Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) peterkeT válasza Pompi (#849) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ok, értettem, tényleg ott van. Viszont még egy bug: ha rákattintok alul a dőlt gombra, akkor törli az addig begépelt egész hsz-t. Azért ez annyira nme vicces. :U

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#852) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

Nézegetem egy ideje a telefonokat, már régóta keresek egy olyan nem túl nagy és nem túl drága telefont, ami tud WLAN-t, van minimum pont ekkora kijelzője, mint ennek (240*320), a multimédiás képességei sem rosszak és nincs semmilyen komolyabb hiányossága. Ez a telefon az eddigiek alapján pont ilyennek tűnik, egészen komolyan néz ki ezzel az acélborítással. Lenne pár kérdésem:
Ezen az oldalon: [link] van egy intró, ilyesmi böngésző van a telefonban? Mert ez így egészen korrektnek tűnik. Viszi a javascripteket is meg mindent? Egy ilyet látok a specifikációi között: Flash Lite 2.0, ezekszerint még a flash-t is viszi? (böngészőben is vagy csak külön tudja futtatni?) És ha igen, milyen szinten? Bejön vele mondjuk akár a youtube is vagy túlzásokba azért nem kell esni? :) Közben olvasok olyat, hogy jön Flash Lite 3.0, ezt majd fel lehet rá tenni vagy ez is üzlet és csak az új modellek fogják támogatni? Mennyire használható ez a böngésző? Gyorsan hozza be az oldalakat? Általában WLAN-al használnám, időnként GPRS/EDGE-el, 3G/UMTS/HSDPA ki van zárva.
Továbbá:Mind a fekete, mind az ezüst-fekete változat rozsdamentes acélból van csiszolva? :) Bocsi, ha kicsit sok a kérdés, de kicsit rákattantam most erre a telóra, már régóta keresek hasonlót.

Igazándiból eddig a Meizu M8-at néztem ki magamnak, az ennél jelentősen durvábbnak néz ki, csak valahogy nem teljesen hiszek benne, túl szép hogy igaz legyen, túl szép lenne ha mindent tudna amit írnak és annyiért amit írnak és nem lenne semmilyen komolyabb hátránya. Ahogy hallom mostanában úgyis nehezen lehet E51-et szerezni, legfeljebb fél év garival (ami semmiképpen sem jó) vagy drágábban. Szerintem várok január-februárig, amíg újra rendesen kapható lesz illetve megjelenik a Meizu M8 (ha megjelenik, de tényleg nem akarok tovább várni), és az alapján döntök majd, ami akkor lesz. Ha a Meizu nem jönne be, ezt a telót tartom a legesélyesebbnek helyette.

(#853) Xantomas válasza peterkeT (#836) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Megnyugodhatsz, nem csak kisvárosban van ez így. Pesten, a Sugárban, Árkádban, Polusban a telefonok nagyrésze már protekcióban előre lett adva, az emberek meg szemmel ölték azt aki elhozta. Nagyon slágertelefon lett. Ugyanaz ami anno az E398-cal volt, pláne ha még olyan közösség is fog majd mögötte állni... bele se merek gondolni :D

A kontaktok átvitelével nekem is bajom lesz. Motoroláról - Nokiára.
Motorola Phone Tools-al Outlookba ki vannak exportálva, szintén megkeverve a vezeték, és keresztnév. 4 éve nem cseréltem telefont, szóval nagyon nagy szívességet tennél, ha bármilyen leírást eszközölnél majd arról, hogy sikerült megoldani a dolgot. :) Egy kontakthoz több telefonszám, email, msn cím, van benne, és mind össze-vissza keverve.
Habár mire hozzájutok egy példányhoz, kézzel többször is korigálom az egészet.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#854) peterkeT válasza Xantomas (#853) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A kontaktokhoz ne nyúlj hozzá szerintem, az outlook úgyis megkeveri, bármit csinálsz. Várd meg, amíg meglesz a telefon, és majd akkor javítsd a kontaktokat az outlookban - ott még mindig egyszerűbb, mint a telefonon, és az új telefonra már úgy vidd át. Vagy keresel egy nagyjából megfelelő beállítást a telefonon, ami tartja a névsort, és onnét kezdve meg nem érdekes, hogy melyik névhez mi van írva. Az E51 (is) tud vezetéknév és keresztnév alapján is sorba rendezni a saját telefonkönyvében.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#855) peterkeT válasza asadasad22 (#852) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, így néz ki a böngésző, teljesen normálisan használható, inkább a qwerty billentyűzet hiánya okoz gondot írásnál, de böngészésre teljesen megfelel. A beépülőket még nem próbáltam, majd jön Pompi, ő biztosan tüzetesebb teszten van már túl.

