákattintottam, hogy de igen, és azóta van használható facebook kliensem. Szerintem ezt sem a nokia csinálta, hanem facebookék, de pont nem érdekel.
Az email kliens meg 1-2 másodperccel gyorsabban jelzi az új emailt, mint a yahoo messenger, amikor be vagyok lépve. Alapból szarul néz ki, de amikor beállítod a postaládádat, akkor megkérdi, hogy letöltse-e az újat, letölti és csodaszép, használható, felhasználóbarát, gyors, és minden ami csak kell.

[ Szerkesztve ]

(#919) minolta5 válasza Wilika (#916) üzenetére

minolta5
(őstag)

Jobb ha nem veszel androidot neki. Divat, mint ahogy a symbiant fikázni, de nem olyan jó. Én nem vagyok fen a facebookon, de simán böngészőből is meg lehet nyitni, nem!?

[ Szerkesztve ]

(#920) Wilika válasza minolta5 (#919) üzenetére

Wilika
(tag)

...meg ahogy az androidot is divat fikázni? :)
Én az N78-omat cseréltem egy Blade-re. Persze, hardverileg visszalépés, de amit a rendszer nyújt, azt a mai napig imádom, szóval nekem abszolút megérte.
Az Androidban azt szerettem meg, hogy kb. bármit meg tudok vele csinálni, ha más' nem, egy plusz progi telepítésével (meg azt, hogy most már vágom bőven annyira, hogyha valami gebasz van, akkor be tudjam állítani neki a telefonon amit akar). Persze, ez Symbianon is megvolt, de valamivel korlátozottabbnak éreztem.

A facebook mobilon úgy az igazi, ha kliensből nyitod meg, mert pl. Operaminire csak egy butított verziót küld a FB, teljes kiadást böngészni, meg nem vicces mobilnetről (mind sebesség, mind adatforgalom, mind használhatóság, mind a telefon véges memóriája végett)

[ Szerkesztve ]

(#921) Kelta

Kelta
(kvázi-tag)

Üdv!

Tudna valaki linket,ahonnan lehet még jelenleg is rendelni magyar kiosztású gombsort E63-hoz?

T.:

Kelta

Az a baj,hogy sok ember azt hiszi,feltalált valamit. ...én nem keverném a hülyeséget a penicilinnel...

(#922) minolta5 válasza Kelta (#921) üzenetére

minolta5
(őstag)

Az baj hogy a nokia nem gyárt utólag magyar billt. Sajna még az e6 hoz sem pedig ott egy javított világítású verziót kiadtak amit gariba cserélnének is ha lenne magyar. Ennek ellenére tennék egy kört nokia pontban, csak készülj horror árra.

(#923) Kelta válasza minolta5 (#922) üzenetére

Kelta
(kvázi-tag)

Helló!

Mit is takar pontosan ez a nokia pont?
Van valami link erről?
Ha nagyon brutális az ára, E71-re lehet venni gyári ill. Utángyártott gombsort?

T.:

Kelta

Az a baj,hogy sok ember azt hiszi,feltalált valamit. ...én nem keverném a hülyeséget a penicilinnel...

(#924) minolta5 válasza Kelta (#923) üzenetére

minolta5
(őstag)

Nokia üzlet márkaszerviz, bár nem tudom felétek merre van. De legegyszerűbb felhívni őket. A nokia oldalán minden elérhetőség fenn van.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.