Vagy ha az ár marad, akkor legalább egy jóval komolyabb hardver, Cortex-A8 egy jó kis 3D-vel, úgy nem lenne rossz ez az ár. 
Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

Vagy ha az ár marad, akkor legalább egy jóval komolyabb hardver, Cortex-A8 egy jó kis 3D-vel, úgy nem lenne rossz ez az ár. 

Nekem ez szúrt leginkább szemet:
"TFT LCD kijelzőről van szó, melynek minősége hagy némi kívánnivalót maga után, napfényben nem olvasható túl júl, betekintési szöge szánalmasan kicsi, de szemből nézve élénk színei vannak, úgyhogy használhatónak tulajdonképpen használható."
A Nokia 16M színű TFT kijelzőivel eddig nem volt gond sem napfénben, sem a betekintési szög tekintetében. Mostanában egyre több készüléküknél jön elő hogy gyenge a kijelző 
Mi történt? beállítottak egy másik gyártósort ami a light verziót ontja magából 
Az olcsóbb telefonjaikban gyengébb a kijelző, eddig tiszta, de ez erősen megtévesztő, mert papíron ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik.
Már az N78-N85 is újfajta TFT kijelzőt használt, aminek sok köze nincs pl. az E51, E90 vagy éppen az E75-öm reflektív, napfényben is zsírul (még ha nem is színhelyesen) használható kijelzőihez. Amellett, hogy a partial mode-ot se támogatják (energiatakarékos, hasznos képernyővédőkhöz)... Egyértelmű visszafejlődés van ezen a téren szerintem.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Jesszusom! Erre már tényleg nem lehet mit mondani...
Ezeket minek adja ki a Nokia?
Nem KELL félévente kiadni egy okostelót.
Csak 5800 és N97 klónok vannak?
Inkább az "eredetiek" árát kéne levinniük, közben meg piszok keményen dolgozni valami innovatív és jól működő telefonon. Ha kell egy évig. Mindenkinek a cégnél.
Nem kell a low-enddel sem foglalkozni. Aki "csak" telefonálni akar, azoknak jó lesz az egy éves modell is.
A nyakukon maradt 5800 és társai alkatrészeit kiszórni, had dolgozzanak a kínai másolók.
Valami ilyesmi lenne az én tervem, ha a céget kellene kivezetni ebből a kátyúból.
Amiben most ülnek, az valami olyan mély, hogy nem is látják az elsuhanó konkurenciát!
NOKIA 3210-->7110-->SONY J6-->NOKIA 5510-->6510-->7650-->6630-->N91-->MIO A701-->NOKIA N95-->5800 XM--> iPhone 3G 16GB--> iPhone 4 16GB-->32GB--›Motorola Defy--> iPad 3G / iPhone 3GS--› iPhone 4 16GB--› iPhone 4S 16GB

A legenergiatakarékosabb, ha kikapcsol teljesen a kijelző, az újabb Nokiák is kikapcsolják a kijelzőt. Miért lenne jobb egy képernyővédő? 
Egyébként az N85 amoled 

Ehhez kell egy megfelelő ember is, aki nem a mostani "vezér".... 
Mert reflektív módban nem fogyaszt olyan sokat, hiszen nincs háttérvilágítás, ami a legnagyobb fogyasztó a képernyő kapcsán 
Tényleg OLED, akkor megmagyarázza, miért nem látszik szar se 
Ettől még az állításom a mélyrepülésről áll.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Nah, mondtam én, hogy hamarosan itt lesz a teszt róla. 
Összességében, leváltanám az 5800-át erre, de ez drága ennyiért, túlságosan is.. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

80 ropi, hova kérnek ennyi pénzt egy, ilyen telóért, tiszta vicc!! Kíváncsi leszek mennyire fog befutni ezen az áron...
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

Ha alsó és középkategória akkor a Nokia C5 és a X2 egész tűrhető, de az érintős csodák valahogy nem jönnek össze a Nokiának, pedig régebben pont a prémium kategóriában (pontosabban ott is) volt ütős a Nokia
Tényleg már csak az N8-ban bízhatunk. C6 nem kéne mert elavult...

[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Hát, mit ne mondjak, elég gyengusz a vas. Ennyiért meg főleg.
A külső szempontjából meg alig tudok mit mondani. Sokkal esztétikusabb is lehetett volna.
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini
Az N8 sem a HIGH END kategóriába megy elvileg (Inkább felső közép kat vagy alsó felső kat
), de karácsonyig jön az igazi csúcs is. Az N900 utódja.
Viszont az utolsó negyedév mikor már bejelenthetik az "N9"-et egy kegyetlenül brutális dolog lesz.
"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

Tulajdonképpen a Nokia egész jó kis készülékeket csinál,de sajnos egyre inkább feldobja az árait, bár ez minden újdonság esetében így lesz egy jó pár hónapig.Fogadok kb 5-6 hónap és egy -két kellemes hangvételű apróhirdetést fogunk olvasni a C6-al is kapcsolatban. Valaki úgy cseréli a készülékeit mint más az alsóit, és ilyenkor általában jó nagy bukovári van/ szerencsére az átlagembernek ilyenkor kedvező a vétel/
Inkább ezt a régi symbian-t kéne már hanyagolni ebben a kategóriában is, és villantani valami újat, dehát... 