p

(#856) Atlantis válasza tuzpenge (#846) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Nálam így néz ki a biztonsági mentés.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#857) icram45

icram45
(lelkes újonc)

Na végre sikerült beállítani a wifit is, működik faszán :D

(#858) Joe bácsi válasza icram45 (#857) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

És meg tudnád velünk osztani? :))

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#859) tuzpenge válasza Atlantis (#856) üzenetére

tuzpenge
(fanatikus tag)

Melyik verziójú PCSuite van neked?

3210 -> 5140 -> N6230i -> E51 -> N95 / E71 / Xperia Pro

(#860) Atlantis válasza tuzpenge (#859) üzenetére

Atlantis
(VIP)

6.84.10.3

[ Szerkesztve ]

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#861) Pompi válasza peterkeT (#851) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Melyik az a dőlt gomb? :)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#862) Pompi válasza asadasad22 (#852) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, ez a böngésző van rajta, ahogy azt már peterkeT is írta. A Flash Lite 2.0 elég alap, leginkább csak külön működik, nem a böngészőben. A Youtube desktop verziója sem megy vele. A Youtube-nak van egy mobil verziója, telefonról kapásból ez jön be, ez 3gp-ben streamingeli a videókat amiket a RealPlayer nyit meg, de nekem ez sem működött most amikor ránéztem (időtúllépés a szerver nem válaszol).
Az, hogy a 3-as Flash Lite telepíthető lesz-e nemtudom, én arra tippelek, hogy igen, de nem kötnék rá fogadásokat.
A böngésző egyébként használható, bár én a 4-es Opera Mini óta inkább azt favorizálom. Ez utóbbi lényegesen gyorsabb. A beépített böngésző pl. kikészít azzal, hogy a vissza gombra ténylegesen vissza tölti az oldat, gyakorlatilag semmit nem cache-el, az Opera Mini meg igen, és a Nokia minimap-es megoldásánál is jobb szerintem a Opera Mini féle.
Nekem ezüst verzió van, az stainless steel - azaz rozsdamentes acél.

(#863) nope válasza Pompi (#862) üzenetére

nope
(lelkes újonc)

Létezik S60-ra Youtube player is, bár nem próbáltam:
[link]

(#864) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

ez mind szép és jó
de nekem olyan progi kéne amivel
track logot lehet késziteni google earth hoz vagy s nem eszi a 3g-t

(#865) csutkaa válasza icram45 (#827) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

*#0000# ezt üsd be a telóba :C

Samsung Galaxy S2

(#866) peterkeT válasza Pompi (#861) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az I betűs gomb a hozzászólásablak alatt...

p

(#867) icram45 válasza csutkaa (#865) üzenetére

icram45
(lelkes újonc)

Azóta már rákerestem gúglin :)

2007 09 29 az enyém gyártási ideje :)

(#868) b1robert

b1robert
(újonc)

Nem tudom miért kellett egy ilyen franko telefonon igy elbaltázni az oldal billenytűket?! Katasztrófa a nyomáspontjuk! :W
Továbbá azon is elgondolkoztam,mekkora problemát okozna egy üzleti telefonnak,ha a hátsó xar kamera helyett az előlapra raktak vón egyet (hamár mindenképp spórlani akarnak)
Sztem teljesebb lenne mindenkinek a 3G-s komfort érzete. :K

(#869) icram45

icram45
(lelkes újonc)

rohadt jó! Ráraktam a telóra az Indiana jones Fate of Atlantist meg a Monkey Island 1-2t :D Iszonyat zsír :D Unalmas előadásokon ezekkel fogom majd tolni :D

(#870) Joe bácsi válasza icram45 (#869) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

És meg tudnád velünk osztani?

