A router beállítás. De megoldottam magam.
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

A router beállítás. De megoldottam magam.
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!
Nekem is volt hasonló. Napokig nem talált magára a GPS, sőt, 3 napig még mindig olaszországban voltam az A4-es autópályán. Aztán helyreállt magától...
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Csak az a baj, hogy január végén voltam Ausztriában, és még mindig nem állt helyre. T-s vagy Te is? Ha igen, megnéznéd azokat a beállításokat, amiket írtam?

Elvittem ma a Nokiába a telefont, frissítettek rajta mindent, és azóta jó minden.

Egy frissítés a nokia szervizben mennyibe kerül, vagy ha garanciás akkor nem kell fizetni? Otthon meg lehet oldani ezt a frissítés valahogy? Nagyon lassú a telefonom.
Kétszer kikapcsolt internet használat közben, egyszer nekem kellett bekapcsolni, másodszor vissza kapcsolt magától. Miért történt ilyen?
Továbbra is rejtély számomra hogy billentyűzár feloldása után miért mászik bele a menükbe, meg az óra beállításba a naptárba a telefon, nincs is kint a főképernyőn.

Ha még garanciás, természetesen ingyenes. Otthon is meg lehet oldani.

Licensz nélküli wordot, vagy quick officet ami ingyenes hogy tudok a telefonra tenni, vagy letölteni?

Ha gps-nél az internet - kapcsolatnál offline-ra állítom, és a helymeghatározási módszereknél csak a beépített gps-t pipálom ki, akkor mobilnetet egyáltalán nem használ? Vagy ahhoz kell még valamit átállítani? Nem szeretném, ha külföldön csinálna egy nagyobb számlát a gps...
Ha csak a beépíttet GPS előtt van pipa akkor nem generál adatforgalmat.
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

Elvileg akkor offline-ra sem kell állítani?
Jobban teszed ha offline -ra állítod (főleg ha a mobilnetes profilok aktívak), online -on bármikor bármiért a netre mászhat (pl. térkép letöltés, frissítés stb.).

Igen, aktív. Ha ezt a 2 dolgot beállítom, akkor biztos nem fog adatforgalmat csinálni?
Igen, ha ezt a két dolgot beállítod nem fog a netre mászni de a legbiztosabb az, ha kitörlöd a netes profilokat is (persze ha nincs rá szükséged).
[ Szerkesztve ]

Köszi! Aktívan használom, így nem törlöm ki, csak beállítom...
Igazán jöhetne már hivatalosan, telepíthetően a 20.0.43 SW, mert kicsit kezd elegem lenni a .42-ből (ha már .43-ra írják a modokat 5800XM-ra)
- Rendszeresen azt írogatja ki, mikor nem fut semmi program, hogy nincs elég memória, akkor is, mikor csak magát az adatkábelt dugom rá. Ilyenkor csak az újraindítás segít neki, hiába nyomtam már neki teljes resetet. Indulás után 18MB szabad memóriám van, úgy hogy a főképernyőm fut a zenelejátszó kezelője, 1 sornyi kedvenc telefonszám, Nokia értesítések, egy sor indítóikon, ill a Nokia battery monitor, valamint az óra.
- iszonyat sokáig tart, mire bekapcsol a telefon, használhatóvá válik, és a főlapon betölti a kedvenc telefonszámokhoz tartozó képeket.
- opera mini, mobile, és a böngésző is kilép random módon
- nyílt terepen kb 10 perc kell neki, míg észreveszi a műholdakat, hiába van bekapcsolva az A-GPS, mozgás közben, autóval, sokszor, ez 15 percre is nő, szóval örülök neki...
Viszont stabilabb, mint a régi, mert még egyszer sem indult újra magától, ahogy korábban 1-2 naponta tette.
Érik már a szervizbe vitele, és ottani teljes SW újratelepítés.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Egy kérdés merült fel bennem. Most.hogy a T-s tarifák is Túlforgalmazási díj mentesek lettek ápr.-1 től tudom-e modemként használni a telefont, úgy hogy olyan helyen,ahol nincsen vifi és összekötöm egy laptoppal a laptopon tudjak netezni a telefon segítségével?
Esetleg akinek még a T-nél a régi net csomagja van akkor azt le kell mondani és kérni kell a Go!net csomag valamelyikét. Automatikusan nem tesznek át.
Ha műkődik ez a formátum akkor hogyan és hova kell lépni mind a telefonban és akár a laptopban?

