Kábé soha...
Kis hazánkban meg végképp... 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Kábé soha...
Kis hazánkban meg végképp... 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
5 év múlva?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

http://www.mobilozok.hu __ mobilozzunk együtt..

Javaslom az alapelvek elolvasását.
Egy rész belőle.
Amit tiltunk a fórumban:
"szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását."

Köszi a jelzést, sorry! Kapkodás volt, benéztem.

80 ropi kicsit sok!
Ennyiért igazán rakhattak volna bele egy erősebb hardvert, és a füles kontakt hibás...vicc!!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Nem rossz teló, ne azt nézzétek más telóban mi van nekem volt iphone (mind),htd hd2, x10 stb és sztem mindegy volt a dolog most C6-om van a kijelző szép,a GPs atom jó, a bill nagyon jó. A proci meg a többi nem nagy igen de amire kitalálták arra tökéletes és ez a lényeg nem tudom milyen alkalmazás kért játékon kívül nekem 1ghz-et meg hasonlót. Ez nem egy 3d játékokra és hd videóra kitalált dolog de az 5800 sem volt az mégis szerettük (szeretjük) de igy qwertyvel sokkal jobb. Én szeretem és tudja amit egy ember használ a többi csak sallang és parasztvakítás. Az n97 nél sokkal jobb nekem jobban bejon a bill és a kinézet és a hide kiráz az n97től amikor kicsisztatod és látod oldalról a lifegő lcd kábelt, nah majd az időjárás aztán szakad áááááá.
Ami jogos az az ár kb 60e lenne a reális de ettől még jó a teló.

Macbook Pro,13,3,i5 sandy,8gb ram,Cyborg R.A.T. 3, + HTC ONE X + Monster iBeats by Dr. Dre

Nekem ami nem tetszett benne: érintős, qwertys és csúszkás, ez a három dolog, ami nem nekem lett kitalálva.
Érintős: mellé nyomok, nehezen kezelem, csak a bénázás, amikor érintőst használtam fél évig (5800), azt vettem észre, hogy leszoktam az sms irásról, mert mindig bénáztam csak
Qwerty: sosem használtam, nekem idegen, a hagyományos billentyűzetet szeretem egy mobilban, qwertynek elég az asztali szgép 
Csúszkás: mozgó mechanika, azaz hibaforrás
Összességében nekem a hátulja ami begyere.

79k az Ósanban... Tegnap láttam az akciós újságban. 
Elmenek asszem, megfogdosom.
A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D

Hihi! Pont azért cseréltem le az 5800-t, mert utáltam üzit írni rajta. Egy idő után - ha tehettem - gépről pötyögtem az sms-t adatkábellal. 
De hidd el, pont ezért jó a qwerty taccsos telefon alá.
N97 van most és 1 hét alatt megszoktam a billentyűzetét, ezerrel tolom az üziket, maileket. 
A Motorola Defy Arany Ászok álló... Bezony ám! :D

Érintős: mellé nyomok, nehezen kezelem, csak a bénázás, amikor érintőst használtam fél évig (5800), azt vettem észre, hogy leszoktam az sms irásról, mert mindig bénáztam csak
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a rezisztív az, amivel nagy valószínűséggel bajod van. 
Az 5800 és e között csak a qwerty a különbség?
[ Szerkesztve ]

Meg talán egy fokkal jobb az anyagminősége mint az 5800-nak.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Húúú ez mekkora csalódás!
A bejelentésekor még tetszett is, de így tényleg nagy szégyen!
Szerintem, akár innen a fórumról is bárkit oda lehetne ültetni a Nokia tervezői részlegéhez, és sokkal jobb készülékek készülnének!
Tényleg nem látják, hogy más gyártó mit csinál?
Ha, másolnának valakitől még az is jobb lenne!

nokiának nem megy ez az érintőképernyős dolog. régen nagyon szép, formás, kreatív telókat gyártottak (3210, 3330, stb) mostanság meg nulla ötlettel tengődnek. RIP
HTC Desire (Telenor) [MIUI Au-1.12.30] + 8GB Kingston | Wayteq xTAB 70i + 4GB Kingston

