Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) AndrewX válasza Dimitryj (#450) üzenetére

AndrewX
(lelkes újonc)

Háát ha ennyire gáz nálad a teló, akkor vagy szabadulj meg tőle minél előbb, vagy vidd el szervizbe, aztán majd kiokoskodják helyetted hogy mi a fő probléma! :)
Az enyémen v 11.0.029-es szoftver van, nemtom hogy ez-e a legújabb, de nálam nem fagyott le még 1x sem (kopp-kopp).
Amúgy ha valakinél olyan probléma jelentkezne, hogy a videót nagyon hosszan dolgozza fel és ment el, és lejátszáskor a kép megakad de a hang megy tovább, az formázza le a gyári memóriakártyát! Nálam ez segített, ezóta gyorsabban menti el a dolgokat és a videó sem akad meg! :)

(#452) SPF válasza kokyt (#444) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Igen, azt megtaláltam, de azzal csak 1-2 cm-t nagyít, az nagyon kevés. Előző N6300-m kb. 2-3-szorosára nagyította fel a képeket...

(#453) Roller84

Roller84
(újonc)

Sziasztok! Most vettem én is egy C6-ost és olyan gondom van vele, hogy ha wifivel akarok internetezni akkor azt írja ki, hogy érvénytelen szervernév. A wifihez csatlakozik, csak amikor egy oldalt akarok megnyitni akkor írja ki. Meg amikor pl a Facebookhoz akarok csatlakozni akkor azt írja, hogy nincs internetkapcsolat, pedig előte már csatlakoztam a wifihez. Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm.

(#454) SPF válasza SPF (#452) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Érdekes, hogy minden képnél különböző méretben nagyít. Azt hittem van egy konkrét méret, és akkorára nagyít...

(#455) Dimitryj válasza AndrewX (#451) üzenetére

Dimitryj
(fanatikus tag)

Igen evvel én is találkoztam. Én pcn formáztam fat32-re, azóta működik a videófelvétel max felbontáson.

http://sites.google.com/site/nigrach/

(#456) SPF válasza Roller84 (#453) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Érdekes, de ma nekem is ezt az érvénytelen szervernév-et írja. Eddig viszont 2 hétig jó volt az itthoni wifi. Mi lehet a baj?

(#457) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

Sziasztok!
Tegnap kaptam egy ilyen telót és olyan sok kérdésem van,hogy azt itt nehéz lenne feltenni.
Kérem,hogy akinek van ilyen telefonja és "érti a dolgokat" az vegyen fel msn-re.
msn-em: n.kiki13.13@hotmail.com

Előre is köszönöm!

(#458) AndrewX

AndrewX
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lehet hülyeséget kérdezek, de a C6 is kapott n-gage támogatást, vagy csak az N szériás telók? Vagyis mennek rajta az n-gage játékok?

(#459) mazsi70 válasza AndrewX (#458) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

:(
[link]

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#460) AndrewX válasza mazsi70 (#459) üzenetére

AndrewX
(lelkes újonc)

Kár érte... :U Bezzeg az N97-en meg megy. Igazán összehozhatták volna erre a telóra is.

[ Szerkesztve ]

(#461) swis

swis
(kvázi-tag)

Erre a pdf-re egy kis segítség???
Hogyan tudom rátenni a kész pdf vagy world dokumentumokat az iroda mappájába?
Mikor belelépek az iroda alkalmazásba akkor valami szerződést kéne elfogadni....

(#462) AndrewX

AndrewX
(lelkes újonc)

Üdv!

