Beléptem a klubba. Nagyon gyors első benyomások. A teló nagyon vékony, az N80 után főleg
A kijelző - ahogy vártam - az N80 után nekem nem kicsi (persze el tudnék képzelni nagyobbat, akár ebben a telóban is, lenne hely neki). Gyors. Nagyon gyors. Bár még nincs rajta szinte semmi.A számbillentyűk megfelelően nagyok, jól lehet gépelni rajtuk.
Made in Finland ezüst darabom van és semmi rés nincs az akksifedél és a telefon többi része között. A telefon nagyon egyben van, az akksifedél atomstabilan illeszkedik.
Ami nekem a legfontosabb, és ez szerintem összefüggésben van a telefon viszonylag magas, de még határértéken belüli SAR indexével, hogy nagyon jó a térereje. Iszonyat rossz helyen lakok ebből a szempontból, szuterén szint. Az N80-nal keresni kellett a lakásban, hogy hol van egyáltalán térerő, sokszor az operátor felirat sem jelent meg, nem hogy bármennyi "csík" a térerőjelzőn. Az E51-en pedig simán van 1-2 csík bárhol a lakásban, de bizonyos helyeken felmegy 3-4 környékére is. Ennek elsőre nagyon örülök, mert sokszor nem lehetett elérni emiatt, aztán a gyakorlatban majd kiderül, hogy ez csak szemfényvesztés-e vagy tényleg jobb a vétel.
Hirtelen pár az utóbbi időben felmerült kérdésre is reagálnék, amire az eddigi tapasztalataim alapján nem tudtam válaszolni:
- van aki a Bluetooth menüben hiányolta a második, azaz a párosított eszközök fület. Féligmeddig jogos a dolog, elsőre engem is megviccelt ez a kis változtatás. Ha az eszközök - beállítások - csatlakozás - bluetooth menüponttal lépünk be akkor tényleg csak az első, a beállítások fül látható, az csatlakozás - bluetooth menüvel belépve viszont a régi már ismert kép fogad, párosított eszközök füllel.
- a főképernyőről akkor fog eltünni az e-mail beállítása varázsló ha kikapcsoljuk: eszközök - beállítások - általános - testreszabás - készenléti állapot - aktív készenlét beépülő moduljai - e-mail beállítás varászló
Az bejövő e-mailjeink nem ettől lesznek az aktív készenlétben, hanem az ugyanitt található alapértelmezett e-mail éretsít beállításától. Van még itt egy aktív készenlét postafiókja opció is, ehhez az aktív készenlét postafiókjánál ki kell választanunk az itt megjelenő postafiókot.
- a főmenü ikonjai akkor lesznek pixelesek, szétesettek, ha beállítjuk az ikonanimációt (főmenü - opciók - ikonanimáció - be).
Nos hirtelen így ennyi 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.