1.) Menü > beállítások > személyes > témák > hívási kép > témakép vagy nincs
(Remélem, így van s C6-on is, de mindenképpen valami hasonlót keress, ha nem!)
2.) Szerintem indítsd újra a telefont! 
Blogom: http://adf.ly/6G3XH

1.) Menü > beállítások > személyes > témák > hívási kép > témakép vagy nincs
(Remélem, így van s C6-on is, de mindenképpen valami hasonlót keress, ha nem!)
2.) Szerintem indítsd újra a telefont! 

Újabb kérdés
Facebook: Wifivel tudom használni a fő képernyőn elhelyezett facebook alkalmazást és az alkalmazások menüben is ott van a facebook onnan is meg tudom nyitni wifivel ott a rendes internetes változat jön be. T-mobilos telefonról kártyáról a facebook ingyenes, ha nincs wifi akkor hogy tudom használni a facebookot? minden áron internetet keres amikor fel akarok lépni és ha nem találja meg nem lép fel, ha meg net nélkül akarom akkor meg errort ír ki, próbáltam a böngészőbe beírni wifi kapcsolat nélkül hogy www.0.facebook.com de így sem találta meg. Kértem sms-be a facebookról ezt a linket vagyis címet, azzal se tudtam felmenni mert wifi kapcsolatot keres. miután volt wifi és úgy mentem fel erre a címre egy teljesen más kezelő felület jött be a facebookról. Van 3 féle: 1. ha a főképernyőről megyek fel, 2. ha az alkalmazások menüből, 3. ha a 0.facebook.comról megyek fel ezeket nem értem. és a kérdés az hogy wifi kapcsolat nélkül hogyan tudom a facebookot használni hogy ne mindig errort írjon ki?

Két napos a telefon, elsőre feltettem töltőre majd használtam, feltöltött levettem, aztán sokat szórakoztam a telefonnal sikerült lemeríteni, megint töltöttem közben használtam.
Régen szoktak olyat hogy kisütik a telefont hogy 16 óráig kell tölteni, meg teljesen lemeríteni még 8-10 éve eljátszottam ezt, de azóta volt egy másik telefonom azzal már nem. Ez most hülyeség a mai telefonáknál gondolom, mert ha feltöltött akkor az a töltő nem tölt tovább. Ez a kisütés dolog kell vagy nem? Én nem csináltam meg még.

A 0.facebook.com egy egyszerűsített facebook-felület korlátozásokkal (nincsenek képek, az alkalmazások nem elérhetők stb.). Akkor érdemes használni, ha nincs mobilnet-előfizetésed, ill. nincs wifi hálózat a közelben. Amennyiben T-Mobile-os vagy, nyugodtan csatlakozz fel web'n'walk-kal, mert így tudod csak elérni. Ettől függetlenül ingyenes, mert az ott lezajlott adatforgalmi díjakat nem számolják fel költségként. Ugyanez a helyzet az m.iwiw.hu esetében is.
Semmi szükség kisütésre.
Ezt a régi telefonoknál kellett, az újabbak nem igénylik, mert más típusú az akkumulátoruk.

töltöttem le zenét zippysharről, és már annyit kerestem de nem találom, hol lehet hova menti le szerintetek a zenét?

kettőt is töltöttem le és az egyiket meg találtam... az ott volt a zenék közt külön mint ismeretlen szám, de a másik számot nem találom továbbra sem amit először töltöttem le

Megtaláltam a zenét, csinált a telefon egy letöltések mappát abban volt bent
Kipróbáltam word, és ppt fájlokat formátumokat is felismeri simán, csak annyi hogy a word-nél mindig be villan valami licenc kérelem, aztán kinyomom de visszajön mindig. ezzel mit kell csinálni?
regisztrálni.
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Licenc vásárlást írt ki. Regisztráltam. De továbbra is azt akarja hogy vegyek meg valamit.

