Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a válaszokat, bocsi, ha kicsit összekavartalak titeket :)

Másik kérdés: a főképernyőről le akartam szedni a web'n'walkos ikont meg a tv ikont, ilyeneket, és megdöbbentem, amikor az ikon lehúzásakor az egész sáv eltűnt. Hogy lehet szerkeszteni ezeket a sávokat, hogy én adjak hozzá alkalmazásokat és ne csak azokat, amiket feldob a telefon?

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#302) old rocker válasza mazsi70 (#299) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem egyről beszélünk. A beállítások - célok . alapértelmezett beállítás - mindig kérdezzen rá - na, ilyen nincs

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#303) old rocker válasza monstre (#301) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak az adott ikont nyomd meg

(#304) monstre válasza old rocker (#303) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem jó, mind a 4 eltűnik.

(#305) mazsi70 válasza old rocker (#302) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Olyan valóban nincs ! Bocsi ! :(

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#306) old rocker válasza mazsi70 (#305) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként neked is igazad van, mert ha nem fogadja el a mélfióknál a júzer a feltételeket, az e-mail beállítással valóban el lehet oda jutni, ahova írtad. A probléma csak az volt, hogy nekem - egészen a mai napig, amikor a gémél mellé egy téonlájnosat fel nem raktam - fel se kínálta azt az opciót, hogy nem kell N.M. Az E52-vel pedig szívtunk már vele ... Felraktam a t-online fiókot, aztán letöröltem a gémélt, amit Nokia Messaging rendszerben tukmált rám és utána már be tudtam inteni a N.M-nek

(#307) mazsi70 válasza old rocker (#306) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Én ,három fiókot állítottam be : T-online ,T-email ,Gmail .
A következőt vettem észre : A kapcsolat beállításoknál a preferált csatlakozás a wlan .
Ha ,netezek vagy emilt tölt le a telcsi és wlan közelben vagyok arra csatlakozik kérdezés nélkül .Ha,nincs wlan a "T-mobil NET-et" használja .
Szerintem ez vmilyen szinten költség csökkentő funkció ,mert nekem olyan mindegy
lenne mire csatlakozik (havi 750mb ingyen mobil internetem van) .

Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

(#308) swis válasza mazsi70 (#300) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

Ezt a térképek - beállítások - internetnél találom? Itt válasszam ki az offline lehetőséget?

(#309) mazsi70 válasza swis (#308) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Igen + Menü-Alkalmazások-Hely-Helymeghatározás-Helymegh. módszerek-Beépített GPS

(#310) swis

swis
(kvázi-tag)

A kapcsolatok- céloknál jól állítottam be úgy hogy az internetnél van 4 hozzáférési pont. Ebből 2 wifi 1 és 2. prioritás a 3. prio a web n walk és a 4.prio a t-mobile net. Vagy az utolsó kettöt törölhetem is?
A multimédia 1 hozzáférés t-mobile mms 1 prio
wap szolgáltatás 1prio wifi 2. prio t wap 3.prio t-net
Ez így ok?
Ja és egy pipa van az internet mellet.
Bocs a sok kérdésért

(#311) swis válasza mazsi70 (#309) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

csak az az egy pipa legyen?
Nekem most ki van pipálva még a kiegészített gps is meg a hálózatalapú is.

(#312) mazsi70 válasza swis (#310) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

310. :K
311. Hálózat alapú : NEEM

[ Szerkesztve ]

(#313) swis válasza mazsi70 (#312) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

Köszi az eddigi segítséget. Kezd formálódni a telcsi. Ma már nem de majd az email beállításokal is próbálkozom :)

(#314) old rocker válasza mazsi70 (#307) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 40 MB van, ezt arra használom, amikor nem vagyok wlan közelben, Ennek ellenére én akkor vagyok nyugodt, ha megkérdezi, mivel is szeretnék csatlakozni? Amióta egyszer -igaz, az pont egy melléklikkből adódott - GPRSNettel csatlakoztam az Internetrádióra és 8400-ért hallgattam zenét, azóta óvatos vagyok.