Már megint jöttem a problémáimmal. A GPS állítgatásával egyenlőre felhagytam, most folyamatosan olvasgatom a különféle fórumokat, hátha rálelek vhol a megoldásra! :)

A netes beállításokat nem sikerült visszahozni... Ahogy mondtátok, rámentem a t-mobile honlapján található készülékbeállító részre, megadtam a telefonszámom, erre azt írta ki hogy nem azonosítható. Ma elvittem a t-mobile szervízbe, ahol az ottani szervizes srác sem tudta visszaállítani a hozzáférési pontokat. (gyanítom hogy ő is ezzel a módszerrel próbálkozott). Ő szerinte csak szoftverfrissítéssel lehet visszaállítani a netes beállításokat.
Ez valóban csak így orvosolható vagy van más módszer is?

(#463) swis

swis
(kvázi-tag)

wifi-n keresztül neteztem rajta és ami nem működött arra keresnék megoldást.
A gmail oldalán léptem be a levelezésbe és nagyon sokáig csak egy fehér kijelző volt vagyis nem tőltödött be.Ugyanígy jártam a T-home vel is. A t-home.hu n léptem be a címemmel de semmi. A freemail az működik.
Kell ezeknek valami külön program még? Bár nem értem,hogy a free az megy a gmail meg nem.
Másik dolog még hogy pl. próbáltam az rtlmost.hu-ról adást nézni és az sem megy. Ennek kell még valami lejátszót telepíteni?
Mikor a műsorokra kattintottam akkor kiírta,hogy a memória megtelt vagy zárjak be alkalmazásokat.
A youtuben viszont mennek a filmek.

(#464) sztikac válasza AndrewX (#462) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Menü -> eszközök -> beállításvarázsló esetleg?

(#465) memoril

memoril
(kvázi-tag)

Sziasztok ! Nem rég ota van ilyen telefonom és szerintem nagyon jo , sokkal jobban tetszik az androidos telefonoknál . Az lenne a kérdésem hogy a telefon szoftverét lehet e frissiteni és hogyan kell azt ? Köszi a választ elöre is !

(#466) sztikac válasza memoril (#465) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Vagy Ovi Suite-ból vagy közvetlenül a telefonról: Menü -> eszközök -> szoftverfrissítés

(#467) old rocker válasza memoril (#465) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legbiztonságosabb a szervizeldei szoftverfrissítés; aztán PC-n az OVISuite-tal házilag. De, ha most vetted, mit akarsz rajta frissíteni?

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#468) sztikac válasza old rocker (#467) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Én is nemrég vettem, aztán mégis kettővel ezelőtti szoftver volt rajta (gyári független)

(#469) SPF válasza AndrewX (#462) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

1430-at hívd fel, az ügyfélszolgálatosok elküldik neked sms-ben a beállításokat. X6-ra így kértük le, C6-ra is meg tudják oldani szerintem.

(#470) mazsi70 válasza swis (#463) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Én a Nokia emailon keresztül töltöm le mind három fiókomat :
T-online ,T-email ,Gmail .
Előfizetés kell hozzá + 3G lefedettség a Tv nézéshez .

[ Szerkesztve ]

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#471) AndrewX válasza sztikac (#464) üzenetére

AndrewX
(lelkes újonc)

Azzal már próbálkoztam, de ott csak az email-el kapcsolatos beállításokat lehet visszahozni. Nincs is más opció.

(#472) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

Sziasztok!

Pár napja kértem,hogy valaki legyen olyan kedves és vegyen fel msn-re,mert lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban!
Msn-em: n.kiki13.13@hotmail.com

Lenne egy pár kérdésem,szóval valaki legyen szíves... :)
Am. egy gyors kérdés! Amikor csatlakoztam wifihez,akkor kiírja,hogy érvénytelen szervernév! Az micsoda?

Kérlek segítsetek!