Szerintem ahhoz, hogy a kornak megfeleljen a Nokia a rendszert a nulláról kellene újraírnia, vagy egy teljesen más platformot, pl.: Maemo, Meego-t kellene ilyen mértékben árasztania, mert a Symbian nem ér egy Android, vagy Bada nyomába sem.
[ Szerkesztve ]
Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

Barátok,
az itt fikázók köztött valaki, aki használta már ezt a telefont?
Nekem ilyenem van. N97 mini után vettem. Sokkal jobb. pl. a klavitúrája,
de szoftveres apróságok is, pl. nagyméretű időkijelző, amely
a "zázslóshajónak" kikiáltott mini-nél sajnos nincs.
Az viszont igaz, hogy 80 ezer kicsit sok érte.
Ez van. A márkát meg kell fizetni.
Pros

"Nem rossz teló, ne azt nézzétek más telóban mi van"
Miért ne azt nézzük
Ha vásárolok, akkor az első dolgom, hogy megnézem hogy a pénzemért hol kapom alegtöbbet/legjobbat. Ezért a pénzért máshol jobbat, többet kapok, akkor miért ne azt vegyem?
Nem akarok beszállni ebbe a vitába egyik oldalon sem, de ez a mondat szemet szúrt.

Na most már így 60 ezer körüli árral egész tűrhetőnek vélem ezt a telefont.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!

Dettó, én is elkezdtem újra nézegetni...

Én úgy néz ki beszerzek egyet. Ha valaki tudna hosszabb-rövidebb távú használatról tapasztalatokat írni, azt megköszönném 

Szia! Nos,nekem egy hete van egy ilyen telefonom ( Spica-ról váltottam...),és szerintem egész tűrhető,vállalható telefon. Nem mondom,hogy világbajnok, meg hogy ver minden más készüléket,de teljesen korrekt. A kijelző szép,a sokak által lesajnált rezisztív technológia ( számomra ) jobb mint a kapacitív, egész kellemes a sebesség, a GPS és a wifi működik rendesen,megfelelően. Az akksi nálam 3 napot bírt,bár nem hagytam teljesen lemerülni. Nem nyitok vitát az oprendszerek ellen és mellett,maradjunk annyiban,hogy nem bántam meg,hogy lecseréltem a Spicat. Szerintem ha jó áron jutsz hozzá,nem fogsz csalódni benne.

Köszi a választ
T-mobil-nál venném, 50k lenne, amiből lejön még a hűség kedvezmény. Kapacitívot használok most, de semmi kifogásom nincs a rezi ellen, mind a kettőnek meg van a maga előnye. Talán a qwerty miatt itt a rezisztívet tartom előnyösebbnek.
Lenne még néhány kérdésem
Anyagminősége, összeszerelése milyen a telefon? A tesztben ugyan le van írva, de sokszor előfordul, hogy már nyúzottabb példányt kapnak a srácok. Spica-t kényszerűségből váltottad le, vagy szándékosan? Milyen a symbian^1 az android fényében? Tisztán érdeklődésből, mivel S60v5 telefonom még nem volt, ahogy android sem. Abszolút nem vagyok OS rasszista 

Az anyagminőséggel nincs probléma,inkább az összeszerelési minőség az,ami miatt lehet szidni a C6-ost. Kissé mozog a hátlap,és a QWERTZ gombsort előcsúsztatva bizony annak is van egy kis holtjátéka. Számomra ez nem zavaró,mivel volt már sokkal "gagyibb" telefonom is,több hibával,mégis nyúztam hosszú ideig. Azt tudom javasolni,vásárlás előtt mindenképpen fogj a kezedbe egy példányt,nyomkodd meg,játssz a csúszkával,magyarul teszteld egy kicsit. 
A Spica mint telefon remek készülék. Minősége,sebessége első osztályú. Az Android az,ami miatt lecseréltem. Nem vagyok az a fajta,aki állandóan buherálja,szereli,hackeli,stb. a telefonját,nem szeretem,ha mindig netezni akar a telefonom (
),valamint nem szeretem azt se,ha minden - más telefonoknál alap dolgokat - nekem kell beszereznem,letöltenem,megvennem. Addig oké,hogy minden van a Marketen,de miért ott van? Miért nem alapból a telefonon...?
Ezért nekem ( a hangsúly a nekem-en van....) jobban bejön az S60 minden hibájával együtt.
Remélem,tudtam segíteni.