Nekem is facebook-os(meg sok más) problémáim vannak! Alkalmazásokból rámegyek a Facebook-ra és nem a web"n"walk-al,hanem egy wifivel,akar csatlakozni. Ezt hol tudom át ill. beállítani? (pontos lépéseket légyszi)
(facebook ingyenes web"n"walk-al is ugye?)
A telefon csak a youtubon található videokat játsza le. Más oldalon semmit. Ehhez progi kell?
Az Ovi áruházba,hogyan tudok wifin keresztül csatlakozni és töltögetni? Amit sz.gépről töltöttem telefonra,azok közül egy sem érkezett meg!
Található a telefonon valami időjárásos illetve egy ESPN nevű program. Ezek pénzes cuccok?
Bocs a sok kérdésért!
[ Szerkesztve ]

Az egyik számot amit nem találtam meg, továbbra se találom, letöltöttem még egyszer és így az egyiket meg találtam a zenék közt a zenetárban. A másikat nem tudom hol lehet a telefonban. Azt amit a letöltések mappában találtam meg a memóriakártyán azt át tettem a telefon memória csengőhangok mappába. a zenetárban viszont nem találtam. Segítsetek hogyan tudom ezt is hallgatni a zenetárban lévő zenékkel együtt?

#475.
Az mitől lehet, hogy a menü, ha rácsnézetben van, akkor soronként csak két ikon van? Ezt hol lehet átállítani?
(#514) old rocker válasza Arthuro_Adam (#513) üzenetére
Betűméret: normál.
(#515) Arthuro_Adam válasza old rocker (#514) üzenetére
Köszi, majd lecsekkolom. Biztos átsiklottam felette.

Regisztrálj az OVI áruházba és utána wlan-on keresztül töltögess .
(Csak magamat ismétlem ,úgyhogy légyszi,légyszi,légyszi olvassatok vissza)
Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

510-es hozzászólásomra kicsit átfogóbban tudnátok válaszolni?
Légyszi!

Frissítettem és akkor se találom ott a zenetárba, nem is írja ki hogy hozzáadott volna újat. Aztán belementem az alkalmazásoknál a keresés funkcióba ott meg hogy zenék, és ott meg látja a zenék közt. Még mindig nem tudom hogy találhatnék rá a zenére vagyis a zenetárban szeretném látni.

Nyisd meg a böngésződ (a web'n'walk-ot) > Opciók > Beállítások > Általános > Hozzáférési pont > Mindig rákérdez
Ovi áruházból én a gépről szoktam tölteni (van rá megoldás).
Ha időjárásról van szó, bizonyára a netről kell információt szednie, tehát adatforgalommal járhat, ergo bizonyos körülmények között ezért fizetni kell (ha nincs mobilnet előfizetésed). Az ESPN-t nem ismerem, de az is valami hasonló lehet.
(#520) old rocker válasza Arthuro_Adam (#515) üzenetére
A beállításokban képernyő: betűméret: normál. Ha nagyra van állítva, akkor lesz kétsoros a menü ikon.

Sziasztok
olvasgattam a fórumot és nekem is lenne kérdésem
az egészet nem olvastam végig, szóval ha már volt ez, akkor sorry, de már jojózik a szemem...
szóval a telefon szerintem szuper, wifi müxik meg minden. Azt szeretném kérdezni, hogy a web'n'walkot h lehet letörölni letiltani? Nincs mobilnet előfizetésem, de még véletlenül sem szeretném, ha azon keresztül menne fel a netre és jó kis számlát csinálna... már vmiket állítgattam, törölgettem, nem tudom h használt-e, de pl. szeretném letörölni a menüből is a webnwalkot
köszi előre is a segítséget
Bocs, de egy parányi kis felfedező hajlammal hamarabb felfedezhetted volna a telefonodon, mint itt végigolvasni az egészet... beállítások/csatlakozás/célok - Internet - hozzáférési pontok.... ráviszed a kurzort a web'n'walkra, majd a bal választót megnyomva: opciók - és felülről a 4. lehetőség: törlés. Megnyomod, megkérdezi, hogy biztos törölni akarod? Igen. Megjegyzem, ha ugyanitt csak a célokig belépve nyomsz egy opciókat, majd alapértelmezett kapcsolaz: mindig kérdezzen rá, akkor mindig megkérdezi, milyen csatlakozással létesítsen netkapcsolatot.

köszi... tudom h szőke vagyok nyugi... már annyi mindent nyomkodtam rajta, h már elvesztem a fonalat néha... köszi mégegyszer

Na hát köszönöm a segítséget. Sikerült 3perc alatt 1600Ft-ot elfészbukozni! Mindent úgy csináltam,ahogy mondtatok! Web"n"walk-al mentem fel,mert "azzal nem számít fel költséget". Nem a lóf@szt nem! Az időjárásos cucchoz hozzá sem nyúltam és az is írja már a dolgokat!
KÍnomba röhögök....

