Szerinted lesz n97 e-ben? Szerintem necces hogy házon belül csinálnának konkurenciát az n97-nek! De bárcsak igazad lenne!! Azonnal upgrade... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
richte
(fanatikus tag)

ssymarci
(újonc)
Valaki esetleg meg tudja mondani, hogy a magyar szolgaltatok mikor kezdik el arulni az E63-at? Mar november ota szemezek vele, de csak nem akar felbukkanni a kinalatukban...
S szerintetek ki fogja elkezdeni eloszor arulni, s valyon kb. mennyiert?
A korábbi tendenciák alapján a szolgáltatói előfizetéses készülékár hozzávetőlegesen annyi lesz, mint amennyi a független GSM ár.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

ssymarci
(újonc)
koszi, azert gondoltam, h olcsobb, mert most az E71 vodafone-nal csak 30 elofizetessel.
amennyire én tudom, az E71 előfizuval 80k "A" csomagban, ami az alap, én erről beszéltem. De még a "D" esetén is 50k.
Egyedül a Presztízs csomagban 30k, de az elég átfogó felhaszálási területet jelent, semmiképpen nem nevezném általános csomagnak már csak azért sem, mert üzleti díjcsomag.

Remittenda
(senior tag)
Bog!
Füles csatlakoztatásakor nem volt alapzaj? Az E90-nél pl elég erős, nem is nagyon lehet halk zenét hallgatni vele.
Miben tud kevesebbet, mint a Treo Pro? Arról lesz teszt?
Thx.
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
Pont ezért készítette az LG ezt a készüléket. A logoutban BlueMerle tesztje is olvasható.
Én kékben tapogattam... de az a szin se sokkal jobb
Fancy-boy(#90) : így van! és nagyon sokan vannak így ezzel...
richte : még van a tasojában egy telefon a nokiának,E75
várjuk meg még azt is...
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

pp88
(kvázi-tag)
Én is tapogattam egy ilyet.
Szerintem nem rossz az anyaghasználat és az összeszerelésre sem lehet egy panasz sem.Jó nem az E71 minősége de hát nem is annyi az ára.
De azt nem értem hogy miért kellet a hangerő gombokat eltüntetni az oldaláról.
Nem tudja valaki hogy a hangerő szabályozása hogy működik rajta.
Melyik gombokkal kell le meg fel tekerni a hangerőt, vagy a csengetést lehalkítani.
Pirosban szerintem kevésbé gáz.
Én is az E71 és az E63 valamelyikét venném.
Ebből a telóbol ha leszámítom a hangerő gombokat akkor pont azokat hagytak ki amit én úgy sem használnék.
Ha egyszerűen lehetne a hangerőt kezelni ezt választanám azt hiszem.

pp88
(kvázi-tag)
azért az a 20.000 forintos különbség elgondolkoztatja az embert.
Sokan írták hogy akinek telik 60-65000 forintra egy telefonért az ha egy "kicsit" rak még hozzá akkor egy minőségibb és jobb telefont kap a pénzéért.
Hát ez tényleg így van, de akkor ha mindig egy kicsit rakna mindenki a pénzéhez mindenki felső kategóriás telefonal rohangálna.
Személy szerint én még az E63-mas tudását sem használom ki teljesen.
A telefonkönyv keresőfunkciója és a telefon szervező funkciója valamint a qwerty gombsor miatt vennék ilyen telefont.

richte
(fanatikus tag)
"Nem tudja valaki hogy a hangerő szabályozása hogy működik rajta."
A navi gomb fel-le izgatására tippelnék hívás közben a hívás-hangerő állítására, a csengés némítására pedig az e71-en is (meg szerintem egy-pár nokián) a jobb funkcióbillentyű szolgál.

pp88
(kvázi-tag)
Köszönöm a választ
Hát ez elég gáz azért szerintem.
Mindig tapizni kell a telefont hogy állíthassak a hangerőn.
Bár biztosan meg lehet szokni valahogy

Saint_
(PH! nagyúr)
meg kell probálni még távolitani a füledtől a készüléket, ill közeleb tenni... esetleg gondolatátvitellel szabályozni.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

richte
(fanatikus tag)
Persze, megszokás kérdése az egész. Nálam nem ez lenne a kizáró ok, hanem a színe... az egyszerűen 
Pedig a hangerőszabályzó gombok praktikusak. Ez egy kicsi dolog, de képes feltolni az ember idegeit, és emiatt mégsem tartja oly vonzónak az adott modellt.
Kedvencem az E széria, de még sincs kedvem lecserélni az E60-ast E63-ra.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

komposztella
(újonc)
lenne egy kérdésem. hogy szólnak rajta a zenék kihangosítva illetve a fülessel? egykét újabb Nokia kritikán aluli szintet produlál ezen a téren.... :S
egyébként szerintem nem rossz telefon...főleg a jó készenléti idő és a mérsékelt ár a nyerő páros...
ha zenében sem rossz nekem tuti kell ennyiért.... 

