Nekem E61-esem volt, és annak az akkufedlapja fém, de sose melegedett.
Engem egy zavar, hogy a nagy kijelzőn gyönyörűen meglátszik az ember fülének izzadt lenyomata egy hosszabb beszélgetés után. Lehet törölgetni... Jobb az ilyen kommunikátorokat fülessel használni, ezért üdvözítő a 3,5 jack. Az átalakító elég gyenge, mert egyszer akadt fenn a kilincsen és egyből elszakadt benne valami és már nem is működött. A gyári fülesek zöme pedig gyenge, egy volt jó, a HS-23, az aztán hangosan szól!
Tényleg pozitív csalódás élőben az E63, csak nekem túl erős a színe. Jobb szeretem az ezüstszürke kütyüket. 
Egyelőre nem cserélem le az E60-ast.
Közben az asztalon itt ücsörög egy hibás E61 is.
Áh, nem, nem szeretem az E szériát. Kizárt, hogy idén veszek még egy modellt a családból...
Szerk.: Az E61-nek az akkufedlapja fém, többi műanyag, az E50 előlapja és akkufedlapja fém, az E51 is zömében fém, csak a gombok készültek műanyagból. Az E60 előlapján a keret alumínium a többi műanyag.
Szerintem, az E50 és E51 esetében a fém és műanyag aránya ideális. Igaz, egy tiszta fémházas telefon nagyon cool. 
[ Szerkesztve ]
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.