Létezik olyan alkalmazás, ami gps használat közben figyelmeztet a fix sebességmérő pontokra? Ovi maps-et használok, ausztriában pl. elég sok helyen figyelmeztetett a fix-ekre.

Sziasztok! nektek mennyit bír az aksi 1 átlagos használattal semmi extra nyúzás csak alap dolgok? mert nekem 2 nap a max:S egyébként tetszik nagyon csak az aksi sztem gyengus bár ekkora kijelző szívja rendesen nem?
A tyúkbél adja a gépnek a lelket:D

a telefon már 4 hónapos, kicsit lassú de nem vészes. egyszer kétszer előfordult hogy ok nélkül kikapcsol és újra indul. volt rá példa amikor nem tudtam vele telefonálni nem talált hálózatot, akkor egy kikapcsolás megoldotta a problémát. még semmilyen frissítést nem tudtam csinálni rajta idő hiánya miatt.
a legújabb gondom hogy azt vettem észre ok nélkül lemerül egyik napról a másikra. semmilyen alkalmazás nem fut a háttérben, a fényerő a legkisebben van, és semmit nem változtattam semmit nem tettem fel rá az utóbbi időben. Nem értem hogy töltés után egy nap alatt hogyan merül le, úgy hogy nem használom.
Most kikapcsoltam és feltöltöm újra két nap alatt másodszor. Talán meg javul.
Valakinek valami ötlete észre vétele? Kérem aki tud az segítsen.

most a battery monitor 100%ig fel van töltve, azt írja hogy aktív felhasználás 2 nap 19 óra, beszélgetési idő 5 és fél óra, web böngészet 5 óra, zene hallgatás 19 óra. ez most normálisnak számít? lehet én képzelődök de mintha régebben aktív felhasználás mellett ilyen 5 nap lett volna...
valakinek észrevétele?
Észrevétel:
mivel a Battery monitor folyamatosan naplózza a telefon használatát, és logolja a tevékenységeidet, így folyamatosan tanulja, hogy mire megy el az energia.
Gyakorlatilag minél többet használod, annál pontosabban tudja előre meghatározni, hogy a korábbi akkuhasználat függvényében, a mostani körülményektől függően mennyi ideig fogja bírni szuflával.
Melyik reális? az 5 nap, vagy a 2 nap, 19 óra?

a battery monitor ha jól láttam akkor lebontja napokra mutatja hogy miket használok, de én azt vettem észre hogy valamelyik napra kiírja hogy hány %-ot használtam a webet pedig nem is használtam... nem értem hogy a napok meg egyeznek e azzal mint amilyen nap tényleg van.
4 napot úgy kiszokott bírni simán hogy telefonálok vele egy kicsit, de semmi komolyabbat nem használok. de van úgy hogy egy nap több órát is használom a webet de akkor is 2-3 napig bírja, de úgy hogy ok nélkül lemerül egy nap alatt, azt nem értem, mikor tényleg hozzá se nyúlok. tegnap töltöttem most kíváncsi vagyok meddig bírja, telefonáltam is vele, webet is használtam pár percet, és szerencsére még egy csík se ment le...

Sziasztok! Ha wifizek és lehúzok valamit telóra akkor azt hol tom megkeresni és gépen lehúzni a telóról?
A tyúkbél adja a gépnek a lelket:D

Valaki tud nekem abban segíteni,hogy milyen lejátszó programra van szükség az rtlmost.hu-n lévő videok megnézésére?
Az oldalt betőlti szépen,de nem játsz le semmit csak egy windowsos programot kínál fel,de ez a telefonra nem jó.

Lehet hogy az RTL oldala nincs optimalizálva telefonra?

Valaki nem tudja véletlenül hogy lehet e a C6-00 rá rakni symbian 3-at?

nem lehet és soha nem is lesz ilyen lehetőség.