Most,hogy már nincs telómon pénz,nem tudok semilyen pénzügyi tartózásba kerülni ugye? Szóval nincs olyan,hogy szedi le a pénzt és majd küldenek csekket vagy bármi...?
Bocs ha butát kérdeztem. :/
(#526) drbarigabi válasza horgaszkölök (#525) üzenetére

Ha végigolvastad volna a topic-ot az első bejegyzéstől az utolsóig, akkor nem történt volna meg ami... Én is újonc vagyok mégis vettem a fáradtságot és elolvastam az elejétől egészen eddig a bejegyzésig, nem mondom, hogy egyszerre, beletelt 2-3 napba.
Na de nem szaporítom tovább a szót, leírom mi van akkor ha nincs pénz a mobilodon és tolod a fb-ot:
Szóval nagyon vigyázz. Ha nincs a kártyádon pénz, és úgy csatlakozol a netre, akkor a t-mobile-nál van egy külön erre specializálódott osztály, ahol ezeket a mobilszámokat kiszűrik. Ezek után a számot bemérik és egy osztag kommandóssal megrakott, Amerikában speciálisan átalakított S.W.A.T. barkasszal elindulnak a célpont felé. Miután megtaláltak 35 kommandós fog sokkolókkal és szöges gumibotokkal rád támadni, majd bevisznek a t-mobile különlegesen védett földalatti börtönébe, ahonnan minden nap kiküldenek havat lapátolni 25 forintos órabérbe, mindaddig, amíg le nem dolgoztad a telefonoddal felhalmozott adósságodat.
(#527) horgaszkölök válasza drbarigabi (#526) üzenetére

Remélem most nagy császárnak érzed magad...

Attól függ, olyan díjcsomagod van-e, amely engedi a túllépést (ha havidíjas vagy). Ha kártyás, akkor természetesen nem tudsz túllépni.
Egyébként nem tudom, miért számolta fel. A 0.facebook.com olyan egyszerű felület, hogy nem is nagyon lehet 3 perc alatt ekkora adatforgalmat generálni. Nem lehet, hogy Te nem ezt a címet látogattad meg, hanem a normálisat vagy esetleg klienssel léptél be?
Anett; lehet, hogy sajátságos stílusom és kicsit szarkasztikus humorom van, de semmi szőke nős dologra nem gondoltam. Annál is inkább, mert nem igazán szeretem a szőke nős vicceket: oda-vissza feszélyez, amikor a nemek közötti különbséget valamelyik nem buggyantabb voltához akarják vezetni. (Ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek "tipikus szőke nők", de ezekre is inkább azt gondolom, a "jajjdehülye3.14csa vagyok!" kategóriába tartoznak és ennek az ellentétele a hímneműeknél a "dehülyef.sz vagyok"... vagyis én azért is örülök annak, ffi lettem, mert így nem vagyok kitéve annak, hogy feleségül megyek egyhez a saját fajtámból.
Komolyra fordítva a szót, csak arra utaltam, hogy ha bátrabban nyomkodod, rövidebb idő alatt magadtól is rájöttél volna, mint végigolvasni párszáz hozzászólást.

Az MSN-t mint program vagy alkalmazás fel lehet tenni a telefonra esetleg úgy hogy a főképernyőn is ott legyen, hogy bármikor be tudjak lépni amikor van wifi kapcsolat? Megnéztem az OVI áruházban ott nem találtam csak az ebuddyt meg a skypot. Az msn ezek szerint nem tölthető le a telefonra?
Nekem is eltűnt valamilyen módon a pénz a kártyámról de mivel csak pár száz Ft. volt rajta ezért annyira nem bosszankodom most úgy sem tud levenni többet. A vodafone kártyámról eltűnt 3ezer Ft jobban zavar miközben ki volt kapcsolva a telefonom...
A facebookot továbbra sem siker használnom wifi kapcsolat nélkül. Kértem linket a facebookról és amikor meg akarom nyitni akkor felkínálja hogy keressek wlan kapcsolatot vagy használjam a t-mobile wapot ami fizetős szerintem, meg ott van még az otthoni wlan kapcsolat persze ezen használom mert csak ezen tudom, de én azt akarom kipróbálni meg tudni mert eddig nem sikerült hogy amikor nincs wlan és nem akarok fizetni a wap-ért, akkor hogyan tudok erre a facebookra ingyenesen felmenni úgy mint más?

