Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) Boz

Boz
(lelkes újonc)

Áááá, már meg is van a tella, fél órája hozta a futár. Nem volt egy nap közte, hogy megrendeltem, és kihozták. Végülis 68000 volt a tella + 2000 volt a kiszállítás, mert magyar szoftosat rendeltem. (65000 a csak külföldi szoftos). Marha jól néz ki, meg vékony :) Fekete-ezüstöt akartam volna eredetileg, de full fekete lett belőle, mert az ezüsttel állítólag szoftproblémák voltak. A bordós annyira nem jön be. Még egyelőre ismerkedem vele :)

(#502) Attila79 válasza Boz (#501) üzenetére

Attila79
(tag)

Honnan rendelted? Csak, hogy tudjam honnan nem szabad ezüstöset venni. :D

Ja megtaláltam lentebb... www.gsmline.hu Ez volt az végülis?

[ Szerkesztve ]

Nokia E51

(#503) Attila79

Attila79
(tag)

Tudna vki mesélni arról, hogy hogy szól kihangosítva a telefon, illetve ilyenkor hogy hallanak minket, vagy a kicsit távolabb ülőket?

Nokia E51

(#504) Boz válasza Attila79 (#502) üzenetére

Boz
(lelkes újonc)

Igen, gsmline-tól rendeltem. A főnök hívott vissza a rendelés után pár perccel, hogy ne rendeljek fekete-ezüstöt, mert sorba küldik nekik vissza valami szoftprobléma miatt.

[ Szerkesztve ]

(#505) tuareg85 válasza Boz (#504) üzenetére

tuareg85
(kvázi-tag)

ez fura... mármint hogy gondolná az ember hogy egy gyártósoron készülnek, csak más kölsőt raknak rá a végén... mindegy, nekem jól mizsikál az ezüst annak ellenére, hogy nagyon korán vettem, nemnokia garival, és a mostanihoz képest nem jó áron, de annyira tetszik, hogy nem tud érdekelni

(#506) Boz válasza tuareg85 (#505) üzenetére

Boz
(lelkes újonc)

Aztán a fene tudja...lehet kevés ezüstje volt, aztán így vezetett meg, hogy fogyjon más színben is :) Na mindegy, nekem feketében is ugyanúgy jó.

(#507) sbazsi válasza Joe bácsi (#490) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

te miről beszélsz?
megnyitottad egyáltalán a linket, vagy csak hasrapacsit játszottál?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#508) Pompi válasza sbazsi (#507) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én megnyitottam volna, de nem jött be semmi. Viszont megkerestem az oldalon. 72 ezer 1 év garanciával - ez nem számít valami olcsónak, 1 év garival máshol 66e, 2 év Nokia garival meg 71-ért is van már.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#509) sbazsi válasza Pompi (#508) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Hol lehet 2 év garival, rendes (20%áfa) számlával ennyiért venni?

Nem támogatom a trükköző kereskedőket.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#510) Pompi válasza sbazsi (#509) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A számlábannem vagyok biztos ezeken a helyeken, meg kell kérdezni.

A FortunaGSM-ben 79.990 - szerintem itt számlás, de egy kérdést megér.

[ Szerkesztve ]

(#511) sbazsi válasza Pompi (#510) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ujmobil trükközik, xxlgsm trükk nélkül 80.

(#512) Joe bácsi válasza sbazsi (#511) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Akkor a te linked RENDESEN: [link]
És az xxlgsm: [link]
Miről beszélsz? Hogy az xxl-nél 80000 Huf??? Biztos az én szemüvegem rossz főleg, h. nem vok az, mert én 75900-at látok.

Én megkérdeztem őket e-mailben és ez jött válaszként: "Az oldalon feltüntetett árak bruttó eladási árak a készülékekről 0%-os ÁFA tartalmú számlát állítunk ki. Cégünk az áfa törvény alapján a különbözeti adózást választotta."

[ Szerkesztve ]

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#513) Attila79 válasza Boz (#504) üzenetére

Attila79
(tag)

Nem lehet, hogy ez csak vmi kamu volt? Gondolom töben keresik az ezüstöt és kevesebb van neki így abból, a fekete meg nem megy annyira... De lehet csak a túlzott gyanakvás beszél belőlem.

Ja látom kettővel később te is erre következtettél... bocs. :)

[ Szerkesztve ]

Nokia E51

(#514) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ez a sze.... link nem működött rendesen, de remélem mostmár jó: [link]

(#515) Pompi válasza Joe bácsi (#514) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez ugyanaz a link, mint sbazsi, és most se működik, valószínüleg nem a ti hibátokból ;)

(#516) Attila79 válasza Pompi (#515) üzenetére

Attila79
(tag)

Nekem műxik.

Nokia E51

(#517) tuzpenge

tuzpenge
(fanatikus tag)

Helló!