Nagyon köszönöm az objektív leírást
Sokat segítettél. Amint lesz rá módom, el is megyek kipróbálni egyet 
Engem is a masszív netfüggőség tart vissza az androidtól, no meg az, hogy ritka közöttük az elérhető árú qwerty-s mobil. Ez utóbbi meg elég fontos lenne.
Nem akarok megsérteni senkit, de 80K-ért inkább mást választanék.
Megbízhatóságom: http://tinyurl.hu/AfLR/ | apróhirdetéseim: http://href.hu/x/9ok5 | Aki privát üzenetre nem válaszol az láma!

Annyiért én is, de mondjuk 60-ért függetlenül?

60-ért hol van függetlenül?

GSM Home, VIP Phone...

Ilyen boltokban én nem bízom.

Én sem akarok itt vásárolni
Azt láttam, hogy pl. Tatabányán a Media Marktban 70, lassan tényleg csak 60 lesz az ára...

A gsmline-nál is lehet kapni a telót 62 ezerért kártyafüggetlenül. Azt hiszem ehhez a cikkhez is ők szolgáltatták a telefont. Nem tudom ez mennyire fokozza a bizalmad 
Amúgy valószínű, hogy veszek egy ilyen telefont én is. A T-Mobile-nál is akcióba van, azthiszem ott is 62 ezer. Remélem árulják a fehéret is 
[ Szerkesztve ]

Én tegnap vettem meg a T-nél, hűség hosszabbítással és kedvezménnyel 47 ezerért. Dominóban 65 ezer. Csak fekete volt, de amúgy is azt a színt néztem ki, így nekem nem volt probléma. Idővel lehet, hogy lesz fehér is. Így 1 nap után azt mondom, hogy annyit nagyon megért
Remélem nem változik a véleményem később sem.

T-Mobil webshopba csak 62 ezer lenne de az a gáz, hogy nekem meg a fehér tetszene, olyan meg egyenlőre nincsen. Egészséggel használd az új telót 

Én még nem döntöttem, melyik szín jön be jobban, pedig láttam élőben mindkettőt, meg nyomkodtam is. Én - ha veszek - függetlent fogok, de még egyelőre nem döntöttem. Az biztos, hogy szeretnék qwerty-t, meg touch screent is.

Pár napja kaptam ezt a retket. Bár nagyon teszetős és nagyon tetszik rajta a QWERTY bill. de atól függetlenül semmi jót nem tudok róla mondani. A szoftvere egy hatalmas hulladék. Naponta kb 3-15x lefagy és csak aksi kivételével lehet újraindítani :S A problémáról kb megjelenés óta írnak a nokia fórumán egészen eddig semmi megoldás, se farameware sem hw javítás nem érkezett a probblémára és ahogy elnézem nem is lessz.
http://sites.google.com/site/nigrach/

Írnál pár mondatot a telefonról? Mennyire vagy megelégedve vele?

Én is ilyen telefont akarok nézni. 65 ezer a T-nél, de néztem még SE Xperia X10 minit, meg SN Aino Classic-ot. Igazából a X10-nél a képernyő mérete nem tetszik. Mindenki szidja a Nokia C-6ot, de én igazából netre, és zene hallhatásra használnám. a Wifi számomra nélkülözhetetlen. Valaki tudna mondani véleményt a telóról, vagy a másik kettő SN-ről.
Előre is köszi 