(#315) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként határozottan kellemes telefon... Ha visszaemlékezem az E75 qwertyjéje, hát ... huhhh.... ha olyan lenne a C6-ban is, akkor nem kellene. Én negatívumot 2 dolgot tudok felhozni "ellene" : az akkumulátor üzemidő kicsit vérszegény; pl. az E52 - höz viszonyítva határozottan lassabb, de nem bántó... Ennek ellenére nem nézem elsárgult irigységgel pl. a C7-et, mert nekem direkt az a szimpatikus és praktikus, hogy fizikális billentyűzettel is tudom kezelni; az ára meg kicsit közelebb áll a mai magyar pénztárcák telítettségéhez.
Jelenleg ebből a kategóriából a C6-ot, az E szériából az E52-est tartom afféle best buy-nak...

(#316) kokyt válasza monstre (#304) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Hosszan tartsd rajta az ujjad, majd ne az eltávolításra bökj, hanem a beállításra. Akkor egyesével tudod cserélni a parancsikonokat.

[ Szerkesztve ]

(#317) mazsi70

mazsi70
(kvázi-tag)

A naptári bejegyzéseknél belehet állítani hívás emlékeztetőt ?
Úgy értem ,hogy beállítok egy dátumot és időpontot ,telefon számot - jelzéssel .
A készülék jelez és kiírja a beállított számot ,hogy hívjam .
A symbian S40-es készülékeknél láttam ilyent .

(#318) monstre válasza kokyt (#316) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Isten vagy :R

(#319) _tas_

_tas_
(újonc)

Helo mindenkinek!
Pár napja vettem a telót. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon okos. DE, az a problémám adódott, hogy a jobb válsztógomb funcióját nem tudom cserélni. Alapban web'n'walk van rá állítva, és ez nagyon zavaró, amikor 1-el több "visszát" nyomok és egyből fel akar mászni a webre. Ez lehet azért van így mert t-mobilos a kicsike?
Másik. Az ebresztő hangerejét hol lehet szabályozni?
Válaszokat előre is köszönöm.

(#320) mazsi70 válasza _tas_ (#319) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Főképernyőn opciók gomb-Tartalom szerkesztése-Főképernyőn opciók gomb-
Jobb választó gomb

(#321) kp78 válasza mazsi70 (#317) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Én úgy tudom, hogy :(
Pedig ezt én is használtam régen, de okostelefon ide, vagy oda nem találtam az 5800-ban ilyet.

[ Szerkesztve ]

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#322) _tas_ válasza mazsi70 (#320) üzenetére

_tas_
(újonc)

Köszönöm a segítséget! :R

(#323) mazsi70 válasza kp78 (#321) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Valami progi ?

(#324) old rocker válasza mazsi70 (#317) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, pl. a 6233 naptárában volt ilyen opció. Az S60-nál sajnos nincs. Viszont fel lehet rá telepíteni a Handy Safe Pro nevü programot, amivel hangjegyzet emlékeztetőt is lehet csinálni. Az a program ezt a telefonszámosat is tudja.

(#325) kp78 válasza mazsi70 (#323) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

A Handy alarm pro tudja :K
Lehet a névjegyzékből is választani, meg csak úgy beírni egy tel.számot.
Meg van itt egy másik is (Best alarms), de ezt nem próbáltam. :)

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#326) mazsi70 válasza kp78 (#325) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Sajna mindhárom esetben tanúsítvány hibát ír ki..... :(((

(#327) kp78 válasza mazsi70 (#326) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Szignózni kell őket, anélkül nem tudod telepíteni.
Ha nem tudod mi az, javaslok némi kereső használatot az 5800 topicban, de lehet, hogy itt is volt már szó róla.
Itt pl. egy erről szóló hsz: [link]

[ Szerkesztve ]

(#328) old rocker válasza old rocker (#324) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hannye, de s.gg vagyok ... handy alarm pro, nem széf... (pont abban kerestem személyes adatot...)

bocs

(#329) swis válasza mazsi70 (#300) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

Tehát ha elakarok menni A-B-be akkor a navigálás ingyenes.magyar hangja van neki mert azt még nem néztem találtam...
Mi az konkrétan ami fizetős?
Összedugtam most a telót a géppel és semmilyen frissítést nem talált. Mi a legfrissebb szovftver verzió?
Mivel a régi telómból a simem csak holnap lesz meg így egyenlőre még csak offlinebe próbálgatom.A wifi és a navigáció az megy.
Amikor bekapcsolom akkor mit akkar frissíteni mert a nokia suite nem talált semmit.Ez idág mindig a nemet választottam. Így sim nélkül csak a wifire kapcsolodhat,de ezt a suite miért nem frissiti amit akar a telefon?