Ez is egy félresikeredett típus,Szerintem a nokia ezt sem gondolta át

jó a cikk 
"kézben fogva egy csíkot sem csökken a térerő." -- zseniális 
nevetséges ez teló, főleg ennyiért

Biztos nagyon sokat fejlesztettek a telefonon..
A nokia most csinálja azt, amit az SE csinált eddig és ami miatt most szarban van.
Bár emlékszem, a k750 idejében is szar volt a nokia, aztán néhány év után nagyon feljött és marha jó mobilokat dobált ki. Aztán meglássuk, hogy vajon megint így lesz-e, vagy sem. Az n8 némi reményre adhat okot.

Hát elég gáz hogy ilyen telót tudtak össze hozni. semmi új. a kinézet meg nagyon bejött a nokának talán 5 év múlva is a c3po ööö c341 is ugyan igy fog kinézni, és ugyan az a vas max 8mpx es kamera lesz benne.
hát akik mostanában azt mondták hogy az apple termékek unalmasak akkor ehez mit szólnak?
ez a teló ér max 65k t és akkor is bónusz 20 progi ingyen ajándékba az oviból
"Fiatal az,aki nem tudja,hogy a régi szép idők most vannak..."

What were they thinking?! 
.:|Google Nexus S|:.

Hm, most először szólok hozzá egy telefonos teszthez. 
Hát nem tudom, formailag tényleg zavaró, hogy ugyanazzal a külsővel adják ki az x-edik telefonjukat. Szeretem, ha ritkán találkozom olyan emberrel, aki az én telefonom ikertestvérét markolássza a kezében ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ami viszont azt illeti: a kijelző láthatósága zavarna; az érintésérzékenység igazából egy bizonyos szint felett nekem mindegy (utálom az érintőkijelzőket); a billentyűzet - merthogy fő telefonomnak csakis teljes billentyűzetest használok - nagyon jóra sikerült; a sebességével nincs igazán bajom, bár való igaz, hogy a menüben bóklászva tényleg hajlamos meg-megakadni, de azért ennyi időm van; a HSDPA nekem bőven elég, a HSUPA hiánya annyira nem zavarna; a nokiás böngésző nekem teljesen jó.
És akkor következzék két szubjektív megjegyzés. Az egyik az, hogy én nem hiányolom az USB-s töltés lehetőségét: ha benne lenne a Nokiáimban, akkor inkább azt hiányolnám, ha nem lenne lehetőségem kikapcsolni ezt a funkciót. Miért? Nekem egy géphez csatlakoztatás se szúrja el a gyönyörű töltés-kisütés ciklusaimat. De persze ez egyéni ízlésem. A másik pedig az, hogy miért nem tudnak egy olyan opciót leprogramozni a zenelejátszóba, hogy ha lejátszás közben eltávozik a fejhallgató csatlakozója a készülékből, megkérdezze, TÉNYLEG kihangosítva szeretnél-e használni, Édes Gazdám, vagy csak VÉLETLENÜL történt meg. Ugyanis velem ez számtalanszor előfordult, és rühellem, amikor felordít.

Kozmixot idézni jó dolog:
"volt idő mikor elhittem, a gyerekmeséket a könyvekben, ártatlan lelkem hogy sejtené, a szép képek csak átverés"
XD

Most komolyan... Közületek akik anyira szeretnétek bele egy erősebb procit,hányan használnátok is ki ?
Mert mire is használsz egy okostelefont ? A gyári alkalmazások mind-mind kellő tempóval futnak(a videó tanulsága alapján a menü is),és nem hinném,h telerakdnád olyan alkalmazásokkal aminek jól jönne az erős proci...és ha igen az gondolom nem olyan aminek a használatára a telefon a legalkalmasabb. Inkább tessék optimalizálni
Az n-gage az enyémen is lassan fut,de nem is arra vettem,h órákat játszam rajta(arra ott van a PSP vagy vmi hasonló)... És ha van időm játszani akkor van időm kivárni a megnyitást is !
^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.
vigyazz mindjart le leszel fanboyozva
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia
Nem mellesleg nekem nem a procival van a bajom sot meg a memoria se para, egyszeruen a random lagok amik zavarnak s60v5-ben.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

Lehet, hogy neked elég ez a tempó, de nekem nem. Főleg ennyi pénzért, ne vicceljünk már. 80 ezer ftért nekem ne kelljen arra várni 2 mpet hogy elforduljon a képernyő. Lehet nevetségesen hangzik ezt olvasni, de igenis nem mindegy, hogy 1 mp kell egy menü megnyitásához, vagy 10ms, és akkor az 1mpel még finom voltam. Ráadásul internetezni is borzalmas a symbianokkal, ez a rezisztív kijelző meg egyszerűen röhej. Vannak akik azt szeretik, na de 10ből hányan....
Mire használok egy okostelefont? Bármire, amire van lehetőség. És a lehetőségek száma a symbianban a legkevesebb jelenleg.
Ez a telefon max. 40 ezret ér, ha a samsung spica 55ezres árát nézzük.
[ Szerkesztve ]
Ez a telefon max. 40 ezret ér, ha a samsung spica 55ezres árát nézzük.
Ez egy picit merész, inkább a 60-65k lett volna reális nyitóár. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

na ezért hagytam ott a nokiát meg a symbit 6 év után. Ez már hányadik bőr ugyan arról a belsőről??? Nagyon gáz, nagyon unalmas.
„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

Mért, miben jobb mint a spica? Az upscaled kamerában?