Nem használom, csak egy hete, de eddig elégedett vagyok vele. A qwerty tényleg nagyon jó, bár megszokást igényelt, mivel ez az első ilyen telefonom. Remekül kezelhetőek a gumi gombok, a megvilágítás is nagyon jó.
A szoftverére semmi panaszom nincs, nem fagyott még, pedig telepítettem alkalmazásokat is szép számmal. Jelenleg a T eredeti szoftvere fut rajta, a v11.0.029.
Anyagminősége teljesen rendben van, kellemes tapintású mindenhol, az összeszerelése viszont nokiás. Na nem olyan mint egy 5800, attól sokkal jobb. A hátlapot (ahogy előttem is írták) lehet mozgatni, de egy kis post-it tuning segít rajta. Régi motoros Nokia felhasználók tudják miről van szó
A slide két végállásában van némi holtjáték, érzetre azt mondanám, hogy a rugók ami ott tartják kicsit gyengébbek a kelleténél. N95-nél láttam ehhez hasonlót.
A kijelzőnek szép színei vannak, persze nem egy amoled. A betekintési szöget említették mint hibát, én ezt nem érzem, teljesen rendben van ebből a szempontból is. Sokan nem szeretik a rezisztív telefonokat, erre én azt mondom, hogy ha mindegyik ilyen lenne, senkinek nem lehetne panasza. Nem kell erőlködni vele, elég csak érinteni, szépen teszi a dolgát.
A GPS működik szépen, tetőtérben ablak mellett 2-3 perc pozicionálásig (hidegindítás, aszisztálás nélkül), után. a földszinten is képes volt megtartani a kapcsolatot 20m-es pontossággal. Jel elvesztése után másodperceken belül kapcsolódott újra. Nem tudom, hogy ez jónak számít-e, szerintem telefontól egész jó.
Gyári böngésző nem rossz, de nem is olyan jó. Kielégítő teljesítménye van, jól használható, és van flash támogatás benne. Én Opera Mini-t használok, gördülékeny, fut mint az álom, cserébe nincs flash, és néha furán tördel.
Az akku átlagos, láttam rosszabbat is, de jobbat is. Bár még új, vagy 2 hét kell neki mire szintre áll.
Ennyi jutott eszembe. Ha konkrét kérdésetek lenne bármivel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek 
Dimitryj: Kevered a cégeket, ez a Nokia és nem az LG
Lesz javítás, ahogy minden telefonjukhoz szokott lenni. Ebben biztos lehetsz. Az elsődleges ok amiért Nokiára váltottam vissza, az az, hogy ha valami hiányos vagy bug-os, itt legalább idővel kijavítják.
Amúgy T-s a telefon, vagy független? Milyen szoftver fut rajta?
Richee11: WIFI remek, bár az itthoni airlive routeremet nem komálja, a tp-link-et meg még nem volt kedvem üzembe helyezni emiatt. A céges asus-al tejesen jól megértik egymást, szépen szó nélkül csatlakozik. Folyamatosan bekapcsolt wifi mellett, 5 percenkénti hálózat kereséssel, és 15 percenkénti email lekéréssel 2 nap az üzemidő. Opera minivel pedig nagyon jól használható netezésre (persze ha nem létszükséglet a flash). Nem kell hosszú másodperceket várni az oldalak betöltődésére, meg csatlakozásra mint az Arénánál, minden szinte azonnal történik. A zenelejátszó része nagyon jól használható, mindent tud ami kell, a gyári füles viszont zenére felejtős. Egyedül az zavart, hogy lezárt állapotban nem lehet hangerőt szabályozni az oldalsó gombokkal, így zsebben mindig fel kell oldani a csuszkával, ekkor rezeg egyet, beállítani a hangerőt, majd visszazárni.
[ Szerkesztve ]

kokyt köszi a teljes körű leírást!! Tudom, hogy majd kapok kritikát, de igazából engem a márka vonz ennyire. A másik két Sony-ról mit gondolsz? ( Xperia X10 mini, Aino)
Az lenne még a kérdésem a C6-al kapocslatban, hogy a zenénél lezárt állapotban a számok között sem lehet léptetni, meg hogy alapból a C6-nak a menüje milyen gyors?, éshogy sokat fagy-e a teló?
Meg ugye a készülék rendelkezik elvileg egy szép megjelenésű Facebook alkalmazással. Ebben az alkalmazásban van Chat is?
Elég sokat kérdezek, de kiv vagyok a teló megvétele előtt néhány információra.
Köszönöm 