komposztella
(újonc)
nah...kicsit kutattam....és a Nokia 3120 Classic tesztjében "kissé dobozhang" -ról beszélt a tesztelő... Lehetséges, hogy én egy hibás darabot fogtam ki anno? Mert nekem tényleg borzalmasan szólt kihangosítva és fülessel is! És ezt nem vártam egy 5300 és egy 6300 után... (amik azért elég jók zenei téren...)
valaki írja meg h milyen tapasztalatai voltak az E63-mal, mert nagyon érdekelne...

szotadi
(lelkes újonc)
Ma megnéztem a Photohall-ban, szerettem volna élőben látni, rosszabra számítottam.
Egyedül a bill. mérete volt zavaró.
USB kábel tényleg nincs a csomagban???

Negative
(kvázi-tag)
Én az E63 és E71 közt vacilláltam, de azt hiszem E63 lesz belőle. Ott kezdődik, hogy 20-25K-val olcsóbb. Ezen kívül én zenehallgatásra is a telómat használom és az E71-hez még kéne venni egy 2,5mm-es csatlakozós Sennheiser fülest ami kb 10K. Ilyen agybadugós Sennheiser fülesem már van 3,5mm-es csatlakozóval szóval ha E63 lesz akkor már azt sem kell megvenni. Tehát így a különbség 30-35K a kettő közt. Ezen kívül a jack csatlakozó az E63 tetején van, míg az E71-nél az oldalán ami zavaró lehet. Pár hét múlva tervezem a vásárlást.. addig még azért agyalok.
Akinek van valamelyik az meg tudná nekem mondani, hogy a következő programok futnak-e rajtuk:
Resco Photo Viewer
Foreca Weather / Handy Weather
Handy Taskman
LCG Jukebox Player
Core Player
SlovoED szótárak
Full Screen Caller
Google Maps
XPlore vagy bármi hasonló filekezelő
Call Recorder vagy bármi hasonló hívásrögzítő
Kérlek valaki írja meg, mert ettől függ, hogy cserélek-e valamelyikőjükre N79-ről.
Köszönöm.

redblack
(lelkes újonc)
Nemrég néztem egy Mediamarktban. 69 000 Ft volt az ára. Nem rossz összességében, de nem érzem a késztetést, hogy megvegyem.

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
tavaszra, már 50e Ft körüli áron hozzá lehet jutni újba, használtan kb 40et kostál majd, na akkor már tényleg különösen ajánlott!
Ami igazábol megkülönbözteti az e71től, az az, hogy nincs benne gps, mert a 2vs3,2mpixes kamera nem nagy különbség, főleg mert elég gyenge az e71 kamerája is! 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Jadro
(PH! addikt)
Egy MM-os ár azért ne legyen mérvadó. Ott minden telefon drágább.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

redblack
(lelkes újonc)
Hülye azért nem vagyok
62 e körül már GSM boltokban lehet kapni...

Keksz
(senior tag)
Fringe 1x13ban Olvia a pirossal szaladgal.

Zsolto
(senior tag)
Olvasom a tesztben, hogy az i600-at említitek lehetséges vetélytársnak.
Azért ott van a Mobilarénán valamiért agyonhallgatott Samsung i780-is, ami igen érdekes alternatívája lehet akár még az E71-nek is.
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
a jack-bemenet fönt van?
rejtett számot nem veszek fel!
(#127) Viktor0610 válasza RandomGosu (#126) üzenetére
Igen.
...
Mennyire jól használható a QWERTZ-je? Ilyet akarok, és azt mondják, hogy ki kell próbálni, hogy nem nyúlok-e mellé sokszor.

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Meg csak most latom nincs benne gps
ahoz kepest nem sokkal dragabb az e71!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
Ha még van egy kis pénze az embernek, érdemesebb egy E71-re beruházni, de ez is nagyon jó kis telefon. 
A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

moddingR
(tag)
Ez a telefon zenei téren hogy muzsikál?Kihangosítva hogy szól?

papi77
(őstag)
"Csak" 25K-val drágább! 
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

Saint_
(PH! nagyúr)
pont a gps és a fém különbözete. vagyis nem, de érted 
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

pdw
(lelkes újonc)
Meg tudja valaki mondani h mi a legfrissebb FW az E63hoz?