(#330) old rocker válasza swis (#329) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem írod le, mit ír ki a telefon, amikor frissíteni akar, mi honnan tudjuk, mit akar frissíteni?
A navigáció használata, ha off-line módban használod, A-GPS nélkül, teljesen ingyenes. Ha a helymeghatározáshoz igénybe veszed az adatforgalmi csatlakozást, maga az adatforgalom jár minimális költséggel.
A navihoz a hang ingyenes, azt ugyanúgy, vagy wifin lehet telepíteni, mint 1-1 ország térlépét.

(#331) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

(#332) mazsi70 válasza kp78 (#327) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Utána néztem és sikerült telepítenem..... :D

(#333) mazsi70 válasza swis (#329) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Ha ,jól értem (a válaszaim):
- A navigálás ingyenes és magyar
- Ha,plussz információt kérsz le (időjárás ,hotelek,események) a netről .
- A főképernyőn lévő alkalmazásokat akarja frissíteni=kapcsold ki
- A legfrissebb szoftver : [link]

(#334) swis válasza old rocker (#330) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

Akkor ha ezt most jól értelmezem akkor ha off linebe navigálok akkor az ingyenes és csak segélyhívásra használható a telefon és nem vagyok elérhető? Ha meg csatlakozok a hálózathoz akkor meg fizetős de elérhető vagyok.

Ezt a gyári előlapon lévő fóliát cserélte már le valaki?

(#335) mazsi70 válasza swis (#334) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

Ha ,berakod a SIM kártyádat és csatlakozol a hálózatra ,akkor is ingyenes .

(#336) swis válasza mazsi70 (#335) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

meg van a simem :9
A hálózaton vagyok a térerőnél a 3G nek ott kell lenni?

(#337) old rocker válasza swis (#334) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem jól értelmezed. A telefonodnak nem kell off-line.ban lennie ahhoz, hogy a navigáció off-lineban legyen: vagyis a helymeghatározásban lődd ki az A-GPS-t, de még csak az sem fontos, hanem a térképek beállításnál az Internet menüpontban a kapcsolat: offline!!!!
A 3G meg akkor van kijelezve, amikor nem csak GSM-re, hanem nagy sebességű adatkapcsolatra is beállítod a telefont; ami a telefonálás szempontjából tképpen irreleváns, csak, ha le internetezni, e-mailezni is akarsz vele, akkor sokkal gyorsabb. Vagyis nem kell.
Átállítása a beállítások/kapcsolatok első menüpontjában történik, "hálózat" pont alatt. Ott a hálózatmód alatt válaszd a GSM-et., ugyanis 3G, vagyis kettős üzemmódban a telefon jóval többet fogyaszt.

És valamit tegyél meg a kedvemért, lécci:azért nézd már át a telefonod kezelési útmutatóját és ismerkedjél meg a készülékkel... van súgója, van telepítési útmutatója,beállítás varázslója ... mert ha meg sem kísérled megérteni, hogyan működik, milyen programok, milyen menüpontok vannak benne, örökös pancser maradsz és olyan dolgokat fogsz kérdezni, mint egyszer valaki az E52-es topikban: valaki árulja már el, hol lehet a billentyűzárat ennél feloldani?"