Kártyás vagyok!
És én az alkalmazásokba található Facebook-ra mentem fel!
Am. az OVI-ból az előbb( 0Ft a kártyán) telefonon keresztül sikerült egypár dolgot letöltenem wlan nélkül! Magam sem értettem,de jöttek a cuccok szépen sorba. 
Utána felmentem wlan-nal és amikor rámentem,hogy letölt,akkor nem indult el a letöltés abban a csíkban csak állt és nem mozdult. Ez mitől lehetett?
Letöltöttem egy TuneWiki nevű cuccost. Ez micsoda?

Sejtettem. Akkor ne lepődj meg, hogy leszedte a pénzt, az a facebook nem ingyenes. A telefonod böngészőjében a 0.facebook.com címet írd be, és ezt látogasd ingyenes eléréshez.

Köszönöm a linkeket igen erre gondoltam. A második link angol és hát nem vagyok túl okos és azzal nem tudok sokat kezdeni. Az első linket elolvastam kértem sms-ben egy linket amit megnyitottam és mindenféle országokat kérdez tőlem nem értek semmit mert teljesen angol, de akármit állítok be semmit se fogad el. Az ovi áruházban nem találom meg a windows live szó keresésével ahogy azt a leírásban néztem. Tehát lehet ezt valahogy csak kicsit hülye vagyok hozzá...
A facebook szerintem nem fizetős, nincs pénz a kártyámon de tudok rajta üzeneteket küldeni a főképernyőn lévőn facebookon lépek be. a 0.facebookot meg nem tudom használni továbbra sem.

http://www.nokia.hu/szolgaltatasok-es-alkalmazasok/uzenetkezeles/letoltes#/nokia-c6/
ez alapján próbálkoztam a csevegést letölteni, itt ezen oldal szerint ezt lehet. le írja hogyan kell használni, itt kaptam egy linket, amit beírtam a telefonba, majd ott valahogy megtaláltam a csevegést de azt írta ki hogy nem lehet erre a telefonra letölteni, nézzek vissza később mert mindig frissül. Van olyan aki tudja használni a csevegést és azon belül a windows live-ot használja?

Arra jöttem rá hogy a nokia c6-00 nem támogatja a csevegés funkciót azon belül windows live messenger használatát amit itt kell beállítani. A nokia oldalán kiírja hogy támogatja de amikor a telefonon az OVI Nokiát használom akkor ott nem jelenik meg a csevegés letöltése. Itt az interneten látom azt a csevegés funkciót amit le kell szednem.
Aki többet tud az cáfoljon meg, és segítsen nekem!
Msn-t tudtam használni az sms-ben kapott link segítséglével, de én azt akartam elérni hogy ez nekem a főképernyőn legyen egy kis ikon formájában vagy hasonló.

ezt megcsináltam előtte is, csak nem voltam biztos benne h jó és tutira akartam menni, h nem lesz 30000-es számlám
nem örülnék... nem viccből vettem wifis telefont...

Mi számolt fel több mint 500 forintos percdíjat ?
Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920
Az alternatív kliensekkel mi a bajod? Fring, Nimbuzz, ebuddy (megtalálhatók az OVI áruházban is). Azok legalább több protokolt ismernek. Régebben a skype-ot is kezelték, de valamiért mindegyik programból kivették. Valószínűleg a skype a saját kliensét akarja csak támogatni, és tiltja a többit.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

meg néztem mind a 3 linket, mindegyiket le is szedtem, az egyiknek lejárt a tanúsítványa. Kettő jó volt. a 6.20-as verzióba betudtam írni jelszót meg a címet de valamiért nem enged fel. a 6.50-es verziót feltettem abba meg még eddig se enged el, nem kérdez rá arra se hogy wlan hálózat.
Amúgy a többi hasonló ebuddy és társai nem kell, csak ha tényleg bezárult minden kapu a windows live messengernél. De amíg van remény addig ezt erőltetem.
További ötlet mit hol rontottam el?
nincs használhatóan működő MS által írt WLM kliens S60V5-re. Az első, ha szignózod, menni fog, de bugzik, egy idő után a beszélgetés ablaki hirtelen felgörget az első sorig, és minden bejövő üzenet után ezt teszi. Eldobálja a hálózatot, nem megy vele a file küldés, meghülyül wlanon.
Vagy használod a webes felületét, vagy maradnak a külső fejlesztőktől származó programok.

