Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#551) horgaszkölök válasza Xantomas (#550) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

...és ez,akkor most mit is jelent?

(#552) old rocker válasza horgaszkölök (#551) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt, hogy te nem tudsz úgy játszani, mint a barátod. Konzultálj vele.

[ Szerkesztve ]

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#553) Xantomas válasza old rocker (#552) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, lényegében ezt :D

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#554) horgaszkölök válasza Xantomas (#553) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

...és mi a megoldás? Légyszi segítsetek már! :)

(#555) Habell

Habell
(újonc)

547,548 as írásaimra valaki tud segíteni?????

Olykor váltogatja a fényerőt a telefon, kontrasztokat ugrál... Egy hetes teló és már ilyeneket csinál, ez szerintem nem teljesen normális.

(#556) swis

swis
(kvázi-tag)

Most van egy kis időm erre a telefonra és próbálkozok az email beállítással.
Még nem állítottam be egy címet sem,de a kezdő képernyőn ha ráklikkelek az email szerkesztésre ahol t-email 0 van írva akkor rögtön csatlakozik a gprs-re pedig még címem sincsen ott, meg nem is kell olyan csak a meglévőket szeretném használni wifin kersztül.
Minden kapcsolatnál az 1 prióm a wifi.
Most a naplóban van 2 gprs kapcsolat össz valami 4kb.
Mit és hogyan állítsak még be, hogy ne legyen gprs kapcsolat csak wifi.
Azt meg tudom oldani,hogy a levelek csak akkor legyenek lekérdezve amikor én akarom?

(#557) old rocker válasza horgaszkölök (#554) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A megoldást csakis a barátod tudja ... or blowing in the wind...

(#558) swis

swis
(kvázi-tag)

A nokia email-nél törőltem a t-email-t így most a kezdő képernyőn az email szerkesztésnél -állítsa be az emailt- jelenik meg :)
Itt most megadhatom újként azokat a címeket amiket használni akarok és kész?
Azért kérdezlek meg titeket mert ti már ezt megcsináltátok és nem szeretnék fölösleges fizetős kapcsolatot létrehozni.
Az előbb már írtam,hogy egyenlőre csak wifivel akarom ezt a levelezést használni, de veszek majd egy 40 mb netet erre a célra.
Addig is mit állítsak még rajta,hogy ne legyen gprs? Minden kapcsolatom 1 prioja a wifi,de akkor miért ment az előbb a gprs-re?

(#559) old rocker válasza swis (#556) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a legutsó kérdésedre, a postafiók beállításánál.

(#560) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

Ne szívass már! :DD

(#561) Domc30

Domc30
(újonc)

Sziasztok

Olvasgattam a hozászolásokat.Most vettem egy nokia c6-00.,és azzal bíbelődök
hogyan és honnan tudnék varázsolni msn progit.Tényleg nincs használható verzió?
Tudd valaki valamilyent mégis?Jó lenne egy kis segítség.

Köszönöm

Mindenkinek jó szilveszterezést kívánok

(#562) attisx válasza Domc30 (#561) üzenetére

attisx
(őstag)

A hivatalos MSN kliens: [link]

Esetleg ezek valamelyike: [link]

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#563) Domc30 válasza attisx (#562) üzenetére

Domc30
(újonc)

Megnéztem amit linkeltél.
Az egyiknél (ovi) csak egy lehetőséget találtam a létöltésre hogy elküldi üzenet formájába az.
A másiknál is ezt a menüpontot megtaláltam.Talán meg is kapom és kipróbálhatom működik e.

(#564) Habell

Habell
(újonc)

Valakinek előjött olyan probléma hogy a querty billentyű világítása eltűnik és nem jön vissza? néha vissza jön néha elmegy, vagy ha úgy mozdítom a telefont akkor világít pár másodpercet, vagy akkor a kijelző halványodik el, olykor erősödik, a fényérzékelőben néztem azt a kis skálát végig ugrálja a telefon használat közben.
Szervizbe vigyem szerintetek, ilyet kitudnak garanciálisan javítani?

(#565) Tujacs

Tujacs
(újonc)

Nekem már megvan egy hónapja a C6 teljesen meg vagyok elégedve vele
.Viszont lenne egy olyan kérdésem hogy meg lehet ezen azt csinálni hogy előbb íróm az üzenetet és aztán írom be a telefon számot és úgy küldöm el,mert ha megírom először akkor aztán már csak úgy tudom küldeni az üzenet ha a névjegyzékből kiválasztom a nevet.