Akinek van ilyen telója, és van rá lehetősége az megnézné illetve kipróbálná, hogy 2,5 -> 3,5 jack átalakítóval lehet e használni a saját fülesünket hozzá?

Előre is köszönöm!

3210 -> 5140 -> N6230i -> E51 -> N95 / E71 / Xperia Pro

(#518) Pompi válasza tuzpenge (#517) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet.

(#519) peterkeT válasza Attila79 (#513) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Remélem ez jgy is marad, mert nekem a fekete bejövősebb. Anno a 6230i-ből is mindenki a fekete-ezüst változatot kereste, szinte örültek nekem, hogy végre valaki egyszínű ezüstöt kér - mondtam nekik, hogy a borító nőnek lesz, én meg az ő sima 6230 borítóját fogom használni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#520) tuzpenge válasza Pompi (#518) üzenetére

tuzpenge
(fanatikus tag)

OK!

Köszönöm.
És a 4-500 Ft-ossal is jó lesz vajon?

(#521) Pompi válasza tuzpenge (#520) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 114 forintossal is.

[ Szerkesztve ]

(#522) tuzpenge válasza Pompi (#521) üzenetére

tuzpenge
(fanatikus tag)

:)

Köszi!

(#523) Attila79 válasza peterkeT (#519) üzenetére

Attila79
(tag)

Először a képekről nekem is sokkal jobban tetszett a fekete, csak a hátulja nem. Az viszont az ezüstnek gyönyörűre sikerült szerintem és szép lassan elkezdett jobban tetszeni a fényesebb változat. :)

Nokia E51

(#524) maestro_z

maestro_z
(tag)

Na megemberelte magát végre a nokia.hu és felkerült az oldalukra, rögtön az újdonságok közé. [link]

'' Én már régen gyémánt voltam amikor téged még csak csiszoltak!''

(#525) sbazsi válasza Joe bácsi (#512) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Szerintem a Te szemüveged rossz, vagy nem vagy elég figyelmes.
Azt szajkózom napok óta, hogy nem támogatom a trükköző gsmboltokat.
Ez van az xxlgsm oldalon:
Új telefon (bruttó)*: 79 200 Ft.
És a lap alján: * A bruttó ár 20%-os Áfa-t tartalmaz.

Szemüveg: [link] vagy [link]

(#526) Joe bácsi válasza sbazsi (#525) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Akkor szerinted MIT jelent az, h. 2 év Nokia garival 75900 Huf???

(#527) icram45

icram45
(lelkes újonc)

Na mostmár csak arra kell várni, hogy a t-mobile is végre rájöjjön, hogy kurvára érdemes lenne még karácsony elött berakni a kínálatba. Én szaladnék is rögtön megvenni.

(#528) sbazsi válasza Joe bácsi (#526) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Megmondom neked konkrétan: 0%áfával.

De le is van írva:
Használt 0 perces (bruttó)**: 65 900 Ft.
** A bruttó ár különbözeti adózás szerint került megállapításra.

Leirás: eu.: 65900 ft.
2 év Nokia gyártói garanciávak: 75900

(#529) Zoli329

Zoli329
(PH! addikt)

Na megvettem. Igen-igen jó telefon. Így első benyomások alapján hasonlóképp beváltja a hozzá fűzött reményeimet, mint az E50. Sebességben már bizonyított :)

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#530) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

annyira szeretem a nokiát a lónak a fa_

itt belinkelt füles adptert megvettem ami ugyanugy 3csíkos 2,5mm es jack dogóbol csinál 3,5mm est
mikor csatlakoztatom azt írja nem támogatott tartozék mikor ujra akkkor lehet választani hogy fejhallagtó, fülhallagató vagy zene állvány akármeiket választom nem szól a zene/vagy a beépitett hangszórón szól

én vagyok ennyire hülye, hogy zenét akarok hallgatni a telefeonnal amibe van mp3 és nem a gyári fülest hassználni vagy valamit rosszul csináltam?

(#531) Joe bácsi válasza sbazsi (#528) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

MONDOM, h. ÍRTAM az újmobilnak és ez a válasz jött: "Az oldalon feltüntetett árak bruttó eladási árak."

(#532) Joe bácsi válasza sbazsi (#525) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ahogy írtad, az áfa benne van és 79 200 huf!!! Nem értem ,h. mit nem tudsz megérteni! :F

(#533) sbazsi válasza Joe bácsi (#531) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Ez fent volt az oldalon. Ehhez nem kell levelezni velük.
De én az xxlgsmről beszélek.
de mindegy, inkább hagyjuk, mert látom hogy nem érted...

(#534) Joe bácsi válasza sbazsi (#533) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

MIND a két cégnél ugyan ez a szöveg van fent. Ha utánna néztél volna és nem csak okoskodnál, akkor tudnád, h. miről van szó.
Előbb nézz körül, olvass sokat és utánna ozd az észt. Kössz!
És ha ugyan azt írták ami a honlapon van most mi a fenét csináljak vele??? Ezt írták és kész.
Ha Pesti vagy akkor menj el a boltba és kérdezd megszemélyesen, h. mennyit kellene fizetned a 2 év gyári garisért.

