Valamivel jobban tenyérbe álló darab; a kihúzható qwerty billentyűzet nekem határozott előrelépés a virtuálishoz képest - különösen, hogy akkor elfordul a kijelző, nincs kényszer, pörögjön-e, ha fordítom és amikor nem akarod, csak letenni, a giro akkor is vacillál, fordulni, vagy nem fordulni, ez itt a kérdés. A qwerty billentyű határozottan jól kezelhető írásra, sokkal jobban, mint a tapicskás. Valamivel talán-talán gyorsabb is, bár a RAM ugyanannyi, mint az 5800-ban, a proci u.a, de a telefon belső memóriája brutális (276 MB) az 5800-hoz mérten. Tetszik a készenléti képernyő, jó a személyre szabhatóság, a két telefon kamerája nem emlegethető egy napon a C6 javára.Viszont úgy tűnik, az 1200 mA-os akksi érezhetően kevesebb, mint az 1320 mA-os az 5800-ban; bár erről még nem mondanék véleményt az első feltöltés után.Én az összes fészbükk és társait kihajigáltam, mert én nem akarom senkivel megosztani, hol vagyok... egyszer raktam fel iróniából a budiajtóról, belülről egy képet. Javára írom a bele applikált font magnifiert, amivel lehet a bolhabetűket nagyobbítani.A GPS valamivel gyorsabbnak tűnik, a zenelejátszó forma-forma. Ami viszont dühít: az e-mailt gyárilag beintegrálták a Nokia mél szolgáltatásba.
Összességében szerintem jobb készülék, jobban használható, mint az 5800.
Oh Lord, please don't let me be misunderstood