Hali
Van egy ilyen telóm és a jobb felső sarokban állandóan villog egy kis boríték!Rákattintok és azt írja hogy a sim memória megtelt!
A sim kártyáról mindent letöröltem!Át is állítottam hogy a telón legyenek a számaim de még mindig villog az a kis szar!Mi lehet a baj?köszi előre a válaszokat!

már rájöttem köszi

Helló!Nem tudom jár még ide valaki de azért kérdezek!
Nekem valami botrány milyen lassan talál gps jelet a készülék!A tesztekben is arról volt szó hogy hú milyen rekord gyorsasággal talált pozicíót a C6!Nekem meg minimum fél óra vagy egyáltalán nem talál jelet!addigra meg odaérek bárhova!kicsit mérges vagyok mert pont ezért vettem a telót!Nincs valami megoldás erre?
Mint ahogy korábban leírták városon kívül azért gyorsabb a dolog!De akkor mi értelme a gps-nek a városban problémásan talál jelet!?
[ Szerkesztve ]

Mobilnettel max. 10 másodperc, de inkább 2-3. Mobilnet nélkül viszont nekem is elég sokára talál jelet. Szabad ég alatt próbálod?

Menü -> Alkalmazások -> Hely -> Helymeghatározás -> Helymeghat. módszerek menüben mik vannak beállítva?

Hello!
Ott nekem csak a beépített Gps van kipipálva!

Pipáld ki az összes többit is és úgy nézd meg.
Frissítsd a legújabb SW-re, és tedd fel szintén a legújabb Nokia Maps-ot.

köszi a válaszokat
Megtörtént minden!Sajna városban így is nagyon lassú!

Kb. 1 hete naponta 10-15x újra indul a telefonom, általában akkor, amikor oldalsó gombbal leveszem a bill.zárt. Találkozott már valaki ilyennel?

Sziasztok!
Jellemzően N8 telefonnal vagyok, de mivel a rendszer azonos, gondoltam megkérdezem itt is, hogy hátha van valaki, aki üzleti jellegű felhasználó és tud segíteni.
Tegnap letöltöttem egy pár "ToDo" & "Task manager" & "Post It" jellegű alkalmazást, de nem találtam meg az igazait, ahol feladatokat lehetne rendszerezni.
Van valakinek ilyenre tippje, hogy melyik progi lenne ideális erre?
Köszi
...::: Nokijja Ennyóc meg CéHÉT :::... ...::: R.I.P. Samu PixOn12 :::...
Igen, a régi SW-rel volt anno egy keypad lock bug, csak olvastam róla, hogy attól rebootol a telefon, nem tapasztaltam.
Érdemes lenne a SW frissítés, és egy teljes program újratelepítés.

Bevittem szervizbe, kicserélték szinte az egész telefont, most tegnap óta jónak tűnik...
Hmm, akkor ott lehet nem csak sw-es volt a baj. Alapból sw újrapakolással kezdenek.

Üdv, ezen Symbian^1 fut, a C6-01-en megy Symbian^3. 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

Igen, azzal kezdtek, de másnapra már be sem kapcsolt a telefon. Visszavittem, és ott volt 9 napig, akkor cseréltek ki sok alkatrészt benne, kijelzőt, antennát, meg valami hálózati hozzáférést.

Bocsesz, akkor ezt benéztem!
Köszi a kiigazítást.

...::: Nokijja Ennyóc meg CéHÉT :::... ...::: R.I.P. Samu PixOn12 :::...

Van új firmware: v40.0.021
Changelog:
New, faster version of the web browser, including web search integrated into the web address field, and support for multiple windows
New, quicker and easier chat and mail applications
Updated Music player with folder playlists and lyrics support
New emoticons and smileys in text and multimedia messages
New maps
Performance and usability improvements
Ovi Contacts removed
Ha fel is töltődött az aksi, dobom is fel.
THX

Nálam már fent van, eddig amit észrevettem, hogy a böngésző és a menü gyorsult egy kicsit.
Érzetre egy picit gyorsabb az új böngésző, a maps is, a telefon annyira azért nem.
Viszont végre nem fagy ki böngészés közben a gyári böngésző, és nem utolsó sorban, jól is néz ki.

Sziasztok
Miért van az hogy nekem a softwer updater nem látja az új FW.-t.Hanem a régi v.20.0.042. re kiírja hogy a legfrissebb van fent?
Ahogy fentebb má leírtátok ugye v40.0.021 kéne lennie?
[ Szerkesztve ]