Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) horgaszkölök válasza old rocker (#641) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

Frissítettem! ...de mi az,hogy sérült fájl?

(#652) ZooLee válasza SPF (#650) üzenetére

ZooLee
(fanatikus tag)

Nem csoda, az AC-3E csak 350MAh-s, a AC-15 meg 800MAh-s töltő. 15-öst nem nagyon fogsz kapni, vegyél AC-5E-t, az kicsi, és ugyanannyit tud!

Z.

(#653) old rocker válasza horgaszkölök (#651) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olyan file, ami másolás közben megsérült

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#654) SPF válasza ZooLee (#652) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Köszönöm a választ!

(#655) horgaszkölök válasza old rocker (#653) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

hogy tudom törölni?

(#656) old rocker válasza horgaszkölök (#655) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pl. total commanderrel PC-vel, ha külső adathordozóként dugod rá, vagy a telefon file kezelőjével, esetleg xplorerrel, ha raktál fel.

(#657) horgaszkölök válasza old rocker (#656) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

oks,kössz!

(#658) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Sziasztok!Még mindig azzal a problémával küzdök, hogy amikor a fényképekbe szeretnék belépni azt írja ki hogy a memória megtelt (kb. 140 fénykép van rajt, ez sok?)!Pedig már rátettem a telóra a ramblow nevű progit, amivel memóriát tudok felszabadítani és van is a telón 23 MB free memory!Mi lehet erre a megoldás?Esetleg valami progit még tegyek rá ami a memorát ellenőrzi?Vagy töröljek képeket le?de mind a memkarin van ezért nem értem az egészet!A ramblow pedig futó programnak gármat ír ki, de ezt mindig kiírja!Kérnék valamiféle segítséget, mert ez napi szintű problémám!Köszönöm előre is!

Más: Ki milyen tokot használ hozzá?Mert én kerestem csak valami szilikon tokot ami csak a hátulját borítja, de gyárit egyáltalán nem találtam ilyent sőt semilyet sem!Pedig mindenképpen vmi szilikontokra gondoltam!Vagy ti mivel használjátok?

Köszönök minden segítséget előre is!!!!

(#659) Xantomas válasza muzsi19 (#658) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Lőjj ki minden widgetet, állítsd be az egyik alap témát, indítsd újra a telefont. Ha ez sem segít, akkor csinálj egy mentést a telefonról, és master reset, majd csak a telefonszámokat, üzeneteket tedd vissza, a programokat amiket pedig használsz, egyenként tedd vissza.

Nekem, jelen pillanatban 32mb szabad memória van, pedig fut a háttérben egy zenelejátszó, widgetként kint van egy sorban a kedvenc névjegyek, az Események, zenelejátszó widgetje, ill két sor gyorsindító.

Nincs hozzá tokom. Ilyen kialakítású készülékre nem is igazán lehet jó tokot csinálni. Vannak ilyen próbálkozások, de elég undorítóan néz ki. Viszont összecsukva nem lötyög.
Hagyományos zokni, és kész. De az meg ugyanúgy szétkoptatja a sarkait, mint zsebben hordva.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#660) kokyt válasza muzsi19 (#658) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Én ezt a gyári "vírus írtó" leszedésével orvosoltam. Eszméletlen mennyiséget zabált be. Gyári téma, gyári widgetek, ramblow futtatás és lassan 2 hetes folyamatos üzem után több mint 40Mb a szabad memória :K

Tok:
Soha nem használtam egy telefonomnál sem. Ha mégis, akkor esetleg majd zokni, de nem erre. Zsebben hordom, de elkopni nem nagyon szoktak.

[ Szerkesztve ]

(#661) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Köszönöm a segítséget!Melyik a gyári vírus írtó?Szerintetek az segít ha letörlöm?Nem fog róla hiányozni az a progi????Pedig így is van rajt 48MB free memory!!!Félek ettől a hard resettől, hát ha elrontom vagy valami!

A másik témához, most én is ilyen zokni félét használok, de akkor nem is keresek szilikontokot, mert felesleges!Csak így zoknival elég nagy a sebben, de akkor hordom annélkül!

Köszi az eddigi segítaégeket!!!