(#535) sbazsi válasza Joe bácsi (#534) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Nyugalom.
Pont azt csináltam. Utánanéztem, utánaolvastam.
És nem oztottam az eszet, sőt még csak nem is osztottam, csak pontosítottam amiket írtál.
szép napot.

(#536) ronaldo válasza nemi (#497) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes dolog az tény. Ha lenne, akkor szerintem ott venném, mivel mindenféle kedvezmény meg ajándék jár ott, 30-40k-nál nem lenne több szvsz.

Pompi: én az xxlgsm oldalán az újat 79200-ért látom. A másik rendben van.

Az első mondatom miatt viszont hezitálok. Ha tudni lehetne, hogy lesz-e a T-nél, akkor tervezhetnék előre (vagyis várnék). Így nem tudom.

Más: ma láttam egy 6300-t, elvileg annak is ugyanaz a kijelzője, mint az E51-é. Teljesen rendben volt, szvsz ennél szebb képet adó kijelző nem nagyon van (talán nincs is - oled). A mérete is remek volt.

[ Szerkesztve ]

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#537) Joe bácsi válasza sbazsi (#535) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Találtam egy értelmes megfogalmazást a gsmtakacs oldalán: "*Az árak a mobiltelefonok illetve a PDA/PNA-k esetében a ténylegesen fizetendő árat mutatják.
Az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján a Gsm Takács Kft. jogosult a különbözeti adózás szerinti adózni. Az áruházban a 0 perces Mobiltelefonok, valamint egyes Pda/Pna-k bruttó árai a különbözeti adózás szabályai szerint kerülnek kiszámításra és számlázásra. A megjelenített árak készpénzfizetésre vonatkoznak.
Különbözeti adózás annyit jelent, hogy cégünk jogosult 0%-os Áfa-val számlázni.
Így az árlistánkban szereplő árak a ténylegesen fizetendő összeget mutatják, áfa tartalmuk nem minden esetben van!
20%-os áfás számla igényét kérem írásban az info@gsmtakacs.hu email címre jelezze.(Ebben az esetben a termék ára 20%-al megnövekszik)"

Akkor csak azt kell fizetni ami a teló alatt látható, mind az ujmobilok.hu-n, mind az xxlgsm-nél. Azokra csak a szállítási ktg jön rá max.

Mi a véleményed róla? Lehet akkor ezekről a helyekről rendelni? A MM-ban 90000 Huf, annyit azért nem ér a teló. Még a 80-at is sokallom érte. A 71-72000 Huf sokkal barátibb.

(#538) icram45 válasza ronaldo (#536) üzenetére

icram45
(lelkes újonc)

40knál tuti több lesz. 42k volt a k810i, ami kártafüggetlenül 10kval olcsóbb, mint az E51. Szóval olyan 45re tippelek kb.

(#539) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

hol lehet kapni átalakítót :O ?

(#540) Joe bácsi válasza 1010 (#539) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Pl.: Nokia bolt, Media M.

(#541) myk74

myk74
(tag)

Üdv mindenkinek!Megnéztem a Médiaban a telefont(ott 69990ft)nagyon jónak tűnik,lessz mire gyűjteni.Nagyon gyors a teló,és nagyon jó a minősége is,remélem lesz a szólgáltatóknál is hamarosan,jó áron....

Nokia 5110-6150-3310-3510i-6800-6600-E50-6120c-E51-E52-N95 8gb-Samsung GIO

(#542) icram45

icram45
(lelkes újonc)

Saturnban nincs esetleg kirakva, nem tudjátok? Megnéznék egyet, de nincs kedvem bemenni a nyugatiig :(

(#543) Joe bácsi válasza myk74 (#541) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Melyik MM-ban van ennyiért?

(#544) myk74 válasza Joe bácsi (#543) üzenetére

myk74
(tag)

Nyíregyháza :DD

(#545) ZP67 válasza myk74 (#541) üzenetére

ZP67
(lelkes újonc)

Szia!

Melyik MM-ben van annyiért?

Köszi előre is!

Üdv,
ZP

(#546) ZP67 válasza ZP67 (#545) üzenetére

ZP67
(lelkes újonc)

Na itt lassú voltam... :)

Hát odáig nem éri meg elmenni érte... :(

(#547) Joe bácsi válasza myk74 (#544) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

:(( Itt Szegeden 89.990 Ft!!! :W

(#548) Joe bácsi válasza ZP67 (#546) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

De nem ám. :((

(#549) myk74 válasza Joe bácsi (#547) üzenetére

myk74
(tag)

Reggel ment egy barátom szegedre egy autó miatt! :Y

(#550) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Valamelyik vidékiben lehet csak ennyi.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.