(#871) 1010 válasza icram45 (#867) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

enyém is

lehet mindekinek az

(#872) icram45 válasza Joe bácsi (#870) üzenetére

icram45
(lelkes újonc)

le kell szedni a scummVM nevű progit S60ra. (gúgliban keress rá a scummvm-re), és akkor csak simán rápakolod a telefonra az PCs lucasarts játékokat, és scummvmmel elindítod őket.

(#873) icram45

icram45
(lelkes újonc)

Valahogy kilehet kapcsolni, hogy ne sötétedjen el a kijelző soha? Baromi idegesítő, hogy olvasok valamit, és elsötétedik :( Sajnos csak max 90 mpre tudom állítani a bekapcsolási idejét a sötétedésnek, de nekem az kéne, hogy csak billzárral sötétedjen.

(#874) Joe bácsi válasza icram45 (#872) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Oké, kössz! És a wifit, hogy sikerült belőni?

(#875) icram45 válasza Joe bácsi (#874) üzenetére

icram45
(lelkes újonc)

A wifi routerem volt szarul beállítva. Nyomtam egy factory resetet, és szépen beállítottam mindent én, aztán így már tökéletesen működik.

(#876) maestro_z

maestro_z
(tag)

Most hogy már néhány fórumtársank meg van a telefon, milyenek a tapasztalatok az akkumulátor kapacitásával kapcsolatban? Átlagos használat mellett meddig bírja?

'' Én már régen gyémánt voltam amikor téged még csak csiszoltak!''

(#877) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Srácok. A *#0000# kóddal a telefonon levő szoftver verzióját lehet lekérni. Értelemszerüen az itt látható dátum az adott szoftver verzió dátuma és nem a telefon gyártási időpontja.

(#878) Pompi válasza maestro_z (#876) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én hétfőn vettem, annyi volt az akksiban, hogy kedd estig kibírja, ekkor raktam töltőre, szerda reggeltől péntek estig bírta (3 nap, 2 éjszaka), majd visszanézem a naplóból, hogy mennyi kommunikáció volt benne, de az újdonság varázsaként nyomkodtam viszonylag sokat. Ez az első töltéshez képest szerintem nem rossz.

(#879) Cerebellum69

Cerebellum69
(újonc)

Épp pénteken vettem egy E51 Black Steel-t. eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. a wifi is nagyon könnyen konfigurálható!

(#880) SeatZola

SeatZola
(senior tag)

Srácok! Tudna nekem valaki ajánlani egy S60v3 alá témaszerkesztő/gyártó progit? A Carbide .ui Theme Edition 3.1.1.-et felraktam, de nem indul el. Vista alá kellene!

(#881) Pompi válasza SeatZola (#880) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gyakorlatilag ez az egy van, ez a hivatalos.
Van egy egyszerü online cucc, ha nem akarsz komoly dolgokat, hanem mondjuk, csak egy háttérképet berakni vagy ilyesmi: ownskin.com - mondjuk ahogy nézem ez is fejlődött mióta utoljára láttam.

[ Szerkesztve ]

(#882) SeatZola válasza Pompi (#881) üzenetére

SeatZola
(senior tag)

Köszi. Közben el tudtam indítani!

(#883) Huba25

Huba25
(kvázi-tag)

Hi all!
Következő lenne a kérdésem: Mennyivel kisebb ( ha kisebb) az e51 kijelzője, mint a a 6131-é??? tényleg nagyon picik a betűk?? :F :F :F

Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ

(#884) S4m válasza Huba25 (#883) üzenetére

S4m
(lelkes újonc)

mindenki fikázta a betűméretet, de engem pl egyáltalán nem zavar, simán lehet olvasni normális távolságbol...
amugy meg ezt szoftwaresen lehetorvosolni, most hirtelen megnemmondom mien progi segitségével növelhető a betűméret

Houston, we have a problem!

(#885) tc2014 válasza S4m (#884) üzenetére

tc2014
(fanatikus tag)

Betűméret növelő programok: Zoom+ v1.00.S60v3.rar vagy Font Magnifier v1.34.S60v3.rar

http://www.mobilozok.hu __ mobilozzunk együtt..