[ Szerkesztve ]

(#338) swis

swis
(kvázi-tag)

Most éppen a navigációban vagyok benne. Az alkalmazásokban nyitottam meg a hely mappát gps adatok és navigáció. Itt hogyan tudok címet beírni,mert csak fokokat találok.
A másik variáció a térképek (ovi) autóval mappa itt már van térkép, de hol írom be a címet ahova menni akarok?
Ahogy nézem ez egy 2 különböző dolog.
Műholdat elég gyorsan talált.
Azt viszont áruljátok már el nekem,légyszi hogy akkor melyik mappába induljak el ahol ingyenes az a térkép és tudok címeket is beírni nem csak fokokat.
Autos navinak megpróbálnám,de közben el is érhető maradjak.
A beáálításokban az Internetben az offline van kiválasztva és csak az az egy pipa van az alkalmazásokban a helymeghatározásnál ahol a módszerek vannak amit mondtatok (csak a beépített gps pipálva)

(#339) swis válasza old rocker (#337) üzenetére

swis
(kvázi-tag)

Köszi a segítséget, olvasom a könyvét is meg nyomkodom is tudom,hogy a kezdetektől indulok, de egy ős nokiát cseréltem erre és rengeteg a számomra új dolog ebben a készülékben.
ezért is hálás vagyok az itt segítőknek, és ténnyleg bocs,ha sok olyan dolgot kérdezek ami nektek már alap.

[ Szerkesztve ]

(#340) old rocker válasza swis (#339) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs semmi probléma, pont azért tanácsoltam, hogy ismerkedj a készülékkel...

(#341) mazsi70 válasza swis (#338) üzenetére

mazsi70
(kvázi-tag)

A menüben a térképek ikonra bökj .
Ott van : Autóval vagy Gyalog =>Cél beállítása

"Autos navinak megpróbálnám" => Feltétlenül vegyél autós töltőt .

(#342) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Végre megvan a telefon :) Az accuweather-t rá lehet venni valahogy, hogy csak wifin frissítse magát? Szoft.ver. számát hogy tudom megnézni? :B

(#343) kp78 válasza SPF (#342) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

*#0000# beütése a tárcsázóba, és ott látod.
Accuweatherre nem tudok mit mondani, 5800-ám van, szerintem vhogy rá lehet venni.

(#344) old rocker válasza kp78 (#343) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha nem rakja ki készenlétibe

(#345) SPF válasza old rocker (#344) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

És úgy hogy?

kp78: köszi! (közben persze eszembe jutott :) )

(#346) old rocker válasza SPF (#345) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én levettem a készenlétiről, mert állandóan kapcsolódott a wlanomra, annak hiányában gprs-re. Egyszerűen menüből előhívom, ott megkérdezi, mivel akarok csatlakozni. De általában az SPB időjósdáját használom, emez sokkal körülményesebb, lassabb.

(#347) SPF válasza old rocker (#346) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Köszönöm, majd megpróbálom.
Ha a napló-adatszámláló 0 B-t mutat akkor ugye még nem volt mobilnet forgalmam? Gps-hez letöltöttem a hangot, adatforgalmat mutatja is, hogy wlan.

(#348) vikking156

vikking156
(újonc)

Sziasztok!

Én is egy ilyen teló (T-mobilos) tulaja vagyok két napja.
Tudom, hogy volt már téma, és le is töltöttem a szükséges programot, de nem akar működni.

Tehát: Hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen a bill.zárat feloldani hangerőállításhoz?
Mondom, visszaolvastam, meg is próbáltam a linkelt programot, de azt írja a teló, hogy nem tudja installálni.

Örülnék, ha ezt meg lehetne oldani, mert enélkül körülményes egy kicsit a zenehallgatás...

Köszi előre is a segítséget!

(Old rocker! Én is 6120-ról váltottam, legalábbis emlékszem rád a 6120 topikból :D)

(#349) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én most érzelmi válságban vagyok. Felraktam próbának a PBS Mobile Shellt; gyorsabban lehet a telefon menüjében váltani. Shell or not shell, that is a question

(#350) SPF

SPF
(fanatikus tag)

Tudnátok segíteni?

Wifin bejön a kezdőoldal, utána hol vagy hogy tudom beírni egy másik oldal címét? Illetve hogy tudok kilépni az egészből? Alul nincs semmi opciók, semmi más...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.