(#662) wombat0521

wombat0521
(újonc)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valahogy úgy lejátszási listát készíteni a telefonnal, hogy az egy mappában lévő összes számot beletegye? Ha nem, akkor számítógépen hogyan tudnám megoldani? Sose csináltam ilyet, láma vagyok hozzá. Próbálkoztam az mp3tag nevű programmal, ami csinált .m3u fájlt, de azt hiába raktam fel. A listák közt megjelent, de azt írta, hogy nincs benne zeneszám.

(#663) wombat0521

wombat0521
(újonc)

Lenne még egy kérdésem! Mi lehet az oka annak, hogy ha hívnak (olyanok, akik benne vannak a telefonkönyvben, és esetenként kép is van hozzájuk rendelve), nem írja ki a nevet, nem mutatja a képet, csak a számukat? (Általában az a pár ember hív, akinek úgyis ismerem a számát, szóval nagy problémát nem okoz, de mégiscsak idegesítő.)
Előre is köszönöm a segítségeteket!

(#664) kokyt válasza muzsi19 (#661) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Talán McAfee volt rajta, de nem akarok hülyeséget mondani. Nekem abszolút nem hiányzik :D

wombat0521:
Én a telefonon szoktam lejátszási listákat készíteni, a gyári lejátszó+qwerty kombinációval elég gyorsan megy már, pedig vagy 6-7Gb van rajta. 1-2 perc alatt össze tudom velük rakni amit hallgatni akarok. Külső programokat nem szoktam használni.

[ Szerkesztve ]

(#665) old rocker válasza wombat0521 (#663) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínű több szám van rendelve egy névhez, azt hiszem, de erre már adtak választ nálam okosabbak...

(#666) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Most szólt az OVI, hogy kijött a 20.0.042 is a T függő telefonokra.
Megéri frissíteni, volt aki már elkövette?

(#667) sztikac válasza Xantomas (#666) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Nekem a (gyári független) telefonomon kb. 1 hónapja van fent és teljesen problémamentesnek tűnik. Igaz az előző verzió is az volt :U

(#668) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én most frissítettem, még nem tudok mit mondani.

(#669) Habell

Habell
(újonc)

az ebuddy-t használnám msn-re. Írni tudok róla az az üzenet megérkezik a másik félnek, de amit szgépről msnről írnak, az az üzenet nem érkezik meg a telefonra az ebuuddyra. Valaki tudna segíteni mit csináljak???

(#670) Xantomas válasza Habell (#669) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

ezt nekem is csinálta.

Fring, vagy nimbuzz.

(#671) Habell válasza Xantomas (#670) üzenetére

Habell
(újonc)

magyar vagy angol nyelvűek? az ebuddyra nincs módszer hogy lesz jó?

(#672) Habell válasza Habell (#671) üzenetére

Habell
(újonc)

a fring angol, azzal szórakozok, felőlem japánul is lehet, de hogy nem tudok vele mit kezdeni, semmii se jó az tuti :@ :S

(#673) Habell válasza Habell (#672) üzenetére

Habell
(újonc)

sikerült a fringen msnezni, csak kilépni lehet nem, ha rámegyek a fring ikonra egyből megy fel msn-re, a gépről meg ledob közben, hogyan lehetne hogy rákérdezzen esetleg hogy újra betudjam írni a jelszavam? és a videóhívás miért nem sikerül? az fizetős?

(#674) Habell válasza Habell (#673) üzenetére

Habell
(újonc)

a skypon próbált valaki videós beszélgetést? vagy most már kérdezem úgy hogy melyik programmal lehet ingyen wifin keresztül videó képet küldeni vagy akár azon keresztül beszélgetni? és a többi problémámra is szeretnék választ megoldást találni, várom az ötleteket!

(#675) Habell válasza Xantomas (#670) üzenetére

Habell
(újonc)

a fringet letöröltem nem tetszett, nem tudtam vele videó hívást, ha valaki tudja hogy kell segítsen. a nimbuzz szimpatikusabb volt, annál a videótelefonálás lehetőséget nem találom. az ebuddy mindig nem jó, nem kapom meg az üzenetet, az magyar csak azért van még fent a telón, értelmes windows live messenger programot még mindig nem tudok. a skypot még nem próbáltam. talán a skyppal sikerül a videótelefonálás...