Szabeszka
(fanatikus tag)
Egyelőre csak ez van, amivel gyárilag kijött, legalábbis legjobb tudomásom szerint:
V 100.21.110
On the road again

pdw
(lelkes újonc)
Tenk ju 

pdw
(lelkes újonc)
Megtudna valaki mondani, hogyha csinalok egy csoportot a Contacts-ban, es abba belepakolok X embert, akkor azokat hogyan tudnam meggatolni abban, hogy fel legyenek sorolva a listaban?
Remelem ertheto, effektive mint egy file/konyvtar szerkezetre gondolok, hogy pl a Work group tagjai csak akkor legyenek lathatoan ha en belemegyek a Work-be.

szetib
(lelkes újonc)
Észrevettem 2 bugot. Az egyik talán nem is az, de azért jó lenne ha javítanának rajta.
1. Az Internet radio-ban nem lehet a hangerőt szabályozni. Ez valószínű az E71-ről van áttéve, ahol vam külön hangerő gomb.
2. A PDF nézegetőben rosszul van fordítva a nagyítás/kicsinyítés? Mert pont az ellenkezőjét csinálja. A kicsinyítésnél nagyít, ill. fordítva.
Megnéztem 6120-on, ott is ez van.
Ha már ismertétek, elnézést, én most vettem észre.

pdw
(lelkes újonc)
1. De lehet Funkciogomb + le/fel. Leirasban is bennevan 
2. Ez passz, sose hasznaltam meg 

szetib
(lelkes újonc)
Oh, tényleg. Csak a Súgóig kellett volna lescrolloznom, ott van benne rögtön. Köszönöm.

minolta5
(őstag)
Sziasztok Én minap vettem az extremedigitalba, 59990ft-ért, két év nokia garival. Gyári kábelt meg a speedshopbam 1890ft-ért. Egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig ez az első simbyanos telefonom. Mondjuk az infrát tényleg nem kellett volna kivenni belőle, de az is csak a távirányító program miatt lenne érdekes. Szerintem a kék nagyon jól nézz ki.
NOKIA E6-00 Gyűjteményem! http://panasonictelefonok.5mp.eu

pdw
(lelkes újonc)
Lehet, hogy volt mar, de a zenelejatszonak (telefonalni meg nem probaltam headsettel) normalis hogy olyan alapzaja van mintha kazettat jatszanek? (Sennheiser fulessel probaltam, ugyhogy az kizarva)

minolta5
(őstag)
Nekem nem volt ilyen gondom. Viszont lenn egy kérdésem. Valahol láttam, hogy valaki leírta, hogy mit kell csinálni ha a dátum magától előre ugrik. De sajna nem találom. Ha kérhetném leírná valaki?

Szabeszka
(fanatikus tag)
Ez az E71 topicban volt: [link]
Remélhetőleg neked is segít.
On the road again

minolta5
(őstag)
Ez gyors volt köszönöm!!!
Eszméletlen jó áron adják.
Teljesen megérdemli a plecsnit.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

minolta5
(őstag)
Nos megpróbáltam, sajna nem segít. Ráadásul az én problémám az hogy előre ugrik a dátum. További ötleteket várok, esetleg valaki találkozott már ilyen problémával?

pdw
(lelkes újonc)
Zene kozben mar nem hallani, viszont ha epp egy olyan resz van ahol relative halk a zene akkor rendkivul zavaro tud lenni. Mondjuk mellekes, minosegileg ugy is pocsek (egy iAudiohoz kepest
).
Amugy meglehetosen bugosak ezek az E63/E71 szoftok. Nem tudom lehet hogy ez a megszokott a Symbian vilagban, de gyakorlatilag a Gallerybe rendszeresen belefagy (hogy aztan masodik probalkozasra elinduljon), ugyanugy neha befagy egy-egy alapprogram, mely utan a Home screenre ugyan vissza lehet terni, de ujra a menube nem (max. 5+ perc varakozas utan)...
Ahogy neztem nokia forumokon is sokaknak jottek ezek elo. Ideje lenne mar vmi uj szoftnak...

minolta5
(őstag)
Hát igen én is az újabb sw várok. De nekem csak a dátummal van gondom.