Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) old rocker válasza SPF (#350) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen kezdőoldal?????? Opera, web'n'walk ....

egyébként olyan oldalaknál, ahol "alul nincs semmi", jobb oldalon alul láthatsz egy halvány, ferde nyilat. Ha esetleg erre megpróbálnál rátapicskázni...

[ Szerkesztve ]

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#352) SPF válasza old rocker (#351) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Köszönöm, a ferde nyíl lett a megoldás :)

(#353) vikking156 válasza old rocker (#349) üzenetére

vikking156
(újonc)

Ez mi ez a cucc?

(#354) B1T3 válasza vikking156 (#353) üzenetére

B1T3
(őstag)

Erről van szó: SPB Mobile Shell
Jó cucc. :)

Ami engem illet, én használom, teljesen belaktam vele a telefont, tudom, mi hol van, meg van szokva, hogy szinte minden elérhető a főoldalakról, ami meg nem, az a gyorsindítóból. :) Azon túl, hogy megkönnyíti a használatot, még látványosabb is, mint az alap téma.
Ami miatt mérlegelni kell, az inkább az, hogy megéri-e gyakrabban töltögetni az akksit, ill. pár MB RAM-ot felemészt.

Blogom: http://adf.ly/6G3XH

(#355) Adriksel600

Adriksel600
(újonc)

Hellósztok!

Ma vett anyum magának egy ilyen készüléket, nem vagyok nagy telós, ő meg pláne.
Azt szeretném kérdezni, hogy a SIM kártya maradt a régi és átmásolták a simről a neveket a teló memóriájába, de villog az akksi töltés mutató mellett egy kis levél féle ábra.
Rámegyek azt jelzi, hogy a sim memória megtelt, böngésztem a könyvet de nem találtam, benne hogy lehet ezt eltüntetni.
A másik dolog hogy ha netezek és kilépek belőle, és utána a jelenleg futtatott programoknál sem jelenik meg a net akkor ugye kilépett teljesen belőle?
Amúgy első pár óra használat után nem rossz kis telcsi sztem, bár nekem nem kéne ilyen "laptop teló" de nem is az enyém.:)

A válaszokat előre köszönöm!
Üdv.:Adriksel600

(#356) B1T3 válasza Adriksel600 (#355) üzenetére

B1T3
(őstag)

Szerintem a SIM kártyán tárolt SMS-ek miatt jelzi ezt. Próbáld ki, hogy törlés után is fennmarad-e ez az állapot.
Menü > Üzenetek > Opciók > SIM-üzenetek

(#357) old rocker válasza B1T3 (#354) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az az igazság, hogy nagyon jó cucc, az 5800-hoz nagyon is preferáltam, de most, a C6-ról ismét letöröltem. Az 5800 használatánál is azt fűztem hozzá, királyság program, de már-már a bőség zavara.
A C6 esetében az szólt mellette, hogy onnan használva gyorsabban nyitotta meg az egyes menüpontokat a főmenüben. Letöröltem, most ismét azt tapasztalom, mondjuk az alkalmazások mappára rábökve egy picit gondolkozik, mire megnyitja. Ha túl gyors vagyok, és ebben a kis szünetben még egyet rápöttyentek, akkor megnyitja az alkalmazásokat, majd utána azt az alkalmazást, amire tképpen ráklikkeltem a második tapicskával.
Ami ellene szól: - legalábbis nálam - a menü gomb megnyomásával cseszik belépni a főmenübe. Ugyanakkor a C6-nál már tényleg a bőség zavara... Az alap készenlétin ugyanis kint van nyolc alkalmazás gyorsindítása, ebből egy a smart settings vagy start menü;kint van a papyrus naptár, a zene és a wlan keresés. Ezen kívül az órára klikkelve megnyílik az óra, mellette a dátumra tapintva a naptár (havi) - ez a naptári bejegyzések sávból napi nézetben nyílik - föléje tapintva megnyílik az óra/kapcsolatok menü, a dátum alatt megnyitható az üzemmód. Én mindig felrakom a handy taskmant is: hosszabb menügomb nyomásra futó alkalmazások + memória állapota, innen jobbra klikk kedvencek + memória.

A menüjét átszabtam a saját logikámra: az E66-ból koppintva én mindig csinálok egy "kommunikáció" tasakot, amibe a hívásnaplón kjvül minden kapcsolattartáshoz fűzhető dolgot - névjegyzék, üzenetek, blacklist, e-mail, totall forwarder, reminder - beleszórok. Külön mappát szoktam csinálni az "irodának" és külön a "szervezőnek", előbbibe quickoffice, pdf, adobe, számológép(ek), átváltó, best és handy converter, file kezelő, handy safe pro és smart galery kerül; utóbbiba naptárak, időjárás előrejelzők, best birthday, handy clock és handy alarm pro került.

Így aztán lemondtam róla, hogy a kényelmet még tovább bonyolítsam, bár a SPB Mobile Shell zseniális program.