(#676) Habell

Habell
(újonc)

Valaki két nap után legyen szíves válaszolni és segíteni!!!
Újabb problémám hogy a telefont usb-vel csatlakoztattam, fénykép átvitelt csináltam, majd a végén kihúztam az usb-t és azóta nem reagál a telefon semmire, a középső gomb világit, nyomkodom de semmit nem csinál, néha bejön a főképernyő halványon, de semmire nem tudok rámenni, nem reagál, és látom hogy jelzi az usb kapcsolatot. Mit csináljak segítsetek?!

(#677) old rocker válasza Habell (#676) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vedd ki az akkumulátort és indítsd újra. Ha az sem, hard reset vagy szerviz.

(#678) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Picit drága

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#679) tgalaxy válasza Habell (#636) üzenetére

tgalaxy
(újonc)

Sziasztok!
A nem látszó zenére tudok 1 megoldást.
Folderplay neve a programnak, és mindenféle zenetár vagy akármi hókuszpókusz nélkül lejátsza egy adott könyvtárban lévő összes zeneszámot. Legálisan ingyenes. Halál a lejátszási listákra!

(#680) saco

saco
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Hétfő óta használok egy ilyen (új) készüléket. Átlagos használat esetén mennyit kéne bírnia az akksinak? Talán átlagosnak sem nevezném, 2x hallgattam rajta zenét (talán egy óra), kb fél órát telefonáltam, semmi nagyon megerőltető cucc sokáig. Így kb. 57 óra bekapcs után félig van az akku töltöttség jelzője. Specifikációban 384 standby időt írnak. Esetleg több töltés után éri el a maximumát az akku? Vagy kezdjek aggódni?

Köszi. :)

szerk. Mondjuk ha belegondolok 2x heti töltés az nem sok.

[ Szerkesztve ]

(#681) old rocker válasza saco (#680) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1. Több töltés után éri el.
2. A végén magad vontad meg a végső konklúziót: 2 töltés egy héten nem sok.

Amit a standby-ról írsz: a készenléti időből kivonódik a használati idő. Mégpedig nem időarányosan, azaz "két órát hallgattam zenét, akkor 382 órának kell, hogy legyen a készenléti idő...." A két óra alatt elfogyasztott delej időre átszámított értéke vonódik ki belőle.

(#682) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Olyat nem lehet beállítani, hogy a gps egyszerűen csak azt mutassa, hogy merre megyek, mindenféle célpont beállítása nélkül?

(#683) old rocker válasza SPF (#682) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell beállítani. Csak a telefonodat kellene egy icipicit ismerni. Az alkalmazásait. A Térképek alkalmazást megnyitva bal oldalon ott vigyorog: saját pozícióm. Ha ezt megnyitod, elvileg mindig azt mutatja, ahol éppen vagy...
Fedezd fel bátran a telefonod alkalmazásait.

(#684) SPF válasza old rocker (#683) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Ez igaz, ezt ismerem is. Viszont a kérdésemből lemaradt, hogy az útirányon kívül a sebességet is mutassa, cél beállítása nélkül. Ilyennel viszont még nem találkoztam a telefonban.

(#685) monstre válasza Xantomas (#666) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia,

Nekem eddig fagyott a telefonom napi 3-4x. Hívások után, sms-ek után, csak úgy magától, mikor olyanja volt...
Azt hittem akksi hiba, de nem.
Most frissítettem az új verzióra és azóta nem fagyott egyszer sem, minimálisan, de picit gyorsabb a teló és az ovi maps is szebb lett :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#686) Dyrtyho

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

A Nokia C6-00 -ba van Wifi & Androidos operációs rendszer ? Ahhoz képest,hogy rárakták az 5800 elejét a kamerája 5.0 megapixeles,csak az a kár,hogy a Nokia még nem dobott ki Androidos mobilt,és most már igazán elkezdhetné,mert még a végén tényleg elfog tűnni a mobiltelefon piacról :(

"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

(#687) Lord Zero válasza Dyrtyho (#686) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