(#566) old rocker válasza Domc30 (#563) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezeket közvetlenül a telefonoddal le tudod tölteni, ha bejelentkezel vele az ovi store alkalmazásba.

(#567) Tujacs válasza Tujacs (#565) üzenetére

Tujacs
(újonc)

oké rájöttem

(#568) kokyt válasza Habell (#564) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Nekem is ilyen, ugyanis a billentyűzet és a kijelző világítását a fényérzékelőtől kapott értékeknek megfelelően a telefon automatikusan szabályozza. Ha sötétben is ilyeneket csinál neked, csak akkor van gond.

(#569) Domc30 válasza old rocker (#566) üzenetére

Domc30
(újonc)

köszi
meg is oldódót!Most már műxik az msn is :DD

kösz mindenkinek

(#570) Dimitryj

Dimitryj
(fanatikus tag)

Msnre én az eBuddy-t használon nekem nem volt vele semmi gondom. Ajánlom mindenkinek.

http://sites.google.com/site/nigrach/

(#571) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Fontolgatom eme C6-os Nokia vételét.
A jelenlegi Pulse-ommal a hócipőm televan és félek levéltani a 3,5"-t és az Androidot 3,2"-ra és Symbire.
Tesztekből olvasgatom, hogy azért nem egy nagyágyú a készülék. Esetleg lehet valamivel pimpelni, gyosítani, stb?
Mennyit szokott bírni az akkuja erős használat mellett?
Érdekelne minden - és + tapasztalat a készülékről.
Előre is köszi! :R

(#572) Habell válasza kokyt (#568) üzenetére

Habell
(újonc)

Köszönöm a választ. Erre nem is gondoltam, de így hogy vissza gondolok ezért voltak ezek, most már értem miért jön vissza a világítás ha lefele fordítottam, mert akkor sötét volt neki. Meg nyugodtam, milyen okos ez a telefon... :)

(#573) old rocker válasza Klemens (#571) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kicsit lassabb, komótosabb, minet az 5800 és szerintem az akksija kevesebbet bír, azaz erős használat mellett szerintem 1.5 nap. Ami nagyon-nagyon eltalált benne, az a qwerty billentyűzet.

(#574) Klemens válasza old rocker (#573) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

5800-ról nincs tapasztalatom. Jövöhéten egyik haverom 5530-át fogom kicsit megtapizni, csak ahhoz fogom tudni hasonlítani. Ahhoz képest milyen a vad?
Nekem nagyon tetszik benne a fizikai qwerty.
Nem tudom, félek töle.

(#575) old rocker válasza Klemens (#574) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy a többieknek ugyanez - e a tapasztalatuk. Nekem E52-em van mellette, illteve volt 5800-m, amit nekiadtam a feleségemnek. Az E52-hez viszonyítva nagyon lassúnak tűnik. Az 5800-nál is lassabb. Legalábbis addig, amíg az ember be nem lép vele a menübe és meg nem nyitogatja sorra a tasakokat. Amikor ez megtörtént, másodszorra már hipp-hopp megnyitja. De pl. bekapcsolod, bebootol, majd belépsz a menübe. Megakarod nyitni mondjuk a "beállítások" menüpontot.Vagy "alkalmazások". Vagy tökmindegy. Megtapicskázod és eltelik vagy 2 sec, mire megnyitja. Nem nagy idő, de amikor már volt a kezedben gyorsabb telefon... kicsit bosszant. Utána már, ha már használtad azt a menüpontot, nyitja szinte azonnal.
Ugyanakkor, a qwerty billentyűzete nagyon jól kezelhető és billentyűzetről működik az a gyorskeresés, ami pl. az E52-est ebből a szempontból igen jól kényelmessé teszi. Nem kell belépni a telefonkönyvbe, csak egyszerűen nyomod a billentyűket. És már dobja is fel a neveket.

(#576) Klemens válasza old rocker (#575) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem van egy E51-em, az nekem eléggé gyorsnak mondható. Sajna a Pulse eléggé lassú. Van, hogy eltelik 10sec is mire beölti menüből visszalépve a home screen-t.
Jelenleg a Samsung s8500 Wave és a C6 versenyzik egymással.
Sok érv szól a wave mellett, de nekem a teló nem nagyon tetszik meg nincs fizikai qwerty.
Meg ugye a Wave az valamennyivel drágább is.