Csak kérdezz nyugodtan, én is voltam vásárlás előtt, tudom milyen az 
A mini nálam is a befutók között volt, de a kis kijelző miatt kiesett. X8 már jobb ebből a szempontból. Nyomogattam a boltban a C6 vásárlása előtt, hát valóban nagyon pici az egész. Tetszett ugyan, de inkább kihagytam. Androidtól is kicsit féltem, mert nem akartam net előfizetést, az meg anélkül olyan, mint egy Blackberry BIS nélkül: félkarú óriás.
Az aino számításba sem jött, mivel nincs 3.5mm-es jack, az aino classic-hoz a csomagban pedig (ha jól tudom) nem ad a T bluetooth headset-et.
Fagyni még nem fagyott egyszer sem. A sebesség a menüben jó, a névjegyzékben nagyon jó, egyedül a profilok listája akadozik (de hogy az miért?
). Érezni néha, hogy a proci nem egy vadállat, de az általános használatot nem befolyásolja. Az arena-nál volt, hogy másodperceket vesztegeltem várva arra, hogy megnyisson valamit, vagy magához térjen. Itt erre nem volt példa, remélem nem is lesz.
Lezárt állapotban alapesetben nem lehet léptetni a számokat, de van megoldás:
[link] [link]
A facebook alkalmazást sajnos nem tudom neked megnézni, mivel nem vagyok tag. A gyáriban viszont azt hiszem nincs, de persze erre is van megoldás
Nimbuzz, Palringo
[ Szerkesztve ]

köszi a segítséget, a X10 mini tényleg nagyon kicsi. Lehet hogy valakit a kis telefon vonz, de szerintem amelyik telefonon van wifi, annak igen is kell egy szép képernyőméret (persze telefonhoz képest)
Am a a C6 csomagja alapból mit tartalmaz? (pl mekkora memókártya)

Nincs mit 
A hozzáadott memória kártya 2Gb-os, ez a telefonban van. Ezen felül van egy felvelő gombos headset, egy adatkábel ami kb 10 centi hosszú, és egy töltő. Ez utóbbi kisebb mint a nagy átlag, ami nagyon jó ha valahova vinni kell, mert a telefon USB-ről nem vesz fel töltést.

És ilyen 60 ezer ft értékben milyen telefon az ami kb ennyit tud mint a C6?

Dimitryj,
Hol, milyen művelet közben fagyott neked a teló? Neked mi a fw verziód? Függő a telefon vagy független? Hol gyártották? (Mert ha minden igaz van finn, magyar és kínai is) Jó lenne ezeket összehasonlítani mondjuk kokyt c6-osával, hogy lássuk van e különbség...

Köszi az összefoglalót! Remélem 1-2 héten belül nekem is összejön a vásárlás...

Nekem magyar gyártmány
Ilyenem még nem volt. Úgy általában milyen a hazai összeszerelés minősége a többihez képest? A kínai Nokiákról én is olvastam rosszakat, egész pontosan az N97 mini esetében. Bár még nem fordult meg a kezemben egy onnan származó modell sem. Német C6-os van? Ott nem szerelik ezt a típust?
SPF : Nincs mit! Sok sikert a vásárláshoz 

Lehet, hogy van német is, de a fórumokon eddig még nem találkoztam olyannal 

Most láttam a T-mobile honlapján az LG Optimus GT540-t. az Ára elfogadható. a Pénztárcám 60 ezer forint értékbe engedi meg nekem hogy telefont vegyek
.
Eddig a Nokia C6-ra esett a választásom, de ez az LG Optimus elkezdte piszkálni a fantáziámat. Valaki tudna véleményt mondani róla vagy esetleg a két teló közül melyiket éri meg jobban megvenni??