A Nokia C6-00 -ba van Wifi & Androidos operációs rendszer ? - meg kell mondanom, eltartott egy ideig, míg elelmélkedtem, ez a hsz most provokáció vagy a tudatlanság billoga...
(nincs céhatosom és a topikba sem írtam még, de ez utóbbira most feltétlen késztetést érzek, lol)
két ártalmatlan kérdés:
egy: elolvastad a tesztet (vagy bármit, akármit) a nevezett telefonról?
kettő (ez lesz a trükkösebb): miért lenne az jó, ha mindenki droidot futtatna? (és mindegy is, h épp a Nokiáról van szó, ezt úgy en block kérdem)

nem, mindegy

(#688) swis

swis
(kvázi-tag)

Lett egy olyan kis problémám,és nem találok rá segítséget. Eddig teljesen jól működött a wifim a saját routeremmel.Most az előbb fellépnék és közli velem hogy nem csatlakoztatható mert érvénytelen az előre megosztott wpa kulcs. Ez mit jelent? Én nem állítottam be ilyeneket meg nem is kért.
Mit csináljak vele,hogymegint lássa a saját wifimet?

(#689) old rocker válasza Lord Zero (#687) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én hezitáltam hasonló válaszon, de a következő döntött: (idézem) "elfog tűnni "

minek írjak olyan valakinek, aki, azon túlmenően, hogy khm... csacskaságot ír, az igekötők leírásának a szabályait sem ismeri?

(#690) swis

swis
(kvázi-tag)

Közben sikerült megoldani a problémát mivel kikapcsoltam és újra be és lásd működik ismét :)

(#691) swis

swis
(kvázi-tag)

letőltöttem az oviból az opera böngészőt . El is indult tehát működik,de hogyan tudom azt beállítani,hogy az opera induljon el az internet használatakor és ne a gyári böngésző.?

(#692) SPF válasza swis (#691) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Magát az operát indítsd el.

(#693) Xantomas válasza swis (#691) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Beállítások -> Telefon -> Alk.beállítások -> Alapért. alk.-ok -> böngészés az interneten

Viszont nem minden esetben indítja az operát, de ha valami olyan kéri a böngésző indítását, ami telefon specifikus (OVI áruház, frissítés kezelők, stb) akkor ugyanúgy a gyári böngésző fut.

(#694) Habell

Habell
(újonc)

úgy tudom hogy a skype segítségével lehet videó telefonálni. Leszedtem a skypot, de nemtudom hogy lehet ezt. Miközben írok vagy beszélek és lássanak engem ezt hogy tudom elérni?

(#695) B1T3 válasza Dyrtyho (#686) üzenetére

B1T3
(őstag)

Ez a nap hozzászólása. :D Tudom, hogy a reklámokban csak az Androidot nyomják, mint operációs rendszert (ha esetleg Nokia reklám van, sosem hallom említeni a Symbiant), de ez miért indokolja azt, hogy feltétlenül az kell? MeeGo-ról hallottál már? Vagy badáról? WP7-ről? Utóbbi kettőt is használja a Samsung, sőt a bada a sajátja, ahogyan a Nokiának a Symbian^1 (ez van a C6-on), Symbian^3 és a majd hamarosan megjelenő MeeGo.
Részemről is aktuálisak Lord Zero kérdései.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#696) old rocker válasza Habell (#694) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem telefonon sehogy. PC-vel.

(#697) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Olyat be lehet állítani, hogy a főképernyő ne forduljon el, de minden más igen?

(#698) old rocker válasza SPF (#697) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha kitolod a qwerty billentyűzetet, akkor minden elfordul.
Vagy: lecseréled 5800-ra. Annál így működik: főképernyő nem fordul.

[ Szerkesztve ]

(#699) SPF válasza old rocker (#698) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

De nem tolom ki a qwerty-t, és nem is cserélném le 5800-ra. X6 is ilyen még. Külön program sem létezik rá?

(#700) Quasi_modo válasza SPF (#684) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

a sebességet is mutassa, cél beállítása nélkül.
Nem tudom az Ovi Maps tud-e ilyet, de a Sygic biztosan tudja.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.