(#473) swis

swis
(kvázi-tag)

Hogyan tudnám megoldani azt,hogy a memóriakártya ikonban látható legyen a kijelzőn? Raktam a kártyára zenéket,de a zene menűben nincsennek így csak úgy tudom elindítani ,hogy az alkalmazásokba lépek és ott megkeresem a kártyát és onnan indítom. A lényeg hogy a mem. kártyán lévő zenék egy gombra indulnának. A kártyán van rengeteg üres mappa azok törölhetőek? Mert nekem azok nem igazán kellenek.A pdf gondom megoldodott,de szeretném ezt az irodát is ikonba a kijelzőn látni ezt is kitudom tenni? írjátok már le légyszi pontosan hogy hogyan mert én már nyomtam mindent rajta,de vagy eltünt minden vagy.....
előre is köszi

[ Szerkesztve ]

(#474) B1T3 válasza swis (#473) üzenetére

B1T3
(őstag)

Miért nem a zenelejátszót használod zenehallgatásra?
Amúgy a memóriakártya ikonját nem lehet kitenni, azt hiszem, csak a fájlkezelőt. (+1 kattintást jelent a memóriakártyára.)

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#475) sztikac válasza swis (#473) üzenetére

sztikac
(senior tag)

Raktam a kártyára zenéket,de a zene menűben nincsennek

először frissítened kell a zenetárat, hogy látszódjanak a zenéid:
Menü -> Zene -> Zenetár -> Opciók -> Könyvtár frissítése

(#476) old rocker válasza swis (#473) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ártana elolvasnod azért a kezelésit sem, de egyébként frissítsd a zenetáradat, amikor megnyitod a zenelejátszót. A zenéidet meg abban a mappában találod, ahova másoltad...
A zenelejátszás widgetjét ki is lehet rakni készenlétire

(#477) drbarigabi

drbarigabi
(újonc)

Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy nem tudok csatlakozni a wifi routerhez (linksys) ha be van állítva a MAC szűrés. Ha viszont csak a WEP védelmet hagyom rajta, akkor símán csatlakozik és gond nélkül tudom használni a mobilomon a netet. Bepötyögtem a *#62209526#-t, ki is írta a MAC címet, regisztráltam is a routerben, de nem működik. Kérdésem lenne, hogy van-e valakinek hasonló problémája, vagy esetleg valami ötlete.

ui.: egy ismerősöm aki a tnél dolgozik azt mondta, hogy pc-suittal le lehet kérdezni ezeket az adatokat is a telóról, de én sehol nem találok ilyen menüpontot... de ez mellékes, mert sztem ha lekérdezem akkor is ugyan az lesz a MAC címem.

Előre is köszi a válaszokat.

(#478) AndrewX

AndrewX
(lelkes újonc)

Végre műűködik a GPS-em! :DD Úgylátszik, csak a legelső indítás a nehéz offline módba, utána már sokkal könnyebben talál műholdat. Úgy sikerült összehoznom a dolgot, hogy meglátogattam egyik ismerősöm, aki falun lakik. Gondoltam kipróbálom, hogy itt vajon mit fog csinálni a GPS, mert ugye jó páran mondtátok, hogy a városban leárnyékolják az emeletes házak. Hát itt kb. fél percen belül talált annyi műholdat, hogy életképessé vált a GPS. Mikor este hazamentem, már a városban sem okozott akkora gondot a használata, igaz itt 1 kicsit tovább tartott.
Tehát akinél nem működik a GPS offline módban, csak beépített GPS használatával, az az 1. indítást próbálja meg szabad téren, lehetőleg minél kevesebb épület közelében, ha pedig elindult a GPS várjon párpercet, mire megtalálja az összes elérhető műholdat.
Jah és én először a Hely nevű alkalmazást indítottam el, ahol meg lehet nézni az aktuális műholdak állapotát, és vele párhuzamosan pedig a Nokia Maps-t indítottam el.
Véleményem szerint érdemes minél többször elindítani a GPS-t, hátha így könnyebben megjegyzi a műholdak helyzetét és gyorsabban megtalálja őket.

