Nem sokan járunk a fórumra tulajok, de azok közül eddig egy embernek voltak/vannak vele gondjai. Én pont arra használom, amire Te vennéd. Zenét és rádiót hallgatok, emailezek, és netezek róla. A gyári füles egy kalap híg kaki, de lassan ezt is orvosolom.
A wifi stabil, nem dobálja a jelet. Egész nap be van kapcsolva, gyakorlatilag csak út közben nem használom. Lassan ott tartok, hogy ha hazaérek lusta vagyok bekapcsolni a net/notebook-ot, mert ha csak gyorsan el akarok olvasni egy cikket, vagy hírt, akkor előkapom a telefont. Outlook-ot is egyre ritkábban használok email olvasásra, mert a telefonra is beesnek 15 percenként. Mobil netről nem tudok nyilatkozni, nem használok.
Akkumulátora szerintem megfelelő, a fenti használat mellett két napot kibír.
Féltem, hogy ez okostelefon, symbian, és majd ki kell kapcsolni időnként, hogy magához térjen. Nos, tévedtem. Kikapcsolni nem szoktam, lassan két hete megy folyamatosan. Az alkalmazásokat persze érdemes kordában tartani, mert nem feneketlen a memória, de ez kis odafigyeléssel, vagy egy programmal orvosolható.
GPS az eddigi telefonos tapasztalataimat figyelembe véve világbajnok. Majdnem olyan gyorsan talál, és stabilan tartja a jelet mint a x850-es PNA-m, és az OVI Maps is jól használható.
A billentyűzet nem teljesen hibátlan. Vannak gombok, amiket nem oda raktam volna ahol vannak, vagy raktam volna még egyet (ctrl), és vannak amiket hiányolok (két funkció billentyű a navi gomb köré, mert azért symbian-ról van szó, és jó lenne ha nem kellene minden opcióért felnyúlni a kijelzőre).
Szerk.:
Mostanában sok telefonnál előfordulnak híváskezelési és térerőproblémák (
). Ilyennel a C6-nál még nem futtottam össze. Mind a kijelzőn megjelenő sáv, mind a gombok teljesen jól használhatónak bizonyultak eddig. Eddig nem "ragadt be" hívás utan/előtt/közben úgy, hogy ne tudtam volna letenni/felvenni. Ez is fő szempont volt nekem, mert az előző telefonomon nem volt fizikai híváskezelő gomb, és emiatt napi szinten sz*póágra kerültem.
[ Szerkesztve ]