Értem köszönöm. Akkor várom hogy kidobjanak valami újat amit lehet használni, remélem lesz ilyen minél hamarabb.
A legjobb, ha bármilyen netes csatlakozás alkalmával figyeled a kijelzőn, vagy a kapcsolatkezelővel, esetleg belekukkantasz közben a naplóba, milyen kapcsolat van folyamatban. Okulásnak: én egyszer fél órán keresztül hallgattam hard rockot az E51-re telepített Internetrádióval. Abban a tudatban, hogy a routeremre csatlakoztam. Hát nem. 22 óra elmúlt, fáradt voltam és mellé sikerült "bökni" a navival. Szerencsére volt a trénél egy 30 MB-os előfizetésem. Így csak 8200 Ft-ba került. Ha nincs havi átalányom, kiszámoltam, vagy 78 ezer lett volna a rockerkedés.

Kitettem a főképernyőre a naptárat, és ha van egy bejegyzésem akkor kiírja hogy következő bejegyzés év hónap, és a napot már nem látom ami a lényeg, ez az egyik gondom a másik meg hogy nekem a konkrét teendőt kéne ki írnia, nem pedig ezt a nem túl hasznos információt... Be lehet állítani valahol hogy azt írja ki hogy mi a teendő abban az időpontban, vagy csak dátumot fogok látni annak is a felét?
Csak az aznapi programot írja ki, a másnapit már nem. Coming next-et szedd le az OVI-ról, vagy más forrásból. [link]
Nem használom, takarékoskodok minden memóriával.
Elég kellemetlen, mikor elfogy a memória, és állandóan kilép a w'nw vagy az opera mini több oldalnál is. Tudtam hogy kevés a szabad memoria, de nem, hogy ennyire. Az E51-nél megszoktam hogy takarékoskodok, ilyen szempontból nagy visszalépésnek érzem.
Szerk: jól vettem észre, hogy az adobe reader LE 2.5-ben nincs teljes képernyős nézet? Bárhol kerestem nem találtam. Az AlternateReadert használom helyette, de az meg nem tud keresni.
[ Szerkesztve ]

Kipróbáltam a coming nextet, nekem tetszik ez jobb így nekem. Köszönöm.
Feltettem az ebuddyt, minden oké, csak annyi hogy ha nekem írnak azt nem látom. hol kell valami állítani? az én írásom elmegy, de amit nekem írnak szöveget azt nem kapom meg látom hogy írnak a kis jelet, de nem érkezik semmi.

Egy régi problémám is megoldatlan és rejtély számomra, a zene letöltés zippyshare-n keresztül, kiírja hogy a letöltés kész. Frissítem a zenetárat a zene nincs meg, az összes mappát végig nézem ami létezik nincs meg. Majd keresőbe keresem nincs meg. Majd újra letöltöm, látom hogy a memória kártyán van mert kevesebb lett a hely, végig nézem az összes mappát és nincs meg. Keresőbe beírom és megtalálja a zenék közt. Bemegyek a zenetárba nem is kell frissítenem látom hogy ott van a zene. Ezt ezelőtt is eljátszottam hogy kétszer töltöttem le ugyan azt csak akkor megtaláltam a zenét a letöltések mappában. Valaki tud magyarázatot adni mi miért történik vagy én mit rontottam el, vagy mit kell beállítanom?
Egyszer írtam azt is hogy letöltöttem egy zenét meg volt a letöltések mappába, átraktam a telefon memóriára ottani csengőhangok mappába mert ez a csengőhangom. A zenetárban hiába frissítem akkor sincs meg... ez is még rejtély számomra. ötlet valaki hogy mégis hogy tudom a zenetárba varázsolni?
Kitöröltem a gyári 3 zenét is a kártyáról, a zenetárban igaz hogy a zenét nem látja de a kis mappájuk vagy címük vagy mi ott van, és azt akarom törölni kiírja hogy sérült fájl. Tudok kezdeni vele valamit vagy ez már ott marad a telefonban végleg?

Letöltöttem egy csomó játékot és programot,de míg egyes játékokkal haverom simán játszik,addig nekem mindig kidobja,hogy csatlakozzak a hálózathoz és lehet választani,hogy Net vagy WAP. Most ez mi? 
Valószínűleg olyan játékok, amikben beépített reklámkezelő van, ami netről szedi le ki a kis gif-eket a reklámcsíkokhoz.
Neki nincs letiltva az automatikus csatlakozás, neked le van.