Nem tudom,de én mindig a xenon vakut hiányolom mostanában az uj telefonokbol
80kt biztos nem adnék ezért,a kinézete tetszik mint szinte minden ami nokia de a belbecs elég karcsucska.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Nem mondtam, hogy jobb nála. Ez egy új modell, és még elég sok időnek kell eltelnie, hogy egy ilyen telefon nyitóra 40k legyen. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Nem nyitóárat mondott.
Egyébként a 40k kevéske neki, tekintve, hogy az 5230 ér 35-t, ebben pedig jobb a kamera, van wifi, teljes qwerty billentyűzet, előlapi kamera, nagyobb tárhely és nyilván több tartozék. Ez inkább az 5800-val van egy árban.
[ Szerkesztve ]

Az iphone-nál is vársz 2 mp-et, hogy elforduljon a kép, csak ott ügyesen elrejtik animációval. Persze ha te is olyan kölyök vagy, aki mp-ekben méri az életét és kiszámolja, hogy a napi menü megnyitások 10 év alatt hány napot vesznek el az életéből, akkor érthető ez a kifakadás.. 
A lehetőségek száma pedig nem a symbianban a legkevesebb, csak a vas gyenge hozzá. Mondjuk arra kíváncsi lennék, mit nem tudsz megcsinálni egy symbiannal, amit mondjuk androiddal igen és ne játékkal gyere.
Nem nyitóárat mondott.
Egy most debütált telefonnál milyen árról lehet még beszélni? Azt számolgatva, hogy mennyit ér forintosítva, teljesen felesleges.

hát szerintem azért a spica egy csipetnyivel jobb, hardver - sebesség - kijelző - és os

Hát én is ezt mondom

értem 
Múltkor már elcsodálkoztam, hogy mit keresek benne a telefonkönyvben a teszt telefonban. Aztán rájöttem.
Ezúttal már nem volt annyira meglepő 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Látom az N8-asig nem lesz érdemes lecserélnem az 5530-asomat.
Telcsi eladó!
Gondolom azért nem raknak be másik - erősebb - procit, mert erre van optimalizálva (már amennyire sikerült) a Symbian^1. Így gyakorlatilag nem kellett semmit tenni szoftveres fronton, csak egy másik házba belerakni az N97 mini belsejét.
Egyébként igen, ez egyáltalán nem jó ajánlat ennyi pénzért de még olcsóbban sem. Eleve rezisztív kijelző, olcsó műanyag ház, és lassúcska symbian, ami miatt már nem éri meg. Ennyi pénzből előbb vennék egy Samsung Galaxy Spica-t, vagy más telefont.
[ Szerkesztve ]

Én azt egy percig sem tagadtam,h nem az vagyok 
^Ez nem szent írás,csak egy vélemény. || Agyamban hangprocesszor lohol, szivem helyett membrán dobol.

Az új modellek a piaci megjelenésükkor mindíg túl vannak árazva...1-2 hétig marad ez az ár aztán elég rohamosan fog csökkeni.
Ha a net zavar ott van az Opera Mini (én is azt használom).Érintős Symbiammal még nem próbáltam netezni,de az enyémen még a gyárit is el tudom viselni (
) de szivesebben használom az Operát.
A használathoz:Eddig még mindíg találtam olyan programot ami nkm a használathoz szükséges volt,még Symbiam esetén is.
A RAM kérdéshez: Az enyémen 45 programot sikerult egyidejűlg futtatni(igaz itt már kellet neki 1-1másodpárc gondolkodási idő,és csak azért 45 mert nem tudtam már többet megnyitni
).
Spica már 57-ért van függetlenül, szóval még a c6 árának harmada a zsebedben is maradna.
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

de ocsmány :S:S, én a tesóm 5800-ját is rühellem, de ez talán annál is csúnyább.
"igaz, azt nem tudni, hogy az "alacsony/közepes/magas" kifejezések pontosan milyen ISO értékeket is takarnak."
Viszont ki lehet deríteni. 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Azért elég szép ára van ahhoz képest amit tud. 
"Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten. Der Metzgermeister."

azon qwerty nincs,és ha vki szeret sokat gépelni, annak nem jó alternatíva a spica..

Erre a telóra vártam, de asszem inkább androidos után nézek...
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?
De tele van már a kis faszom is a Nokia sw-ekkel.. egy rakás szar az összes, szívlapátot annak aki az ovi suiteot kitalálta..

[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.