(#886) Huba25 válasza S4m (#884) üzenetére

Huba25
(kvázi-tag)

Az jó, bár nekem alapvetően nincs bajom a betűk méretével, viszont a "képátló" érdekelne, mert ha lenne ilyen telóm elég sokat néznék rajta filmet. Ahhoz meg nem árt egy méretesebb kijelző..ezért teccika p1+a p990 csak ez a nokia első látásra szerelem volt.. :C :C

Az erő sötét oldalán vagyok ÉS JÓ

(#887) richte válasza S4m (#884) üzenetére

richte
(fanatikus tag)

Szerintem teljesen felesleges szoftveresen állítani betűméretet, mikor a telefon op.rendszerén belül is lehet állítani 3 fokozatban!! Igaz, ez nincs hatással az ikonos főmenü betüire...

(#888) tc2014 válasza Huba25 (#886) üzenetére

tc2014
(fanatikus tag)

5,08cm az átlója.

http://www.mobilozok.hu __ mobilozzunk együtt..

(#889) asadasad22 válasza nope (#863) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

Vki kipróbálná ezt Wi-Fi-vel E51-en? Kiváncsi vagyok mennyire müxik :)

(#890) asadasad22

asadasad22
(PH! addikt)

Itt a Flash Lite 3, elméletileg S60 3rd edition-től kompatibilisek vele a telók, ezen a telón mégújabb van, szóval mennie kéne vele. Elméletileg lejátszik videókat is így akár a youtube is bejöhet vele. Hálás lennék, ha valaki kipróbálná és tesztelné kicsit :)

(#891) asadasad22 válasza asadasad22 (#890) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

60 megáig játszik le videókat azt írják, sztem a legtöbb youtube videó ebbe beletartozik :) Ez amúgy egy developer's release, de azt írják, hogy bátran fel lehet tenni, sokaknak működött, a végleges változat majd mégjobb lesz.

(#892) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

valaki használ bluetooth os egér progot e51en?
nekem eddig egyse működött

(#893) icram45 válasza asadasad22 (#890) üzenetére

icram45
(lelkes újonc)

Az a bajom, hogy állandóan a youtube mobile jön be, ha beírom a címet, azon meg alig van pár videó, és a hangjuk is rohadt szar minőségű.

(#894) csutkaa válasza Pompi (#877) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

Az oké de a szoftver közvetlenül a gyártás után kerül a telefonra :DDD
max akkor nem ha már valaki szoftver frissitett rajta... ;)

Samsung Galaxy S2

(#895) peterkeT válasza csutkaa (#894) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Közelítsük meg másképp. Ha megnézed a Windows XP-d verziójának kiadási dátumát, akkor az az SP2 miatt jó esetben 2004. augusztus 6-ra datálódik. Ettől még a számítógéped nem 2006. augusztus 6-ai gyártású...

p

(#896) Pompi válasza csutkaa (#894) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha tegnapelőtt gyártották a telefonod akkor is a 2007.09.29-ei szoftver kerül rá egyelőre... de ha téged ez boldoggá tesz, akkor gondold azt, hogy ekkor gyártották a telefonod.

(#897) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

LOL :)) de fontos mikor készült a telefon

szedjük darabokra akkor lehet kiderül

ja most néztem 25 ezer hozzá az aksi :))

[ Szerkesztve ]

(#898) Pompi válasza Huba25 (#883) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kijelzőméretek: E51 2 hüvelyk azaz 5,08 cm, 6131 2,2 hüvelyk azaz 5,588 cm, tehát durván 5mm az eltérés a 6131 javára. Nemtudom, hogy filmnézésnél ez mennyit számít... szerintem semmit, egyik is rossz, másik is.

(#899) Pompi válasza asadasad22 (#890) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez amit linkeltél a developer edition, ezt nem tudod a telefonodra feltenni.

(#900) asadasad22 válasza icram45 (#893) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

youtube mobile? az meg milyen?
De ha hasonló, mint a rendes és bejönnek rajta videók, az is valami :)

szerk: Pompi: ok, figyelmetlen voltam :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.