(#577) Xantomas válasza Klemens (#576) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

E51-ről váltottam C6-ra. Ahogy old rocker írta, boot után, első használatkor sokat tököl, de utána gyorsabb. Érzésre kb azonos sebességű, de nagyon zavar pl az, hogy az almenükben 2x, míg máshol 1x kell bökni a továbblépéshez, vagy a programok indításához. Ez viszont az E51-hez hasonló sebesség miatt zavaró, mert pl, hajlamos vagyok azt hinni, nem nem érzékelte a telefon az érintést, és rábökök újra, csak azt olyankor már a következő menüpontba lépésnek érzékeli.

Nekem az üzenetkezelője van hihetetlenül belassulva, a benne levő 999 beérkező, és több mint 2000 kimenő üzenet miatt

(#578) old rocker válasza Klemens (#576) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, szerintem hasonló gyorsaság, mint az E51 ... viszont azért annál már 2 klasszissal modernebb világ... A kijelző méretről már ne is beszéljek. Az E51 kamerája ... hát... van rajta, ennyi. A zenelejátszója nincs egy súlycsoportban a C6-al. Aminek, amennyi próbát csináltam én vele, már egész tűrhető a kamerája. És még egyszer: ha egyszer már jártál a menüjében, akkor elég gyors. Az 5800-hoz mérten még 1 hátránys: nehéz. Kifejezetten nehéz telefon. Ennek ellenére a qwertyje meg a kamera miatt csakis ezt választanám más helyében is, nem az 5800-t.

(#579) Klemens válasza Xantomas (#577) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk ez a 2x bökés tényleg idegesítő lehet, nem értem mire jó ez...
Jó, hát azért annyi üzenettől nem csodálom, ha meghal szegény. :D

old rocker: Akkor ezek szerint hatalmas gond nincs a telefonnal. Más totyikban azt írták, hogy fagy, újraindul meg ilyenek.

(#580) SPF válasza Klemens (#579) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Enyém 1 hónap alatt egyszer sem fagyott, és nem is indult újra (T-nél vettem). Én is csak ajánlani tudom.
Azt láttátok, hogy a T-nél drágult egy 10-essel az ára?

(#581) Klemens válasza SPF (#580) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó hír. Mondjuk az nem, hogy drágult 10K-val, mert pont tőlük szeretném megvenni... :W

[ Szerkesztve ]

(#582) Xantomas válasza Klemens (#579) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem kétszer fagyott le. Egyszer mikor olvastam hogy fagy a billentyűzár miatt - kipróbáltam, és addig huzogattam a billentyűzár pöckét, és nyitogattam a billentyűzetet, míg tényleg nem fagyott le, meg egyszer, mikor spontán mindenféle programokat pakolgattam fel rá, hogy kipróbáljam. Azóta semmi baja, atom stabil a T-s v 11-es SW-rel.

Viszont a kameráját nem szerették szilveszterkor. Sok kompromitáló fénykép készült, igen jó minőségben, pedig nem is én fotóztam :D

Ugyanannyira fagy, mint a többi telefon, amit telepakolnak mindenféle tört, és kipróbálatlan programmal.
Nekem tényleg csak annyi a bajom vele, hogy felhasználói élményben nem nyújt sokkal többet, mint a 3 éves E51-em, de ez leginkább az előző NOKIA-s fejesek vaskalaposságának köszönhető. Az S60V5, és a HW felett eljárt az idő, de attól még ugyanolyan jól használható, mint bármelyik másik okostelefon, csak már nem a Symbian jelenti a csúcsot, mert az összes alternatíva elhúzott mellette. (Bada, IOS, Android)

Remélem újabb 3 évig kihúzza.

(#583) old rocker válasza Klemens (#579) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fagyizás nem jellemző rá...

(#584) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Sziasztok!4-5 napja vettem egy c6-ost!Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim, tehát nagyon tetszik a telo.Most viszont akadt olyan problémám, hogy ha wifin keresztül csatlakozok és netezek akkor egy idő után ledobál a wifiről.Mi lehet a gond, mivel elvileg ez egy stabil wifijel (itthoni netem)???van erre vmi program vagy megoldás???Köszi előre is a segítséget!