[ Szerkesztve ]

(#358) Adriksel600 válasza B1T3 (#356) üzenetére

Adriksel600
(újonc)

Helló!

köszi a választ!
Igen ez volt a probléma.

Üdv.

(#359) Domc30

Domc30
(újonc)

Sziasztok

Egy kis segítséget és véleményt kérnék tőletek.
Szeretnék venni egy telót magamnak pontosabban egy c6-00.
Jó kis teló?Van 50 ezer keret rá.Lenne más ötlet valakinek ennyi pénzért?
A lényeg megbízható legyen,teljes értékű billentyű legyen mint ugye a c6-00 vagy n97.

köszi

(#360) vikking156 válasza B1T3 (#354) üzenetére

vikking156
(újonc)

Köszi :) Lesz egy kis idő - energia, kipróbálom :)))

(#361) old rocker válasza Domc30 (#359) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem jó készülék. Nekem a qwerty billentyűzete nagyon bejön, pedig vaksi is vagyok, az ujjaim meg ügyetlenek.

(#362) Joe bácsi válasza Adriksel600 (#355) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Ha nem nagy telós, akkor miért okos telót vettél neki? (Nem kötözködésből kérdezem!)

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#363) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Találtam még egy királyság alkalmazást. Instant menü a neve. Ha futtatod a háttérben, a kijelző bal felső sarkára tapicskolva jön elő.[link]

(#364) old rocker válasza old rocker (#363) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Recenzió: annyira mégsincs jó, mint a smart settings... szóval csak fele királyság...

(#365) mazsi70 válasza old rocker (#364) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

T-remindert ,próbáltad ?( Mindentől függetlenül .)

[ Szerkesztve ]

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#366) Dimitryj

Dimitryj
(fanatikus tag)

Senki másnak nincsenek fagyás problémái a c6-al? Akinek fögetlen van tapasztalt bármi problémát az új FW-el?

http://sites.google.com/site/nigrach/

(#367) old rocker válasza mazsi70 (#365) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az is egy jó program, a C6-on azt használom, de az E52-en a remind me van.

(#368) mazsi70 válasza Dimitryj (#366) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Semmilyen problémám nincs a telefonnal ,igaz nem független....

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#369) B1T3 válasza Joe bácsi (#362) üzenetére

B1T3
(őstag)

Egyszer el kell kezdeni. :) Mielőtt megvettem az 5230-ast, én is kb. csak telefonálásra és sms-ezésre használtam a telefont, most pedig folyton babrálom, telepítgetek rá, sőt érdekel is a téma, és gyakran mobilos oldalon kötök ki, ha nincs mit olvasnom.

[ Szerkesztve ]

(#370) swis

swis
(kvázi-tag)

Én is babrálom a telefont ahogy van egy kis időm. Elég sokat megtudtam már tölletek amit köszönök.
Most amit keresek és nem találok :( az email felolvasáshoz honnan tudok magyar nyelvet leszendni mert csak angol van benne.

(#371) mazsi70 válasza swis (#370) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Nincs....

(#372) memoril

memoril
(kvázi-tag)

Sziasztok ! Mi a véleményetek a telefon összeszreléséröl , anyag használat , nem recseg elég stabil e ? A minöségére lennék kiváncsi . Az 5800 eléggé recseget nagyon müanyag volt ez milyen ? Köszi a választ !!!

(#373) SPF válasza memoril (#372) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Nekem semmi bajom a minőségével, minden része jó.

(#374) memoril válasza SPF (#373) üzenetére

memoril
(kvázi-tag)

Neked nem recseg nem nyikorog ? Megéri az árát szerinted ? Anyag használata milyen 1-10 pontozva ?

(#375) memoril

memoril
(kvázi-tag)

Játékok jol elfutnak rajta ? Pl NFS Shift ?

(#376) SPF válasza memoril (#374) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Nekem nem recseg, nem ropog. Én a T-nél vettem, 39990-ért nagyon megérte.

(#377) amibaby

amibaby
(újonc)

sziasztok.

be lehet állítani, hogy pl. az üzeneteket jelszóval védjem? nem nagyon találtam ilyet sajna, de amikor volt n97 minim, azon se találtam. esetleg valaki, aki tudja?

(#378) SPF válasza amibaby (#377) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Külön programban láttam hozzá ilyesmit, azzal ha jól emlékszem szinte mindent le tudsz jelszóval védeni.

(#379) mazsi70 válasza amibaby (#377) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

sms lock

(#380) _tas_ válasza memoril (#372) üzenetére

_tas_
(újonc)

Jól össze van rakva. A hátlap nem zörög, passzentos, műanyag, de nem az "ujjlenyomatgyűjtős". Könnyen le lehet szedni, bár azt nem sűrűn kell, mert a memkártya külön bejáratú oduban lakik. Masszívnak stapabírónak tűnik, és az is. Használat közben nem nyöszörög úgy, mint egy 5800 és sokkal-sokkal elegánsabb is.
Ami negetívum: a billzár-csúszka lötyögős, és a kicsusztatható qwerty állhatna feszesebben összecsukott állapotban. Nem vészes a mozgása, de van.
Összességében én meg vagyok vele elégedve, főleg ennyi pénzért. :D

(#381) memoril

memoril
(kvázi-tag)

Köszi a választ ! Még lenne pár kérdésem , a játékok hogy futnak ell rajta pl NFS Shift vagy fifa ? Van a telefonon hard reset valami kombinácioval ? Köszi a választ elöre is !

