De a 4 gigást kezeli.
NOKIA 6120c

De a 4 gigást kezeli.
NOKIA 6120c

Komáromban most fejlesztenek egyet az amúgy sem kicsi nokia gyáron.
[ Szerkesztve ]
NOKIA 6120c
Ma néztem, a T-nél az E50 kifutó akcióban van, az E65 már nem kapható, úgyhogy személy szerint remélem, hogy mihamarabb jön az E51. Rámjött, hogy kéne valami okosabb telefon a 6230i helyett, és ez még tetszik is, meg jókat is írnak róla. Amit mindenki negatívumként hoz fel, az a kamera minősége, de ez személy szerint engem egyáltalán nem hat meg. A 6230i-vel is talán ha egy-két tucat képet csináltam két év alatt. Másik negatívuként a kijelző méretét szokták tesztekben emlegetni, de egy ilyen kompakt méretű telefontól nem is értem, hogy mit várnak. Akinek fontos a nagy kijelző, vegyen PDA-t, vagy iPhone-t.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Jó beszéd, akár én írhattam volna, csak a 6230i helyett 6131 szerepelne. 
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

Jó választás. Én szerintem még jó ideig nyúzom az E50-em. jól eltalált ketyere az is. Az E51 ben meg továbbvitték ezeket a pozitívumokat + megfejelték néhány jó dologgal (HSDPA, WIFI..)
szerk: És ne felejtsük el az erős procit sem 
[ Szerkesztve ]
hát nem tom van közte fél mm rés és annyi
amugy stabil a telónem ropog meg semmi
meghát fém+müanyag nem 2azonos anyag szal nem könnyő

probáltam 4GB microSD-vel és minden további nélkül felismerte és kezeli,ugyhogy mehet bele 4 GB is,..........de minek.......... 
( Nikon D60 ) ( ThinkPad E520 ) ( Samsung GT-I9000 Galaxy S- 2.3.5 DarkCore )

A felső képen eléggé kopottnak tűnik az az akkufedél vagy mi. A sarkán. Ez új telefon lenne?
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
(#309) Remittenda válasza -royalflush- (#307) üzenetére

Mert akkor hívhatnánk W51-nek! 
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
ma jól letesztelem az aksit
fullra van töltve majdnem 12 órán át
ráteszek egy filmet és megnézem mi lesz 

Hajrá. Várjuk a tapasztalatokat

Új telefon, szerintem a vaku miatt látszik olyannak.
Azóta megnéztem két másik E51-est és szintén ott a rés rajtuk. Úgyhogy aki ilyet vesz az számoljon vele, hogy kissebb-nagyobb rés lesz rajta. Szerintem meg lehetett volna oldani, hogy ne legyen. Nagyot esett a szememben a Nokia.
Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

hát igen ezesetben lehetett volna 1mm-rel vaskosabb hamár ennyi mindent beletapostak..
szűk a ruhácskája.... 

Nekem nincs "rés" rajta, főleg olyan rés nincs, amekkora a fotón látható... ezüst - fekete, made in finland 
Egyébként, az eddigi legjobb nokia telefon ez, azokhoz képest ami eddig volt ( persze azokkal sem voltam elégedetlen, pl n73,n80,e50,e61 stb...)
[ Szerkesztve ]
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Etiam dictum purus.

ha nagyon!! megnézem az enyimen is van rés...megmértem tolómérővel(Mitutoyo)
0.3 tized milliméter a résem
ugyhogy szinte elhanyagolható számomra..enyim is ezüst-fekete(finland)
amugy körbe az illesztésnél 0.2mm
[ Szerkesztve ]

kb nekem is -royalflush-
nem hiszem hogy ezen kéne elakadnunk, sztem a telefonnak szinte csak jó tulajdonságai vannak kis túlzással 
tudásához képest nagyon olcsó szerintem ( 68e kártyafüggetlenül... )
royalflush, neked mi a szoftvered verziója? ( *#0000#, bár szerintem tudod h kell megnézni
)

csak megerősíteni tudom írásod 
100.34.20 !!! (100
)
29-09-2007
RM-244
Nokia E51 (06.1)

Ok, akkor csak benéztem a dolgot.
Azért van a rés, mert a tudás nyomja szét belülről
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
ezt nem hiszem el
mióta irtam reggel azóta nem sikerül egy filmet normálisan megnézni rajta
a core plyaert hasznlom meg a divx player
és vagy a video pörög eszméletlen sebességgel
vagy késik a hang
egy mp4et nem lehet akadás nélkül megnyitni rajta
nem tudom valakinek sikerült ez
vagy ne is várjam el zet ettöl a telefontól hogy egy 2perces videot akadás nélkül és hang késés nélkül megnézzek
a samsung d900 simán megnyitott egy .mp4 filet
ezen meg a régi videoim alig indulnak el
konvertáltam real mediába ami a annak a vacak real plyernek a saját formátuma de
nem nyitja meg a telefon 
eszméletlen ez a telfon 

Egy igazi symbian fan nem használ beépített lejátszókat... feltelepítesz a telefonra egy coreplayert például, és a DivX filmeket is lehet rajta nézni !!!!, akár felirattal ( tudom tudom itt a kijelző erre nem alkalmas a mérete miatt )
Sok szerencsét 
végre sikerült össze hozni
core player visz mindent(szinte)
de feliratot hogy kell?
srt ? sub? txt?