(#585) monstre válasza Xantomas (#582) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem sokat fagy...
Gondolkozom szervízen, mert akksi problémára gyanakszom.
Az a hátlap meg nem tart ám lóf...t se... :(

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#586) SPF válasza monstre (#585) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

A hátlap nekem csak le-fel irányba mozog. Ezzel tudnak csinálni valamit szervizben?

(#587) SPF válasza monstre (#585) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Dupla.

[ Szerkesztve ]

(#588) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Sziasztok!Teljesen új c6osra milyen alkalmazásokat ajánlanátok, hogy telepítsek, melyek hasznosak!Telepítettem már az opera böngészőt!Még tudnátok vmilyen alkalmazásokat ajánlani?Wifi problémával, amit az előző hszemben irtam találkozott már vki?
Köszönöm előre is a segítségeket!Üdv

(#589) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Milyen autós tartót használtok/ajánlotok?

(#590) old rocker válasza SPF (#589) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Audi A6 :D

(#591) SPF válasza old rocker (#590) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

:)

Ne is mondd, pont az A6 kombi a kedvencem, persze a kombi rs6 még jobb :)

Igazából olyat keresek, ami jó a C6-hoz, de a Nokiánál nagyon drágán vannak...

(#592) beni121

beni121
(tag)

Sziasztok, két kérdésem lenne

1) a garmin fizetős?
2) 600as proci ebbe a plafon vagy lehet feljebb húzni?

Előre is köszi a válaszokat, illetve egy pár mondatos összegzést is szeretnék kérni a telefonról, nem a tulajdonságairól hanem felhasználói véleményre lenne szükségem

Köszönöm szépen

Ha Fontos: 06205219172 (sms esetén visszahívlak)

(#593) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy a telóba bármilyen memóriakártya jó?szóval nem muszáj nokiasat venni!mert én egy kingston memkarit néztem, szerintetek az jó lenne bele?továbbá ti mekkora memkarival használjátok?
Légyszives az előző kettő hozzászolásomra is reagáljatok!
Nagyon megköszönném a segítséget!!!

(#594) beni121 válasza muzsi19 (#593) üzenetére

beni121
(tag)

a kingstone is jó

Ha Fontos: 06205219172 (sms esetén visszahívlak)

(#595) SPF válasza muzsi19 (#593) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Én 8 gigás kingstonnal használom.

(#596) old rocker válasza SPF (#591) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is, csak elcseréltem két biciklire, mert azok 18 sebességesek :DD

(#597) muzsi19

muzsi19
(újonc)

Köszi a segítséget!Az alkalmazások terén még tudna vki segíteni?Keresnék valami jó filmlejátszót, ami visz minden fomátumot és nem akad!Valamint egy olyan alkalmazást keresek, bár eddig nem találtam sehol ami mutatja pontosan, hogy még mennyit bír az aksi!Valaki tudna nekem ajánlani vmit???
Előre is köszi!

(#598) B1T3 válasza muzsi19 (#597) üzenetére

B1T3
(őstag)

Sajnos nem csak programtól függ, hogy a filmek akadnak-e majd, ennek a hardvernek vannak korlátai. Persze nem is filmezésre találták ki, de ha mégis szeretnél rajta, akkor ajánlom, hogy konvertáld át. Pl. a Format Factory jó minőségben teszi mindezt.
Akkus program pedig a Nokia Battery Monitor (link). A gyáritól szerintem mindenképpen pontosabb, látványosabb, és a részletes százalékos lebontás miatt (mi mennyit merített) hasznos is.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#599) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó program és letölthető az Ovi Store-ból közvetlenül a telefonra.

(#600) TGa

TGa
(lelkes újonc)

Az eddigi használat során felmerült negatívumok:
- nehéz! nem kicsit...
- ócska az oldalsó billentyűzár csúszka, lötyög...
- hátlap kicsit tényleg csúszkál
- alacsony aksi kapacitás... erős használat mellett egy nap, ehhez mindenképp szükséges lenne USB töltés!
Pozitívumok:
- kijelző minőség
- kezelhető, jól áttekinthető szoftver
- billentyűzettel keres a névjegyzékben
- névjegyzék csúszkával mutatja a kezdő betűket
- sports tracker is king
- free ovi maps!

És egy pár kérdés: nekem mindig villog a menü gombja,pedig semmi esemény nem történt, ezt kezdetektől csinálja, ráadásul az első héten nem is volt benne SIM. Hogyan tudom a villogást megszüntetni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.