(#382) _tas_ válasza memoril (#381) üzenetére

_tas_
(újonc)

Játékok biztos futnak, én még egyet sem próbáltam.
Hard reset: *#7370# kód:12345
Gombokkal nem tudom pontosan, talán shift + space + backspace + bekapcsoló gomb
n97-n asszem így volt.

(#383) mazsi70 válasza memoril (#381) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Az NFS Shift megy rajta ,de elég kiábrándító a grafika :o
[link]

(#384) kokyt válasza memoril (#381) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Ha első a játék, akkor sajna ez nem a Te telefonod. Arra sokkal jobb alternatíva az android, az ios, vagy a wp7.

[ Szerkesztve ]

(#385) vikking156

vikking156
(újonc)

Halihó! a karcvedelem.hu oldalon hirdetett fóliáról tud valaki valamit? Legfőképp azt, hogy C6-ra milyet lenne érdemes venni?
Mert nagyon szeretnék rá vigyázni, de a tok nem biztos, hogy elég.
Szóval valakinek vélemény erről a cuccról?

(#386) SPF válasza vikking156 (#385) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Én térképfóliát teszek majd rá, ha lejön a gyári fólia.

(#387) Adriksel600 válasza Joe bácsi (#362) üzenetére

Adriksel600
(újonc)

Rosszul írtam!

Platinakártyás, és most ingyen kaptuk ezt a T-nél.
De nem is kellett neki, most én használom 2napja, tetszik meg sok mindent tud, jó ez a billentyű-érintő konfiguráció. Bár még nem mondtam le a 6700classic-ról az kéne azért.:S

(#388) old rocker válasza Adriksel600 (#387) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az tetszik benne nagyon, hogy ha qwertyvel indítasz hívást, nem kell a névjegyzékben kotorászni, csak kilököd a billentyűzetet, mondjuk egy Peti nevű ismerősödet akarod hívni (aki persze szerepel a névjegyzékben) és elkezded pötyögni: p - e - és már dobja is fel a pével, majd e-vel kezdődő neveket...
Ez az E52-nél is egy nagyszerű ficsör

(#389) mazsi70 válasza vikking156 (#385) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Szerintem nem érdemes drágát venni.Vettem rá egy univerzálisat ,amiből kettő is
kijön.Tehát van egy tartalékom.És az éríntőképernyőt sem befolyásolja.

(#390) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Milyen RSS readert ajánlanátok a telóra?
Opera feliratkozott az egyik oldalra, de nem találom a feed-et.
Oviról szedtem le pár progrtamot, de ami jónak ígérkezett volna, az meg programhibával leáll... :S

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#391) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Facebook alkalmazást tudna valaki linkelni? Nem találok sehol...

(#392) monstre válasza SPF (#391) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A telóban benne van a kliensprogi. Neked nincs?
Ovi store-on is fent van.

(#393) Tujacs

Tujacs
(újonc)

Megvettem ezt a NOKIA C6-ot jó kis telefon csak annyit szeretnék kérdezni hogy átkonvertáltam 3gp meg mp4 re egy kis filmet és nincs hozzá videó csak hang a telefonon és hogy ehhez akkor le kell tölteni valami progit a telcsire hogy lejátsza?

(#394) monstre válasza Tujacs (#393) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem win 7 alatt automatikusan megkérdezi, hogy konvertáljon-e. Bár ez nem mindig jó minőség, de rájöttem, hogy viszi a wmv fileokat is :D
Egyébként én a gom encodert használom és mp4-re szoktam konvertálni.

(#395) SPF válasza monstre (#392) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Benne volt, csak kitöröltem. Ovi-ban meg C6-ra nem ad találatot a kereső :(

(#396) old rocker válasza Tujacs (#393) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Smart Movie

(#397) mazsi70 válasza Tujacs (#393) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Format Factory

(#398) mazsi70 válasza SPF (#391) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Töltsd le az OVI Áruházból a "SNAPTU" nevű programot.
Abban a Facebook is bent van.

(#399) SPF válasza mazsi70 (#398) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Köszi, megnézem!

(#400) kliszi

kliszi
(tag)

Sziasztok ! Mi a véleményetek erröl a telefonrol , strapabiró ? Nem recseg a kézben ? Illesztések milyenek ? Most vennék egy ilyen telefont csak a véleményetekre lennék kiváncsi ! Hol lehet venni hozzá valami jo tokot , bör tokot és képernyö védöfoliát ? Köszi a válaszokat elöre is !

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.