Elég nehéz egy nemrégen megjelent telefonról ilyan minősítést adni: strapabíró ... tudja a gugám, hogy az lesz-e... Megpróbálom összegezni a véleményemet: ha nem lenne qwerty billentyűzete, tehát tképpen egy 5800 belsejű tapicskás telefon lenne, akkor köszönöm, de inkább az 5800. Hiába lekerekítettebb a vonalvezetése, kemény műanyagból van és sokkal csúszósabb a C6-os. Amellett nekem egy kicsit lustábbnak tűnik. Ha felrakod rá az SPB Mobile Shellt, azzal sokkal gyorsabban fut, de a menü gomb - ellentétben az 5800-val -hatástalan. Csak a hosszú nyomás működik. A belső memóriája sokkal nagyobb viszont, mint az 5800 és van qwerty, ami viszont zseniálisan jó. És emiatt van nálam versenyben az E52-vel. Hozzáteszem: méretéhez képest dögnehéz telefon, félkezes használatnál nem előny. Ezzel együtt: nagyon szerethető középkategóriás gép, prémium billentyűzettel.
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Mert akkor telepítem !

Próbálkoztam visszaállítani a beállításokat a gyári beállítások menüponttal és a beállításvarázslóval, de egyikkel sem sikerült... A másik gond pedig az, hogy amíg hálózat alapú + beépített GPS funkcióval használtam a GPS-t, addig gyönyörűen és gyorsan megtalálta a pozíciómat, azonban most, hogy a hálózat alapú le van tiltva és csak a beépített aktív, így viszont semmilyen körülmény között nem talál jelet, csak villog a kis sárga rublika a jobb alsó sarokban...
Mert én nemtaláltam semmi konkrétat.
Szerintem mindenképp meglátogatom a tréémobilosokat, aztán kifaggatom őket, hogy mégis miért nem jó a GPS-em, ha rajtam kívül X ismerősömnek meg működik...
Levitték az árát 66e-ről 41e-re!
Elképesztően jó a qwerty, sokkal többet dob a használati értékén, mint azt gondoltam volna.
De a kapacitív kijelző engem nem győz meg. Volt, télen útáltam a kesztyű miatt, és nyáron is és esőben is útáltam mert a nedves kezem miatt egyfolytában mást akart mint én. Szóval egy évben legalább 5 hónapig harcoltam vele. Innentől nekem nem pozitív dolog az, hogy kapacitív