Remélem ezzel tudtam vmennyit segíteni! :)

(#479) B1T3 válasza AndrewX (#478) üzenetére

B1T3
(őstag)

Igen, ezt többször is leírták, hogy gyakrabban használva könnyebben talál jelet. Azt hozzátenném, hogy ott érdemes kilépni, hol legközelebb belépsz, mert így könnyebben talál jelet, azt hiszem.

(#480) sztikac

sztikac
(senior tag)

Hotmailt exchangen keresztül használ valaki a telefon beépített kliensével?
Nálam nem bír normálisan működni... A levelek lejönnek, de olyan mintha nem tudná értelmezni a html-t, plain text-ben mutatja a leveleket.

(#481) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

Regisztráltam az OVI áruházba és,amikor rámegyek egy-egy alkalmazásra vagy játékra,hogy : Küld a mobilra! ...akkor kiírja,hogy ok minden és mégsem jön meg soha semmi! Mi a probléma? :(
Valamint néha kiírja,hogy a memória megtelt,zárjon be néhány alkalmazást! Szinte üres az egész memória... nem rétem! :S

(#482) mazsi70 válasza horgaszkölök (#481) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

A telefonon keresztül lépj be az OVI áruházba és úgy töltsél le dolgokat ,úgy
sikerülni fog . :K
Szerintem nem a memória kártyára érti ,hanem a belső memóriára ,hogy megtelt .

(#483) horgaszkölök válasza mazsi70 (#482) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

...,de ha telefonon lépek be az OVI-ba az pénzbe kerül nem? (rúter nincs itthon)

Egyik memória sem telt meg! :)

Üdv...

(#484) mazsi70 válasza horgaszkölök (#483) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Igen ,pénzbe kerül .Én wlan-t használok .
A memóriára nincs ötletem......

(#485) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

Értem!
Az mitől lehet,hogy még fülhallgatóval is nagyon halk az összes zeném? A füles lehet ilyen gyenge minőségű vagy...?

(#486) mazsi70 válasza horgaszkölök (#485) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Másik fülessel próbáltad ?
Esetleg :
Konvertálási beállítások ?A jack-dugó teljesen be van nyomva a készülékbe?
Hangerő szabályzó ? Ecetera ,ecetera.......

(#487) B1T3 válasza horgaszkölök (#481) üzenetére

B1T3
(őstag)

Milyen programnál jelentkezett ez?

(#488) mazsi70

mazsi70
(kvázi-tag)

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK !

(#489) old rocker válasza mazsi70 (#488) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked is és mindenkinek, hasonló jókat!

(#490) B1T3

B1T3
(őstag)

Köszönöm, viszont kívánom mindenkinek! :)

(#491) horgaszkölök válasza mazsi70 (#486) üzenetére

horgaszkölök
(újonc)

Másik fülhallgatóval nem próbáltam.
Hangerő max-on van.
Rendesen be van dugva.
...mégis halk....
...jah és az összes zeném youtub-ról lett letöltve,de nem hiszem,hogy ez a gond,mert,amik számok alapból rajta voltak azok se valami hangosak.... :/

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!!!

[ Szerkesztve ]

(#492) horgaszkölök

horgaszkölök
(újonc)

sima,alap zenelejátszó....

(#493) B1T3 válasza horgaszkölök (#492) üzenetére

B1T3
(őstag)

Okosabbak leszünk, ha kipróbálod másik fülhallgatóval is. :)

(#494) Habell

Habell
(újonc)

A mai naptól nekem is van nokia c6 mobilom, és szintén sok kérdésem lenne úgy gondolom :) például most zenékkel szórakozok, letöröltem a memória kártyáról,a zenetár alatt azt írja ki hogy 3 zeneszám,( gyárilag van benne 3, raktam rá még 3mat de abból csak kettőt találtam meg) most hogy töröltem ezeket, nem változott semmi, az előadók közt ott vannak a zenék, igaz nem játssza le. Most akkor megint hogy van ez? Láttam hogy valami könyvtár frissítési lehetőség is van, de azt meg nem találom. Itt elakadtam, amit ráteszek azokat nem találom össze vissza van, amit törlök az meg rajt marad de nem játssza le.
Billentyűzárat jelszóval le lehet zárni?
meg még hasonló fél millió kérdésem lenne, aki nagyon okos és jártas a témában az írja meg nekem, és fel veszem vele a kapcsolatot, email, msn, skype bármi csak valaki segítsen!