én tegnap raktam fel a // Hogyan készült? //(discoveri) 73 db részét...mind a 73 akadásmentessen megy rajta.....most töröltem le a dájhárdnégyet
mint már mondottam használd a coreplayer1.1.2 az /Ultra Mobil 3GP Video Converter-rel/,!!
álltalába /Avi Video Format(*.avi)/-ba szoktam és mindig faxa!!!sőt az E50-esem is tudta játszani a kis kétszázvalahányMHz-es procijával ugyanezt....szoval szerintem nem a teloval van a baj 

Ugyanazt a szoftververziót nyúzom mint amit itt többek is írtak, és kétségbe vagyok esve, ugyanis nem találom a Bluetooth párosított eszközök menüt. Letöltöttem a manualt, olvastam a telefon helpjét, ugyanazt a helyet írják, de ott nincs ilyen menüpont (Eszközök/Beállítások/Csatlakozás/Bluetooth, és ott opciók). Szeretném ugyanis megbízhatóvá tenni az UMPC-met hogy ne kelljen mindig engedélyezni a telefonra való csatlakoztatását. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
A Bluetooth menüben egyszerüen a jobbra gombbal lépj át a párosított eszközök fülre.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Aha, ha lenne ott bármilyen menü. De nincs. Amit látok, a félreértések elkerülése végett: Bluetooth be, A telefon láthatósága Mindenki látja, Saját telefonnév E51, Távoli SIM mód Ki. Itt nyomogathatok bármit, jobbra, balra, nem csinál semmit, csak ezeket a menüpontokat lehet állítani.

Pompi válasza tökéletes... E51-ben is ugyanott vannak a párosított eszközök.
[ Szerkesztve ]

Már E51-re is elérhető a fring! [link]
[ Szerkesztve ]
most ez ingyenes vagy mi?
vagy megadom a számom és jön a számla? 

ez jelenleg is igy néz ki......

ha esetleg mégis sikerült megtalálnod a párosított eszközök menüpontot ,
válaszd ki az elérhető eszközök közül amelyiket akarod-->majd opciok-->és jogosult pont...
és már kérdés nélkül csatlakozik is............
Ingyenes.
lehet valahol ehhez 3,5mm es jack átalakítót venni mert eddig még sehol nem találtam?
vagy más tipus névre keressek?
Pl. Speedshopban.
köszi....
[ Szerkesztve ]

polusi tescoban 500 Ftert lattam 

Hol lehet kapni hivatalos, Nokia garanciával?
Vagy tudja valaki, hogy mikortól?
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
Én meg egy hobbi elektronika boltban 200 HUF-ért. 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
ár tekintetében én nyertem
[link]

Én az enyémet 160 Ft-ért vettem. Neeeeeee 
Blog:http://sztyui.wordpress.com ------------------- portfolio:http://sztyui.500px.com flickr:http://www.flickr.com/sztyui

Hoi!
Lehet én vagyok a lamma
de nem bírok dvd-t 3gp-be tömöríteni ezzel a ultra mobile 3gp video converterrel! Tudsz segíteni mi a teendő?
NOKIA 6120c

ahoz először egy dvd ripper progi kéne 

Leírom tömören, hogy szoktam DVD-ből 3gp-t csinálni
Először is a DVD-t DVD Decrypterrel (vagy akár AnyDVD-vel) lemásolom a vinyóra (kiválasztva a használatos nyelvet, feliratot, stb.). Aztán AutoGK-val xvid-divx-be tömörítem. Aztán xilisoft 3gp video converterrel 3gp formátumba tömörítem. Egy 700MB-os film lesz kb 200-300MB így. Persze a méret változó a bitráta, meg a felbontás nagyságától.
Lehet kacifántosnak tűnik, valaki rövidebb módszerrel csinálja 
[ Szerkesztve ]
privi akart lenni
[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

Hali
Más is tapasztalt már olyat, hogy nem rezeg a teló,
egészen a következő ki-bekapcsolásig? Mitől lehet ez?
Gondolom majd egy új szoftver megoldja a problémáját,
de ha valaki tudna valami átmeneti megoldást, írja meg pls! 

Jóestét urak!
E50-em van már több, mint 1 éve. Meg vagyok vele elégedve. Igazából nem is terveztem lecserélni (egyszer gondolkoztam az E65-ön, de lefújtam), nem fogott meg semmi. Aztán minap ráakadtam az E51 tesztjére. És nagyon megtetszett. Pont azokat pótolták/javították, amit végülis fontosnak tartok. No nem a kamerára gondolok, mert az nem különösebben érdekel 
A legfontosabb nekem a gyors processzor és a gyorsabb böngészés. Esetleg a rádió is jól jöhet. Megér szerintetek +30ezret (kb) az E50-re? Én úgy gondolom igen, tervben is van erősen a váltás még Karácsony előtt amolyan karácsonyi ajándékként magamnak (nem, nem vagyok önző
)
Aksiról tud nyilatkozni valaki? Állítólag jobb van benne...
Ja egy negatívumot találtam. Ebben sincs fényérzékelő, ez nagyon hiányzik az N70-ből.
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Szia!
Az akksi nálam 2 napot bír állandó WiFi kapcsolat mellett.(Skype,MSN,e-mail)
Fényérzékelö van benne.
Üdv.

Van benne? Na, akkor szinte 100%-ban ez az én telefonom 
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

No?
Senkinek nem mellőzte még a rezgést a teló???
sztem csak nem érzed
nekm régen v3 msnom volt és ha ugy volt a zsebembe akor nem éreztem
ahogy ennél sem
ja és csak egy biznonyos nadrágnaál van ez
lehet egyforma a nadrágunk 
fényérzékelő
nem veszem észre hogy lenne
vagy annyira jó
[ Szerkesztve ]