(#495) Habell

Habell
(újonc)

A zenés dologra rájöttem, csak le kellett vennem gépről és úgy már tudtam frissíteni.
Tettem fel egy videót is vagyis filmet amit át konvertáltam, nem jó a minősége, de a konvertáló programban sok beállítás van, a kép méretet tudtam biztosra, de a többi kis beállítást nem. melyik a legjobb erre a telefonra?
autorun nevezetű vírus van a gépemen, ami arról híres hogy rámegy a pendriveokra meg a memória kártyára is. Nagy kárt tud tenni a telefonban? Van a telefonon valami F Security is az hasznos?

(#496) Ritka90

Ritka90
(újonc)

Az lehetséges,h a szoftververziónál nekem ezt írja ki? : v20.0.042 Tréééés. Mert a Nokia oldalán a szoftver 10.-al kezdődik. Vagy ez normális?
Am nekem pozitív csalódás ez a telefon. Mert minden tesztben nem éppen jókat írtak róla,ezért is féltem kicsit megvenni,de így utólag,nem bántam meg.

Én csak a hírdetéseket adom fel! Ezért mindig az adott telefonszámon érdeklődjetek elsősorban!

(#497) B1T3 válasza Habell (#495) üzenetére

B1T3
(őstag)

Billentyűzáras program: nekem a legjobban a MazeLock jött be, nézd meg: [link]

Konvertálni ajánlom a Format Factory nevű programot, könnyű kezelni és jó minőségben konvertál. MPEG4-ben biztosan megy, a felbontást 640×360-ra érdemes állítani. Van egy videó a telefonomon, amin az átviteli sebesség 2940 kbit/s. 30 képkocka/másodpercet biztos viszi, mert eleve olyannal képes felvenni.
Nem hiszem, hogy a vírus a telefonon kárt tudna tenni, mert bizonyára más oprendszerre van írva, viszont lehet, hogy terjedni tud.
Az F-Secure-et nem használom, azt hiszem, lopásgátló.

[ Szerkesztve ]

(#498) Habell

Habell
(újonc)

Köszönöm a segítséget!
További kérdések:
Windows live messenger programot fel lehet tenni, telepíteni a telefonra? Mert most úgy használtam hogy wifi, google és ott meg kerestem és úgy tudtam belépni.
Word szöveges dokumentumot tudok a telefonra tenni úgy hogy az felismeri, vagy valamit át kell konvertálni? meg olyan egyszerű dolgot sem tudom hogy ha a kártyára teszem rá mondjuk a szöveges formátumot akkor azt melyik mappába tegyem?
A középső gomb a telón fehéren villog, fel fel villan. Én úgy tudtam ez csak akkor jelez amikor sms vagy nem fogadott hívás van. Ezt nem lehet megszüntetni hogy csak akkor villogjon ne pedig állandóan?

(#499) SPF válasza Habell (#498) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Jelzőfény: menü - beállítások - telefon - jelzőfények.

Én tettem fel pdf könyveket, azokat simán meg tudja nyitni. Memóriakártyára csinálj egy új könyvtárat, tedd oda, majd a fájlkezelővel meg tudod keresni és nyitni.

(#500) Habell

Habell
(újonc)

Beállítottam egy képet hívási képként, nem akartam, ezt hol tudom vissza állítani?
Kicsit befagyott a telefon egy játéktól, minden helyre állt, de fő képernyőn a facebook azóta azt írja ki hogy loading és nem csinál semmi. Hogy tudom helyre hozni ezt?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.